LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Badboy©

Genre: Offentligt

Dato: 23.12.2010


Busturen

Det var i sommeren 1990, mig og en kammerat skulle på bustur til Spanien, vi stod på i Fredericia, og satte os ca. midt i bussen. På sæderne overfor sad et par dejlige piger, vi faldt hurtig i snak med de to flotte tøser, som hed Anja og Carina. Mig og min kammerat var begge 25 og Anja og Carina var begge 23 år.
For at busturen ikke skulle føles for lang, begyndte vi at spille forskellige spil kort, baggammon, skak osv. Carina kunne ikke spille skak, men ville gerne lære det, så jeg byttede plads med Anja, så jeg og Carina kunne sidde sammen. Da skak jo ikke lige er det letteste spil at lære, blev der grinet meget, når Carina flyttede lidt håbløst rundt på brikkerne.
Carina var en utrolig flot pige med en fantastisk udstråling og let til grin.
- Du mobber, sagde Carina og nev mig i siden, når jeg gjorde grin med hendes håbløse skaktræk.
Jeg nev tilbage, og ingen længe var der mere niveri og killeri end skakspil, kemien mellem os var der 110 %.
På en tidspunkt tog jeg fat i Carinas inderlår og nev godt til, da hun pludselig tog sin hånd ned til min og sagde, at jeg også gerne måtte holde hånden der uden at nive. Vores øjne mødtes, og jeg kunne se hun allerede var tændt. Jeg begyndte at nusse hendes inderlår, kørte en hånd op på hendes mave og legede lidt med hendes bryster, når jeg var sikker på der ikke var nogen der så os.
Carina tog en hånd over på mit lår, og når der var fri bane, kørte hun hånden op og masserede min pik og nosser. Jeg havde joggingtøj på, og da jeg er rimelig veludrustet, blev der hurtig en stor bule. Jeg kunne mærke på Carina at det tændte hende.
På et tidspunkt ville Carina have rigtig fat i min pik, og lod en hånd glide ned i mine joggingbukser, men selv om det var ud på aftenen, og var ved at være mørkt i bussen, stoppede jeg hende, var nok lidt genert med 40 medpassagerer i bussen.
Carina rejste sig og tog et tæppe i sin taske, og bredte det ud over os. Carina lod sin hånd glide helt ned i mine underbukser, og tog pikken ud, hun legede med mine nosser og spillede forsigtigt på min store stive pik. Jeg kunne mærke hvordan hun begyndte at dirre over hele kroppen af liderlighed.
- Hold kæft hvor er den dejlig stor, bare jeg dog kunne få den i munden lige nu, hviskede hun mig i øret.
- Det går vist ikke her, sagde jeg, men hun var ikke til at stoppe.
- Skal vi ikke gå ned på bagsædet, der sidder ikke nogen, sagde Carina.

Nede på bagsædet satte jeg mig helt op af den ene side, og Carina lagde sig udstrakt på sædet med hoved på mine lår, og så trak hun tæppet helt op over hovedet, der sad heldigvis ikke nogen på de 2 rækker foran os, så vi var rimelig alene dernede bag i bussen.
Carina trak mine joggingbukser og underbukser ned, så elastikken fra begge pressede op under mine nosser, Carina begyndte at slikke den helt nede fra roden, og når hun nåede pikhovedet, kørte hun munden så langt ned over den som hun kunne, og så ned til roden igen og slikke op til pikhovedet, og så dybt ind i munden igen, dette gjorde hun igen og igen.
Jeg kunne mærke Carina satte tempoet op, og hvordan hun blev mere og mere ivrig, nu kunne jeg mærke det begyndte at rykke i den, og tog Carinas hoved lidt væk.
- Du kan bare komme i min mund, det gør ikke noget, sagde hun.
Nu suttede hun kun, og i et tempo jeg aldrig før havde set. Efter et par minutter mere sprøjtede jeg hendes mund fuld af sperm, og Carina slikkede hver en dråbe i sig.
Jeg fik pikken puttet ned i bukserne igen, og Carina satte sig op af mig, og begyndte at hviske mig i øret.
- Jeg er så liderlig, min tissekone trænger til din pik, det føles som om min krop er ved at eksploderer, sagde Carina og forsatte, - dette er det frækkeste jeg nogensinde har gjort, og vi har ikke engang bollet endnu.
Lidt efter sagde buschaufføren, at vi holdt natpause om 40 minutter, og at der blev en pause på 1 time.
- Når bussen holder, skal vi så ikke finde et sted, hvor vi kan bolle, spurgte Carina. - Hvis den altså kan igen, smilede hun.
- Jeg lover dig, den kan igen, og når den er kommet en gang, kan den meget længe, så du skal nok få alt det pik din lille tissekone kan tåle, sagde jeg til hende med et skævt smil.
- Du skal bolle mig hårdt og længe bagfra, tilføjede hun.
- Men først vil jeg slikke og sutte din lille dejlige fisse af, sagde jeg.
- Lyder for lækkert, hviskede hun, - husk vi skal have tæppet med, tilføjede hun.

Bussen stoppede på en kæmpe rasteplads med flere kiosker, men ca. 300 meter fra kioskerne lå der en restaurant, som var lukket, og lå meget øde. Mig og Carina kiggede på hinanden, og viste godt hvor vi skulle hen, vi nærmest småløb derhen gik om bag restauranten, hvor der var en stor græsplæne, der lagde vi tæppet ud. Carina fik tøjet af på 10 sekunder - hold kæft hvor var hun smuk - Carina lå på ryggen, og jeg lagde mig ned mellem hendes ben, og tog en hånd ind under hver af hendes balder, og sagde hun selv skulle sprede sine skamlæber, Jeg æltede hendes balder, mens jeg slikkede hendes lækre fisse, der allerede var plask våd. Lidt efter begyndte jeg at sutte på hendes kilder, jo hårdere jeg suttede, jo højere stønnede hun. Nu suttede jeg rigtig hårdt, tog den ene hånd frem og bollede hende med 2 fingre, mens jeg suttede, jeg kunne mærke, hun var tæt på at eksploderer.
Hun vente sig om på alle fire, og sagde "KNEP MIG", jeg holdt pikhovedet lige i hendes våde revne. Hvad jeg ikke viste nu, men som jeg blev klar over 5 sekunder senere, var at Carina var 'SKRIGER'.
Da jeg pressede mig op i hende, skreg hun højlydt, jeg begyndte at kneppe hende stille og roligt, for hver bevægelse jeg lavede, kom der en skrig fra hende, hun vente hovedet om mod mig, og skreg hårdere.
Jeg tænkte, nu skal hun fan'me blive kneppet, tog godt fat i hendes hofter, og begyndte at kneppe hende VILDT hårdt, og hun skreg vildt, efter at have pumpet min store pik vildt op i hende i ca. 10 min, fik hun en voldsom orgasme, der varede det meste af 1 minut.
Hun tog hånden om og gjorde tegn til at jeg skulle stoppe, hun faldt om på tæppet som en kludedukke, jeg skal lige have vejret igen sagde hun. Jeg lagde mig ved siden af hende, hun kiggede intenst på mig og sagde, - lover du at bolle mig sådan hver dag vi er i Spanien?
Jeg svarede, - meget gerne frøken Jensen.
- Amager/halshug sagde hun. - Sæt dig op sagde hun, og satte sig selv over for mig, hun tog den ene hånd ned i sin fisse og med den anden tog hun hårdt fat i min pik, spillede både sin fisse og min pik på en gang.
- Det er godt nok den største pik, jeg nogensinde har set, sagde Carina pludselig.
- Skal du have den op i din lille lækre fisse igen spurgte jeg.
- YES NU, sagde hun.
- Hvordan vil du helst have den, spurgte jeg.
- Bagfra som før, og så hårdt som du kan, svarede hun.
Denne gang tog jeg hårdt fat i hendes bløde balder, og pressede den stille HELT i bund, inden jeg trak den næsten helt ud igen, jeg satte tempoet op men trak den næsten helt ud hver gang, og hver gang jeg stødte op i hende var det med FULD tryk. Hun skreg af fryd. Nu kom vi ind i en rytme, når jeg bankede den hårdt op i hende, pressede hun selv røven hårdt tilbage.
- SÅDAN, skreg hun.
Sveden fra mig dryppede ned på hendes ryg, jeg var ikke ved at komme, men var ved at være lidt rystet af anstrengelserne, da jeg lige ville stoppe for at få vejret, skreg hun KNEP MIG, jeg kunne mærke hun fik sammentrækninger i skeden, det pressede hårdt om min pik, ca. 1 minut efter sammentrækningerne var begyndt kom hun igen i en vild orgasme.
Jeg var selv ved at komme, men hun trak sig væk, jeg kan ikke mere stønnede hun.
- Må jeg komme ud over dine patter, stønnede jeg.
- Ja bare sprøjt ud over dem, stønnede hun.
Jeg oversprøjtede hendes patter og ansigt, vi faldt begge total udmattet om på tæppet.
- Hvad har vi dog gjort, siden vi skal have det så godt, grinede Carina.
- Hvad er klokken, røg det pludselig ud af Carina.
Jeg så på mit ur, og klokken var 2 minutter i halv et, - skynd dig, vi skal være i bussen om 2 minutter.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER