LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Banditten©

Genre: På job

Dato: 30.08.2009


Av min ryg

Det er sgu ikke sjovt at gå hen og blive fyret fra jobbet, men det var ikke hverken mere end mindre hvad der skete for mig engang i det sene forår.
Eneste formildende omstændighed var årstiden, det gav mig muligheden for at få gjort noget ved haven, som længe har været forsømt, jeg checkede haveredskaberne ud, og konstaterede at min spade havde set bedre tider, så jeg måtte lige en tur til byggemarkedet for at købe mig en ny.
Gik i gang med at grave op til lidt køkkenhave, for når nu den snart stod på understøttelse, måtte der spares, og køkkenhave var et af svarene. Heldigvis var gravearbejdet næsten gjort færdigt, da jeg fik lavet en forkert bevægelse og fik reddet mig et knæk i ryggen.
Jeg krøb ind på sofaneseren, og lå der længe og ømmede mig, tænkte at dette her ikke var godt, og at jeg hellere måtte en tur til fysioterapeuten. Jeg søgte på ”De Gule Sider” på Nettet, fandt min fys, og ringede for at få en tid. Der var ingen ledige tider før ca. 14 dage efter, og det kunne jeg sgu ikke vente på, så jeg måtte prøve noget andet.
Så var det mine øjne faldt på klinikannoncerne i Ekstrabladet, traditionel massage – mon det var løsningen tænke jeg, så jeg ringede og fortalte om mine problemer med ryggen, det var ikke noget problem fortalte den unge pige jeg snakkede med, så jeg fik en tid 2 timer senere.
Jeg mødte til tiden, og blev modtaget at en lille spinkel sag af en thaipige. Jeg tænkte, er det hende der skal massere mig, det er hun da vist ikke ”mand” til, men mine tanker blev gjort til skamme, for var der noget hun kunne, så var det at massere.
Jeg blev vist ind i et rum, hvor jeg fik besked på at lægge tøjet, mens jeg gjorde dette tændte hun nogle røgelsespinde, og nogle stearinlys, ligesom for at skabe lidt hygge. I baggrunden spillede der noget thailandsk musik ganske lavt, det gav en dejlig beroligende stemning.
Hun spurgte også om jeg ville have en kop urtete, hvilket jeg takkede ja til.
Da jeg stod der i underbukser, kikkede hun på mig og sagde med blid sexet stemme, tag du bare dem der af osse. Så lægger du dig bare på maven der på briksen.
Og så gik hun ellers i gang, mens hun nynnede og småsang til musikken, mine rygstykker, skuldre, arme, ben, baller, ja det hele blev masseret godt igennem, hun brugte sine hænder, underarme, albuer og sine knæ til at massere med, og jeg kom med mange stønnende udbrud undervejs. Når jeg kom med lidt beklagende lyde, ligesom for at tilkendegive at det gjorde lidt ondt, ja så smågrinede hun bare, og sagde at det skulle gøre ondt for at blive godt.
Da hun skulle massere mine ben, spredte hun dem let, så hun bedre kunne komme til, og den lille frække sag stak hånden helt op og kradsede frækt mine nosser med sine negle, det var lidt overraskende for mig, for det var ikke det jeg havde ventet, hun bad mig så lægge mig om på ryggen, der lå jeg så splitter nøgen, men en lille halvstivert på.
Jeg kikkede på hende og opdagede til min store overraskelse, at også hun var splitter nøgen, hun var helt ubeskrivelig flot, pænt mellemstore bryster der strittede lige ud i luften, og ikke et eneste hår på fissen havde hun.
Jeg lå med lukkede øjne og nød hendes videre masseren, og ind imellem kom hun i nærheden af min pik, og hver gang hun nærmede sig fik både pik og nosser en lille omgang sensuel massage, så det endte selvfølgelig med at jeg lå der med en gevaldig stivert, det strittede op af maven.
Hun sad overskrævs på mine lår og masserede mine skuldre, langsomt krøb hun længere og længere op til hun til sidst sad med fissen oven på min stive piks skaft, mens hun stadig masserede løs lavede hun frække samlejebevægelser med underlivet, jeg følte mig som i den syvende himmel, efter at jeg nu i en times tid havde fået hele kroppen masseret og manipuleret.
Hun satte sig nu ned på mine ben igen og sagde med blid stemme, nu er jeg færdig med at give dig massage, var det godt nok spurgte hun, det var bare helt fantastisk, langt bedre end jeg havde forestillet mig, og det er ikke sidste gang jeg skal have sådan en tur, sagde jeg mens jeg kikkede på hende.
Så gav hun min pik et par blive strøg, og spurgte skal ham her også have lidt massage, og jeg svarede at det ville være rigtigt rart for nu havde hun jo tirret mig tilstrækkeligt til det yderste.
Hvad vil du helst have spurgte hun, mens hun sensuelt strøg hænderne over mit bryst og nappede blidt og frækt i mine brystvorter, det ved jeg virkelig ikke sagde jeg, for jeg er tæt på at eksplodere.
Det kan vi ikke have sagde hun, så må du hellere lægge dig om på maven lidt igen.
Hun hældte lidt olie på ryggen af mig og så lagde hun sig oven på mig og nu brugte hun sin krop til på den mest sensuelle måde at fortsætte massagen på, jeg mærkede hendes bryster køre rundt på min krop, og hendes brystvorter blev stive af den behandling, så krøb hun ned og masserede mine ben med kroppen, mere olie på ballerne og nu fik ballerne igen en omgang, denne gang masserede hun sensuelt tæt på stjernen, så jeg ikke kunne lade være med at komme med nogle sammentrækninger, er det dejligt spurgte hun, hmmm, det er bare helt vildt dejligt svarede jeg, hvorefter hun pressede en finger lidt op, vippede lidt med fingeren frem og tilbage og masserede det yderste af kanalen, for satan hvor var det dog frækt.
Nu sagde hun at jeg igen skulle vende mig om på ryggen, hun krøb nu op og satte sig min brystkasse, tog fat i mine hænder og førte dem op på hendes bryster, dem masserede jeg nu blidt, godt og grundigt, hun stønnede let, og det lød som om hun var godt liderlig, så satte hun sig op på knæ, og spurgte om jeg ville smage på hendes fisse, der er ikke noget jeg hellere vil, svarede jeg, så vendte hun sig om og satte fissen lige over min mund, så jeg kunne slikke hendes helt vidunderlige frække helt glatte fisse der glinsede at hendes safter, mens jeg slikkede lagde jeg hænderne på hendes baller, for at massere dem lidt, hun kom olie på mine hænder, og så lagde hun sig ned, den lille frække sag kørte nu fissen rundt i hele ansigtet på mig, mens hun ganske let suttede på min pik, op og ned at skaftet, for til sidst at tage pikhovedet i munden og sutte løs på det, jeg satte min tommelfinger på hendes stjerne, og minsandten om ikke hun pressede på for at få hele fingeren op i analen, der gik ikke mange sekunder før hele hendes lille lette krop rystede i en gigantisk orgasme, og safterne flød i stride strømme ud af fissen på hende. Ih, altså det var godt, det er eller ikke noget jeg plejer at gøre med mine klienter, sagde hun, men jeg trængte sådan, nu lagde hun sig ned mellem mine spredte ben, kikkede op på mig og sagde at nu var det min tur, hun suttede og kyssede mine nosser, pikken fik igen den helt store suttetur, og så stak hun sin langfinger op i min røv, og da hun masserede op mod roden af min pik, samtidig med at hun tog så meget af pikken ind i munden som hun kunne, kom jeg i en gevaldig eksplosion af en udløsning. Jeg kom med den ene store sprøjt efter det andet, hun sank overraskende for mig det hele, hun sugede de sidste dråber ud af krabaten, kom hun med de dejligste aha lyde man kan tænke sig.
Mens jeg lå der med en lille slap tingest hængende ned mellem lårene, gik hun ud og hentede en balje med varmt vand, og nu blev jeg vasket over det hele.
Hun vimsede rundt omkring mig, mens jeg klædte mig på, hun gav mig kælende strøg over håret, og hun nussede mine ører kærligt, hun havde bare taget en housecoat over sig, uden dog at lukke den, vi ordnede betalingen, lidt overraskende for mig, var det slet ikke dyrt, hun sagde kærligt farvel og kyssede mig i døren, kom snart igen, jeg lagde min ene hånd ind under housecoaten og gav hendes ene balle et klem, hvorefter jeg også gav hendes fisse et strøg, min finger smuttede ind i fisserevnen, der stadig var godt våd, snusede frækt til fingeren, og svarede, med den gode omgang massage du har givet, varer det ikke alt for længe, og med den gode røv og den frække fisse du osse har, der kan man jo hurtigt blive afhængig. 

Banditten

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Flere noveller af samme FORFATTER