LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Banditten©

Genre: Job

Dato: 23.11.2008


Sikkerhedsrepræsentant-kurset, del 1

Jeg blev valgt som sikkerhedsrepræsentant på en af mine arbejdspladser engang tilbage i midten af 1980'erne, og som sikkerhedsrepræsentant skulle man på et lovpligtigt §9 kursus.
Kurset jeg skulle deltage i blev afholdt på Munkebjerg Hotel – en hel uge på internat – på dansk betyder det ”mit den ganzen molevitten.”

Jeg startede bilen hjemmefra allerede søndag eftermiddag, for da kurset startede kl. 10, kunne jeg umuligt nå frem med tog og bus, det var nu også mest behageligt at være i bil, så kunne man nemmere køre en tur om aftenen hvis man skulle få de lyster.

Jeg ankom ved syvtiden, blev indkvarteret og jeg var så svineheldig at få en lejlighed med en pæn stor stue og separat soveværelse.
Derefter en tur i restauranten og fik lidt let og spise, der ikke var for dyrt.
Bagefter var det bare hjem i lejligheden, så på ryggen og se TV.
Det var jo længe før internettet, så det var TV, radio, aviser eller blade, der var underholdningen når man som jeg sad på værelset helt alene.

Det blev mandag morgen, der var morgenbuffet i restauranten, det var godt nok en buffet der ville noget, alt mellem himmel og jord, der var lagt op til en omgang ”tag lige 10 kg på uge.”
Undervisningslokalet lå med god udsigt til skoven og ud over Vejle fjord, der var 2 undervisere på kurset, som kørte på med hvert deres områder, og midt på ugen fik vi besøg at Arbejdstilsynet som fik 1½ time til at fortælle hvad de lavede.

Vi var 16 kursister – 14 mænd og 2 kvinder, så der var umiddelbart lagt op til nogle aftener med masser af bajere og mandehørm.
Sådan gik det også mandag aften, de fleste af os var lidt opsatte på at der skulle råhygges, når nu vi var væk hjemmefra, og her skulle det jo vise sig at det var en god idé at tage bilen med. Minibar koster røven ud at bukserne, så da mandagens kursus var slut, smuttede jeg en tur ind til Vejle, for at købe øl og chips til om aftenen – jeg købte 4 kasser øl, for vi skulle jo nødig løbe tør.
Vi var en 6 - 8 stykker der gik i billardstuen om aftenen, blot for at nævne et par stykker, så var der Allan fra Lufthavnen, Bent Åge fra Lego og så var der Annette som vist nok kom fra et rejsebureau, så vidt jeg husker, det var i hvert fald dem jeg bedst husker.
Allan, Bent Åge og jeg var jævnaldrende, og vi kom rigtigt godt ud af det sammen, Annette var en skide frisk pige det godt kunne tage vores humor, og som også hyggede sig sammen med os.
Vi havde købt en enkelt fadbamse i baren, mest sådan for et syns skyld, og så havde vi ellers smuglet en pose håndbajere med ind i billardstuen, så vi ikke skulle dehydrere helt.
Denne første aften gik med billard og hygge, og vi fik da aftalt at når der nu var både swimmingpool og sauna, så skulle det udnyttes resten af ugen.
Annette sagde godt noget om at hun ikke havde badetøj med, det kommenterede jeg med at hun da bare kunne hoppe i pølen med trusser eller for den sags skyld helt uden, det ville ikke genere mig.
Næ – muligvis ikke dig, men så måske nogle andre, Allan var ved at få sin øl galt i halsen, og grinende sagde han, at han da heller ikke havde badetøj med, og at han da hoppede i uden, hvis han ikke var alene om det.
Nu får vi se i morgen, hvor mange der kommer ned til pølen.
Så var det efterhånden tid til at gå til køjs, også for ikke at komme alt for sent i seng, vi skulle jo også være friske dagen efter.

Så blev det tirsdag, igen med en kolossal morgenbuffet, det meste af dagen gik med gruppearbejde, og hvor utroligt det end lyder, så fik vi det fikset sådan at vi 4 kom i gruppe sammen.
Annette sagde i hvert fald at hun ikke ville være i gruppe med Bente som den anden kvindelige kursist hed, for hun mente at hun var sgu for kedelig.
På kurset var der mange opgaver der skulle løses i grupper, og så aflevering af løsninger i plenum, faktisk en rigtig god måde at blive undervist på, frem for en underviser der blot stod og lirede en masse tørt stof af i timevis, og hvor man blot blev mere og mere utidig.
I vores gruppe blev vi hurtigt enige om at vi ikke gad at bruge grupperummene, men når der var gruppearbejde brugte vi min lejlighed til gruppearbejdet, min lejlighed lå tæt på, og der kunne vi ryge, mens vi arbejdede.
Det var også meget mere hyggeligt end at sidde i de kedelige grupperum
Vi følte at tirsdagens undervisning var overstået i løbet af nul komma fem.

Efter undervisningen enedes vi om at vi tog en times tid på ryggen, og så kunne vi mødes hos mig, til en enkelt øl, inden vi skulle over i restauranten og spise aftensmad.
Kvinder plejer altid at være de sidste, men Annette var faktisk den første der bankede på døren, jeg lå på sengen kun iført underhylere, og råbte kom bare ind, da jeg havde ventet at det enten var Allan eller Bent Åge der var en af de første. Da Annette stod i døren til soveværelset, Nå da da da, sagde hun, der ligger du nok og råhygger, smilede hun, jeg blev vist lidt forfjamsket, og sagde at jeg havde ventet en af drengene først, ja og så var det bare lille mig, der kom og tog dig med bukserne nede, sagde hun, bukserne nede og bukserne nede er vel så meget sagt, jeg har da underdrenge på, svarede jeg på vej ud på badeværelset, hvor jeg lige kastede lidt vand i hovedet, og gik så ind og tog tøj på.
Allan og Bent Åge var kommet i mellemtiden, og de sad alle sammen i stuen og nød en kølig, mens de ventede på mig.
Annette havde en lidt fræk kjole på med en temmelig dyb udskæring, så man havde udsigt til en kavalergang uden lige, ved ikke lige hvad hun havde gang i, men man kunne fornemme at hun var opsat på at der måske skulle ske ting og sager i løbet af aftenen.

Da vi havde nydt vores øl, gik vi over i restauranten for at spise, jeg kan ikke huske hvad vi fik, blot at det smagte ganske fortrinligt, maden på hotellet, var til UG med kryds, bolle og slange.
Da vi havde spist enedes vi om at vi lige skulle runde swimmingpoolen og se om vi havde den alene eller om der var andre. Poolen var helt og aldeles tom, så vi checkede lige saunaen også, den skulle der lige tændes for, så det gjorde vi lige, og så var det ellers om at hente håndklæder og badekåber. Her på hotellet var der badekåber til alle, og direkte adgang til poolen fra beboelsesområdet, hvilket var helt fint, for så skulle man ikke uden for.
Alle kom iført omtalte badekåbe, jeg var der først, jeg boede jo også nærmest, så jeg satte mig i en af sofagrupperne og ventede, nød den lette musik der lød i baggrunden, og kikkede i nogle af de aviser der lå fremme.
Denne gang kom Annette sidst, og vi andre havde allerede snakket om at Annette vist var en fræk sag, og om hvilke chancer der var for at udnytte hende seksuelt, højlydt grinede vi da hun kom ind, så hun spurgte om det var hende vi morede os over, nej da tværtimod, vi sidder som bare og udveksler vittigheder, og du er bestemt ikke en vittighed, hvis du endelig er noget, må det være desserten vi blev snydt for.
Tak, så er det godt drenge, klap i bare hesten.
Nå, men vi smed badekåberne og hoppede i poolen, alle som Vorherre har skabt os, nu var det ikke for at vandet var alt for varmt, hvilket vores tissemænd også tydeligt viste da vi igen stod i sofahjørnet.
Annette smågrinede mens hun kikke på os på skift, de er sgu krøbet i vask ikke, jo svarede vi, det måtte vi jo konstatere, men bare rolig søster, tørret og frotteret, og så en blid varm kvindehånd, så skal du se hvad der kan ske med tryllestaven, Hokus Pokus og den kan vokse sig til opgaven. Jeg må da indrømme at bare det at stå og kikke på Annettes velproportionerede krop, var nok til at min pik allerede var i voksealderen.
Annette målte ca. 165 cm, med en go' vægtfordeling, så der hvad der skulle være de forskellige steder, flotte fyldige strittende bryster, en go velformet røv, en kraftig kruset næsten helt sort behåret fisse, kort sagt, hun var skruet rigtigt godt sammen.

Jeg sagde, jeg går lige ned efter kaffen, der var nemlig sat kaffe frem til os kursister, og den kunne vi jo ligeså godt drikke ved poolen.
Det er sgu service sagde de andre da jeg kom tilbage med kaffen, jada svarede jeg, sådan er jeg nemlig.
Annettes badekåbe var gået lidt op, og hun sad derfor med en kæmpe kavalergang, størstedelen af hendes bryster var nemlig synlige, så da jeg havde hældt kaffe op til os alle sammen, blev jeg fristet udover alle grænser, stak hånden ind på hendes ene bryst og krammede det godt. Man ta'r sig nok nogle friheder, grinede Annette, og jeg svarede, ja da det var sgu for fristende, og jeg kan da godt finde på at udvide frihederne.

Mens vi sad og drak kaffen, blev snakken ganske hurtigt vendt til kun at dreje sig om sex, hvad var vores lyster og hvad var ikke vores lyster.
Annette lagde ikke skjul på at hun faktisk var frisk på en tur ”Jorden rundt”, og der sad vi med åben mund, øh ”Jorden rundt?”
Ja sagde hun, først en tur i munden, så en tur forfra i fissen, så en tur bagfra i fissen og til sidst en tur i rumpen.
Nå da da, svarede vi, i munden – det var ved at blive ganske moderne, i fissen – ja det var jo helt efter bogen, i rumpen – ok det havde vi da hørt om, men ikke alle havde prøvet det, så Allan og Svend Åge skulle lige overskride en grænse, hvis de da ville være med.
Jeg er frisk på alt svarede jeg, det er bare og sige til.
Annette havde helt uskyldigt, mens snakken gik, siddet med det ene ben over det andet, og uden at vi havde bemærket noget havde hun pillet sig lidt i fissen, så hun var godt varm, da kaffen var drukket færdig, nu vil jeg altså bolle sagde hun bramfrit, men ikke her, Bent Åge trak følehornene til sig, jeg er en del af gruppen men ikke her om aftenen, smut I bare så skal jeg rydde op efter os.
Det skulle kun siges en gang, så Anette, Allan og jeg var ude af døren allerede før Bent Åge havde lagt an til at rejse sig.

På vej ind i mit soveværelse røg Anettes badekåbe, Annette hoppede op i sengen og lå der på knæ som en hund med logrende hale og våde øjne. Hun råbte, nu skal jeg ha pik, nu skal jeg ha pik, ja nu skal jeg ha pik, og tro mig det fik hun. Jeg stod nærmest så hun greb fat i min pik, trak mig hen til sig, og så fik den ellers en omgang tungeslasker, Allan krøb op beg ved Annette, kørte en finger rundt i fissen på hende, om og nulre klit, Annette gurglede lystens, og vrikkede med rumpen, hun slap min pik ganske kort og sagde til Allan nu vil jeg ha pik i fissen, nu var der ingen vej udenom, Allan kørte køllen frem og tilbage i revnen, henover klitten, og da den var blevet fedtet godt ind i Annettes fissesafter, så placerede han pikhovedet lige ud for indgangen til lystens hule, trykkede lidt, og der kom en let klynken fra Annette da Allans pik gjorde sin entre. Dejligt at blive fyldt sagde hun, alt i mens hun kørte fissen op og ned, frem og tilbage, vi døbte hende omgående ”rotorrøven”, for satan hvor hun dog kunne det der med at rotere med fissen, og det samtidig med at hun med stigende hastighed, suttede på min pik og tog den til roden.
Der skulle ikke gå ret lang tid før Allan og jeg i kor råbte ”Nu kommer jeg” - bare klø på drenge svarede Annette, og samtidig lød Allan som en brølende løve, og han tømte sig dybt oppe i Annette. Da den gik på Allan, sugede Annette så kraftigt, at jeg oversprøjtede hendes drøbel.
Annette væltede om på siden, med sæden langsomt silende ud af fissen og mundvigen, herligt drenge, det er sgu længe siden jeg har fået sådan en omgang, tak skal i have.
Vi gik alle sammen ud på badeværelset, og der satte Annette sig på bide'et, med sæden smurt godt rundt i hele hårmanken var det tid til at spule den, mens hun stod der med fissen godt på klem sagde hun, stille drenge, hør her. Og så slog hun en skedefis, så man næsten kunne se skamlæberne flapre, hold op hvor vi grinede.

Vi sluttede dagen, med en kølig. Annette sad i sofaen, kun med badekåben løst på, med nøgne bryster og nøgen fisse. Hvor skal du være glad for at klokkerne er tømt, at alle ressourcer er opbrugt, sådan som du frækt og udfordrende sidder der, vi kom da ikke ”hele jorden rundt” - nå men der er jo også en dag i morgen.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Flere noveller af samme FORFATTER