LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 02.01.2020


Terningen bestemet kap. 3, del 8
Nye unge veninder
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
De fyrreårige singler Lisbeth og Frida (fortælleren) er i sommerhus sammen med den unge Fie. De udfordrer sig selv og hinanden ved at lade terningen afgøre, hvilke af deres hemmelige drømme og ønsker, de skal udfordre…

- Se hende der! Sikken en sød lille pigenumse. Den kunne jeg godt tænke mig at lægge hænderne på…
- Har du set de bryster dér? Mums, det kunne være lækkert at pille bikinien af hende og mærke, hvordan de var i virkeligheden… et par gode håndfulde…

Lisbeth og jeg sad på stranden og kiggede på piger. Terningen havde bestemt, at vi skulle gå ud og kigge på piger/kvinder/damer/duller og se, om vi eventuelt kunne lokke nogen med hjem til at lege frække lege i sommerhuset.
Vi var meget grove i tonen og gav den fuld gas. Egentlig er vi ellers ret pæne i sproget, men det var helt skæg at prøve at være plat og dele vores værste tanker om, hvad vi kunne tænke os at gøre ved de kønne unge piger, der gik forbi os. Som sædvanligt var Lisbeth den vildeste. Eller måske rettere den mest umiddelbare, der sagde, hvad hun tænkte og kunne grine af sig selv og hele verden. Det er meget befriende at have hende som veninde. Selv er jeg mere genert. For eksempel var jeg ikke helt tilpas ved at sidde på den del af stranden, hvor man var nøgen. Vi havde jo barberet hinandens misser dagen før, og hvor det i lukket selskab havde været sjovt og grænseoverskridende var jeg nu lidt mindre tilpas ved at andre skulle se mit skræv uden den beskyttende fjams.

- Tag det dog ikke så tungt, Frida, sagde Lisbeth opmuntrende. - Hvad sker der ved det? Du kan da se at hver anden af de unge piger er glatbarberet - mindst.
- Jamen, de er også yngre. For øvrigt pakker de unge sig mere ind, end vi gjorde. De synes sikkert, at vi er nogle gamle grise!
- Men det ER vi jo også… lidt… vi er nogle dristige duller på eventyr… kunne det ikke være sjovt at tage hen på en af de her badestrande, hvor man kan dyrke sex … og se på, hvad de andre laver og måske selv prøve at tage en slikketur i sandet?
Jeg tænkte lidt på det. Tanken var spændende, men måske også lidt for dristig for mig, men måske en dag, en anden dag.

Vi vendte tilbage til pigerne på stranden og lod fantasierne få frit løb. Hvordan mon det ville være med hende den spinkle, asiatiske pige?
- De gamle sømænd fantaserede om, at revnen sad på tværs på asiatiske kvinder. Måske skulle man prøve at tjekke efter, om der er noget om snakken? lo Lisbeth.
Eller den flotte sorte pige med de svulmende former?
– Mon sorte kvinders kusser smager anderledes? prøvede jeg. - Mere vildt?
- Pas på, du ikke farer vild i junglen dernede, grinede Lisbeth.
Ja, vi var sjofle og platte og sikkert også temmelig dumme at høre på, men det var nu ganske skægt bare at slippe krybdyrhjernen løs for en stund. Lisbeth siger, at jeg er alt for kontrolleret og eftertænksom og bare skal lære at tage tingene som de kommer indimellem. Der er nok noget om det og i alt fald føltes det sjovt bare at smide hæmningerne.
Efterhånden holdt jeg også op med at tænke på, at jeg sad med glatbarberet mis. En midaldrende herre gik tæt forbi og gloede ugenert på os. Jeg var lige ved at pakke sammen, men Lisbeth hviskede, at vi bare skulle flashe vores skræv, så ville han få sit livs oplevelse. Som sagt så gjort.
- 1-2-3! hviskede Lisbeth, så spredte vi ben og lod fyren se hele butikken. Fyren blev tydeligt rystet og skyndte sig væk, mens vi hylede af grin over ham. Det var vildt, men gav mig samtidig en følelse af, at jeg ikke behøvede at skamme mig. Jeg kunne selv bestemme, hvad jeg ville vise og ikke vise, og hvad sådan en fyr tænkte, var virkelig hans problem og ikke mit!

Nå, men terningen havde jo sendt os afsted for at se om vi kunne ”score” nogle andre kvinder til vores lege.
Fie var gået for sig selv, hun havde fået kontakt med et par søde piger på stranden og havde sagt til os andre, at hun nok ville være sammen med dem resten af dagen og måske aftenen med, fordi de havde talt om at gå i byen sammen.
Så Lisbeth og jeg var igen lidt ude på jagt. Igen kom genertheden op i mig. Jeg har aldrig været god til at flirte og spille op til mænd, så det ville nok ikke være anderledes med kvinder. Lisbeth har lidt lettere med at skabe kontakt til andre.
Men hvad gør man? ”Hej du der, du ser sød ud, vi er et par deltids-lesbiske, der holder til i et sommerhus, har du ikke lyst til at være med til et par sjove lege sammen med os?”

Så var det at Trine kom gående på stranden. Lisbeth kendte hende fra en tidligere gang, hvor hun havde været med Tove heroppe, hun boede i et sommerhus tæt ved.
- Hende der! sagde Lisbeth og rejste sig og gik hen til Trine. Jeg fulgte med.
Trine var en kvinde på vores alder, ganske pæn med kort glat brunt hår, runde briller. Kønne blå øjne, der vekslede mellem et skarpt blik og en meget hjertelig latter, der viste hendes flotte hvide tænder. Hun havde tydeligvis været ude på en længere vandretur, da hun havde travesko på, shorts der smøg sig tæt om hendes lækre mås og flotte lår samt en T-shirt, der fremhævede hendes guddommelige bryster.
Trine var let at komme i kontakt med. Siden fandt jeg ud af, at i hendes selskab kom man altid til at tale om noget væsentligt. Der var masser af sjov og grin i hende, men man kom ligesom altid et spadestik dybere ned. Jeg var med det samme lidt tændt på hendes smil og hendes dybe, mørke øjne med det klare og kærlige blik.

- Kommer du ikke over til os i sommerhuset? sagde Lisbeth. - Jeg har købt lækker mad ind til tre, men vores tredje veninde har lige meldt fra. Vi har tænkt os at have en rigtig hyggelig pigeaften!
- Gerne, sagde Trine smilende. - Det lyder fint… jeg skal lige hjem og skifte.

Gad vide, om du er klar over, hvad vi mener med ”en rigtig hyggelig pigeaften”, Trine? tænkte jeg, da vi gik tilbage til sommerhuset for at gøre klar og Lisbeth og jeg hektisk begyndte at tale om, hvordan vi kunne gribe det her an.

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER