LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Busse©

Genre: På job

Dato: 20.01.2008

Et frækt tilbud

Medens jeg kørte taxi, var der en dag, hvor jeg var landet i Magasins cafeteria, hvor jeg sad og nød min frokost og en kop kaffe, samtidig med jeg læste dagens nyheder i Ekstrabladet.
Pludselig var der en der spurgte, om hun måtte sætte sig ned ved bordet. Jeg svarede ja, uden at se op fra avisen. Så spurte hun, hvor meget det kostede, og jeg så op fra avisen og kikke på hende og spurte, hvad hun mente. Jo, er du ikke gigolo, din cigaretpakke står med forsiden udad, som om du inviterede, og du læser i Ekstrabladet, det plejer at være tegnet. Nå på den måde, svarede jeg, skal vi sige tusind kroner, og jeg gjorde, som om jeg læste videre.
Hun lagde en seddel og gik.
Da hun gik, så jeg en fornemt klædt kvinde, der skjulte sit ansigt med store solbriller og kraven på en fin frakke.
På sedlen stod: Kom til (en adresse i et af de mere mondæne kvarterer i byen) kl.14. hold et par huse fra adressen.

Jeg besluttede at lege med, og kl.14 holdt jeg ind til fortovet tre huse efter adressen og gik tilbage til et palæ lignende hus og ringede på. En stuepige kom og lukkede mig ind og viste mig ind til fruen som sagde, frøken Larsen, jeg siger tag for i dag. Pigen bukkede og gik.
Fruen spurte, om jeg ville have et glas sherry. Hun skænkede et stort glas til hver af os, og gav mig det ene. Jeg trænger frygteligt til en mand, men jeg stiller tre betingelser ellers får du ikke en krone. For det første vil jeg ikke kysses, for det andet skal du bruge kondom, og for det tredje skal jeg have udløsning, kan du opfylde det, ligger her en kuvert til dig, når du går. Du kan bruge det badeværelse oppe på gangen og lægge en besked, hvis jeg får lyst til dig en anden gang.
Efter vi have drukket ud sagde hun, følg med, og vi gik ovenpå. På vej hen ad gangen, lukkede hun en dør op ind til et badeværelse, og bad mig tage en dush, inden jeg kom ind til hende i rummet overfor. Uden tøj på, kun med et håndklæde om livet, gik jeg over gangen. Hun lå på en seng uden dyner splitternøgen. Jeg så en dame på ca. 55-60 år, 20 år mere end mig, meget solbrændt og kun en lille stribe hår som var helt hvide på trekanten.
Hun var høj ca. 180 cm, småfed og med slappe bryster, ikke nogen skønhed.
Med det samme bad hun mig vise, hvad jeg kunne, og af med det håndklæde.
Med det samme faldt jeg på knæ ved hendes side og fangede hendes bryster, som jeg krammede, suttede og bed lidt i vorterne. Med den ene hånd masserede jeg hendes mave og trekant, hendes vejrtrækning fortalte, at det var noget hun syntes om. Med mange små kys og massage forsatte jeg nedad og hun spredte sine ben for at give mig mest mulig plads. Jeg tog det som et tegn og flyttede ned mellem hendes ben, og nu gav jeg hende tungen i store slik og hendes klit suttede jeg og masserede med læberne så safterne sejlede ud af hende. Så fik hun en finger og uden besvær fandt jeg hendes følsomme punkt som resulterede i et lille skrig. Jeg tog mod til mig og da langfingeren var i hendes skede, lod jeg ringfingeren glide gennem hendes brune ring og med et noget højre skrig gik hun i bro og safterne skyllede ud af hende. Medens hun igen kom til sig selv, aede jeg hende på lår og trekant. Hun var hurtigt klar igen og bad mig komme med min stang. På natbordet lå der kondomer, og jeg tog et og fik det anbragt det rigtige sted, hvorefter jeg gik i husmandsstilling og uden nogen modstand gled jeg i bund. Jeg var nødt til at ligge højt på hende, så ryggen af min pik kunde massere hendes klit, for der var ikke meget modstand i hendes skede, selv og jeg ikke hører til de mindste.
Jeg fik hende til at vende sig om, så jeg kunne komme ind bag fra. Derved kunne pikken ramme hendes g-punkt og nu gik den på hende hele tiden. Til sidst sagde hun, jeg skulle gøre mig færdig, for hun kunne ikke holde til mere, så jeg klemte hendes balder sammen om pikken så modstanden blev større og derved fik jeg fyret kanonen af.
Jeg gled ned på siden for lige at få pusten, men hun bad mig om at gå ud og blive skyllet af og forsvinde.

Efter at være skyllet af og klædt på, gik jeg ned i stuen for at få kuverten med pengene. Stor var min forbavselse, da hun stod med den i hånden og gav mig den med ordne, tak for en god tur, jeg er fuld tilfreds og har lagt lidt ekstra i til dig, hvis du lover at kikke forbi næste onsdag samme tid.
Jeg her i Danmark en måned endnu.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter