LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Bull©

Genre: 2/flere om een

Dato: 06.01.2018


Beretningen om to mænds brug af een kvinde

Marts 2012.
Lad mig starte denne beretning med at fortælle, at jeg har haft flere sexvenner, altså andre mænd, som jeg på den ene eller anden måde har deltaget sammen med omkring møder med dejlige kvinder.

Jeg blev inviteret hjem til en af mine sexvenner. Han havde fået en ny veninde, som han mente, kunne blive en god tøs, og han ville gerne have, at jeg kom og var med til at introducere hende til en ’Tøsens verden’, da hun var lidt uprøvet i dette univers, og jeg ved flere lejligheder har optrådt som Herre. 

Da jeg ankom, blev jeg præsenteret for tøsen. Jeg må sige, at denne kvinde på 52 år så dejlig ud, og hendes potentiale til at kunne blive tøs blev afprøvet, og hun levede i den grad op til forventningerne. 
God røv og flotte bryster og i det hele taget en lækker krop. Hun var i kort nederdel med en lille bluse over og indenunder trusser og BH, og min sexven mente, at jeg lige så godt kunne starte med at smage på hendes kusse. Hun sad i en sofa og lagde sig bagover, jeg hev trusserne af hende, og så var jeg i gang med at slikke en ny kusse. Den var velsmagende og spændende, og der gik ikke lang tid, inden hun begyndte at blive urolig.
Hvor er det frækt, at man bare kommer og går direkte i gang uden en masse forudgående snak.
Jeg stoppede slikkeriet tog hendes Bh af og lod mine hænder omfavne hendes lækre bryster, som jeg kærtegnede, klemte og i det hele taget nød at bearbejde. 
Min ven beordrede hende til at tage min pik i munden, og hun adlød prompte. Munden omsluttede mit pikhoved og hendes tunge lavede cirklende bevægelser, hvorefter hun lod pikken køre ud og ind i munden. Hun lod tungen lege på mit pikhoved og slikkede pikken ned ad skaftet. Derefter tilbage og igen blev pikken omsluttet at en varm mund med en levende tunge Jeg fik en god længerevarende behandling som lovede godt for aftenens videre forløb.
Inden vi gik videre ville de lige have en af mange senere rygepauser, og der stod kaffe på bordet.

I et tilstødende værelse lå en madras på gulvet. Da rygepausen var overstået var madrassens det naturlige sted at udfolde os.
Jeg beordrede hende til at lægge sig på ryggen med spredte ben og jeg fortsatte med at slikke hendes dejlige kusse. Bukkede hendes ben bagover, så jeg kunne få tungen så langt ind som muligt. Nippede med læberne i skamlæberne og slikkede hende, indtil hun begyndte at rotere med underlivet. Det var vist tid til at lade min pik finde vej op i hende. Jeg startede med rolige bevægelser ind og ud og kunne mærke, at hun var med. Satte tempoet op, og nu blev hun ramt af den første orgasme som rullede ind over hende. Kussen strammede sig om pikken, og jeg satte tempoet ned for igen at føle hvert et stød i hendes kusse hele vejen ind. Efter denne intense langsomme og følsomme bevægelse, begyndte jeg igen at kneppe hurtigere, og den næste orgasme kom rullende. At se en kvinde i orgasmer er noget af det mest fascinerende man kan opleve som mand, og jeg fortsatte det hårde ridt.
Hun blev ved med at komme med korte mellemrum, og jeg havde ikke tal på hvor mange gange hun kom.

Vi holdt en pause så de kunne ryge en smøg og derefter var vi klar igen. Hun blev placeret på alle fire og jeg lod min pik finde ind mellem hendes baller og ind i den våde og glohede kusse. Hun blev kneppet bagfra til den store guldmedalje og blev ved med at komme. Efter nogen tid trak jeg mig ud og overlod pladsen til værten som kneppede hende stille og roligt. Han trak sig derefter ud og fik hende om på ryggen og begyndte så at bearbejde hendes kusse med den ene hånd indtil hun kom i en sprøjteorgasme. Han syntes ikke det var nok og fortsatte og gav hende en hel serie sprøjteorgasmer.
Den stakkels pige var efterhånden godt brugt, og der skulle holdes rygepause.

Så blev hun igen overladt til mig, og jeg kneppede hende igen, og det varede ikke længe, før hun igen fik en orgasme. For fanden det tændte mig, så jeg fortsatte og det uundgåelige skete igen, hun fik nok en orgasme, hvorefter jeg overlod hende til min ven igen, som syntes hun skulle have en serie sprøjteorgasmer mere, så han gik i gang med sit håndarbejde og et par fingre oppe i kussen på hende.
Hun var godt nok en sej kvinde som bare kunne blive ved.
Jeg bandt hendes patter op med reb så de stod som to bolde og fik en ruskindspisk stukket i hånden af min ven. Jeg begyndte at piske de to kloder som stod ud fra hendes krop. Hun kunne godt lide denne lidt hårdhændede behandling. Et par opbundne patter bliver ganske hårde og de er jo som to bolde. Jeg tog skiftevis vorterne i munden, sugede dem og nippede i dem. Gav hende et par "patlussinger" og koncentrerede mig så igen om hendes kusse, som min pik nok en gang fandt vej op i. 

Jeg kneppede hende igennem 2,5 time med disse indlagte pauser og min ven kneppede hende også flere gange. Hun var bestemt en vidunderlig partner.
Vi sluttede aftenen af med at vi Herrer stod foran hende og spillede pik foran ansigtet på hende indtil vi kom, dels i ansigtet og dels i munden på hende. 

Hun takkede mig for min deltagelse og roste mig for min gode måde at kneppe hende på. Jamen hvad kan en mand forlange mere?
Hun ville desværre ikke have, at der blev fotograferet.
 

Det morsomme ved denne episode er, at den udspillede sig om aftenen, hvor jeg havde været sammen med min egen tøs om formiddagen. 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER