LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: BareEnFyr©

Genre: Dogging - Homo

Dato: 10.02.2013


En tilfældig dogging oplevelse

Jeg er en af de, efterhånden utallige, fyre der nyder at tage rundt på forskellige rastepladser i landet, for at opsøge tilfældig sex. Generelt er jeg til piger, men det er vanskeligt at møde piger til lige på, uforpligtende sex med en fremmed, på en rasteplads. Måske er det muligt, at lave en aftale med en pige eller et par, på en af nettets dogging-sider, men når liderligheden tager mig, har jeg ikke tålmodighed til at vente på at få en aftale i stand. Så er det heldigt, at jeg også er til fyre. Her er det langt lettere at finde det, jeg søger, uden at skulle lave en aftale. Jeg kører simpelthen blot ud til en rasteplads, hvor fyrene mødes, og venter.

Hvad er det så jeg venter på? Jeg er vist en meget almindelig bifyr. Høj, maskulin og sidst i 30’erne. Jeg kunne aldrig blive forelsket i en anden fyr, og jeg bryder mig ikke om at kysse og kæle med fyre. Faktisk sutter jeg heller aldrig pik på de andre fyre, men jeg spiller dem ofte af. Mest for at give bare en lille smule igen. Det der tænder mig er, at en anden person begærer min krop. I særdeleshed min pik. Jeg har en pæn krop. Slank og markeret. Min pik er lidt over 16cm lang, og mere end gennemsnitlig tyk. Altså ikke noget helt vildt, men det er lige meget. Det er nok til, at en liderlig fyr der er glad for pik, bliver tændt. At han begærer min pik, vil spille den, lege med den og sutte den. Det er min indre tøs, der kan lide at blive begæret. Det er sådan en fyr jeg venter på at finde.

Man skulle tro det var svært, men det er det ikke. Der er rigtig mange fyre, der tænder på at sutte pik. Mange af dem spiller sig selv færdig, når jeg er kommet. En del kan lide at tage udløsningen i munden. De fleste spytter sæden ud, og nogen enkelte sluger den.

Jeg vil fortælle om min sidste dogging-oplevelse. Ikke fordi den var ekstraordinær, men fordi den alligevel var rigtig god, og stadig står klart i erindringen.

Det var en november morgen, ved 7:30 tiden. Allerede aftenen før vidste jeg, at jeg ville tage på dogging-tur på vej på arbejde, så jeg var stået ekstra tidligt op, for at kunne nå at tage et langt bad, og fjerne eventuelle stubbe på nosserne og længere omme. Nu sad jeg i min bil og spejdede efter andre fyre, der var ude i samme ærinde.

De er lette at kende, de andre fyre. Det er en enlig fyr, der umiddelbart venter på nogen. Men bliver man siddende længe nok, opdager man at der ikke dukker andre op. Han står ud af bilen, og går lidt rundt om den, sætter sig måske ind igen et stykke tid, og går ud igen. Han er rastløs. Liderlig. Han har set dig. Måske har han gættet at du sidder og onanerer. Han går lidt tilfældigt rundt på pladsen, og kommer tæt forbi din bil. Det er sandhedens øjeblik. Gemmer man pikken væk, fordi man ikke er sikker på at han er dogger, eller viser man ham pikken. Spiller den for ham? Man behøver ikke meget erfaring for at være sikker. Man kan selvfølgelig også selv bevæge sig rundt på pladsen, og måske finde en fyr der rører ved sig selv.

Nogen gange er det endnu lettere at kende en dogger. Det var det den dag. En pæn, slank fyr i 50’erne, gik frem og tilbage ved handicaptoiletterne. For de fleste lignede han en der blot strakte benene, imens han  røg en cigaret, men jeg vidste godt hvad han ville. Jeg vil kun have ældre fyre. Det er vigtigt for mig at jeg er den yngste, hvis jeg skal føle mig begæret. Ham her var perfekt.

Jeg stod ud af bilen, og tændte selv en cigaret. Der var et par tomme biler på pladsen, efterladt af nogen der var pendlet videre, og en chauffør der var gået på toilettet. Jeg røg imens jeg kiggede over på ham. Han kiggede tilbage. Jeg puttede den frie hånd i lommen, og masserede pikken let, for at han heller ikke skulle være i tvivl. Han kiggede stadig. Chaufføren kom ud, steg ind i sin varevogn, og forsvandt. Jeg kastede cigaretten fra mig, og gik op mod handicaptoilettet. På vejen kom jeg tæt forbi den udvalgte mand. Jeg kiggede ham lige i øjnene, nikkede ganske let og smilede. Jeg sagde ikke noget. Gik blot ind på handicaptoilettet, uden at låse døren efter mig. Den gik i og nu var der bare tilbage at vente. Den anden fyr havde bolden. Hvis han ville noget, og hvis han var sikker på at jeg også ville, så måtte han komme ind. Var han usikker, eller bare en almindelig benstrækkende rejsende, så blev han ude. Med ryggen til døren åbnede jeg bukserne, trak pikken ud, og begyndte at onanere den stille.

Døren gik op og fyren kiggede ind. Jeg vendte mig om, så han kunne se mig onanere. Nu var der ikke længere nogen risiko for, at vi ikke ville det samme. Han trådte ind, og låste døren bag sig.

”Nå, er du også lidt morgenliderlig?”, spurgte han imens han tog frakken af. Jeg nikkede og smed også min frakke. Jeg sparkede skoene af, og tog mine bukser helt af så jeg stod nøgen fra hofterne ned. Jeg kan bedst lide at min bevægelsesfrihed ikke bliver hæmmet af, at have bukserne ned om anklerne, men hvis pladsen er trang, eller gulvet beskidt, beholder jeg dem på. Her var masser af plads og pænt og rent. Han kom hen til mig og stillede sig helt tæt på mig, lidt til siden for mig. Han omfavnede mig, og tog fat om mine nosser. Han nulrede dem blidt, trak forsigtigt i dem. Han var lidt lavere end mig. Pæn, velduftende og velsoigneret. Han gnubbede sit underliv mod mit ben, imens han stadig kærtegnede mine nosser. Jeg lagde en hånd på hans baller, og trykkede hans underliv hårdere mod mit ben. Han gjorde ikke tegn til at ville have sin egen pik frem.

Hans nulren, og hele liderligheden i situationen havde gjort mig stiv uden at han havde rørt selve pikken endnu. Stiv og hård stod den skråt ud fra kroppen. Han gik på knæ foran mig og uden at slippe grebet om nosserne, tog han fat om pikken med den anden hånd. Langsomt trak han forhuden helt tilbage, så det blåviolette pikhoved blev blottet. Med spidsen af tungen kildede han undersiden af hovedet, imens han onanerede mig meget langsomt. Det var perfekt. Han havde ikke travlt, men ville tage sig tid til at lege med mig, drive mig helt ud over kanten, hvor benene ryster af liderlig og hver berøring føles som en lille orgasme. Men han blev også selv drevet frem. Han ville have min pik. Det var tydeligt.

Lige inden jeg var nødt til at bede ham om at sutte mig, kunne han ikke vente længere selv. Han satte læberne mod hovedet, og sugede en dråbe pre-sperm  ud. Så åbnede munden, og tog pikken helt ind. Jeg kastede hovedet bagover og et suk undslap mig da jeg mærkede hans varme fugtige mund, om mit spændte pikhoved. Han gryntede også tilfreds med lukkede øjne, og munden fuld af min varme, dunkende pik. Han var god til at sutte. Sugede ikke for hårdt, tog mig skiftevis dybt, og lod tungen spille op og ned ad skaftet. Han tog mine glatte nosser i munden imens han spillede min pik. Hans ene hånd fandt vej om til mine baller. Når han tog mig dybt i munden, pressede han på ballerne for på den måde at gøre tegn til, at jeg skulle bolle hans mund. Med et tag bag hans nakke, kneppede jeg ham langsomt og dybt. Han tog munden fra pikken, kiggede op på mig, og sagde: ”Du har en flot pik”. Så slugte han den igen med lukkede øjne.

Jeg kan godt lide at blive stimuleret mellem ballerne. Ikke alle har lyst til at gøre det. Jeg kunne aldrig finde på at gøre det på andre end mig selv, men en hel del tænder på at røre mig også der. Derfor er jeg altid meget grundig med hygiejnen når jeg tager på dogging-tur.

Nu spredte jeg benene lidt mere, så jeg lettere kunne få en finger ind mellem ballerne, og røre mit hul. Min elsker kunne ikke se det, fordi han var så travlt optaget af at sutte, men stadig med en hånd bag på mig, kunne han mærke hvad jeg lavede. Hans hånd fandt nu også ind mellem mine baller og jeg fjernede min, så han lettere kunne komme til. Han kørte en finger frem og tilbage fra mellemkødet og henover mit hul. Hans sutteri blev mere og mere intenst, efterhånden som vi begge blev mere og mere liderlige. Nu lod han fingeren køre i cirkler rundt om hullet. Jeg lænede mig lidt fremover og med begge hænder tog jeg fat, og spredte min baller så han bedre kunne komme til. Jeg trak vejret tungt af indesluttet liderlighed, der føltes som kunne den sprænge min krop.

Han stoppede op, lagde hænderne på min hofter og pressede med den ene og trak med den anden, så jeg vendte mig om, og kom til at stå med ansigtet mod væggen, og ryggen mod ham. Jeg var ikke i tvivl om hvad han ville, så jeg lænede så langt frem at jeg måtte sætte hænderne på væggen for ikke at falde forover. Jeg spredte benene, så mit hul var lettere tilgængeligt for ham.

Han rakte ind mellem mine ben, tog fat om pikken og onanerede den hårdt. Han slikkede og kyssede mine baller, og gav mig små klap med flad hånd. Jeg gav mig af liderlighed og han havde ikke engang behov for at røre ved sin egen pik. Det er lige sådan jeg elsker det. Det handlede kun om min nydelse. Intet andet. Jeg skulle ikke præstere noget, kun nyde at være i centrum. Hans tilfredsstillelse kom af se hvor liderlig han kunne gøre mig. Hvordan han kunne kører mig rundt lige ved grænsen, og til sidst ud over den.

Jeg mærkede hans varme, fugtige tunge mellem mine baller. Jeg svajede i ryggen for at være mest mulig åben, og han fandt let mit hul med tungen. Han lod den spille lidt der, fugtede den og lod den spille igen. Nu slap han min pik, og med begge hænder tog han fat om mine hofter. Han gjorde tungen så hård han kunne, og trak mig ind imod sit ansigt, så han nærmest kneppede mig med tungen. Han fortsatte i mens jeg onanerede mig selv, langsomt, for ikke at komme endnu.

Nu kunne jeg mærke fingeren komme tilbage, men denne gang kildede han mig ikke. Denne gang lod han den presse blidt mod hullet. Ikke alle kan lide at få noget op, og han tøvede lidt. Vidste ikke om han skulle gå videre. Jeg elsker at have en finger i mig, og en gang i mellem også en hård pik. Han pressede lidt mere på, og jeg stønnede ja og pressede tilbage, for at han ikke skulle være i tvivl. Det yderste af den våde finger gled ind i mig. Han lod spidsen rotere rundt, hurtigere og hurtigere. Rykkede den hårdt fra side til side, op og ned. Jeg onanerede hurtigere. Var ligeglad. Jeg skulle have udløsning nu.

Han rakte ind i mellem mine ben med den frie hånd, og greb fat om mine kugler. Han masserede dem, og trak ned i dem, uden at sætte farten ned med fingeren i mit hul. Min hånd spillede hurtigt og hårdt på pikken.  Jeg kunne mærke den befriende orgasme komme. Halvkvalt fik jeg det hvisket til ham: ”Jeg kommer. Jeg kommer nu!”

Hurtigt kravlede han om foran mig, og tog munden hen til min pik. Hans finger kørte stadig rundt i mit hul, og han tog fat om pungen igen. Jeg kom. Jeg stødte frem med underlivet, så pikken gled ind i munden på ham. Hårdt pressede han fingeren helt op i mig, så jeg stødte endnu længere ind i hans mund. Min røv krampede sammen om hans finger, og min pik pressede rytmisk imod hans gane imens den pumpede varm sperm ud i munden på ham. Han slugte det, og slikkede pikken ren bagefter.

Han sagde oven i købet tak, inden han låste sig ud fra toilettet og forsvandt. Jeg ventede nogen minutter inden jeg fulgte efter. Havde brug for lige at sunde mig lidt, inden jeg skulle videre. Da jeg kom ud, var hans bil allerede væk.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER