LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Carl Wilhlem©

Genre: Alm. sex

Dato: 06.06.2018


De tolv stjernetegn

Jeg – Carl Wilhelm, også kaldet ”kaptajnen” eller ”sømanden” - har samlet tolv af mine seksuelle eventyr i serien ”Dyrekredsen” efter de tolv stjernetegn. Hver historie fortæller om en ny kvinde og en ny erotisk oplevelse, som jeg beskriver med et bestemt stjernetegn.
Her følges jeg med min rødhårede veninde Kit til erotisk hyggeaften for par.

Dyrekredsen 11 - Løven

Swingersex i en sexgynge

Et halvt år efter at jeg havde været til seksuelt rollespil med ”fransk bordel” tema (se Dyrekredsen 10: Vædderen), stod jeg igen uden for Anne og Carstens dør og ringede på.
Denne gang fulgtes jeg med Kit. Det var faktisk Anne og Birgitte, arrangørerne af de erotiske rollespil, der havde sendt Kit og mig på date sammen, da min tidligere kæreste, Catharina, rejste til USA og vores forhold sluttede.
Kit var en lille, spinkel kvinde med stort, krøllet rødt hår – som en løvemanke, men også med noget af en løvindes temperament. Lys i huden, blå øjne og charmerende fregner over det hele.
Kit og jeg var egentlig ikke de store sjælevenner, men havde det ganske sjovt sammen en tid, og Anne, Carsten, Gitte og Frank havde nu inviteret os sammen til en af deres erotiske legeaftener.

- Nu med ægte swing, grinede Carsten og viste os ind i deres store stue, hvor der stod en rigtig sexgynge på stativ.
- Carsten og jeg har testet den, fortalte Anne med begejstring, man får helt nye fornemmelser i sådan én.

Der var flere gæster denne aften, bl.a. Anette og Torben, som jeg kendte fra sidste gang, en tysk kvinde, Sabine, og så var der James og Patricia fra Ghana.

Kit tabte totalt skuffen, da hun så James. En flot og sportstrænet fyr, sort som ibenholt med et lidt hårdt, selvsikkert ansigtsudtryk. Kit var totalt solgt og stod bare og savlede over ham. James var særdeles bevidst om den effekt, han havde på kvinder, for han skruede charmen på og kørte helt rundt med hende og et par andre kvinder i selskabet. Selv koncentrerede jeg mig lidt om hans ledsagerske, Patricia, der var lige så sort, klædt i de spraglede farver, der klæder mørke folk så godt. Hun var køn, en smule rund med pænt store bryster og en flot røv, lidt mere stilfærdig, måske presset af den meget attraktive, men også dominerende og selvglade James. Men god at snakke med, og efterhånden som jeg kom lidt bag den sky facade.

Vi indledte aftenen med at spise lidt tapas, cirkulere, småsludre, flirte og føle os lidt for, ligesom at orientere os i landskabet. Modsat sidste gang, hvor der havde været et tema, var der fri på- og afklædning, men det var altid god tone hos Anne og Carsten, at man klædte sig pænt som til fest.
I det hele taget lagde værtsparret meget vægt på, at det hele foregik i en ordentlig og hensynsfuld tone. Ingen måtte tale dårligt om andre eller deres seksuelle lyster og fantasier. Det skulle være muligt at blotte sig totalt i enhver henseende i en tillidsfuld og accepterende verden, leve sine fantasier og lyster ud. Hvis man ikke kunne finde ud af give andre plads og omgås deres måder at være på med diskretion, blev man ikke inviteret igen.

Jeg hilste på Gitte og Frank, der var det andet af de to par, der stod bag arrangementet. Gitte var en lille lyshåret vildkat, som jeg var lidt betaget af. Vi kyssede hinanden, jeg klappede hende på måsen og vi mindede hinanden om, hvordan jeg havde bollet hende i den i en fransk jernseng, sidste gang vi var sammen, noget, vi begge havde nydt. Frank (der ved det franske selskab havde han kaldt sig Francois), var en høj, stille, men venlig og betænksom mand. Sidste gang havde han været knap så tilbageholdende og kneppet min kæreste Catharina, hårdt, på en sofa inde i stuen, mens alle så på.
Vi havde mødtes siden til en ikke-seksuel hyggeaften, og jeg var kommet til at synes rigtig godt om Anne & Carsten og Gitte & Frank, så vi havde et meget åbent og ærligt forhold også omkring vores seksuelle lyster.

- Hvad er dine planer for i aften? spurgte Gitte, Anette har spurgt lidt til dig, jeg tror gerne, hun kunne tænke sig en lille ridetur med dig.
- Det kunne også være godt, sagde jeg, jeg skylder hende én.

Den mørke stille Anette var en artig børnehavepædagog til daglig, men når hun var her og især, hvis hun fik lidt at drikke, forvandlede hun sig til en krævende tigermis. Hun havde givet mig et lækkert hånd-job sidste gang, mens vi så Catharina og Frank bolle, så måske. Jeg havde en anelse om, at Kit nok ville gå efter James i aften og fred være med det.
Gitte, der var til lidt af hvert, havde en plan om at score en flot, kvindelig tandlæge i en smart, tætsiddende rød selskabskjole.
Anne og Carsten ville se, hvad der bød sig og måske lidt koncentrere sig om deres værtsroller.
Frank ville som udgangspunkt bare se på, sådan som han godt kunne lide det.
Min egen plan var at se, om jeg kunne komme i kassen med den mørke Patricia, der forekom spændende og tiltrækkende.

Aftenen skred frem, og folk blev mere løsslupne. Kit hang over James og gjorde sig til, flirtede, overslikkede og befamlede ham, og han var helt med på den. De dansede tæt midt på gulvet i den store stue. Kit havde smidt det meste af tøjet og valsede nu rundt iført en fræk, hvid bh med brystvorterne frie, hofteholder og hvide strømper og stiletter. Kit var ganske sexet med den røde, krøllede manke, de charmerende fregner og en rødhåret dusk, der blev indhegnet af den hvide hofteholder, strømpebåndene og strømperne. Hun vrikkede med røven og skubbede brysterne frem, så der ikke var nogen tvivl om, hvad hun var ude på. Den lille kvinde med den røde løvemanke lagde i den grad op til at parre sig med den sorte, afrikanske løvehan.
Der var noget fascinerende i forskellen på den store, stærke, sorte mand og den spinkle, lyse, rødhårede kvinde. Kit havde armene om James’ sorte hals. De dansede tæt og tungekyssede dybt. James, der havde T-shirt og underbukser på, havde hænderne om Kits små, faste baller og pressede hendes nøgne underliv ind mod sit. Man kunne tydeligt se, at han havde et enormt jern på, som han gnubbede mod hendes venusbjerg. Hun nød tydeligt kontakten med hans hårde rejsning og lagde hovedet ind mod hans muskuløse brystkasse.
Så tog James et solidt tag om Kits lille, frække røv og løftede hende op, som om hun ingenting vejede. Hun slog benene om hans krop og hang nu på hans stive stang som en pels på knagen. Sådan dansede de rundt i nogle minutter, indtil han satte hende ned igen og skubbede hende ned på knæ.
Kit vidste godt, hvad der forventedes af hende, så hun trak underbukserne ned på James, mens alle de damer, der så på, var ved at dåne over hans faste, sportstrænede baller og det ibenholtsorte skaft med det lyserøde hoved, der stod stiv og strunk lige ud i rummet.
- Suck my dick! befalede han med hård stemme. Det lyserøde pikhoved forsvandt ind mellem Kits røde læber, kom ud igen, glinsende af hendes spyt, forsvandt igen. James greb om hendes røde, krøller og prøvede at presse sin stang langt ind i munden på hende, men det var klart, at hun med sin lille mund kun kunne tage en beskeden del af hans store, sorte pølse, så hun gurglede og protesterede lidt, skubbede sig fri og snappede efter vejret.
Efter at have fået luft, fortsatte Kit med at sutte den af på James, dog lidt mere behersket, mens han talte hårdt til hende.
- Take that, you bitch! Det kan du godt lide, hvad, din lille tæve? Bliver du våd mellem benene? Drømmer du om at få lidt sort pik til at fylde din hvide fisse ud? Ja, tag den helt ind!
Kit fandt sig henrykt i det hele, det så ud til at hun blev mere og mere ophidset, jo hårdere og mere nedgørende, han talte til hende. James rejste hende op igen, kyssede hende, nev hende i de små bryster, lagde sin mørke hånd ind mellem de lyse pigelår og fandt frem til revnen under den strittende røde fjams. Han stak et par undersøgende fingre op i Kit og åbnede hende, vi andre kunne høre de slubrende lyde fra hendes kusse. Med et tilfreds grynt konstaterede han, at den lille kvinde var klar til hver tomme af den store, afrikanske oplevelse og nærmest skælvede af utålmodighed efter at få den op mellem benene.
James greb Kit om skuldre og lår, løftede hende op og bar hende hen til gyngen. Uden at spørge om hendes vilje anbragte han hende i selerne, en under ryggen og en under Kits små, faste baller og så en fod i hver sin strop. Så stillede han sig mellem Kits ben og spredte hendes lår, så hun var fuldt åben og synlig for vi andres blikke. Nysgerrigt stillede vi os tæt på, så vi bedre kunne se, hvad der skulle ske. Det var fræk at se tøsen åben og parat med benene spredt ud til begge sider med stiletterne strittende ud i luften. Kit nød tydeligt at være genstand for alles opmærksomhed. Nu skulle vi alle se hende blive taget af den store, flotte tyr!
James satte sig på knæ mellem Kits spredte ben, satte munden til hendes ildrøde kusse og begyndte at slikke. Hun vred sig som en orm og udstødte små klynkelyde. Det var frækt at se hans sorte krøller mellem Kits lyse ben og høre, hvordan han rigtigt smaskede med læber og tunge i hendes våde fisse, mens hun lukkede øjnene i nydelse.
Så rejste han sig op og satte sin stive, sorte stav mod Kits åbning, gned pikhovedet mod hendes mis og fik det indenfor i det våde og varme. Han greb hende nu om hofterne og begyndte at gynge hende frem og tilbage, så hun blev spiddet på hans sorte lanse. Hver gang Kit gyngede frem, gled den hårde, mørke stang et lille stykke længere op i fissen på hende, når hun gyngede tilbage, gled den ud igen, skinnende og våd af hendes saft.
- Nu skal du få, din hvide kælling, hvæsede han pludselig brutalt. - Du vil have en stor, sort pik? Jeg skal fan’me gi dig stor, sort pik!
Ghaneseren tog hårdere fat og stødte længere i bund.
Kit stønnede og lagde hovedet tilbage.
- Åh, tag mig. Giv mig din store, sorte pik. Hårdere, hårdere. Jeg er plantageejerens fine datter, og du er Mandingo, den vilde, stærke slave. Det er frygtelig forbudt og rigtig skønt, du har trukket min lange, hvide kjole af og klædt mig nøgen ovre i stalden. Nu tager du mig og bruger mig… og jeg vil gerne. Åhh… jeg vil gerne… tag mig hårdt… åh… åh…
Kit var helt væk i sine egne seksuelle fantasier, ligeglad med alle os andre, der stod omkring og nød det ophidsende show, mens hun og James kneppede som vilde. Anne stod i korsage bag Torben, der havde smidt bukserne. Hun onanerede langsomt på hans jern, der strittede lystent lige ud i rummet. Frank stod i skjorte og boxershorts bagved den høje, mørke Anette og havde den ene hånd på hendes venstre bryst og den anden nede i hendes små, bundløse trusser, hvor han blidt nulrede hendes kønslæber mod hinanden, mens han pressede sin stive pik mod hendes baller. Hun lænede sig bagud og nød det i fulde drag. Den tyske Sabine havde sat sig foran Carsten og suttede den af på ham.
- Dein schwanz, mumlede hun, es macht mir so geil…!
Carsten så ud til at glæde sig til at lave ”durch, für, gegen, ohne, wider, um” i alle stillinger med hendes åbninger.
Gitte stod i sin sorte corsage og havde fået fingrene i den flotte, kastanjebrune kvindelige tandlæge, Helle. Gitte havde fået pillet den røde selskabskjole af Helle, så hun nu stod for alles øjne i et frækt og smart rødt sæt med bh og trusser. Gitte kælede for Helles velformede bryster, mens tandlægen holdt om Gittes fikse lille røv. Gitte hviskede noget i Helles øre. Helle rødmede og fnisede, - Senere! hviskede hun lovende tilbage, senere…
Selv havde jeg lagt armene om Patricia bagfra, hun var stadig fuldt påklædt, og det så ikke ud til, at hun tændte særlig meget på det her, men det virkede, som om hun godt kunne lide at blive holdt om. Jeg flyttede forsigtigt hænderne op på undersiden af hendes store bryster. Hun spændte i kroppen et øjeblik, men så slappede af. Det var åbenbart i orden. Jeg nød fornemmelsen af at holde om den bløde, varme kvindekrop.
Lidt efter skubbede hun bagdelen ind mod mig. Jeg fik ståpik, men hun flyttede sig ikke, skønt hun ikke kunne undgå at mærke mit hårde jern mod sin numse. Hun kneb ballerne sammen om mit skaft et øjeblik. Det tog jeg som et godt tegn og lagde min kæp blødt til rette i mellemrummet.
Men alle havde vi blikket rettet mod det liderlige show. Ingen ville gå ikke gå glip af et øjeblik af det, vi så foran os på gyngen.

James høvlede nu uhæmmet løs på den spinkle Kit, der svingede frem og tilbage. Det var et ophidsende syn at se hans store tamp af en sort pik gå ind og ud af hendes røde mis, når han trak hende frem og tilbage over sin stive kæp. Hun hylede og skreg af liderlighed og gyngen knagede i alle sammenføjninger. - Hårdere! Hurtigere! stønnede hun.
Man kunne se, at det begyndte at trække op til en udløsning, Kit var helt kobberrød i hovedet, pustede og udstødte en række lyde som et dyr i fare. - Åh Gud, nu kommer jeg… jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer…
James’ faste baller pumpede løs mellem Kits lår i et sindssygt tempo, da hun slog over i et stort orgasmehyl. - Åhhh… iiih… uuuh.
Den lille, rødhårede kvinde vred sig frem og tilbage i en serie krampetrækninger, men James viste ingen nåde, skulle havde det hele med og blev ved til det sidste, indtil Kit lå stille, så trak han sin sorte kæp ud og pumpede en serie stråler ud over hende, helt op over brysterne, så meget tryk var der på.

Der var stille i rummet et øjeblik, man kunne kun høre Kits og James’ hiven efter vejret. Så brød vi ud i en stor klapsalve og anerkendende råb, Anne kom med et blødt håndklæde til at tørre Kit af og hjalp den lidt fortumlede pige ned fra gyngen.
Jeg kiggede rundt og så, at alles øjne var blanke, læberne hævede og vi trak vejret dybt. Alle var tændt. Det lovede godt for den fortsatte aften.

Hvad der siden skete med Gitte og Helle kan ses i ”Moden pigesex er lækkert! (kommer snart)

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER