LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 09.02.2020


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 9
En meget sexet præst
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
De godt fyrreårige singler Lisbeth og Frida (fortælleren) er i sommerhus sammen med den unge Fie. De udfordrer sig selv og hinanden ved at lade terningen afgøre, hvilke af deres hemmelige drømme og ønsker, de skal udfordre. I løbet af ugen har de debuteret med pigesex med hinanden og lige nu har de lokket en ny kvindelig deltager hjem til sommerhuset…

- Hvordan mon en præsts kusse smager? nåede jeg at tænke, inden jeg satte tungen mod Trines kønslæber. Trine lå nøgen og indbydende med knæene trukket højt op til siderne og vidt spredte ben på dobbeltsengen i soveværelset og kiggede nysgerrigt ned på mig, da jeg dykkede ind mellem hendes sportstrænede, solbrændte lår. Jeg studerende hendes flotte mørke måtte og venusbjerg, mens jeg indsnusede den kraftige duft af kvindekøn, der udgik fra hende. Med fingrene spredte jeg hendes kønslæber lidt, gjorde tungen bred og blød og begyndte med langsomme strøg nedefra og op at lade tungen åbne Trines skønne, bløde fisselæber. Trine sukkede dybt i nydelse og slappede af, mens jeg fortsatte. Lisbeth sad foroven og gav Trine et dybt tungekys, samtidig med at hun begyndte at bearbejde vores nye venindes guddommeligt runde og faste bryster.

Hvordan en præst smager? Ligesom andre kvinder. Smagen mindede mest om Fies unge skød, lidt sødere end Lisbeth, der smagte af frisk havvand med lidt citrus.

--

Lisbeth og jeg havde fået Trine med hjem i sommerhuset til aftensmad og pigehygge. Hun anede ikke, at det var hende, der var på menuen, tænkte jeg vellystigt, mens jeg dækkede bordet! Samtidig var jeg lidt nervøs for det hele. Det kunne jo blive en pinlig affære, hvis vore forsøg på forførelse mislykkedes og vores små, søde hemmeligheder blev afsløret for hele nabolaget. Ganske vist var det Toves families sommerhus og ikke vores, men alligevel. Men Lisbeth og jeg blev enige om, at Trine var et voksent menneske, der nok kunne håndtere, at nogen lagde an på hende og selv sætte sine grænser og holde sin mund, hvis man bad hende om det.

Det blev en hyggelig aften. Vi havde fået lavet en lækker fiskemenu (med bagtanken, at man jo ikke skal spise for tungt, hvis man skal have sex bagefter) og dessert og vi fik hældt en del rigtig god vin på vores gæst, så humøret var højt og samtalen livlig. Som sagt kom man altid en smule dybere ned, når man talte med Trine. Hun var klog, lyttende og ærlig. Vi fandt ud af, at hun var single. Fraskilt efter et langt og lykkeligt ægteskab med en mand, der desværre var blevet psykisk syg. Så nu havde hun brugt et par år til at komme til hægterne. Nej, ingen fast kæreste.
Til min overraskelse viste det sig, at Trine var præst. Selv om jeg har en veninde fra gymnasiet, der er præst og dog i sin indstilling til sex ikke anderledes end mig, var jeg alligevel lidt på vagt, om Trine havde nogle særlige forbehold. Det viste sig dog som aftenen skred frem, at fordommene var helt på min side!

Lisbeth og jeg fik drejet samtalen ind på sex for ligesom at lodde stemningen. Og vinen løsnede op, vi blev mere og mere pjattede og direkte, så på et tidspunkt tog vi en runde, hvor vi hver for sig skulle fortælle ærligt: Første kys? Første kæreste? Seksuelle debut?
Trine stod ikke tilbage med frækhederne. Hun sagde bagefter, at hun måske havde gået og pakket sin seksualitet så meget ind, at der pludselig den aften efter et par glas vin var kommet et voldsomt behov for at sige og gøre noget vildt. Hun fnisede i alt fald, da hun skulle spille ud og sagde: - Nå piger, næste runde: Den største pik, I har fået – hvem sad den på?
Whau! Nå, men det var min tur til at lægge ud: - En kæreste fra studiet, en rigtig score-Kaj. Jeg gik med ham hjem efter en fest. Jeg var ret ung, så det gjorde faktisk lidt ondt. Han var temmelig selvglad, og jeg tror egentlig, at han var mere forelsket i bevidstheden om at have lækkert hår og stor pik end han var i mig.

Lisbeth tog over:
- Den største gang pik fik jeg af min geografilærer i gymnasiet. Jeg og de andre piger i klassen var vildt forelskede i ham og på en studietur til Paris begyndte han og jeg at kysse og kramme i krogene. En aften suttede jeg den af på ham på et toilet. Jeg fik et chok, da han fiskede sit kæmpejern frem af bukserne og det gik op for mig, at jeg skulle tage den i munden… men det gik… og jeg var så tændt, at jeg smuttede ind på hans værelse på hotellet næste morgen. Vi kneppede vildt, så vi kom for sent til morgenmaden… det gav mange kommentarer. I øvrigt var han et dumt svin… men altså med en enorm stiverik mellem benene…

Trine lo: - En kursuskæreste sidste år. Han var også fraskilt, så vi fandt sammen for at slikke hinandens sår. Han var en blid og stilfærdig mand, så det overraskede mig lidt, da vi var alene på mit værelse, at han også var en lidenskabelig og meget potent elsker og forsynet med en ordentlig javertus. Det føltes rent ud sagt skønt at få sådan et jern op i sig og rigtig blive taget og fyldt efter den skilsmisse, der havde lagt alle følelser øde! Men det blev aldrig til noget fast mellem os.

Jeg skyndte mig at fortsætte i håbet om, at vores frække historier ville føre til noget fræk virkelighed:
- Hvad med det vildeste knald?

Trine tænkte sig om: - Noget af det lækreste sex var dengang min eksmand Hans og jeg bollede for at få et barn. Det gav altså noget helt ekstra frigjort. Det var en varm sommer og vi var meget i vores store have og elskede i solskinnet. Vi var vildt forelskede, kaldte os for Adam og Eva og kneppede i alle mulige stillinger. Hans tændte især på at tage mig bagfra, mens jeg stod op ad et træ. Han var fuldstændig vild og gal i kæppen, når jeg vendte numsen til, så han kunne stikke den ind og tage mig bagfra. Vi skreg og hylede som gale, mens vi parrede os og når vi kom… sikken sommer…
Hun fnisede halvfuldt: - Jeg bliver faktisk helt våd, når jeg tænker på det...

Jeg fortsatte:
- Det vildeste og mest grænseoverskridende var dengang, Lisbeth, Tove og jeg raflede om at prøve noget nyt og det endte med, at vi fik Lisbeths flotte unge overbo ned til os. Terningen bestemte, hvad vi skulle. Så det endte med, at vi kyssede, han tog os på brysterne og i kusserne med bind for øjnene for at gætte, hvem der var hvem.
Trine tabte underkæben og stirrede vantro på mig. Lisbeth nikkede og jeg fortsatte med at fortælle alle detaljerne (se: Terningen bestemmer 1) fra vores terningeleg med Kenneth: - Og til sidst tog han os alle tre på stribe inde i Lisbeths dobbeltseng!
Trine sad med store øjne. Jeg var spændt på reaktionen. Ville hun blive forarget eller hvad?
Og så eksploderende Trine i et skraldergrin: - Hold da op!  Hvor vildt! Tænk, at I er så opfindsomme!
Hun sukkede: - Helt ærligt kunne jeg også godt tænke mig noget grænseoverskridende. De sidste år har jeg været helt død indeni, koncentreret mig om skilsmissen og om at få børnene videre. Det har været meningsfuldt, men jeg trænger nok til at komme i kontakt med nogle mere vilde følelser… også seksuelt!
Lisbeth og jeg så på hinanden og Lisbeth fortsatte: -Tja, det er aldrig for sent. Nu skal du høre om, hvad terningen har ført os til i denne uge.
Og Lisbeth fortalte om de sidste dage i sommerhuset. Om hvordan terningen havde fået os til at turde overskride grænsen til pigesex. Om at turde vedgå, at vi syntes, at det var lækkert at røre ved bløde kvindeballer og bryster og at blive kælet for af andre kvinder og tage imod deres kærtegn med fingre og våde tunger. Om at kysse og kæle og slikke. Om lækre små eksperimenter i en trekant med den unge Fie.
Lisbeth holdt inde og vi sad stille et stykke tid og så på hinanden.
- Whau! Udbrød Trine: - Jeg er imponeret! Men hvad har terningen så sagt til jer i dag?
Vi rødmede lidt og så ned i bordet.
Trine opfattede lynhurtigt: - Aha! Nå sådan! Hun tænkte sig om et øjeblik og sagde så: - Hm. Jamen, I ligner nogen, man kan stole på. Så hvorfor ikke? Kom med terningen og lad os se, hvad der sker!
Lisbeth gik efter raflebægeret, mens jeg begyndte at fantasere om Trines bryster og om hvad der mere kunne ske.
Og altså også om, hvordan en kvindelig præst mon kunne smage.

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER