LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Bjørnen©

Genre: Dominans Analsex

Dato: 14.12.2019


Straf og ydmygelse, del 1

En mand står på fortovet uden for en dør. På et skilt står der "Smæk og ydmygelser". Han åbner døren og træder ind i helt hvidt lokale, der er ret lunt. Der står en hospitalsseng og bag en lille skranke står en lyshåret pige i en kort hvid kittel. De øverste knapper er ikke lukkede, så der er godt udsyn til hendes velformede bryster.
"Velkommen til", siger hun. "Jeg hedder Caroline. Du har ikke været her før, hvad hedder du?”
"Allan," svarer manden.
”OK, Allan, nu skal du lige høre om vores forretningskoncept. Smæk foregår med håndkraft, ingen redskaber, kun flad pigehånd.”
”Og hvad med ydmygelserne?"
"Det vil sige, at pigerne bestemmer over dig, og at du vil blive taget bagfra."
"Det lyder fint med mig."
"Godt, husets regler er, 1) at du skal gøre som pigerne siger, og 2) at du ikke må komme, med mindre du direkte har fået lov – og det får du næppe."
"Det sidste kan være svært at styre, men så må jeg jo tage sanktionerne."
"Sådan skal det lyde! Vi kan tilbyde en normal tur og den store tur, hvad siger du til det?”
”Jeg tror, jeg tegner mig for den store tur.”
”Så er der bare det med betalingen, ikke helt billigt, men du vil ikke fortryde dit valg. Betalingen skal falde forud, er det på kort eller kontant?”
”Det er naturligvis kontant.” 

Caroline går så i gang med at klæde Allan af. Tøjet lægges pænt foldet sammen på sengen. Da Allan er helt nøgen, går Caroline helt hen til ham og lader hænderne stryge over forside og bagside. Bagdelen får ekstra opmærksomhed, og hun giver den et kraftigt klask.
"En god begyndelse, mere af det," siger Allan.
"Du skal nok få mere, meget mere, men ikke af mig. Jeg lod mig bare friste." Hun tager fat i den lille fyr. "Joh, den kan gå an". Hun trækker Allan hen til sengen og får ham til at lægge sig på maven på den. Hun trækker i nogle plastikhandsker, tager en tube frem og smører creme rundt om hans anus. Forsigtigt anbringer hun en smuk buttplug af sølv, en torpedo, men ikke helt så strømlinet. Plastichandskerne kasseres.
”Så er du næsten klar.”
”Vi gennemfører tingene i flere trin. Når du skal fra et trin til det næste, får du to samtidige klask i højre og venstre endebalde. Det samme gælder, hvis du overtræder reglerne.”
”Det vil sige, at der er ekstra smæk, hvis man bryder reglerne?”.
”Ja, du kan jo vælge at betragte det som en bonus.”
”Lige nu er du klar til at komme ind til pigerne, altså næste trin,” siger Caroline og smækker ham to gange.
”Det var slut på trinnet hos mig, op og stå!” 

Hun tager fat i hans lem og trækker ham hen til en dør og åbner den. Inde i et stort, varmt lokale sidder to piger kun iført diminutive trusser. Caroline kan mærke, at synet har en vis effekt på Allan.
”Den sortkrøllede her er Maria, og den lyshårede derovre er Helene. Ham her er Allan.”
Allan nikker god dag til dem, og de hilser tilbage.
”Allan har været uartig og fortjener nogle smæk.”
Caroline trækker ham over til Maria, der sidder på en solid stol uden armlæn. ”Nu overlader jeg dig til pigerne, god fornøjelse til alle.” Caroline forlader lokalet.
”Ja, du kan lægge dig her over mine knæ, håndfladerne helt ned på gulvet, benene kan være på gulvet eller vippe frit i luften, det må du selv om. Hvis din – tingest – er i vejen, så kan du placere den mellem mine ben. Så skal jeg nok passe på den.”
Allan gør, som hun siger. Maria samler benene: Allan er fanget!
”Ej, sikken en dejlig røv. Den glæder jeg mig til at tage mig af. Lidt vel bleg er den, men det kan jeg jo ændre på!”
”Maria, dit sprog!”
Hun stryger kærtegnende højre hånd hen over hans endebalder og smækker så til, først på højre, så på venstre balde. ”Nu er vi i gang!” Metodisk fortsætter hun med slå skiftevis på den ene og den anden balde. Ind i mellem stryger hun hen over dem med sine negle. Efter bare fem minutter er der kommet farve på, men Maria fortsætter ufortrødent. Pludselig råber hun: ”Helene, kom med vandfadet, han kom mellem mine ben!” Allan får to hårde, samtidige klask for dette.
Helene kommer med vandfad, vand, sæbe og svamp og vasker først Maria, så gulvet og til sidst Allan. ”Så kan du godt tage plads igen.” Maria slår nu dobbeltslag på hver balde skiftevis, hurtigere og hårdere end før, måske for at indhente den tabte tid. Efter et stykke tid får han de to hårde, samtidige klask.
”Så er du færdig her!”
Allan rejser sig og gnider sin bagdel med hænderne. ”Det var en ordentlig omgang. Så skal Helene vel tage mig, er det ikke rigtigt?”
”Jo bestemt, du har gennemskuet det. Gå hen til bordet og læg dig hen over det, så kommer jeg, når jeg har fået udstyret på.”
”Er du ikke klar endnu, Helene? Så må jeg hellere holde hans røv varm så længe,” siger Maria og går over og genoptager sine klask.
Helene ordner det sidste spænde og kommer over til bordet. Hun smækker ham nogle gange.
”Jeg tager ham herfra.” Hun tager hans buttplug ud og placerer den i en skål med vand og sætter skålen over på en hylde. Hun kommer creme på sin strap-on og bruger den så til at banke på hans endebalder. Hun placerer den i revnen mellem dem og folder dem rundt om lansen. Efter disse indledende øvelser er det selve hullet, det gælder. Hun støder den langsomt helt ind og begynder så stille og roligt at støde frem og tilbage, mens hun holder om hans hofter. Efter et stykke tid flytter hun hænderne om til hans lem og masserer det i takt med stødene, som nu foregår i et hurtigere tempo. Resultatet er jo forudsigeligt, det giver igen to samtidige klask, for der er igen brug for vandfadet. Gulvet vaskes og Allan ligeså.
Helene tager nogle runder mere som opfølgning, inden hun slutter af med signalet om slut på trinnet.
”Er jeg nu færdig?” siger Allan med hænderne på sin bagdel. 

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER