LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 17.12.2019


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 7
Jordbærtærter...
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
D
e godt fyrreårige singler Lisbeth og Frida (fortælleren) er i sommerhus sammen med den unge Fie. De udfordrer sig selv og hinanden ved at lade terningen afgøre, hvilke af deres hemmelige drømme og ønsker, de skal udfordre…

Udenom terningen havde vi bestemt, at vi skulle have kaffe – men også, at vi efter tur skulle være ”dessert”. Lisbeth havde ingredienserne til en gammeldags jordbærkage – jordbærgrød og flødeskum – og nu skulle vi, efter tur, op på bordet at ligge, nøgne og nybarberede som vi var, og dekoreres med jordbær og flødeskum, som de to andre skulle slikke i sig.

- Og så æder vi makronbunden til sidst, sagde Lisbeth med et lækkersultent udtryk.
- Har du også makroner? spurgte Fie undrende.
- Nej, min søde pige, det er et slangudtryk jeg hørte engang. ”At æde makronbunden,” betyder, at man ligger og gnaver i en kvindes fisse. Det samme som når amerikanerne siger ”eating the cake”… Jeg syntes at det var en passende afslutning på desserten at æde nogle makroner…
Lisbeth lo og Fie rødmede lidt ved Lisbeths direkte facon.

Vi raflede om det… hvem skulle være den første, der udsatte sig for de to andres munde og tunger? En firer afgjorde, at jeg skulle være den første. Spændt lagde jeg mig op på hynden på de to haveborde. Var det her nu for skørt eller perverst? Men det kildede i mig efter at mærke Fie og Lisbeth slikke mig over det hele. Måske skulle jeg også bare slappe af og se det her som skæg og ballade, ligesom Lisbeth gjorde.
Lisbeth tog jordbærgrøden og sammen begyndte hun og Fie at smøre et tyndt lag ud på mine bryster, mit maveskind og mit nybarberede og følsomme venusbjerg. Bagefter tog hun skålen med flødeskum og anbragte et par små, dekorative klatter på mine bryster og nederst, der, hvor min måtte havde været for kort tid siden. Den kølige jordbærmasse kildede mit følsomme sted på en lidt pikant måde. Til sidst tog Lisbeth med et stort grin et par store, friske jordbær, pillede stilken af og førte dem ind mellem sine læber, hvor hun suttede let på dem. Så skilte hun mine kønslæber og førte de to jordbær lidt ind, så læberne klemte lidt om dem.
- Så er der dessert! oplyste hun.
Jeg lagde hovedet tilbage for at tage imod fornemmelsen af de to bløde kvindemunde, der begyndte at sutte og slikke jordbærgrød og flødeskum i sig. Det pirrede og ophidsede mig at mærke deres fugtige og varme læber mod mine bryster, der blev hårde og stive af to kvindetungers leg mod dem, så snart lignede mine brystvorter også to modne, faste jordbær. Fie bed lidt i den ene af mine vorter og kiggede drillende op på mig. Hvor var hun skøn, denne unge, lækre pige! Imens slikkede Lisbeth på et bær, der lå dekorativt i min navle og gravede med tungespidsen for at få det hele med. Tungerne bevægede sig nedefter. Samtidig mærkede jeg, at de to friske jordbær i mit skød havde give sig til at safte. Det kildede, da den klistrede jordbærsaft begyndte at sive ned over min åbning, ned mod mellemkødet. Selv saftede jeg også en hel del på det tidspunkt, kunne jeg mærke, så jeg følte, at hele min åbning flød af flødeskum, jordbærsaft og mine egen safter. Men jeg lå stille og lod de andre ordne sagerne.

Lisbeth satte hovedet mellem mine ben og tog fat i det ene bær med tænderne, sugede det til sig, så det andet, hvorefter hun gav sig til omhyggeligt med en bred og våd og varm tunge at slikke jordbærsaften af venusbjerget og revnen. Åh, hvor gjorde det godt. Varme strømninger gled gennem hele min krop, da min veninde begyndte at smaske løs i min våde åbning. Først var Lisbeths tunge flere steder, men efter at have suttet jordbærsaften ud af alle mine hudfolder, sugede hun blidt min klitoris op i munden og lod tungen spille rundt om den. I mellemtiden stillede Fie sig op ved hovedenden og begyndte at kæle for mine bryster, der stadig var våde af spyt og som svulmede og strittede af lyst efter at være blevet suttet og slikket rene. Fie lod en lille våd, lyserød tungespids cirkle rundt om mine nipler, der nu var hårde og faste, nappede dem med tre fingre, inden hun lagde sin mund ind mod min.

Vi kyssede blidt og længe, jeg nød hendes bløde tunge og friske smag, samtidig med at jeg sansede varmen og duften fra hendes unge krop og hendes lange hår, der kildede min nøgne hud. Kombinationen af hendes bløde kys sammen med fornemmelsen af Lisbeths tunge i mit våde skød var ved at bringe mig til nye højder.
Fies højre hånd bevægede sig ned og begyndte at lege blidt med mine bryster. Hun hviskede i øret at hun elskede at røre ved mine store, modne frugter. Jeg rakte venstre hånd op og fik fat i hendes lille, faste venstre bryst og begyndte at kæle for det. Det var skønt at mærke det lidt hårde ungpigebryst mod håndfladen.
I den anden ende fortsatte Lisbeth. Hun kunne sit kram, min veninde, slikkede og suttede som en drøm, indtil store bølger af lyst begyndte at gennemstrømme min krop. Jeg slap Fies bryst for at klamre mig til bordet, da hele min krop begyndte at sitre og ryste af højspænding, inden det hele eksploderede i en stor tsunami, der opslugte mig i sine varme bølger. Jeg råbte et eller andet højt og klemte mine lår sammen om Lisbeths hoved, mens orgasmen gennemrystede min krop tre -fire gange.

Bagefter lå jeg stille længe og sundede mig.
- Jeg har spist mange jordbærkager i mit liv, grinede Lisbeth, det er første gang, kagen ikke har kunnet ligge stille…
Knæene skælvede under mig, da jeg rejste mig, men de andre skulle jo også have deres tur.

Først Lisbeth. Fie og jeg smurte jordbærmassen over de mægtige, frodige bryster ned over maven og ned til skrævet. Jeg fulgte Lisbeths eksempel, tog et stort, frisk jordbær og anbragte det mellem Lisbeths kønslæber. Det var frækt at skille dem ad og se bærret stritte som ud mellem læberne som en ekstra stor, rød klitoris. Bær nummer to fulgte, lidt længere ned og en anelse længere ind.
Jeg begyndte at lade tungen køre hen over den glatte jordbærgrød på Lisbeths ene bryst. Hun lo en dyb latter, blev mere stille, da vi hver tog en brystvorte ind i munden, suttede på dem og satte tænderne lidt i, så de blev hårde og faste.

Det var sjovt at lade tungerne glide hen over Lisbeths mave, vi fnisede alle tre, også da vi nåede ned til det glatte venusbjerg og slikkede det rent og fint med lange, blide strøg af vores tunger. Så satte jeg hovedet ind mellem Lisbeths lår og satte læber og tænder i jordbærret og sugede det til mig. Det smagte selvfølgelig af jordbær, men også en del af Lisbeths safter. Frækt og lidt perverst, men Lisbeth grinede fortsat og jeg sugede det andet bær til mig. Så begyndte jeg at slikke, først med en bred tunge med rolige, langsomme strøg, så lod jeg tungen cirkle om Lisbeths klitoris, der var lidt større end Fies fine lille perle, som jeg havde haft i munden lidt tidligere. Jeg slikkede og suttede det bedste, jeg havde lært, prøve at aflæse Lisbeths kropsignaler, lod en finger glide op i det pjaskvåde skød og kælede for Lisbeths skede med små tryk opefter. Jeg opfattede ikke, hvad Fie gjorde i mellemtiden, men lidt efter kunne jeg mærke, at Lisbeths store krop begyndte at stramme, jeg satte farten en smule op, legede en smule hårdere og hurtigere med fingeren i Lisbeths våde grotte, til jeg kunne mærke at min veninde begyndte at ryste og vibrere over det hele, indtil en kæmpe jordrystelse satte ind, da Lisbeth kom med et vældigt vræl, så hun var ved at vælte hele bordet. Flere rystelser fulgte efter. Hun lå stille et øjeblik og hev efter vejret.

- Hold da kæft, piger, for en udløsning! Whau! stønnede min veninde: -Jeg bare kom og kom og kom! Det er længe siden, det har været så godt!
Fie og jeg krammede hende og kyssede hende på munden på skift, stolte over at have gjort det så godt for hende.

Til sidst var turen kommet til Fie. Spændt lagde hun sin slanke krop op på bordet og Lisbeth smurte også hende ind i jordbærmasse med et par små kokette klatter flødeskum på bryster og venusbjerg. Det var en stor og småpervers fornøjelse igen at anbringe de to friske jordbær i pigens lille sprække.
Så begyndte vi at slikke desserten i os. Lisbeth og jeg nød at tage hvert af de små, lækre, faste bryster i munden, jeg kunne næsten sluge det hele på en gang.
Tungerne dansede over maveskindet og navlen, ned til den fine lille ungpigefisse, som Lisbeth med stor fornøjelse begyndte at udforske med tungen. Fie lagde hovedet tilbage på hynden og tog imod.
Lisbeth slikkede længe og omhyggeligt, indtil hun pludselig løftede hovedet. Det var vådt af Fies safter og måske lidt jordbær, men hun rejste sig og sagde kort: - Vend dig om!
Fie tøvede, forvirret.
- Vend dig om, Fie! Der er noget, vi skal prøve. Vend dig om og læg dig på knæ!
Lydigt gjorde den unge pige, hvad der blev sagt, og lagde sig i doggystilling.
Lisbeth tog en klat jordbærmasse og klaskede det på Fies lille stjerne og bredte det ud over mellemkødet.
- Er det i orden, at jeg lige afprøver noget frækt, som jeg længe har haft lyst til?
Fie nikkede. Genert og eventyrlysten på én gang.
Lisbeth begyndte med lange bløde strøg at slikke Fies mellemkød fra den nederste ende af åbningen og opefter mod endehullet. På de små klynkende lyde, Fie udstødte, kunne vi høre, at den unge pige nød at mærke en erfaren tunge på et af sine mest følsomme steder.
Lisbeths tunge gled op mod Fies bageste hul og begyndte at slikke det. Det gav et lille gib i Fie, men Lisbeth fortsatte uanfægtet.
Fie fnisede: - Det kilder…
- Er det okay?
- Ja, det føles faktisk lækkert. Du må godt blive ved lidt endnu… rødmede Fie, lidt forlegen ved sin egen nyopdagede frække lyst.
Lisbeths frække tunge spillede mod ringmusklen. Fie skubbede sin sexede lille numse helt tilbage, et tydeligt tegn på at hun kunne lide behandlingen.
Lisbeth skød tungen ud og gjorde den hård og begyndte at rykke hovedet hurtigt frem og tilbage mellem Fies baller, så tungen slog mod Fies bageste hul med rappe slag. ”Søren Spætte-teknik” hviskede hun til mig.
Fie grinede og hvinede.
Samtidig begyndte Lisbeth med sin højre hånd at åbne Fies skød og finde frem til kærlighedsknoppen. Jeg så, hvordan Fies ansigt blev rødt af ophidselse og hvordan hun bed sig i tommelfingeren. Jeg gik op foran og lagde armene om hende. Den unge pige stønnede af ophidselse over det, som Lisbeths målbevidste tunge gjorde ved hendes analåbning og hvad min venindes højre langfinger begyndte at gøre ved hendes søde, lille klitoris.
Fie begyndte at udstøde små, klynkende lyde, tegn på at Lisbeth med tunge og fingre var ved at bringe hende til udløsning og rigtigt nok begyndte der at gå små krampetrækninger gennem den unge, slanke pigekrop. Fie udstødte først ét klagende hyl, så en hel serie, mens hun skælvede og rystede. Lisbeth fortsatte uanfægtet med at slikke, selv om hun måtte bruge en del kræfter på at holde pigen fast, så hun stadig kunne komme til med tunge og fingre.
Fie lagde sig fladt ned på maven et øjeblik. Jeg nød at se det tilfredse ansigtsudtryk i Lisbeths ansigt. Hun var stolt over at have slikket den unge pige til orgasme.
Fie løftede hovedet, igen både genert og glad: - Nøj, hvor var det godt. Frækt at blive slikket bagi… lidt perverst… men det føltes skønt at mærke din lækre tunge der! Det er ikke sidste gang…

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER