LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 12.12.2019


Terningen bestemet kap. 3, del 6
Glatte misser
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
De fyrreårige singler Lisbeth og Frida (fortælleren) er i sommerhus sammen med den unge Fie. De udfordrer sig selv og hinanden ved at lade terningen afgøre, hvilke af deres hemmelige drømme og ønsker, de skal udfordre…

Efter at jeg havde slikket den nøgne, unge Fie til hendes første orgasme, lå hun stille et øjeblik med lukkede øjne, mens Lisbeth og jeg nussede lidt om hende og talte blidt til hende. Så satte hun sig op, så på os og   sagde på sin på en måde lidt generte og samtidig oprigtige måde: - Tak, det var skønt!

Vi satte os lidt omkring bordet og lod hende sunde sig lidt. Den praktiske Lisbeth hentede vand og kaffe til os.
Fie kom lidt til sig selv og sagde: - Godt, jeg er klar til at gå videre. Ny terningerunde?
Hun forbløffede mig endnu engang. Det ene øjeblik en sød, lidt stilfærdig pige, og det næste øjeblik en ung kvinde med en stor seksuel nysgerrighed og appetit. Men det virkede, som om hun var meget tilpas med, at det var os to mere modne damer, der var ved at føre hende ind i en ny verden. Og dog, mere rutinerede var vi jo ikke, slet ikke jeg.
Men okay, en ny leg med terningen. Hvad ville vi foreslå og hvor ville terningen føre os hen?

Jeg skulle starte. At lege med Fies søde små baller og Lisbeths bageste hul – og den måde, de havde leget med mit - havde vækket noget i mig, som jeg ikke havde følt før og som jeg godt kunne tænke mig at finde ud af, hvad var. Men var de andre med på det? Analsex og smæk? Nå, men aftalen var, at vi skulle være ærlige – så måtte man sige ja og nej. Og hvis jeg ikke prøvede, var det ikke sikkert, det blev til noget. Så jeg rømmede mig og lagde for:
- Lige før reagerede vi alle tre på, at vi fik lidt smæk i den bare mås og at der blev leget med vores endehuller. Jeg har aldrig rigtig prøvet noget af det, og er også lidt usikker på, om det overhovedet var noget for mig. Men hvis terningen siger 3 eller 4 kunne vi lige så langsomt udforske det i et beskyttet værksted.
Jeg kiggede usikkert på de andre, var det bare mig, der var lidt småpervers? Jeg var virkeligt i tvivl. Men det rumsterede i mit underliv ved tanken om, hvordan det ville være at få ballerne varmet af en endefuld. Eller at lægge Fie over mit knæ og afstraffe hende lidt, eller at få Lisbeths store baller til at rødme, uhh, hvor kom de forbudte tanker dog fra, det var ikke noget, en pæn og artig kontordame som jeg gjorde, men jeg opgav at kæmpe mod fantasierne og forestillede mig, hvordan det ville være med fræk og følsom finger op i mit bageste hul. Jeg var vist ved at blive en værre, skamløs dulle…
Men de to andre nikkede heldigvis samtykkende.
- Jeg har haft en kæreste, der var glad for den slags, så jeg har prøvet en smule og giver gerne erfaringer videre, sagde Lisbeth. - Det kunne da være sjovt at finde ud af, om man var gået glip af noget?
Forslaget var godkendt og Fie fortsatte: - Lige før foreslog Frida, at vi skulle barbere hinanden, så vi havde nøgne fisser. Det kildrede lidt i mit underliv, da du sagde det, så det kunne være frækt at prøve. I to er jo heller ikke blevet slikket endnu og som Frida sagde, skal man jo nødigt have hår i suppen, når man spiser…
Vi to andre lo. Det kunne også være sjovt og spændende og der spillede igen nogle kraftige film i min indre pornobiograf med os tre i skiftende roller.
Men Lisbeth var som sædvanligt den mest opfindsomme: - Det er sommer og jeg har ingredienser med til jordbærkage. Nu er det snart kaffetid, så jeg foreslår, at vi slår om, hvem der skal smides op på kaffebordet og anrettes med flødeskum og jordbær på strategiske steder og vi andre to så slikker desserten i os…
Vi to andre grinede ved tanken. Den kunne være rigtigt skægt.
Jeg rakte ud efter terningen, da Lisbeth fortsatte: - Det er tre gode forslag. Det ene udelukker jo ikke det andet. Vi kan jo også tage dem i prioriteret rækkefølge og bygge en stemning op: Først barbering, så jordbærkage og så til sidst er vi måske sat op til at gå hele vejen med røde numser og til at prøve at få noget frækt op mellem ballerne?
Vi så på hinanden og nikkede.

Derefter hentede vi alt hvad vi havde af barbergrej. Heldigvis fandt vi både en trimmer, to skrabere, barbergel og en creme til aftershave i en skuffe. Vi slog med terningen, og Lisbeth var først på. Hun lagde sig op på bordet og Fie og jeg tog fat. Først røg hendes store, frodige fjams sig en tur med trimmeren og så gik vi i gang med detailarbejdet. Først smurte vi hårstubbene ind i barberbel og masserede huden grundigt, inden vi gik i gang med skraberne. Som enhver ved er der mange hudfolder, ikke mindst på os, der er blevet lidt runde og ældre, men vi havde god tid, Lisbeth lo og nød behandlingen og jeg nød selv det frække ved at røre ved min venindes mest intime sted. Efter et stykke tid var Lisbeths skød glat og blødt som en lille piges. Jeg tog creme på fingrene og lod dem glide over det glatbarberede venusbjerg. Det var en lækker fornemmelse og fascinerende for os alle tre at se forandringen.
– Du ser fræk ud, hviskede jeg og kyssede hende på munden. Vores tunger mødtes et øjeblik. Vi havde aldrig kysset hinanden før, men lige nu var der lukket op for en masse, så vi lod vores tunger lege en smule. Whau!

Så blev jeg smidt op på bordet, Fie og Lisbeth spredte mine ben, så de kunne komme til. Fie kiggede nysgerrigt på mine stride, røde kønshår. Lisbeth lo. - Folk siger, at de rødhårede er de mest liderlige og vilde i sengen, ikke sandt, Frida?
Hun lod kærligt sine fingre glide gennem min måtte, inden hun grinende tændte for trimmeren. En lidt kildrende fornemmelse, da hun kørte den over mit skød og på et øjeblik havde høstet mine fissehår. Jeg nød vibrationerne på venusbjerget, langtfra så direkte som min nyerhvervede Magic Wand, men nok til at skabe en sødmefyldt fornemmelse langt op i mit underliv. Fie holdt triumferende min røde måtte op, som om det var en slags skalp, hun havde taget. Så sæbede de mig ind i barbergel, masserede min hud. En lækker fornemmelse at mærke deres følsomme fingre over hele mit underliv, inden de begyndte at tage fat med skraberne. Jeg lukkede øjnene og nød fornemmelsen af at blive behandlet. Efter et stykke tid vaskede de mig af med varmt vand og Fie gned mit skød med creme. Jeg blev varm og våd indeni ved den unge piges kærtegn. Lisbeth kom med et spejl, så jeg kunne se, hvor fin og glat, jeg var blevet. - Lækker tøs, roste Lisbeth. - Lige til at spise.
Jeg blev helt rød i hovedet, jeg havde aldrig fået barberet mit skød før og var både lidt genert, men følte mig også ophidset ved at kunne vise mig frem for de to andre piger og ved at mærke deres kærtegn og høre deres komplimenter og små, frække og antydende bemærkninger om, hvad der ventede os.

Lidt svimmel rejste jeg mig og vi fik den unge Fie på bordet. Hvor var hun smuk, nøgen og ung. Hun lo stille, da jeg tændte for trimmeren og stillede mig forneden mellem hendes spredte ben og langsomt førte det summende apparat hen mod hendes mest følsomme område. Hendes kønshår var sorte og glatte, hun var trimmet i siderne, men der var en fint afgrænset, mørk dusk, som jeg begyndte at køre igennem. Jeg var ophidset i forvejen, men jeg kunne mærke, at det gjorde mig våd mellem benene at snuppe Fies kønshår, også da vi bagefter gned hende ind i barberskum og begyndte at rage hende glat. Hun lå med lukkede øjne og smilede. Under en pause rejste jeg mig og strakte ryggen. Lisbeth smilede til mig og lagde hånden op mellem lårene på mig og kørte den blidt over det nybarberede område. Det var enormt følsomt, så det var en skøn fornemmelse, jeg måtte bide mig i læben for ikke at skrige af fryd. - Jeg skulle lige mærke efter, sagde hun med et frækt glimt i øjet. Jeg lagde mine fingre op på hendes venusbjerg og lod det glide over det glatte, nøgne område. Jeg kunne ikke dy mig for at presse de to kønslæber mod hinanden og glide lidt frem og tilbage. Lisbeth trak vejret tungt.
- Whau! Men vi skal vist passe på ikke at glemme, hvad vi var ved.

Vi vendte tilbage til Fie på briksen og gjorde arbejdet færdigt til hun lå nøgen og glat som en lille pige. Lisbeth og jeg var voldsomt ophidsede og blev ved med at ville gnide hendes skød ind i creme, indtil hun sagde, at det godt nok var lækkert, men nu var hun nok færdig. Jeg holdt spejlet, så hun kunne se, hvor flot og pæn hun var blevet.

For andre kvinder er det måske en smal sag at blive barberet, jeg mener, nu om stunder render alle teenagepiger rundt med glatte misser, men for mig var det noget nyt. Jeg var lidt stolt over at have gjort det, også stolt over at kunne dele min nyvundne frækhed og seksuelle selvbevidsthed med to andre kvinder, det havde hjulpet mig og støttet mig til at prøve noget nyt og grænseoverskridende.

Vi tre duller lo til hinanden, da Fie fandt sin mobiltelefon frem og tog en selfie af de tre nøgne, lækre, nybarberede fisser på rad og række, parate til, hvad der nu skulle ske…

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER