LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Bull©

Genre: 2/flere om een

Dato: 29.12.2017


En beretning fra det virkelige liv

Vi er i året 2014, og jeg er som 66 årig logget ind på Superchatten, hvor jeg bliver kontaktet af en fyr, der skriver, at hans kæreste godt kunne tænke sig at blive kneppet af en ældre mand. Vi har en længere samtale, og det ender med, at jeg giver ham mit telefonnummer. Han ringer til mig et par gange, hvor jeg befinder mig i nogle situationer, hvor jeg ikke lige kan snakke med ham om sex, men 3. gang han ringer, får vi lavet en aftale. Hans kæreste er 22 år og han selv 26 og han beder mig om at mødes med dem ved en S-togsstation i København.

Der står jeg så og venter, da en nyere Mercedes holder udfor mig, og jeg bliver vinket hen til bilen. Parret sidder foran, og jeg sætter mig ind på bagsædet, giver dem begge hånd og hilser. Bemærker, at de begge er mørke i løden, og spørger hvor de kommer fra.
- Vi er begge fra Indien, siger manden, som taler perfekt dansk.
- Min kæreste taler ikke dansk men en smule engelsk.

Vi kører til den gade, hvor deres lejlighed er, og de taler sammen på indisk, og hun står ud og går op. Han siger nu, at hun går op og gør sig klar og ringer om lidt.
- Hvis du kan gøre hende liderlig, får du lov til at kneppe hende, og hvis ikke gør jeg det selv.
Hun ringer til ham og han siger: - Nu går du op til hende, jeg selv skal lige ordne nogle telefonsamtaler, og så kommer jeg op. Det er på 3. sal til højre, og døren er åben.

Jeg går op ad trapperne og går ind i lejligheden. Lukker døren efter mig, og der står hun nu kun iført små trusser. Flot skikkelse, små bryster men bestemt en flot pige med langt sort hår ned til hendes velformede røv.
Jeg stiller mig hen til hende og omfavner hende, mens jeg mumler noget på engelsk. Jeg har hurtigt en hånd ned ved hendes fisse, med tanker om, at hvis jeg kan tænde hende, må jeg kneppe hende, så der er vel ingen tid at spilde. Jeg skubber hende bagover på sengen, og er snart mellem hendes ben og begynder at slikke hende. Stikker tungen op i fissen og udforsker hende. Hun får fat i min pik med den ene hånd, og jeg dropper slikkeriet. Hun vil kysse, og det går op for mig, at hun vil kysse dybt. Hun er begyndt at stønne, da hendes kæreste dukker op. Efter at have kysset, vil hun slikke min pik, og hendes kæreste begynder at smide tøjet. Min pik er i hendes mund, da kæresten kravler op i sengen til os.
Han vil kneppe hende og tager hende bagfra, så hun kan fortsætte med at slikke min pik. Efter nogen tid tager jeg et kondom på, og han overlader pladsen til mig. Jeg vender hende om på ryggen, og min pik trænger op i hende, og min mund finder hendes. Vore tunger mødes, mens pikken arbejder i hende. Bevidstheden om, at der er 44 års aldersforskel mellem mig og denne unge kvinde, jeg knepper, gør mig ikke mindre liderlig. Jeg trækker mig ud af hende og slikker hendes ungpigefisse inden hendes kæreste overtager pladsen og igen lader sin pik glide ind i hende bagfra. Jeg lægger mig på ryggen trækker kondomet af og lader hende slikke mig.
Hendes kæreste knepper hende heftigt og overlader igen pladsen til mig. Jeg ifører mig igen et kondom, og min pik finder sin plads i denne dejlige unge kvinde. Igen knepper jeg hende bagfra, og hun tager sin kærestes pik i munden. Efter nogen tid skifter vi igen, og kæresten knepper hende, mens hun og jeg kysser dybe kys, og vores tunger leger med hinanden. Kæresten kommer i hende, og jeg tager kondomet af og spiller pik. Hun sidder og kigger på mig, mens jeg gør mig færdig, og jeg får stukket en serviet i hånden, som jeg fanger spermen med da jeg kommer.

De taler sammen på indisk, og han siger til mig, at hun synes, at det var godt og er interesseret i, at vi mødes igen.

Jeg kommer i tøjet, vi tager afsked, og jeg tager S-toget hjem.
Hold da op sikke en god aften.

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER