LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Carl Wilhlem©

Genre: Mødommen
Indeholder også:
Analsex - Hanrej - Sex i det fri - Dyresex

Dato: 19.11.2020


Jeg tog mødommen på naboens teenagetvillinger

Dette er en absolut sand historie, som jeg oplevede sidste sommer.
Jeg er en flot, velholdt mand på 50 med sixpack og en stor flot pik på 20 cm, som alle kvinder er vilde med. Bare de ser den, får de kløe i fissen, smider trusserne og skal have den op i sig lige på stedet.

Det var en varm sommerlørdag i juni. Fra vores vindue på overetagen kunne jeg se naboens teenagedatter Carina ligge og tage solbad lige på den anden side af hækken, kun iført en meget lille rød bikini.
Carina er en fræk lille nymfe, blondine med C-skåle og en sexet lille strutrøv, alt sammen noget, som jeg gerne ville se nærmere på, så jeg gik ind på naboens grund.
Carina smilede glad, vi kender hinanden godt her i kvarteret og vi har talt meget sammen, hun vil gerne snakke om sex og jeg har fortalt detaljeret om alle underlivets glæder, mens hun og hendes tvillingesøster Camilla har lyttet med åbne ører og opspærrede øjne.
- Åh, sagde Carina og strakte sig på solbænken, - jeg blev 15 i går sagde hun, så nu er jeg seksuelt myndig. Jeg kan slet ikke vente med at finde ud af, hvordan det er, det der med sex, sukkede hun, så på mig med sine blå øjne og hviskede: - Jensen, vil du ikke smøre mig ind i solcreme?
Jeg greb solcremen og begyndte langsomt at smøre Carinas lækre ungpigekrop ind.
Den unge pige tog overdelen af, så jeg også kunne gnide hendes flotte bryster ind i olie, jeg smurte hende godt og grundigt på de to søde appelsiner, på den frække strutrøv og på indersiden af lårene lige op mod kanten af trusserne.
Jeg havde fået en kæmpestor rejsning, min 21 centimeter lange pik var begyndt at røre på sig.
- Du har en bule i dine bukser. Må jeg ikke nok se din pik? tiggede Carina og lavede bambiøjne til mig. - Jeg har tit set den, når du lå og solede dig ovre i jeres have, den ser så stor og flot ud, meget større end min fars og min brors.
Jeg trak slamberten frem, den var godt stiv allerede.
- Åh, hvor er den stor og flot. Må det ikke nok være den, der tager min mødom? tiggede pigen.
Det lod jeg mig ikke sige to gange, så vi fik trukket bikinitrusserne af Carina, så jeg kunne se hendes dunede venusbjerg. Jeg stak hånden ned og begyndte at kæle for den, hun var godt våd allerede og kunne dårligt vente på at få mig op i sig.
- Åh, knep mig med din stive pik! bad hun, og jeg stak min 22 centimeter lange og stive pik op i hendes stramme ungpigefisse.
- ÅHHH, ÅHHH! stønnede Carina, da jeg tog hendes mødom med min stive kæp.
Jeg trak tøsens knæ helt op til hendes ører og begynde at kneppe hendes stramme fisse med hårde og hurtige stød. Den lille var fuldstændig vild med min pik, hun vred sig på den som en orm på en lystfiskers krog, til hun fik orgasme.

- Åh, tak skal du have, hvor er det skønt at kneppe! sagde hun, efter at jeg havde tilfredsstillet hendes ungpigebegær. - Jeg vidste ikke, det var så pragtfuldt at have en mands stive tissemand på 23 centimeter op i sig!
Men knap nok var vi færdige før Carinas tvillingesøster Camilla kom gående omkring hjørnet af huset.
Jeg tror, hun havde luret på os, og set mig tage mødommen på søsteren og give Carina hendes livs første orgasme.
- Hvad laver I? spurgte Camilla nysgerrigt.
- Jensen har lige taget min mødom, du kan tro, at det er skønt at kneppe! sagde søsteren.
- Åh, Jensen, det lyder dejligt, kan du ikke også tage min mødom? Jeg kan ikke vente med at finde ud af hvad det med sex er for noget! tiggede Camilla.
Hvem siger nej til sådan en invitation, så jeg lagde Camilla ned på solbænken, Carina hjælp med at pille den lille blå bikini og trusser af sin søster. Camilla var godt pikhungrende og utålmodig, så hun førte min hånd ned til sin lille, dunede ungpigefisse, så jeg kunne stikke en finger op i hendes grotte, der allerede var våd af fissesaft.
- Knep mig nu, stønnede Camilla, - jeg er så liderlig, jeg skal bare have din pik nu og her!
Hun spredte ben og greb om min pik, hendes små pigefingre kunne knap nå om min store, stive stang.
- Må jeg hjælpe til? spurgte søsteren Carina og tog et fast greb på den anden side af min 24 centimeter lange, stive kæp.
Sammen hjalp de to søstre hinanden med at føre min pik ind i Camillas frække ungpigefisse.
Carina så til med store øjne og slikkede sig om munden, da jeg begyndte at trænge ind i hendes søster.
Det strammede igen dejligt omkring min pik, da jeg tog Camillas mødom.
- ÅHHHH, ÅHHH… hvor er din pik dog skøn. Hvor er det dejligt at du tager min mødom med din kæmpepik og hvor der det pragtfuldt at kneppe! stønnede Camilla liderligt.
Carina klappede og hujede begejstret: - Ja, Jensen, knep min søster, tag hendes mødom, giv hende din stive pik hårdt - stik den helt til bunds!
Camilla blev helt vild af liderlighed, da jeg tog hendes jomfrudom og gjorde hende til kvinde. Hun hylede og skreg og bed sig i tommelfingeren, da jeg fik hende til at komme.
Men nu ville jeg have de to små frækkerter bagfra, så Carina hjalp med at vende hende om i hundestilling og lagde sig selv til rette på den anden solbænk.
Nu lå de begge de 15-årige piger forventningsfulde med deres søde små numser og stramme ungpigefisser imod mig og håbede på, at jeg ville bestige og tilfredsstille dem efter tur.
Jeg kneppede først Carina en gang til, hun skreg og hvinede op om min skønne stive pik, indtil hun kom i en kæmpe orgasme. Derefter ordnede jeg hendes frække tvillingesøster på samme måde.
Det var vildt provokerende at tage først den ene, så den anden stramme teenagefisse bagfra, at høre på pigernes stønnen og se deres små hestehaler daske fra side til side, når pigekroppene blev gennemrystede af mine taktfaste, rytmiske stød, når jeg stødte min stive pik op i deres stramme små skeder og min six-pack klaskede mod deres små fikse ungpigenumser.
- ÅHHH! IHH! NÆÆH! hylede de to piger begejstrede, da jeg kneppede dem bagfra på skift. - Dejligt at blive taget bagfra, ligesom tævehunde!
De var helt umættelige, de unge jomfrufisser, nu, da de først havde fået smag for saften og var blevet åbnet af min store, stive mandepik og havde oplevet glæden ved at blive sprøjtet fulde, så fisserne dryppede af store ladninger af fed, varm sperm.

Øjeblikket efter kom pigernes mor Solvej omkring hjørnet. Solvej er en moden, brunhåret kvinde med en frodig krop og et par flotte kæmpebryster, der var ved at sprænge overdelen på hendes bikini.
Pigernes mor havde tydeligvis stået og luret, for hun stod og onanerede på sig selv med en stor kødfarvet dildo oppe i fissen. .
- Åh, Jensen, hvor er det dejligt liderligt at se på, at du har taget tvillingernes mødomme med din store, flotte pik. Jeg blev så våd i fissen af at se det, at jeg var nødt til at tage en dildo, stønnede hun.
- Ja, sagde hun henvendt til sine piger: - Hvor var det dejligt at se Jensen ordne jer efter tur og give jer pik. Jeg havde ellers tænkt på at få jeres onkel Svend til at komme og tage jeres mødomme i weekenden, for jeg mener, man kan jo ikke komme i gang med at kneppe tidligt nok?
Men nu har Jensen gjort det, og hans pik er også meget større! sagde hun, så beundrende på min store manddom på 25 centimeter og slikkede sig om munden og gned sig i fissen med dildoen.
Solvej vidste god besked om hvordan alle naboernes og mandlige familiemedlemmers pikke så ud i stiv tilstand, det var en kendt sag, hun havde spredt ben for alle mændene i sin familie, inklusive sin far og sin søn og havde haft alle vejens mandlige beboere oppe i sig indtil flere gange.
Solvej bidrager meget til det muntre liv på vejen.
For et par år siden sad vi fem mænd fra vejen ovre hos Møller på en varm sommerdag og delte nogle øl, da Solvej kom slentrende forbi i bikini.
Vi mænd slugte hendes frodige former med øjnene, ikke mindst overdelen på bikinien, der var ved at sprænges af hendes flotte meloner.
- Skal du have en øl med? spurgte Møller,
Solvej sagde ja og satte sig på solvognen midt blandt os. Hun lo og sagde, at det da også var lidt varmt, så hun tog overdelen af "for at få brunet spejlæggene", som hun sagde.
– Hvor er din mand henne? spurgte jeg.
– Han er til kongres i Dansk Frimærkeforbund og kommer først hjem i morgen, sagde Solvej og kiggede rundt på os.
- Sig mig, Solvej, sagde Møller frækt: - Ærlig talt, bliver der slikket andet end frimærker hjemme hos jer?
Solvej sukkede: - Nej, nu du siger det. Pedersen sidder der aften efter aften med næsen nede i sin elendige frimærkesamling. Han ved godt, hvordan han skal bruge tungen og fingrene på de dumme små papirlapper, men han tænker slet ikke på lille mig, der godt kunne tænke sig, at han brugte tungen og fingrene på min fisse i stedet for… den klør sådan efter at mærke en rigtig tunge eller en stor, stiv pik.
Solvej sukkede og strakte sig, og sagde: - Gør det noget, hvis jeg smider trusserne? Jeg vil også gerne have lidt sol på fissen…
Nu var alle hanhundenes interesser vakt. Vi kunne da ikke sidde overhørig at en nabokones fisse skulle gå der og være forsømt. Så vi rykkede tæt sammen om Solvej, jeg lagde min hånd på den ene lår, Sørensen på det andet, Jørgensen kyssede hende grådigt, mens Møller og Hansen hver for sig begyndte at slikke og bide i Solvejs to store, fristende jader.
Solvej stønnede af liderlighed: - Åh, jeg er bare nødt til at have jer allesammen.
Hun lagde sig på ryggen på solbænken og skilte lårene en smule, så vi bedre kunne komme til. Enden på det hele blev, at vi legede med alle hendes huller og tilfredsstillede både hende og os selv flere gange.
Vi afsluttede festen med at vi alle fem nabomænd stod med stive kæppe og onanerede omkring Solvej på solvognen.
Vi kom næsten samtidig og oversprøjtede den store, frodige kvindekrop med kæmpestore ladninger af fed sperm. Solvej lo og sagde, at det var lige så pragtfuldt som at kneppe, jo Solvej var et festligt element på gaden.
Men tilbage til den dag, hvor jeg lige havde kneppet Solvejs små søde tvillingedøtre.
- Åh, Jensen, vil du ikke også ordne mig? fortsatte Solvej: - Jeg blev ærlig talt så klistret mellem benene af at se dig tage mødommen på mine to tøser, så jeg har fået lyst til at få noget stiv pik her og nu.
Jeg er ikke den, der lader en nabokone gå rundt ukneppet, så jeg fik hurtigt trukket bh og trusser af damen og smidt hende op på den solbænk, hvor jeg lige havde taget hendes to teenagedøtres mødomme.
Solvej lagde sig på ryggen og spredte ben, jeg lagde mig ovenpå hende og begyndte at gramse, slikke og bide i hendes enorme meloner af et par bryster, hun hujede begejstret af lyst, mens hun onanerede hårdt på min pik.
- Kom med den, stønnede hun. - Jeg skal have pik lige nu og her!
Jeg satte mig på knæ mellem Solvejs kødfulde lår, greb om min lanse og skulle lige til at spidde Solvejs kæmpestore, frodige fjams af en fisse, da Solvejs mand, Pedersen, kom til.
Pedersen så lidt dum ud, det var der ikke noget nyt i, han ser altid dum ud:
- Hvad sker der? spurgte han forvirret. – Jeg sad lige med min frimærkesamling, da jeg hørte mine teenagedøtre hyle efter tur, som om nogen havde kneppet dem til orgasme med en stor pik.
- Det er ikke helt forkert, sagde jeg. - Jeg har lige taget mødommen på dine to teenagedøtre og nu skal jeg lige til at gennempule din liderlige kone!
- Ja, Carl Frede, Jensen er ved at kneppe mig, og jeg synes ærligt talt, at du skulle blande dig udenom, sagde konen irriteret.
Solvej og jeg rejste os og gik begge hen til Pedersen, og for at få arbejdsro bandt vi ham til flagstangen.

Da vi var færdige med at binde Pedersen, stoppede jeg hans kones trusser i munden på ham, de var allerede godt våde og lugtede gevaldigt af konens friske fissesaft.
Pedersen gjorde ikke meget modstand, han så ud til at være vant til turen som hanrej, det virkede nærmest som om det ophidsede ham at stå som tilskuer, mens jeg, hans brunstige nabo, gennemkneppede hans krævende teenagetvillinger og vellystige kone efter tur.
- Se, nu har jeg tænkt mig at ordne din liderlige luder af en kone, mens du ser på, sagde jeg. - Hun får jo ikke pik nok hos dig, så du skal du se en rigtig mand fylde hende ud!
Solvej lagde sig igen på solbænken og spredte ben: - Kom så og knep mig, Jensen! sagde hun utålmodigt.
Jeg er som sagt ikke den, der lader en kvinde med fissekløe vente, så jeg stak min lange kæp helt til bunds i hendes dryppende våde fisse.
- ÅHHH, ÅHHH! skreg Solvej, da jeg råkneppede hende, så solvognen var ved at bryde sammen.
Pedersen stod bundet ved flagstangen, det så ud til at han fik ståpik i sine shorts ved at se min store møbelbanker af en pik glide ind og ud af konens våde fisse som et velsmurt stempel i en maskine. Ind og ud gik det, mens Solvej hylede op om, hvor skønt det var at blive kneppet af en stor mandepik.
De to teenagepiger, Carina og Camilla, stod nøgne ved siden af og så på at jeg knaldede deres mor. Tøserne var stadig ophidsede af, at jeg lige havde taget deres mødomme og kneppet dem til orgasme med min stive pik og sprøjtet deres ungpigefisser fuld af fed sperm. De studerede grundigt, hvordan min pik lystigt gik ind ad deres mors fisse.
- Er det dejligt, mor, at Jensen knepper dig med sin store pik? spurgte Camilla.
- Ja, piger, I kan tro at det er pragtfuldt at blive kneppet af den samme store pik, der lige har taget jeres mødomme, stønnede moderen.
Tvillingerne blev så ophidsede, at de lagde sig på den anden solbænk i en skøn 69’er og slikkede hinandens dunede ungpigefisser til endnu en orgasme. De to var fulde af teenageliderlighed, var lige begyndt på deres sexliv og kunne slet ikke få nok.
Solvejs fisse kendte jeg aldeles glimrende, jeg havde jævnligt været oppe i den de sidste fem år til gadefesterne.
Det var allerede ved den første gadefest blevet klart, at Solvej var noget af en ”tusindpik” og jeg manglede kun at kneppe hende for at have knaldet alle nabokonerne, så sammen havde vi drukket Pedersen fuld og lagt ham i seng.
Lige så snart vi havde fået manden lagt til rette i hans side af dobbeltsengen, havde Solvej stukket hånden ned i mine bukser og grebet om min stive pik, mens jeg samtidig havde fået en hånd op under hendes kjole og mærket, at hun allerede havde smidt trusserne, så jeg fik hurtigt en finger op i hendes pjaskvåde, lystne elskovsgrotte.
- Sikken en kæp, sagde hun begejstret, - jeg kan ikke vente med at få den op i mig. Tag mig nu!
Første gang pulede jeg den liderlige kælling lige på stedet i dobbeltsengen, mens hendes mand lå og snorkede ved siden af.
Selv om damen hylede og skreg og jeg havde gryntet brunstigt, da jeg fyrede kanonen af i hendes varme fisse, havde manden ikke hørt noget.
Eller havde han bare ladet som ingenting? Havde Pedersen bare nydt rollen som hanrej og haft sin egen tilfredsstillelse ved at høre konen stønne, da hun fik sin fisse spilet ud af min kæmpepik? Måske ligefrem smugkigget mens den gik ind og ud?
Solvej fortalte i alt fald, at da jeg var gået, var manden ligesom tilfældigt vågnet op med stiv pik og bollet hende i den fisse, hvor mit langt større instrument netop havde været og som stadig sejlede af den store ladning fed sperm, jeg lige havde sprøjtet op i hende.
Ved havefesten året efter var Solvej og jeg blevet enige om at gentage succesen, så vi drak igen ægtemanden fuld og smed ham i seng.
Det var en lun aften og vi blev enige om at kneppe i den dejlige danske sommernat udendørs. Solvej foreslog, at jeg skulle tage hende på Jørgensens havebord, der har en passende højde.
På Jørgensens terrasse greb jeg Solvej om hofterne og placerede hendes fyldige røv på havebordet, igen havde hun for længst smidt trusserne, men der havde vist også i aftenens løb været flere andre af de mandlige naboer, der havde haft fingrene oppe i dåsen på hende.
Solvej hev selv op i kjolen og hvæsede:
- Stik den så op i mig, Jensen! Fyld mig ud og pul mig, sådan som kun du kan!
Jeg havde allerede tre fingre oppe i hendes våde dåse, så det var let nok at få plads til svinet.
- ÅHHH! hylede Solvej liderligt, da jeg stødte min kæmpepik op i hendes orgasmekanal og begyndte at kneppe hende hårdt, så hele vejen kunne høre, at vi horede godt og grundigt.
Vi kunne se, at der blev tændt lys i stuen og Jørgensens kom hen til havedøren, lokket til af vores kneppelyde og Solvejs frydefulde skrig, da jeg fyldte hendes fisse ud med min 26 cm lange stive pik.
Jørgensens er gadens voyeurer.
De første år troede jeg bare, at det var Jørgensen, der var lurer, når han med sin kikkert fra 1. sal gloede på sine kvindelige naboers patter og fisser, både mødrene og døtrenes, når de tog solbad, men siden gik det op for mig, at fru Jørgensen også fik våd fisse af at se andre kneppe, så ægteparret listede sammen rundt ved vores vinduer ved nattetid, når vi og de andre havde vore onsdagsknald.
Vi mænd snakkede om det og blev enige om at det var så deres lille hobby, så vi ville bare lade lyset være tændt, når vi ordnede vores koner og kunne høre Jørgensens rumstere rundt udenfor soveværelsevinduet.
Man skal jo ikke være smålig, Jørgensens var i øvrigt gode naboer og mange af os fandt det faktisk frækt at nogen kiggede på os, når vi bollede.
Så når vi mænd på vejen lå med enden i vejret og kneppede kællingerne i missionærstilling eller tog dem bagfra eller når de sad ovenpå og red på vores pikke, vidste vi, at Jørgensen og konen stod udenfor og kiggede på med stiv pik og våd fisse.
Efterhånden som vi fandt ud af, at det gav vores sexliv mere kulør at der var tilskuere, lod vi også vinduerne stå åbne, så Jørgensens kunne høre vores glade kneppelyde, dirty talk, mændenes tyrebrøl og kvindernes orgasmehvin.
Min kone blev i alt fald ekstra våd i fissen, når hun var klar over, at Jørgensens stod udenfor vinduet og så på os, når vi kneppede, hun sørgede gerne for at der var lys nok og at hun lå i en stilling, så de to nysgerrige naboer kunne have fornøjelsen af at se, hvordan hendes glatbarberede fisse blev åbnet og knaldet af min store, stive pik.
Nogle gange kunne vi tydeligt høre, at ægteparret havde ladet sig rive med af stemningen og selv var begyndt at kneppe udenfor, det fordoblede fornøjelsen.
Så stillede vi os hen til vinduet, tændte det udendørs lys og nød synet af de to Jørgensen´ers parringsleg, hvad enten det var fru Jørgensen, der suttede sin mands stive pik af eller han tog sin frække, lille kone op ad muren, forfra eller bagfra. De kunne tydeligvis også lide at blive kigget på, de to liderlige kaniner.
Synet af det kneppende nabopar gav min kone så meget ild i fissen, at hun blev sat op til endnu en kneppetur, da Jørgensen havde ordnet konen, kom de tilbage til vinduet og kiggede igen og sådan kunne vi holde hinanden i gang på det herligste.
Ved vejfesterne var vi meget ærlige om det, vi udnyttede Jørgensens til at høre om deres iagttagelser, så ud på aftenen kunne man høre snakken gå:
- Hørte I, hvordan jeg fik hende til at hyle i onsdags? kunne jeg f.eks. pralende spørge ægteparret Jørgensens, og de nikkede anerkendende.
– Ja, og sikken en stiverik, du havde på, sagde den lille, mørke fru Jørgensen drømmende, bare det var min mand, der havde sådan et jern…
– 25 centimeter! sagde jeg selvbevidst, - 25 centimeter!
Og pigesnakken gik: – Hvad var det for en blå dildo, du brugte i sidste uge, spurgte fru Jørgensen fru Hansen i nummer 31, - den så ud til at gøre det rigtig godt.. du var helt væk..
– Ih ja, den er så skøn, den kan både tilfredsstille mit forreste og mit bageste hul på én gang, nu skal du høre..., sagde fru Hansen.
Teknikker blev udvekslet, og det var ikke kun et spørgsmål om hækkeklipning og mosfjernere: - Hvordan virker det med smæk? spurgte hr. Jørgensen nysgerrigt fru Møller:
- Jeg kunne se, at du har et fuldt bondagekostume med stiletter og det hele.
- Åh, ja, det er rigtig skønt, når jeg giver Møller en ordentlig omgang smæk, inden vi knalder… han får sådan en stiv pik, når jeg har brugt pisken og lavet røde striber på hans røv... han kan faktisk også godt lide, når jeg bruger strap-on dildo på ham… Jamen, Guud, har I ikke set det? så kom over vores vindue næste onsdag klokken ni, så skal I se, jeg har lige fået en ny pisk, vi skal prøve… I må da gerne låne…
Det var ved at være en tradition ved gadefesterne, at jeg kneppede Solvej på Jørgensens havebord og at det også var en del af festen, at ægteparret Jørgensen så til.
I år lukkede Jørgensens ligefrem havedøren op, så de bedre kunne se mig hamre svinet op mellem Solvejs spredte ben.
Den lille sorthårede fru Jørgensen skulle have det hele med, så hun filmede hele seancen på sin mobiltelefon for at kunne se det frække syn igen.
Den kunne sikkert være til meget inspiration i ægteparret Jørgensens soveværelse siden.
Solvej og jeg blev begge tændt på, at nogen kiggede på.
Solvej blev mere krævende, nu skulle Jørgensen have et ordentlig show:
– Giv mig din stive pik i røven, hvæsede Solvej og vendte sin fyldige bagdel til.
Jeg åbnede nabokonens lystne stjerne med en finger, hun var helt med på den og Jørgensens flyttede sig om bagved mig for bedre at kunne se.
– Skal du røvpules, din so? Jeg knepper din røv, så du ikke kan sidde ned en hel uge! stønnede jeg, i samme øjeblik som jeg spiddede Solvejs røvhul.
Min pik gled ind gennem damens ringmuskel og jeg mærkede Solvejs røv stramme herligt om min stive pik hele vejen ind, da jeg stak den til bunds i hende lystne bageste hul.
- ÅHHH, stønnede Solvej liderligt, - hvor er det pragtfuldt, at du knepper mig i røven…
Jørgensens hujede og klappede begejstret, fru Jørgensen greb om ryggen på en havestol, mens hr Jørgensen stod bagved, trak op i hendes natkjole og benyttede sig af hendes lille frække fisse bagfra.
Så vi stod to par ved siden af hinanden terrassen og kneppede løs i den danske sommernat, nød aftenens stilhed, der bare blev fyldt af den frække lyd af to mandemaver, der rytmisk klaskede mod to sæt kvindenumser og så vores stønnen og små ophidsede udbrud:
- Åh ja, tag mig hårdt! - ÅHHHH! - Jeg er vild med at kneppe dit frække røvhul. – Skønt at kneppe dig! – Fyld mig med din fede sperm! - Tag den, din liderlige kælling! - Åh ja, hurtigere, hårdere!
Det hele blev afsluttet med en lang række en række af kvindehvin, stønnen og banden og udløsninger på række.
Fru Jørgensens fandt nogle kolde øl frem, vi sad ude ved havebordet med tilfredsstillede pikke og fisser og nød natten og diskuterede mulighederne for et eventuelt fremtidigt gruppeknald?
Faktisk havde jeg også kneppet den kønne, lille, sorthårede fru Jørgensen et par år før.
Det var en sommerdag, hvor hun gik i sin have og lugede bede i bikini, da jeg kom forbi.
Fru Jørgensen er en rigtig lille godte, ikke særlig høj, med sort, glat hår, flotte bryster og en fræk strutrøv. Jeg stod stille og beundrede hendes søde lille røv rotere i den blå bikiniunderdel, det gav mig ærlig talt jern på, så uden at tænke mig videre om, gik jeg hen til den frække lille frue, trak bikinitrusserne ned på hende og begyndte at kærtegne røv og åbning bagfra.
Hun stivnede et øjeblik af overraskelse, rettede sig op et øjeblik, men bøjede sig så lydigt fremover igen, så jeg kunne komme til at åbne hende forneden.
Fru Jørgensen havde måske den flotteste fisse af alle nabokonerne, en smart lille sort dusk med glatte hår, konstaterede jeg, mens jeg nød fornemmelsen af mærke hendes frække lille åbning blive våd og den lille kærlighedsknop svulme op og blive stor og kælen.
- Ih, altså, Jensen, som De bare kan! stønnede hun beundrende, - hvor gør De mig dejligt liderlig. Jeg glæder mig til at få Deres stive pik op i mig! ..Lidt hurtigere, tak, åhh… sådan!
Efter et par minutter var den fikse lille dame klar til at blive bollet, så jeg greb hende om hofterne og begyndte at støde op i hendes lækre fisse, hvad hun tydeligvis godt kunne lide, for hun blev stående foroverbøjet og tog imod, mens jeg trængte op i hendes våde og varme hul med min 28 cm lange stive pik og knaldede den lille sorthårede skønhed godt og grundigt.
Sørensen fra huset ved siden af kom forbi og kiggede over hækken.
Sørensen gjorde store øjne, da han så mig kneppe den kønne, lille nabokone, men vi respekterer privatlivets fred her på vejen, så Sørensen og jeg hilste høfligt på hinanden og han stod et øjeblik og nød det frække syn.
Fru Jørgensen blev som sædvanligt bare mere ophidset af at der var nogen, der så hende blive knaldet, og da hun er en rigtig "hyler", begyndte hun at udstøde langtrukne hvin, som tegn på at hun var ved at komme: - IIIH! YYYH! NEEEJ...ÅHHH!, det lød sjovt som en hund, der klagede sig, så jeg nød at spille på den lille dame og lokke forskellige lyde ud af hende, mens Sørensen grinede.
Det tog kun et øjeblik, inden jeg kunne give slip og sprøjte min lille genbokones frække fisse fuld af fed sperm, mens damen hylede og skreg af lyst og liderlighed, så 3-4 naboer kom til for at se på, mens jeg gjorde hende færdig.
- Tak, Jensen! sagde hun med strålende øjne bagefter.
Jeg brugte ikke gummi på den lille dame, men pumpede hende fuld af sæd. Det er nok derfor, at deres tredje barn er rødhåret og ligner mig.
Måske skal jeg slå en smut omkring deres have en anden dag, når Jørgensen er på forretningsrejse igen og den lille søde dame er på havearbejde?
Nå, men tilbage til den dag, hvor jeg som sagt havde taget Carinas og Camillas mødomme efter tur og var ved at kneppe deres mor Solvej, mens manden stod bundet til flagstangen med hendes trusser i munden og deres tvillinger lå og slikkede hinanden i en 69er.
Jeg var lige ved at komme, Solvej var allerede ved at hyle sin orgasme ud, da tvillingerne kom og lagde sig på knæ foran og tiggede om, at jeg ikke ville komme over deres bryster og i deres munde.
Så jeg trak svinet ud og sprøjtede en ordentlig ladning creme fraiche ud over de to teenagetøsers ansigter.
De to små liderlige nymfer prøvede grådigt at sluge alt det de kunne med munde og tunger, men da der var så meget sperm, dryppede en del også ud over deres ansigter og ned over deres flotte c-skåls bryster.

Nu kom familiens to labradorer løbende rundt omkring hjørnet. Pedersens har en han og en hun, Vagbond og Lady.
Hanhunden Vagabond slikkede sig omkring munden, sprang hen til Solvej og begyndte at slikke hendes fisse.
Hun lo glad og var tydeligt vant til fornemmelsen af en lang, spids hundetunge, der legede med hendes åbning, så efter et øjeblik vendte hun sig om og lagde sig i hundestillingen med røven og fissen mod hanhunden, der straks sprang på Solvej.
Hun greb bagud og førte den ivrige hundepik op i den ventende fisse og hanhunden begyndte at bedække hende med en serie lynhurtige kneppebevægelser.
Det var tydeligvis ikke første gang, hun havde en hanhunds stive pik oppe i sin fisse.
I mellemtiden var tæven Lady, der åbenbart var i løbetid, hoppet op på solbænken, havde stillet sig foran mig og slået halen til side, sådan som parrelystne tæver gør, når de vil have en hanhund op i sig.
Et hul er et hul, det er nu mit motto, så jeg greb tæven om hofterne og stødte helt i bund og tilfredsstillede min mandlige brunst på den liderlige tæve. Min stive og fissehungrende 30 cm pik gik ind og ud af Ladys varme hul og sprøjtede til sidst en ordentlig ladning fed sperm i den varme, våde hundefisse...Lady udstødte selvfølgelig et langt, klagende hundehyl, da jeg bragte den til udløsning. Det morede mig, at tæven Lady og fru Jørgensen lød ens, når de fik pik.
Aldrig har hundestillingen føltes så livagtigt, tænkte jeg, da jeg trak min 31 cm lange og godt brugte pik ud af tævens fisse. Lady vendte hovedet og så på mig med bedende hundeøjne, som om den håbede på en tur mere. Hvem mon havde opdraget den til det?
Nå, jeg og familien Pedersen blev omsider enige om at sige tak for i dag, det havde sørme været hyggeligt.
De to teenagetvillinger stod lidt og hviskede sammen med deres mor, hun gik så hen til mig og sagde:
- Ja, pigerne ville jo egentlig gerne have prøvet analsex, kan du ikke komme forbi i morgen ved samme tid og ordne den lille sag? Jeg mener, man kan jo aldrig lære nok om sex og jeg ved jo, at du har værktøjet i orden og ved, hvordan man skal bruge det på en dame! sagde Solvej og gav min pik et kærligt og anerkendende klem.
- Frue, det skal være mig en sand fornøjelse at mærke dine liderlige døtres stramme huller omkring min pik, når jeg tager deres anale mødom og røvpuler de to små nymfer efter tur. Jeg går ud fra at du kommer og ser på og kontrollerer, at alting går rigtigt til?
- Åh ja, Pedersen, jeg går ud fra at vi også skal binde dig til flagstangen igen i morgen, mens jeg ordner dine søde små døtres numsehuller? råbte jeg til manden, der nikkede bekræftende, han kunne jo ikke svare, da han stadig havde konens trusser i munden.
- Selvfølgelig, sagde Solvej og slikkede sig om munden. – Måske skulle vi også invitere Jørgensens? Kunne det ikke være hyggeligt med nogle tilskuere…?
De to teenagepigers blå øjne strålede om kap ved tanken om at jeg ville komme igen i morgen og de for første gang skulle mærke en stiv mandepik åbne deres stjerner, bolle deres stramme bageste huller og pumpe deres jomfrurøve fulde af sæd.

- Hallo!
Jeg blev brat afbrudt i mine skriverier, da min kone stak næsen ind på mit arbejdsværelse i kælderen.
- Hvad laver du? spurgte hun nysgerrigt.
- Noget med mit arbejde, sagde jeg hurtigt.
- Ja, ja, den kender jeg godt! lo hun overbærende: - Du skriver vel til Naterotik igen, din gamle buk! Ja ja… husk, det er onsdag aften. Så hvis du vil noget med mig i nat, skal du tage din Viagrapille, gammelfar! sagde hun fnisende.

Åh ja, den virkelighed!
men hvad var det nu for en sætning, jeg skulle slutte historien her af med?
Jo, her var den: ”Og det er ikke engang det mindste overdrevet!”

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER