LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Busse©

Genre: På job

Dato: 30.06.2006

Tur med efterfølgende massage

En historie fra dengang jeg var Taxachauffør.

Turen startede i den indre by ved en af de finere forretninger, ved en som vi ofte kørte for, og frk. Jensen hoppede ind på bagsædet. Jeg så i bakspejlet, at hun blev ved at vride med hovedet, som om hun have noget der generede hende.
- Har du fået træk, spurte jeg hende.
- Ja, jeg har siddet ved et åben vindue oppe på kontoret, og nu er jeg hel stiv i nakken, svarede hun.
- Du skulle få en til at give dig noget massage, foreslog jeg.
- Det er meget godt, men hvad skal jeg gøre, når jeg ikke har nogen til det, jeg er jo hverken gift eller forlovet, så jeg har altid måttet klare mig selv.
- Jeg kan da godt komme og give dig en tur, foreslog jeg, men du skal vente til jeg har fået fyraften.
- Fint, jeg giver aftensmaden, sagde hun. 

Et par timer efter stod jeg og ringede på i en af de største villaer i byen, og ud kom frk. Jensen og bød mig velkommen.
Hun viste mig ind i en spisestue, hvor der nemt kunde sidde tyve personer, men der var kun dækket til to i enden ved det store bord. Hun ringede på en lille klokke, og ind kom en ældre kone i en stram stuepige uniform.
- Tak, vi vil gerne have serveret, sagde frk. Jensen.

Vi fik en lækker menu og nogle glas rødvin. Da det var overstået, ringede hun igen på den lille klokke, og da hun kom ind, sagde frk. Jensen, at hun godt måtte holde fri, når hun have ryddet til side. Hun bukkede og gik.
- Kom, vi går oven på, sagde hun og viste vej op til et soveværelse med en mægtig seng.
Jeg bad hende tage tøjet af overkroppen og sagde, at jeg ville gå ned i bilen og hente noget specielt olie, som gør musklerne bløde. Da jeg kom tilbage, lå hun på maven i sengen splitter nøgen på et stort bade lagen.
- Tag heller din uniform af, så den ikke bliver fedtet, sagde hun.
Jeg adlød og stod i undertrøje og shorts.
Jeg hældte noget olie ud på hendes skuldre og fordelte den ude over ryg og nakke og begyndte at massere hende. 

Jeg har glemt at præsentere frk. Jensen, hun er ca. 55, stor og bred, ca. 110 kg med kraftige deller og et par stor bryster, som jeg ikke vil skyde på størrelsen af. Jeg selv er kun en splejs ved siden af, 40 år og 75 kg.
Efterhånden som jeg gjorde nakke og ryg blød og smidig, begyndte hun at ånde tungt og hendes ben gled lige som automatisk fra hinanden.
- Vil du ikke godt fortsætte ned af mine ben også, det her er helt vidunderligt.
Jeg fortsatte ned over hendes store baller og benene, og da jeg løftede hendes fødder for at give dem en tur også, kunne jeg tydelig se, at hendes køn var helt rødt og meget fugtig.
Da jeg var færdig, vendte hun sig om, og opfordrede mig til at give forsiden en lignende tur.
Jeg æltede de store bryster og hendes mave, og nu stønnede hun.
- Vil du ikke godt elske med mig, jeg trænger så forfærdelig, og det er så længe siden, gispede hun.
Jeg masserede det sidste olie ind i hendes hud, hvorefter jeg spredte hendes ben helt ud til siderne og gav hende den stor tur med tungen.
Jeg slikkede først uden om hendes køn, hvor hun vred sig, for at få mig til at ramme hendes klit, og jeg forbarmede mig og satte tungen direkte mod klitten, hvorved hun gik i bro, samtidig med hun prustede som en hest. Jeg stak finger op i hendes kanal, og prøvede om jeg kunne finde hendes mest følsomme sted. Hun udstødte et skrig og sagde mere. Jeg satte en anden finger mod hendes brune stjerne, og da det hele var fedter godt til af hendes safter, som løb rigeligt, gled den nemt op, og jeg fingerkneppede hende samtidig med, jeg legede med hendes klit med tungen. Hun skreg og vred sig helt vildt, og pludselig samlede hun benene om mit hoved og rev mig i håret, og med et brøl sendte hun en ordentlig gang saft i hovedet på mig.
Jeg var ved at tabe luften, for der gik nogle minutter, inden hun slappede så meget af, at jeg igen kunne komme op til overfladen og få luft. Jeg var helt bange for, at hun ville kvæle mig med sine lår og deller.
Lidt efter lidt kom hun også til sig selv, og det første hun sagde var ”er du vild, det kalder jeg sku´ en gang massage” hvor var det godt.  

Vi sad lidt og snakkede, hvor hun fortalt, at det var mindst 15 år siden hun sidst have været i seng med en mand. Hun har aldrig været gift, fordi at den hun i ungdommen ville gifte sig med, måtte hun ikke få. Hun havde arvet forretning og huset efter sine forældre, og havde kun tilladt sig kærlighed, når hun havde været på ferie.
Hun spurte, om vi skulle fortsætte, eller vi skulle holde her. Hun rakte ud efter min stiverik. Jeg lod hende lege lidt med den, før jeg igen tog hende på de enorme bryster. Jeg spredte hendes ben helt ud til siderne og lagde dem oven på mine, så vi sad ansigterne mod hinanden, og for første gang mødtes vi i et kys. Jeg tog om hende og kyssede hende med tungen. Det var nemt at mærke, at det var hun ikke vandt til. Jeg tungekyssede hende samtidig med, at jeg klemte og masserede hendes enorme batterier. Jeg kunne simpelt hen ikke få nok af de bryster, og hun kunne ikke få nok af min pik. Hun trak i den, - kom ind i mig, jeg vil mærke den store pik, og hun sank bag over, og i en flydende bevægelse ramt jeg hendes kanal, og selv om det store menneske var stort, var hun meget stram indeni og gloende. Det var, som om at der var et ekstra varmeapparat inden i. Først gled jeg roligt og stille ud og ind. Hun besvarede mine stød og var meget levende under mig, med sine hænder var det, som om hun ville dirigere mig, og pludselig slog hun benene og armene om mig og låste mig fast og pruste igen vildt, medens jeg kunne mærke hendes safter sive imellem os. Vi lå stille lidt, og langsomt gik vi i gang igen, og nu kunne jeg snart ikke holde mig mere. Jeg øgede tempoet, og det hele gik som en rodeo, hvor vi skulle overgå hinanden, og med et ordentlig brøl tømte jeg mig i hendes indre. Det var nok til, at hun også kom med et brøl, og det hele sjaskede imellem os.

Jeg tror vi faldt i søvn og blundede lidt, men så sagde hun, at nu ville hun vaskes, og jeg skulle hjælpe hende, vi gik i bad sammen.
- Kunne du ikke tænke dig at blive min private underholder og havemand, spurte hun på vej ud i badet.
- Nej, svarede jeg, jeg vil komme og give dig massage en gang i mellem, og det der følger med men ikke mere.
Vi afsluttede, og hun ville absolut give mig 1000 kr. for massagen.
- Jeg ringer, når jeg igen får brug for dig, sagde hun.

Det blev til fem år, hvor hun ringede en gang om måneden, og så solgte hun både villa og forretning og rejste til Grækenland.

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter