LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 10.12.2019


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 5
Det går glat
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
Lisbeth og Frida (fortælleren) er med i en klub for modne piger, hvor man er blevet enige om at udforske nyt seksuelt landskab. Terningen bestemmer, hvad kvinderne skal gøre. Lige nu er de to fyrreårige singler havnet i en sommerhus med den 21-årige Fie, der lige har fortalt, at hun vil være med i legen. Stille og roligt går de i gang - men hvor langt vil Fie mon gå?

Terningen havde bestemt, at én af os på skift skulle lægge sig på de to haveborde, som vi havde lagt en hynde over, og vi andre skulle så massere og smøre hele kroppen ind i massageolie eller sololie, eller hvad vi nu havde.

Vi raflede om det og en to’er afgjorde, at Lisbeth skulle under behandling først. Hun lagde sig grinende på maven på hynden. Fie og jeg stod på hver side af hende, først arbejdede vi helt nede fra tæerne, over fødderne, anklerne, læggene og lårene. Lige før numsen skiftede vi og begyndte ovenfra med fingre, hænder arme, skuldre, hovedbund, ryg og nedefter, så Lisbeths krop var glat, blød og afslappet.
Lisbeth snakkede en del i begyndelsen, så blev hun mere indadvendt og udstødte kun et par små suk af velvære. Efter at have masseret Lisbeths ryg, nåede vi frem til det første af de rigtigt frække områder. Vi satte hænderne i min venindes runde baller, æltede dem godt og grundigt. De var bløde og lækre at røre ved, vi sørgede for løbende at fortælle Lisbeth, hvor god og spændende hendes krop var. Lidt fræk og nysgerrig lod jeg også mine olieglatte fingre glide ned i mellemrummet og smøre området omkring Lisbeths stjerne og mellemkødet.
Hun sukkede, og jeg lod en finger kredse lidt ekstra om det bageste hul, skubbe lidt til ringmusklen. Da Lisbeth ikke protesterede, lod jeg det første led på langfingeren glide op i hendes røv og vrikkede lidt med det. Lisbeth gispede, jeg fortsatte et øjeblik.
- Kan du lide det? hviskede jeg i øret på hende. - Kan du lide, at jeg leger med dit lille, stramme hul?
- Ja, det føles dejligt frækt, jeg er rigtigt følsom der. Jeg vil vildt gerne prøve et par sjove numselege med jer lidt senere, men lige nu vil jeg bare gerne røres over det hele, også forsiden.
Jeg kunne ikke dy mig, men gav hende et venskabeligt klask på ballen. Hun gav et vræl, hvilket provokerede mig til at give hende et ordentligt klask til.
- Hvad så med det her? spurgte jeg nysgerrigt.
- Lidt frækt.
- Kan du lide smæk?
- Det kilder en del i underlivet. Ikke så dårligt, så måske skulle vi prøve en anden gang og se, hvor langt det går.

Lisbeth vendte sig om på siden og Fie og jeg tog fat igen. De to store bryster lå tillokkende og vi begyndte omhyggeligt at kæle for dem, ae og massere. Lisbeth lå med lukkede øjne og tog imod vores hænders kærtegn. Fie lod en finger kredse rundt om Lisbeths venstre store, brune brystvorte, den voksede og blev fast og hård. Lisbeth trak vejret dybt, da jeg på samme måde kælede for den anden brystvorte, mens Fie nysgerrigt klemte den anden mellem tre fingre og nulrede den.
- Uhhhmmm, kom det med en dyb lyd fra Lisbeth. - Det føles godt. Jeg bliver helt elektrisk.
Jeg lod min højre hånd glide ned over Lisbeths maveskind og lod det glide gennem hendes stride fissehår og ned over venusbjerget. Med masser af olie gned jeg indersiden af lårene og ned mod mellemkødet, mens Fie uanfægtet fortsatte med at kærtegne og nulre Lisbeths bryster. Lisbeth var helt væk i nydelse, da jeg lod de to kønslæber glide op og ned ad hinanden. Jeg hviskede noget til Fie, og jeg gik hen og stillede mig mellem Lisbeths ben, bøjede mig frem og kyssede blidt Lisbeths olieglatte skød. Jeg rejste mig, Fie tog min plads og lagde også sine bløde læber mod Lisbeths fisse og kyssede den.
Vi var stærkt fristede til at fortsætte, men aftalen var, at vi ikke skulle gå længere i første omgang, så Lisbeth rejste sig let fortumlet og overlod pladsen til mig.

Lidt spændt og nysgerrig, og som sædvanlig lidt genert, lagde jeg mig til rette for at modtage de andres kærtegn. Det var skønt og afslappende at få kroppen nulret igennem i alle led. Det egentligt frække begyndte først, da de to andre nåede til mine baller, men det var en skøn fornemmelse at få alle spændinger løst op. Lisbeth gengældte min berøring fra sidst og lod en fræk finger åbne mit bageste hul. Jeg har altid været forskrækket, når mine mandlige kærester kom farende med deres stive pikke og ville have ”sport i 2’eren,” og derfor er det aldrig blevet til noget. Her var det meget langsommere og forsigtigere, så jeg fik ro til at koncentrere mig om, hvordan det føltes at blive lukket op bagtil. Det var lidt grænseoverskridende, men gav også en kildende fornemmelse af noget, der egentlig kunne være lækkert og frækt.
– Vi kan prøve på et senere tidspunkt, hviskede jeg.
Så mærkede jeg et hårdt smæk på den ene balle. Først var der smerten, der fik mig til at udstøde et forskrækket hyl, så et smæk til, ledsaget af Lisbeths latter. Så mærkede jeg en følelse af lyst, forbundet med smerten. Aha, tænkte jeg. Det er dét, der er i det. Et øjeblik var jeg fristet til at bede om, at Lisbeth ville gennemvarme min numse med en rask lille endefuld, men jeg skød tanken fra mig. Det måtte blive en anden gang.
Og samtidig undrede jeg mig over mig selv. Nysgerrighed efter at prøve både analsex og spanking inden for et par minutter? Hvor var den artige pige, som altid havde snerpet ballerne sammen, når hendes kærester havde antydet at det kunne være sjov at prøve det ene eller det andet.  Hvad var det for en uartig tæve, jeg var ved at udvikle mig til?
- Jeg har aldrig turdet den slags ting før, sagde jeg rødmende til de andre. - Men måske, sammen med et par søde og hjælpsomme veninder som jer…

Jeg vendte mig om på ryggen og prøvede at se, om Lisbeth og Fie på nogen måde var forargede, men de lo blot kærligt og opmuntrende til mig. - Sådan, Frida! sagde Lisbeth.
Mine to veninder kærtegnede mine bryster længe og omhyggeligt, kildede og nulrede mine brystvorter, så de var ved at eksplodere af lyst. Så kælede Lisbeth for mine inderlår og mit venusbjerg, fortalte mig, hvilken flot og fræk fisse, jeg havde mellem benene og sluttede med at ”kysse blomsten” som vi kaldte det. Fie fulgte efter. Jeg skal ikke lægge skjul på, at det var ekstra ophidsende at se den kønne unge pige bøje sig ned mellem mine lår og mærke hendes bløde mund mod mine vildt opspilede kønslæber. Jeg fornemmede endda antydningen af Fies tungespids glide ind i det bløde, men så var den borte igen.
Kroppen skreg på mere, men nu var det Fies tur.

Lisbeth og jeg havde nok længe gået og savlet over dette unge, lækre stykke kød, rent ud sagt, så vi måtte beherske os en smule. Langsomt og omhyggeligt lod vi vores erfarne hænder glider over hendes glatte hud. Da Fie havde fortalt, at hun tændte meget på at blive kælet på røven, var vi meget grundige med at massere den søde pigenumse og var lige ved at komme op at slås over, hvem der skulle have hænderne ned på de silkeglatte inderlår og ned i det frække mellemrum mellem de bløde baller.
Det blev Lisbeth, der fik den fornøjelse og med den yderste forsigtighed lod hun en glat langfinger glide over pigens jomfruelige numsehul.
- Er du følsom her? spurgte hun blidt.
Fie gispede og klemte ballerne sammen om Lisbeths finger.
- Var det for meget? spurgte Lisbeth venligt.
Fie blev rød. - Uh, det føles godt… lækkert, faktisk… men det er lidt for meget lige nu…
- Fint, du siger fra. Du skal ikke gå med til noget, du ikke er klar til. Så hellere holde en pause eller gå videre til noget andet. Men det er selvfølgelig lejligheden til at få mærket efter og få prøvet nye ting af her i det beskyttede værksted. Hvad med det her?
Jeg gav den nærmeste af de lækre ungpigeballer et kærligt klap, ikke så hårdt som det, jeg havde givet Lisbeth, men nok til at den lyse hud på numsen blev rød. Hvorfor har man egentlig lyst til at give en lækker røv et klask? Checker man, at fedtdepoterne sidder rigtigt eller hvad?
Der gik en rystelse gennem Fies krop. Hun mærkede efter et øjeblik, så hviskede hun en smule genert, - Vil du prøve igen? Jeg skal lige mærke...
En vild følelse af sadistisk fryd løb gennem kroppen på mig, da jeg gav den sexede pigenumse et par ordentlige klask på hver balle. Hvorefter jeg lod min hånd glide blidt hen over de steder, hvor huden blev rød og varm. Uden at tænke videre over det satte jeg læberne hen på Fies indbydende mås og gav den et vådt kys.
Jeg var igen lidt forbløffet over mig selv. Egentlig troede jeg ikke, at det med smæk ville sige mig noget, men lige nu havde jeg lyst til at give den søde lille tøserøv her en ordentlig endefuld, efterfulgt af blide kærtegn og kys.
- Det føles frækt, hviskede den lille. - Må jeg få lidt mere?
Jeg var tændt og parat til at ordne den lille, uartige frækkert, men Lisbeth lod en kærlig hånd glide over den anden balle.
- Spændende. Nu har vi i alt fald fundet noget, der skal prøves af. Men jeg foreslår vi venter lidt, og gør det her færdigt.
Vi fik vendt Fie om og begyndte at kærtegne de små faste bryster, der strittede som opstoppernæser op mod himlen. Ganske vist havde Fie tilkendegivet, at hun gerne ville være med i en trekant med os to, men hun var alligevel en smule mere genert, selv om hun prøvede at skjule det.
Først kærtegnede vi den unge piges glatte maveskind, så den fine hud på indersiden af lårene og lod fingrene løbe igennem den søde lille missekat over hendes åbning. Vi fortalte hele tiden, hvor smuk og dejlig, vi syntes, hun var, og hvor spændende hun var at røre ved, hvor lækre hendes bryster var. Vi kunne mærke, at den unge pige slappede mere af og begyndte at give sig hen. Brystvorterne strittede og kønslæberne gled let mod hinanden, da jeg tog fat i dem og gned dem mod hinanden. Efter et stykke tid kunne vi registrere, at hun åndede tungt og bed sig i læben.
Lisbeth og jeg så på hinanden og kunne se, at vi begge to var meget ophidsede af at lege med den lækre, nøgne og glatte pigekrop. Vi nikkede til hinanden og jeg stillede mig mellem Fies ben, tog fat i hvert af dem og spredte dem. Jeg lænede mig frem og indsnusede duften af den friske, unge fisse, inden jeg blidt kyssede de bløde kønslæber. Lisbeth gjorde det samme bagefter. Fie udstødte en lille klynkelyd.
Lisbeth og jeg så på hinanden.
Så sagde Lisbeth stille, - Hvad så, Fie, er du parat til at gå videre? Er det nu, du kunne tænke dig at mærke, hvordan det er at blive slikket af en anden kvinde? Vi skal nok være forsigtige.
Fie lukkede øjnene og nikkede.
Lisbeth og jeg så jublende på hinanden. Men hvem skulle først? Lisbeth greb terningen, der lå ved siden af.
- Jeg tager fra et til tre, hviskede hun.
– Okay, sagde jeg.
Det virkede lidt kynisk at spille om, hvem der først skulle slikke den unge piges skød, men vi var begge så ophidsede, at vi kunne se, at ingen af os ville overlade det til den anden. På den anden side gjorde dette lidt kyniske og perverse øjeblik det hele endnu mere vildt. Terningen rullede: En sekser, altså var jeg den første kvinde, der skulle have min tunge op i Fies fisse. Mit underliv hamrede af liderlighed og min krop rystede af spænding.
- Gem lidt til mig! lo Lisbeth.
Igen stillede jeg mig mellem de to slanke pigeben, lænede mig frem og mærkede endnu engang duften af pigens våde skød. Det friske Vesterhav med lidt citron, tænkte jeg og satte læberne mod Fies venusbjerg.
Jeg sugede de to bløde kønslæber ind i min mund, spyttede dem tilbage og lod så tungen glide ind så langt op, jeg kunne komme. Den unge piges fisse var snævrere end Lisbeths modne kusse, men jeg fik dog mærket mig frem til, hvor hendes lille kærlighedsknop sad. Hun pressede lårene imod mit hoved – var det forskrækkelse eller ophidselse – men slap så igen.
Jeg gjorde tungen bred og blød og begyndte så at slikke, til fisseåbningen var helt glat og våd af mit spyt, så gav jeg mig til at suge klitoris ind i munden og spytte den ud igen. Efter et stykke tid skiftede jeg over til at lade min tunge slå slag mod klitorissen. På de små klynkelyde, jeg fornemmede i det fjerne, var det lige noget, den unge Fie kunne lide.
Jeg kiggede op gennem den fine behåring på venusbjerget og kunne se, at Lisbeth var i gang med at slikke og kysse de yndige små bryster, hun sugede de små jordbær op i munden og bed let i dem med tænderne, mens Fie selv brugte hænderne til at lege med Lisbeths honningmeloner. Fie var tydeligvis helt opslugt af nydelse.

Jeg følte en stor tilfredsstillelse ved at et par halvgamle koner som os kunne tænde op over en tyveårig pige. Vi gamle kan endnu, tænkte jeg tilfreds, og efter et stykke tids arbejde med tunge og fingre kunne jeg mærke, at Fie igen pressede sine lår mod mit hoved, pressede fødderne ned mod underlaget og løftede sig op. Jeg var nødt til at rejse mig for at kunne blive ved med at holde munden mod hendes lystne fisse og med et kunne jeg mærke, at jeg var ved at få Fie til at komme. Den unge piges krop spændte mere og mere indtil hun nåede bristepunktet.

Et lille skrig undslap Fie, da orgasmens bølger strømmede gennem hende og fik hele den slanke krop til at skælve og ryste, indtil hun med et saligt smil og et dybt suk sank tilbage på underlaget.

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER