LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Birthe xxl©

Genre: Lesbisk

Dato: 08.10.2009


En fræk dag

Det jeg nu vil fortælle skete for ca. 1 måned siden, og var noget jeg har taget mod til at skrive om, da det var en ganske grænseoverskridende oplevelse, jeg fik den dag.
Det startede med, at jeg gik i svømmehallen en torsdag morgen, som jeg ofte gør på min fridag.
Jeg svømmede mine baner og gik derefter til omklædningen og valgte så den dag at gå i sauna.
Inde i saunaen sad der en kvinde på min egen alder, med mørkt kort hår og en buttet figur. Hun smilede og sagde hej, og jeg ligeså. Jeg lagde godt mærke til hun studerede min krop, og jeg blev lidt flov over hendes kiggen, da jeg jo ikke er af de mindste. Hun begyndte at snakke om alt mellem himmel og jord, og jeg fik lejlighed til at betragte hendes krop, pæn buttet med mellemstor barm og en kraftig behåring, helt tæt og da hun kort efter spredte sine ben tilfældigt så jeg at hun var glatbarberet rundt om skamlæberne som var vildt store, det så faktisk både komisk og frækt ud, som en mund med store tykke læber, men mest til den frække side. Hun kiggede op og ned af min krop og sagde pludseligt, sikke da meget hår du har på lår og mave. Jeg blev paf og sagde, tjahhh jeg har ikke lige fået det fjernet på det sidste. Så spurgte hun om jeg var single og jeg nikkede og hun sagde, at hun var gift, men med en kvinde, og jeg forstod nu hendes kiggen, og jeg sagde frejdigt, om hun altid havde været lesbisk. Hun grinede og sagde nej da, og hun var stadig til mænd, men hun fandt det mest dejligt at bo sammen med en kvinde, og hun spurgte om jeg da aldrig havde prøvet en pige, og jeg nikkede, og hun smilte bare til mig. Så sagde hun at hun tændte på store piger som jeg, og hendes "kone" også var en stor pige på min størrelse, men hun var kun 26 år, og hun selv var 47, og de levede i et forhold hvor hun bestemte i det seksuelle. Spændende, tænkte jeg, og spurgte forsigtigt, sådan med lak og læder? Hun sagde, nej da slet ikke, men hun kan bare godt lide at blive domineret med lidt frække lege. Så snakkede vi videre om løst og fast og pludselig spurgte hun om jeg ville med hjem og have kaffe, og jeg tænkte, hvorfor da ikke, det kunne jo være det bare var kaffe eller det kunne jo ende med en oplevelse i den frække ende. Min nysgerrighed var vakt og jeg ville da godt se hvordan sådan to piger havde indrettet sig, men det var nok mere det seksuelle der trak i mig, indrømmer jeg.

De boede ganske tæt på midtbyen og jeg blev præsenteret for en dejlig rund ung dame der hed Lise. Lise havde en mægtig bagdel og en stor barm og ikke mindst en mave der var større end min, så jeg følte mig hjemme, da jeg ikke igen var den største i stuen. Vi fik nogle kopper te og begge var lette at snakke med. Vi kom til at snakke om sex og Dorthe (hende fra saunaen) fortalte, at de havde et perfekt sexliv, hun var lidt Domina i den blide ende, og Lise nød at få besked på at gøre, hvad hun fandt på. Dorthe spurgte til min erfaring med piger, og jeg fortalte om det, jeg havde oplevet gennem årene, og de smilte begge. Dorthe sagde at jeg da vist var en fræk pige, og om det kunne være noget med en trekant, jeg skulle bare kigge på og så deltage, hvis jeg fandt det frækt. Jeg nikkede og så beordrede Dorthe, Lise til at tage tøjet af i en streng tone. Ganske frækt tænkte jeg. Jeg så spændt på, mens Lise tog tøjet af, og jeg må indrømme det var frækt at se på, og hun var mindst lige så behåret som jeg, om ikke mere, og Dorthe så mine øjne og sagde, ja Lise er en naturlig pige som dig. Nu rejste Dorthe sig op og klædte sig helt nøgen og jeg kiggede spændt, og så spurgte jeg om toilettet, for jeg skulle tisse, og Dorthe kiggede frækt på mig og sagde, om ikke jeg kunne vente lidt for det skulle hun også, men det plejede Lise at tage sig af. Men du kan da lige tage tøjet af, så kan Lise da lige slikke os og varme os op til at starte med. Jeg var så ophidset, af det der skete, så jeg bare smed mit tøj på rekordtid. Så sagde Dorthe til Lise, se lige en stor flot krop Birthe har og se hendes store barm. Slik hende, sagde Dorthe i en streng tone til Lise, og før jeg vidste af det, lå Lise på knæ foran mig og slikkede min kusse, både skamlæber og klitoris. Pludselig sagde Dorthe i en streng tone, så er det nu Lise og hun kravlede hurtigt over til Dorthe der holdt sine ben op i luften, mens hun blev siddende i sofaen og jeg kiggede spændt, og før jeg vidste af det, kom der en tyk stråle fra Dorthes skede, og Lise trykkede munden mod skeden og drak lystigt, og jeg kunne se hende synke gentagne gange, og jeg var meget ophidset af synet. Så var det min tur, og jeg skulle virkelig tisse af alt den te vi havde fået, og Lise kravlede over til mig og jeg lænede mig tilbage i sofaen og trak op i mine store skamlæber og jeg vidste jeg kunne styre strålen på den måde, og så gav jeg los, og Lise trykkede igen sin mund mod nu min skede og drak begærligt det hele, mens hun havde travlt med at røre sig selv i skridtet. Bagefter satte Dorthe og jeg os i samme sofa, og Lise fik besked på at slikke os til orgasme på skift. Jeg fik et af mit livs bedste orgasmer, og sjældent har jeg været så ophidset. Dorthe kom i mere sagte støn og klynk.

Da vi begge havde sundet os, fik Lise besked på at finde en dildo og gøre sig selv færdig. At sidde og se på, mens hun brugte en stor dildo og sine fingre på sin klitoris, var frækt, og før jeg vidste af det, lå Dorthe og jeg i en hed slikketur på den anden sofa. Lise kom over til os, og nu var det mig der var i centrum, og jeg blev både slikket og fistet, og de blev begge målløse, da de så, hvor kraftigt jeg kunne ejakulerer, når jeg blev fistet. Da jeg på et tidspunkt lå og slikkede Lises store behårede skamlæber og store klitoris, begyndte Dorthe at slikke mit numsehul, det var næsten som om hun vidste hvad jeg bedste kunne lide. Så begyndte hun at bruge fingre i min numse og en hel hånd i skeden, og jeg fik en følelse, jeg aldrig havde haft før, at blive udnyttet og være underdanig. Dorthe begyndte at sige frække ting, kalde mig ludertøs osv., det tændte mig i den grad og pludselig havde hun en hel hånd oppe i numsen på mig, på samme tid at hun fistede mig i skeden, og så fik jeg mit livs orgasme, jeg sprøjtede vildt, den vildeste sprøjteorgasme jeg har prøvet, og jeg rystede, og blev ved med at komme, orgasmerne rullede ind een efter een og jeg faldt om på gulvet, helt færdig og var helt væk i flere minutter.

Det må siges at være mit livs orgasme, og det er ikke sidste gang jeg besøger det søde "ægtepar."

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER