LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pige/pige (første gang)

Dato: 11.10.2014


To til tango

Vi var nogle stykker fra kontoret, der var havnet på et værtshus fredag eftermiddag efter arbejdstid. Vi hyggede os og pjattede og kom til at sidde sammen med nogen fra et firma, vi samarbejder med. Der blev flyttet lidt rundt, nogen gik og pludselig kom jeg til at sidde ved siden af Karen, der var leder af HR-afdelingen i det andet firma. Karen er en høj og flot moden kvinde i 40’erne med et stort, bølgende, kastanjebrunt hår og brune øjne. Jeg havde aldrig selv arbejdet sammen med hende, men hun var sådan en, man lagde mærke til. Hun klædte sig flot, dristigt men med en sikker smag, denne dag havde hun en flot rød, sommeragtig kjole på. Hun gik for at være enormt dygtig og sådan en, som rigtig mange kvinder på jobbet enten ser op til eller er jaloux på. Eller begge dele.

Nu var jeg jo bare en lille praktikant på 20 og noget sky på det tidspunkt, så jeg følte mig først lidt genert ved at sidde ved siden af denne dygtige, selvsikre og modne kvinde, men Karen fik mig hurtigt til at føle mig godt tilpas, så jeg slappede af, da hun spurgte til mig. Først om arbejdspladsen, så om alt muligt andet. Virkelig interesseret og med mere dybtgående spørgsmål, ikke blot den lidt pinlige og stive pligtsamtale, man sommetider er udsat for, når det er nogen ældre eller højere oppe i systemet, der prøver at snakke med en. Jeg fortalte om, at jeg havde gået en del til dans.
”Hvad var så din yndlingsdans?” spurgte hun.
”Tango”, sagde jeg. ”Alle de hurtige skift, flirt, afvisning og tiltrækning, det erotiske spil mellem mand og kvinde...”
Jeg blev helt rød i hovedet, for jeg plejer ikke at sige så meget, og her kørte jeg pludselig ud af en tangent og snakkede løs. Havde jeg ligefrem været for fræk?
Karen havde bare lyttet og så nu smilende på mig med sine store, dybe, brune øjne. ”Ja” sagde hun og lo med sin flotte dybe stemme: ”Man skal passe på, hvem man danser den med! Har du prøvet rigtig argentinsk tango?”
Jeg rystede på hovedet.
”Den er lidt mere improviseret. Manden fører og kvinden følger i et langt flydende favntag. Faktisk har jeg boet i Argentina et stykke tid og prøve at danse den dernede.”
”Åh,” sagde jeg, ”det kunne jeg også godt tænke mig!”
”Jamen, jeg vil da gerne lære dig et par trin,” sagde Karen.
”Virkelig?”
”Ja, når du er interesseret, så skal du da have lov til at prøve. Skal du noget lige nu, ellers kan du da gå hjem til mig – jeg bor lige i nærheden!” Jeg havde egentlig en halv aftale med en veninde, men det her var da for spændende til at sige nej til. At komme med denne her flotte og dygtige modne kvinde hjem og se hvordan hun boede og danse argentinsk tango!

Karen havde en rigtig lækker lejlighed med flotte gamle møbler. Igen havde hun haft sansen for at anskaffe sig noget specielt, gammelt og nyt mellem hinanden, der bare lige passede sammen. Vi sad lidt og talte sammen, Karen fortalte lidt om, hvordan hun havde danset og om Argentina.
”Nå, Gitte” sagde hun, ”skal vi prøve et par trin”, skubbede nogle møbler til side, satte en CD på og tog dansefatning. Jeg tøvede lige et øjeblik, men Karen sagde: ”Bare rolig, jeg er vant til at føre. Vi manglede mænd i den danseskole, jeg gik på, så jeg har danset mand så mange gange.” Hun blinkede: ”Jeg er faktisk helt god til det!” Vi gik i gang og selv om det var mere improviseret end jeg var vant til, var det rigtigt, Karen var dygtig til at føre. Hun holdt mig tæt ind til sig i et stærkt favntag og man kunne hele tiden mærke, hvor vi var på vej hen. Vi arbejdede længe med dansen, og jeg kunne mærke, at vi havde den samme indstilling. Ikke noget med at stoppe på halvvejen, variationerne skulle føres til bunds, bevægelserne helt ud. Vi holdt en pause, hvor Karen fandt nogle lækre tapas, koldt vand og en lækker portugisisk hvidvin frem. Åh, hvor var hun bare dygtig og klog og sød og hensynsfuld. Jeg syntes bare, at jeg var en lille uerfaren dummerniks, men Karen lod sig ikke mærke, hun opmuntrede og fik mig til at føle mig tryg og sikker. Vi dansede en time, og det var vildt spændende. Bagefter sad vi og talte længe sammen. Karen vidste bare så meget, havde så meget overblik over livet, var så klog og stærk, så jeg sugede til mig.
”Har du lyst til at komme igen en anden gang?” spurgte Karen. ”Du var rigtig god at danse med,” og jeg sagde bare ja og tak. Jeg besøgte hende flere gange den kommende tid, vi arbejdede mere og mere med dansen og blev mere og mere sikre og mere og mere et, når vi dansede. Og hun lærte mig så meget om livet, hun var uddannet psykolog og havde forstand på mennesker. Jeg fandt ud af, at Karen var til kvinder, men at hun boede alene, selv om hun havde en yngre kæreste, der sommetider var der. Jeg blev lidt forbløffet og forskrækket – jeg havde aldrig kendt nogen lesbisk kvinde personligt før, men Karen var et meget åbent og ærligt menneske. Ikke demonstrativ eller provokerende, hun hvilede i usædvanlig grad i sig selv. Jeg havde indtil da været noget genert og aldrig fortalt andre meget om mig selv, men Karen fik mig til at åbne mig og sætte ord på følelser, drømme og smerter, som jeg aldrig havde gjort før.

Efter en halvanden måneds tid havde vi en gang, hvor alting bare lykkedes. Vi gled rundt på gulvet, frem – tilbage – stands – drej – hurtigt – langsomt – kast med hovedet. Tiltrækning, afvisning, flirt, en erotisk leg. Alting snurrede rundt. Jeg var stakåndet og vi tog en pause og fik lidt vand, vin og igen nogle af Karens små lækkerier. ”Vil du gå videre?” spurgte Karen. Jeg nikkede ivrigt og vi gik ud på gulvet igen. Denne gang holdt Karen mig endnu tættere og fastere. Jeg mærkede hendes duft, en spændende parfume, men jeg følte det også mere som om jeg smeltede sammen med denne lækre modne kvindekrop og jeg pressede mig selv tæt ind mod hende for at fornemme den tryghed, varme og styrke, der udgik fra hende. Vi dansede lidt mere stille på stedet nu og jeg lagde hovedet mod hendes skulder med næse og mund ind mod hendes hals. Jeg sansede ikke andet end musikken og vores fælles bevægelser til den. Bare det her kunne vare ved altid!
”Åh, hvor er det lækkert,” udbrød jeg. ”Tak skal du have fordi du er så sød ved mig! Jeg er bare virkelig, virkelig glad for det her.” Jeg krammede hende helt tæt og hun holdt om min numse og pressede mig længere og længere ind mod hende. Da vi bare havde tynde sommerkjoler på – hun havde igen den gnistrende røde og min var blomstret - kunne jeg mærke hendes bryster og underliv tæt på mit. Min krop var helt tændt, men det prøvede jeg at glemme, jeg var jo ikke til kvinder, det her var bare en fantastisk fornemmelse.
Karen løftede hovedet og kiggede mig ind i øjnene. Åh, de dybe, brune øjne. Jeg kunne drukne i dem. Hun smilede til mig og kiggede lidt ned. ”I lige måde. Du er rigtig god til at danse, ved du det? Det er længe siden, jeg har danset tango med én, der var så dygtig til bare at følge med.”
Vi dansede lidt mere, bare tæt, jeg var i et drømmeland. Indimellem kom vi med små søde komplimenter til hinanden.
Karen skubbede mig et øjeblik lidt ud på afstand og kiggede lidt op og ned af mig, så fnisede hun lidt og sagde: ”Dine brystvorter stritter.”
Jeg blev fuldstændig rød i hovedet, men Karen lo bare med sin mørke stemme og sagde: ”Det er da bare naturligt, når vi danser så tæt, det er jo en erotisk dans, hvor du skal have lov at mærke, at du er kvinde, og at det er godt at være det. Du har da nogle pæne bryster, dem skal du da ikke være flov over.
”De er lidt små,” hviskede jeg genert.
”Slet ikke, du er jo ikke så gammel, de skal nok vokse sig store og flotte? Må jeg røre ved dem?”
Jeg nikkede stumt. Karen måtte gerne det hele nu. Jeg ville ind i hendes verden med hud og hår. Blidt lagde Karen sine bløde hænder på mine bryster og hulede håndfladen omkring dem. De var ved at sprænges efter mere, men Karen gik forsigtigt frem og lod hånden blidt kramme, mens vi stadig vuggede til tangoen. ”Ja, undskyld, men de er så lækre. Jeg kan bare ikke lade være,” smilede hun. Så samlede hun fingrene om brystvorterne og kørte lidt rundt med tommel og pegefingeren på mit venstre. ”Er det i orden?” spurgte hun.
I orden! Hele min krop begyndte at køre rundt. Det her var bare for godt. Karen trak ned i min tynde sommerkjole, så brystet blev synligt. ”Hvor flot,” sukkede hun. ”Må jeg?” og lagde sin varme og bløde mund omkring brystet, sugede det hele ind, samlede tunge, mund og tænder omkring vorten og begyndte at køre tungen i cirkler omkring den. Jeg fik et strejf af dårlig samvittighed. Jeg var jo ikke lesbisk! Var det her ikke forkert?
Karen kiggede op på mig, som om hun kunne læse tanker og sagde: ”Hør her, Gitte! Du skal kun det, du selv vil. Har du nogensinde været sammen med en kvinde?”
Jeg rystede på hovedet og kunne ikke sige noget, følte mig et øjeblik lidt lille og dum.
”Det er helt i orden. Jeg skal nok føre – ligesom i tangoen. Men hvis du fortryder, så må du love mig at sige til. Vi gør det kun, hvis du vil.”
Jeg nikkede tavs. ”Okay?” Karen tøvede.
”Hvad med din kæreste?” spurgte jeg.
”Vi har klare aftaler på det her område,” svarede hun. ”Iz og jeg er sammen, når vi er sammen, ellers er vi fri. Du har ingen kæreste, så ingen af os gør noget, der gør ondt på nogen, vel?”
Jeg sank lidt. Det her var meget overraskende. Vi stod lidt stille sammen. ”Går det lidt hurtigt? Du må ikke føle dig presset. Vi kan sagtens holde her og være lige gode venner for det.”
Mit hoved havde svært ved at følge med, men min kvindekrop sagde noget andet. Karen havde flere gange sagt, at ens krop ved mere om, hvad man vil, end ens hoved gør, så jeg tænkte, at jeg for en gangs skyld skulle følge kroppen i stedet for hovedet, så jeg hviskede genert: ”Du må godt blive ved. Det føles rart!”
Karen smilede et smil, der fuldstændig smeltede og satte igen sin varme mund til mine bryster og slikkede og suttede og bed blidt. Det var overjordisk skønt. Jeg overvandt mig selv. Kunne jeg spørge om noget? Men jeg kunne ikke få et rod frem, så jeg lagde bare hænderne på Karens bryster uden på hendes kjole. Nu skulle jeg bare mærke disse to store flotte meloner, jeg havde nydt at gnubbe mig op ad så længe. De var faste og flotte. Også hendes nipler strittede nu. Lidt nervøst skubbede jeg på og fik fisket det ene bryst lidt ud af hendes brystholder. Det sad lidt klemt, men jeg skulle mærke det nu. Nu var det min tur til at gøre min tunge blød og den fantastiske oplevelse af at tage en anden kvindes stive brystvorte i min mund.
Karen udstødte et dybt suk: ”Åhhhh… skønt, Gitte, bare bliv ved.” Hun tog op under min sommerkjole bagpå og begyndte at kærtegne mine baller.
Vi stod sådan længe i tæt omfavnelse, indtil Karen afbrød: ”Kom!” og tog mig i hånden og førte mig ind i soveværelset. Drømte jeg, eller var jeg vågen?

Karens soveværelse var i alt fald noget af en drøm med en stor himmelseng i mahogni midt i det hele. Karen tog igen fat om mig, greb med begge hænder om mit hoved og sagde: ”Er du sikker på, at du vil det her? Det kan være en stor grænse at overskride. Jeg vil gerne elske med dig, men du skal ikke gå længere end du vil.”
”Det er i orden,” sagde jeg hviskende. ”Jeg vil gerne”.
Karen greb om mig og trykkede mig ind til sig. Vi stod sådan længe. Hendes mund søgte min og min mund søgte hendes. Hendes tunge var i min mund og min tunge var i hendes. Sødt og blødt.
Du godeste, her står jeg og kysser en kvinde, der er tyve år ældre en jeg, tænker jeg, men Karens kys var så engleblidt. Hun smagte let af den krydrede portugisiske hvidvin, vi havde fået før. Hendes tunge gjorde noget ved mig, så jeg glemte alle forbehold. Jeg er jo ikke lesbisk, tænkte jeg, men det her er jo bare noget mellem Karen og mig. Så hørte jeg Karens stemme, ”Mon ikke alt det her tøj er i vejen? Lad mig hjælpe dig af med det.”
Jeg begyndte at trække kjolen af, men Karen skubbede mine hænder væk. ”Jeg vil selv have fornøjelsen af at klæde dig af!” og langsomt trak hun den over hovedet på mig. Hun trådte et skridt tilbage og så op og ned af min krop. ”Flot pige!” sagde hun beundrende. ”Vil du hjælpe dig af med min?” Hun vendte ryggen til, den flotte røde skulle knappes op. Med rystende fingre fumlede jeg langsomt den ene knap op efter den anden. Jeg ville gerne det her, men min krop var nervøs. Kjolen faldt ned om Karens ankler og hun vendte sig om og stod selvfølgelig i det flotteste røde sæt blondeundertøj, der bare så hammergodt ud.
Jeg var åndeløs. Karen grinede: ”Har du aldrig set en kvinde i undertøj før? Kom, søde Gitte, lad mig se dine smukke bryster rigtigt”. Hun hægtede min bh af og studerede grundigt mine bryster med en lille anerkendende lyd, hvorefter hun skubbede mig blidt hen til sengen, lagde mig ned på den og sig selv ved siden af. Jeg mærkede hendes faste og bløde arme omkring mig og igen hendes tunge i min mund. Jeg var først lidt genert, men Karen begyndte igen med sine fnuglette kys. Efterhånden blev de mere intense og krævende, og jeg gengældte dem mere og mere lidenskabeligt, efterhånden som hun fik mig tændt, så gled hendes tunge ned over min hals og hun gav sig igen til at slikke og sutte. ”Hvor er de fine… smukke ungpigebryster… jeg er vild med dem.”
Jeg prøvede at gøre gengæld, men hun viftede mig af. ”Nu er det mig der fører, ligesom i tango. Det er din første gang, nu skal du bare tage imod, så skal jeg gøre det rigtig godt for dig.”
Jeg forsøgte at slappe af og tage imod, mine bryster var ved at eksplodere under hendes lækre tunge. Jeg lod hænderne glide gennem det flotte brune kastanjehår, det var en lækker fornemmelse at mærke det danse hen over min krop. Karen rykkede ned, slikkede min navle og roste mit flotte maveskind. Med et kunne jeg mærke hendes hånd hule sig over mit venusbjerg. ”Åh nej, en kvinde tager mig på kussen… det er…” tænkte jeg, men Karens behændige fingre havde allerede trukket mine små trusser til side, skubbet mine ben lidt fra hinanden og ladet en undersøgende finger glide ind mellem mine lår. Heldigvis var jeg velbarberet, det havde jeg gjort omhyggeligt samme morgen. Anede jeg måske allerede dengang at jeg inden aften skulle ligge og sprede ben og gøre mig til for verdens lækreste kvinde? Jeg var fuldstændig ude af stand til at røre en finger, så jeg kiggede ned og så Karens kastanjebrune manke mellem mine lår og mærkede noget silkeblødt og varmt glide op og ned af kønslæberne og jeg hørte lyden af hendes tunge smaskende i min kusse, der var håbløst plaskvåd, Karen arbejdede grundigt og systematisk, hendes tunge virkede overraskende stor, som den kørte op og ned i mit skød.
Karen kiggede op på mig med et stort smil, hele hendes ansigt var vådt af mine egne safter. Hun lo, ”Jeg har dårligt kunne vente på at finde ud af, hvordan din kusse smagte… den er lækker… sød og frisk… smager af ung pige.”
Jeg blev et øjeblik lidt betænkelig, det lød som om Karen havde haft tungen oppe i mange forskellige unge pigers kusser gennem tiden, var jeg kun en kusse blandt hundrede? Men så tog hun fat igen, tungen begyndte at cirkulere omkring min lille tap  og jeg sank tilbage i puderne og spredte mine ben mere og mere, så hun rigtigt kunne komme til med sin ivrige tunge. Jeg var ligeglad om jeg var nummer tusinde blandt unge piger, som Karen havde nedlagt og trukket trusserne af, det her var bare skønt. Hun måtte bruge mig til lige hvad hun ville, hele min krop med mund, kusse, bryster, baller og røvhul.
Karen kiggede op på mig og blinkede: ”Der er ikke nogen, der kan slikke en kvinde som en anden kvinde, vel?” Jeg nikkede og tog imod, og lidt efter mærkede en finger skille mine læber og bevæge sig langsomt op i skeden på mig. Nu også det! Men det føltes fantastisk. Karen vidste lige, hvor hun skulle sætte fingeren og presse og kærtegne mine mest følsomme steder, langt bedre end nogle af de ivrige, men uerfarne unge mænd, jeg havde været i seng med før.
Pludselig holdt Karen op og kravlede op ved siden af mig. Jeg slog øjnene op
”Bare rolig. Blev du skuffet?” spurgte hun. ”Hvis du kommer nu, risikerer jeg, at du mister appetitten. Har du ikke lyst til at prøve at mærke lidt på mig? Hvis du ellers ikke er til kvinder, så er det er din chance for at finde ud af, hvordan det er.” Hun kyssede mig dybt. ”Tag min bh af. Mine bryster siger, at de gerne vil røres ved.”
Lidt fumlende fik jeg knappet den flotte røde blondebh af. Indenunder var der to flotte modne frugter, større og en anelse mere bløde end mine med store brune brystvorter. Jeg lagde læberne til. Karen sukkede dybt og sank tilbage, jeg gled hen over hende og kærtegnede og tog nu også let fat med tænderne. Jeg blev mere dristig af Karens små lyde og lod hånden langsomt glide ned over hendes mave og ned i de sexede blondetrusser. Hendes mis var også glatbarberet og jeg lod hånden køre lidt rundt, men vidste ikke om jeg helt turde røre.
Karen sagde blidt med en stemme, der var blevet lidt sløret og hæs: ”Du må godt. Det er helt fint. Du må godt. Bare tag fat. Jeg går ikke i stykker.”
Jeg lagde langsomt langfingeren ind mellem hendes bløde kønslæber. Hun var allerede våd og glat af ophidselse. Nysgerrig skyndte jeg at finde frem til klitoris, der hurtigt voksede fra ært til kirsebær, da jeg begyndte at lege med den.
Karen skilte sine lår, så jeg bedre kunne komme til. ”Tag mine trusser af, så kan du bedre komme til at røre. For det vil du jo gerne, ikke sandt?” Jeg satte mig op og trak de flotte røde trusser af hende. Tænk hvor sexet at trække trusserne af en flot 40årig kvinde og få åbenbaret hendes skød. Også det var helt glat og nybarberet, som om Karen havde regnet med at få mig forført og lagt ned i himmelsengen netop den dag. Hun lavede et par frække bevægelser med underlivet.
”Læg dig bare ned forneden. Vil du ikke se min smukke blomst tæt på? Du må se, du må lugte, du må også smage, hvis du har lyst. Som sagt er det måske dit livs chance for at finde ud af, hvad det her er for noget!”
Karen havde gættet mine tanker, jeg var virkelig nysgerrig og lagde mig ned mellem hendes spredte ben for at se det her på nært hold og indsnusede den sødlige lugt af en anden kvindes kusse og kiggede op Karens vidtåbne skræv. Jeg studerede kronbladene, lod forsigtigt en finger glide ind i det våde og varme, kælede blidt for klitoris, mens Karen gav små lyde, der tydede på, at hun ikke var helt utilfreds. Først var jeg forsigtig, men Karens liderlige små klynkelyde gav mig mod til at blive mere dristig. Jeg ville slikke hende, jeg ville gøre hende våd og vild i varmen, jeg ville skænke denne fantastiske kvinde det bedste. Så jeg gjorde tungen bred og blød og for første gang smagte jeg en anden kvindes skød og safter! Hun smagte dejligt. Det var enormt frækt og ophidsende at ligge der nøgen med min bare ende strittende ud over sengekanten og bare lade tungen køre op og ned af Karens dejlige våde musling. Karen var tydeligvis ophidset efter at have leget med mig – hun fortalte bagefter at det ophidsede hende vanvittigt at få en så ung pige med i seng, en, som aldrig havde været sammen med en anden kvinde. Hun følte sig som en jæger, der nedlagde et bytte, som en gammeldags brudgom, der tog brudens mødom, men hun vidste samtidig, at hun skulle være langsom og blid og passe på mig, så jeg fik en god oplevelse.
Hendes mørke bløde stemme kom med opmuntrende små sætninger. ”Hvor er du sød… du er så dygtig… åh, bliv ved… giv mig din tunge… bare langsomt,” men der gik ikke ret lang tid, inden hun begyndte at jamre og kaste hovedet rundt fra side til side. Jeg sugede hendes klitoris ind i munden og lod tungen danse hen over den, begravede hele ansigtet i skødet og prøvede nysgerrigt gå på opdagelse og se, hvor langt jeg kunne få tungen min tunge op i Karen. Karen gav sig helt hen til min tunges leg. Ligesom hun kunne føre, var hun også god til at tage imod, hvad jeg gav hende. Det kontrollerende og styrende forsvandt. Nu var det mig, der førte og hende, der fulgte. Hun begyndte at tale usammenhængende: ”Åh, åh, åh… jeg kan ikke holde mig… Gitte, nu kommer jeg,” og hendes underliv trak sig sammen i nogle vældige orgasmetrækninger, mens hun klemte lårene sammen om ørerne på mig. Men jeg blev ved, jeg havde nu tre fingre oppe i varmen, nu skulle hun have det hele, jeg gjorde tungen ekstra bred og kørte på. Karens jamren gik over i et stort skrig, alting rystede, da hun kom i en hulkende udløsning, der fik himmelsengen til at knage og skælve i sine sammenføjninger. Jeg var vældig stolt over, at en begynder som mig havde kunnet gøre Karen så ophidset og skænke denne tydeligvis meget erfarne kvinde sådan en mega orgasme.

Vi lå længe tæt sammen og holdt om hinanden, inden Karen tog over og begyndte at røre, nappe, kilde og slikke. Ligesom i tangoen nød Karen tydeligvis at bestemme og føre. Nu var det igen min tur til at blive kælet for og åbnet. Den kastanjebrune modne skønhed skilte mine ben og begyndte at slikke min kusse i lange strøg. Jeg blev bare fjernere og fjernere, da hun tog fat med fingrene igen. Min skede var ret snæver dengang, men efterhånden som Karen fik den åbnet, tog den bare mod mere og mere finger, til sidst lå jeg bare og vred mig sanseløst på lagnet under Karens kyndige behandling, uden at vide hvor jeg boede og hvad jeg hed, mens jeg bare kom og kom og kom igen i en serie orgasmer. Jeg var fuldstændig færdig, troede jeg.

Alligevel lykkedes det Karen ikke mindre end tre gange senere den nat at få mig op i højderne. Jeg nød bare der at ligge nøgen og åben og blive kælet for af denne fingerfærdige og dygtige forførerske, der lige præcist vidste, hvordan jeg som kvinde skulle tages, jeg skreg og hulkede og vred mig, mens hun med fingre og tunge og legede med min mund og tunge, bryster og kusse, baller og bagerste hul. Det var skønt at være kvinde. Jeg kunne høre latinamerikansk dansemusik køre inde i Karens stue. Godt, at der skal to til tango, tænkte jeg.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER