LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Carl og Tina Louis©

Genre: Offentligt

Dato: 03.11.2013


Frisøraftalen

En torsdag formiddag, hvor vi begge havde fri, kørte jeg Tina til en ny frisør, som hun havde fået anbefalet. Frisørsalonen skulle efter sigende være lidt smart og havde beliggenhed midt på bytorvet i den mellemstore provinsby, vi bor i. Tina havde foreslået, at jeg jo kunne kigge lidt på tv- og computerudstyr, mens hun var til frisøren, og at vi bagefter skulle mødes og spise frokost på en cafe. Det syntes jeg var en super ide. Vi havde taget os god tid om morgenen, så vi var lidt sent på den i forhold til frisøraftalen kl. 9. Jeg drønede ned ad rampen til torvets p-kælder få minutter i hel og tog den første, den bedste p-plads. Bortset fra et par enkelte biler, som stod forladte i halvmørke ude ved siderne, var p-kælderen helt tom.

”Skal jeg lige følge dig op?” tilbød jeg lidt små-forpustet pga. sidste-øjebliks-stress.
Tina var usædvanlig rolig. Hun kiggede frem for sig, så jeg så hende i profil. Det mellemblonde hår, havde hun samlet i en hurtig hestehale med en af de dersens frottéagtige, sorte hårelastikker.
Jeg fik lige en hurtig association til blowjobs, fordi hun plejer at holde styr på håret på den måde, når der er blowjob i luften. Associationen var dog væk lige så hurtigt igen. I dag var håret selvfølgelig sat sådan fordi hun lige et øjeblik efter skulle op og have vasket hår og så videre, hos frisøren.
Tina drejede hovedet mod mig og kiggede bare på mig med sine smukke is-blå øjne og et stort smil. Smilet tog en lidt skæv drejning, mens hun langsomt svarede, ”Carl, vi har god tid, skat – det er først kl. 10.” Jeg må have set forbavset ud, for hun tilføjede: ”Der er da ingen, der har åbent før kl. 10!”
Nå, nej. Jeg sad lidt forvirret. Inden jeg havde nået at formulere noget med ”hvorfor skulle vi så være her …?”, fortsatte hun ufortrødent med en kælen stemme: ”Jeg lokkede dig herned, fordi jeg har en overraskelse til dig!”
Jeg kunne straks slappe mere af. Tror at jeg kom med et lille pust med lyd på samtidig med en dyb udånding, alt imens beskedens betydning så småt sivede ind.
”Ja, såe…” nåede jeg lige at svare. ”Shyyy” tyssede Tina sagte, mens hun holdt fast i lyden med sit trutmund og lænede sig frem og plantede et kys på mine læber.
Wow! Det næste, jeg mærkede, var hendes hånd i mit skridt. Fermt lynede hun ned, mens hun kyssede videre og prøvende stak sin tungespids ind mellem mine læber. Fuck, jeg blev tændt! Hendes tunge begyndte nu at rode rundt i min mund, som jeg åbnede mere op, mens hendes hånd rodede rundt i mine bukser. Jeg gengjaldt hendes kys og vi udvekslede nogle dybe tungekys. Min pik blev ret hurtig temmelig hård og pressede på kanten af mine tights. Hun flyttede på sig, så hun havde begge hænder fri. Hun fik knappet den øverste knap op og vippede så mine bukser ned om røven på mig, mens jeg uvilkårlig løftede mig, så det gik hurtigere. Pikken var fri! Den stod klar som et hårdt spyd lige ud i luften.
”Uhmm, hvor ser din pik lækker ud,” sagde Tina med et smil og blinkede let til mig. Med en blid håndbevægelse gav hun forhuden det sidste lille puf tilbage over kanten, så pikhovedet nu struttede helt frem. Hvilken skøn fornemmelse af frihed! Det rykkede et par gange i pikken, som om den havde fået sit eget liv og vinkede ”kom herhen, du skønne”! Hun havde set det, kiggede op og smilede til mig en sidste gang, inden hun lænede sig ned over mig, og forsigtigt med tungespidsen begyndte at slikke fra roden og op ad undersiden af skaftet til det sted lige under pikhovedet, hvor hun ved, at jeg er mest følsom. Der hvilede hun tungespidsen lidt, indtil hun blidt slikkede hen over punktet op-og ned i langsomme, våde strøg. Jeg lukkede øjnene og samlede mig om nydelsen. Hun startede forfra med at slikke langsomt fra roden af skaftet og op. Og sådan gentog hun det flere gange. Jeg åbnede øjnene og kiggede ned. Hun havde nu vendt sig, så hun lå med hovedet og noget af overkroppen i mit skridt og med fronten ind mod mig. Hun kiggede op og så mig i øjnene. Fantastisk syn! Hun smilede til svar og kiggede så på pikhovedet. Der var nu kommet en klar dråbe af præsperm på spidsen. Blidt lukkede hun læberne om pikhovedets spids, mens hun suttede præspermen i sig. Hun kiggede igen op og smilede. Sagde ”Uhmm!” og vippede frækt med øjenbrynene til mig.
Jeg kunne ikke lade være med at smile tilbage. Jeg lukkede øjnene og lænede mig tilbage i sædet, som jeg lige fik kørt ryglænet lidt ned på i samme bevægelse.
”Uhmm, dejligt”, fik hun lige sagt, inden hun nu gentog de lange slik fra roden og kom op og suttede blidt på det yderste af pikhovedet. Min pik blev om muligt endnu hårdere af den kærlige behandling. Hun tog nu pikken helt ind i munden, mens hun greb fat nede ved roden og lukkede hånden blidt om kuglerne. Hun begyndte nu at suge, mens hun samtidig suttede rytmisk op og ned, op og ned. Hun sparede ikke på spyttet og den varme og våde behandling af mit skaft, gjorde at jeg slap taget fuldstændig. Det begyndte at køre ud i et for mig. Jeg var nu min pik.
Og Tina tog sig kærligt og vedholdende af mig. Hun satte tempoet op. Kørte nu sin mund op og ned over pikhovedet uden at slippe det, mens hun samtidig malkede skaftet med en let vridende bevægelse med hånden. Hendes kyndige bevægelser førte mig durk ind på den velkendte motorvej i retning mod ”komme-land”.
Jeg følte mig heldig og privilegeret. I et kort øjebliks glimt af klarhed, nåede jeg at tænke, at vi sad her i bilen og gjorde ”forbudte ting”, mens vi kunne blive opdaget. Og jeg var i færd med at modtage en kongelig behandling. Men nu blev jeg igen ligeglad med alt andet. Tina arbejdede dygtigt videre og jeg kunne mærke spændingen øgedes. Nu var der kun den stigende nydelse. Tina vidste hvad hun gjorde. Hun slubrede højlydt på pikken, mens hun rykkede godt med hånden om skaftet. Det var helt fantastisk. Jeg blev dejligt mere og mere spændt i kroppen, og det strammede godt op i nosserne. ”Åh, det er godt, bliv ved!”, fik jeg sagt, og det gjorde hun. Men kun lidt, for så satte hun tempoet ned igen og slap med munden. Strøg nu bare let op og ned af skaftet med hånden et par gange, hvorefter hun slap pikken helt. Jeg kiggede kort på hende –hvad-sker-der-agtigt. I et snuptag løsnede hun hårelastikken ud af hestehalen, strøg alt sit hår til den ene side og kiggede bare sødt på mig. ”Jeg vil have at du skal sperme i min mund!”, sagde hun så mens hun smilende holdt blikket fast i mit. Fuck, hvor jeg elskede når hun sagde sådan. Jeg blev super-liderlig af det, og så for mit indre blik hvordan hvide kaskader af min sperm snart ville skyde frækt ind i hendes begærlige mund. Det dunkede utålmodigt i pikken, og Tina tog fat igen med den ene hånd, mens hun med den anden blidt placerede hårelastikken rundt om nosserne oppe ved roden af pungen. Hun forstod at give plus-plus! Det var næsten ikke til at holde ud længere! Så gav hun sig til at sutte igen. Endelig! Kort efter rykkede hun igen med hånden også. Hun fandt ind i rytmen lige med det samme. Jeg var tilbage på sporet. Jeg var klar og forventningsfuld. Jeg kunne mærke at det byggede op. Og denne gang blev hun ved og ved. Ååh, hvor var det godt. Det spændte det mere og mere op. Som en opadgående spiral, der tog mig med. Jeg tror at hele kroppen begyndte at dirre, det føltes sådan. Tina fortsatte bare sit forehavende og det eneste, jeg vidste, var, at hun om lidt ville tage imod det hele fra mig med sin dejlige, varme mund, som hun havde omsluttet min pik med.
Hun slubrede løs og jeg kunne ikke stå imod længere. ”Jeg… jeg…,” og mere fik jeg ikke meddelt, før end det hele af mig, fra top til tå, med en guddommelig voldsom og uimodståelig kraft, blev presset sammen på midten, overspændt og så skudt af i en kæmpe eksplosion lige ind i Tinas dejlige varme mund. ”ÅÅÅÅHHHHRRR.” Jeg var ude af enhver kontrol og blev ført igennem en hel uendelighed. Tina fortsatte nu med at sutte min pik i et roligere tempo, synkront med orgasmens lyksalige efterbølger. Hun sugede helt blidt og nænsomt, mens bølgerne langsomt dønnede ud.

Jeg sank sammen i sædet. Med hånden gav hun pikken et sidste lille klem, mens hun satte sig op. Et diskret ”glug” lød, da hun sank hvad hun havde fået. Jeg kunne ikke lade være med at små-le. Småberuset af lykke. Vi fik øjenkontakt.
Tina smilede og sagde noget kækt, jeg tror at det var noget i stil med ”Tak for brunch!”. Jeg kunne ikke sige noget til svar. Måtte samle mig. Da jeg efterhånden var kommet til mig selv og igen kunne begynde at tænke bare en lille smule, fik jeg nævnt noget med at der vist lå en flaske vand omme bag i bilen, hvis hun trængte. Hun svarede bare at hun ville beholde smagen af mig mens hun var hos frisøren og tænke på, om jeg mon gav en knaldetur, når vi kom hjem efter frokost!
Mon ikke! Jeg ville give hende alt i verden!

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER