LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Carl Wilhlem©

Genre: Mand/mand

Dato: 26.11.2020


To stive phallosser i Athen, del 1

Jens’ teenagepik rejste sig i underbukserne. På få øjeblikke gik drengens lem fra blød og slap til hård og stiv, fra en ubemærket tilværelse til meget pågående, kløende og dunkende eksistens.
Et upraktisk tidspunkt? Men en 18-årig får jo også rejsning et utal af gange i løbet af en dag, lige meget om det er belejligt eller ej.
Uh, tænkte Jens, det ville være dejligt lige at kunne stikke en befriende hånd ned i underbukserne, så man kunne få taget trykket..
Han kiggede ud mod køkkenet. Efter lyden af gryder og pander at dømme var Søren stadig i gang med aftensmaden.
Jens nøjedes med at trykke lidt igen på bulen i bukserne og vendte sig igen mod det, der havde fået hans kæreste legetøj til at rejse sig.
En stribe stærkt erotiske billeder på væggen. Motiver fra det gamle Grækenland. Og nok var han og Søren i en lejlighed i Athen, men det var næppe alle græske hjem, der havde den slags på væggene.
Jens havde fulgt så meget med i timerne i oldtidskundskab, at han kunne se, at det især drejede sig om sort- og rødfigurkeramik, malerier fra vaser og fade, men det var ikke så meget teknikken, han var optaget af, som det frække, billederne viste:
På hvert billede så man en ung mand og en lidt mere moden mand sammen. Aldersforskellen var markeret ved at den unge mand var glatbarberet, mens den ældre havde skæg.
På det første billede (rødfigur), så man de to sidde sammen ved siden af hinanden. Den ældre mand var omsorgsfuld ved at give den yngre en forbinding på.
Det næste var frækkere, de to mænd stod i profil, så man tydeligt kunne se at pikkene strittende lige ud i luften på dem begge to. Deres hænder flagrede i skridthøjde, men der var ingen tvivl om, at de undersøgende hænder var på vej hen for lystent at gribe om hinandens stive skafter.
På det tredje så man en moden mand, der sad med en voldsom erektion, mens han var ved at lægge en blid hånd på en nøgen ung mandepik.  
Og på det fjerde så man en nøgen ung mand bøje sig ned, mens den modne mand stod bagved, synligt liderlig med en stor stiv kæp, som han var ved at stikke op mellem ballerne på sin unge elsker, der ventede på at den voksne mands rambuk skulle trænge op i ham.
Og på det femte løftede to liderlige fyre en tredje, lidt yngre mand op mellem sig. Alle pikke var kampklare, så det var tydeligt at de to gamle bukke skulle til at ordne den unge mand på skift.

Selv om billederne var 2.500 år gamle og Jens havde set langt mere avanceret porno på Pornhub og YouPorn, gik de her billeder alligevel lige i underlivet og tændte hans fantasi.
Tænk, at de havde været så vildt frække allerede dengang! At unge mænd og ældre frit havde dyrket vild sex og man havde haft vaser og kar stående fremme med billeder af liderlige modne mænd, der bollede yngre fyre!
Jens kunne ikke slippe billederne af mændene med de stive pikke med øjnene. Mon den græske gymnasielærer, som Søren havde lånt lejligheden af, var bøsse? Lejligheden var fuld af billeder fra det gamle Grækenland, men påfaldende mange af dem havde erotiske motiver, de fleste med mænd.
Og hvad mon Søren tænkte? Var Søren måske selv til mænd? Søren var hans gymnasielærer hjemmefra, men hvordan var hans privatliv? Jens vidste, at Søren havde boet sammen med en jævnaldrende kvinde, men det gjorde han vist ikke længere, han var i alt fald alene her i lejligheden i Athen.

Jens var lige blevet færdig som student og var taget på Interrail med sin kammerat Hans. Desværre havde Hans brækket et ben ved et uheld på en lejet knallert og måtte flyves hjem, så nu var Jens alene på rejse.
Så Jens var ankommet om morgenen til Athen uden helt præcise planer. Men på banegården havde han pludselig set ryggen af en kendt skikkelse – Søren!
- Hej Søren, vent!
Søren havde vendt sig om ved lyden af sit navn for at se, hvem der talte til ham. Jamen, det var jo Jens, en af hans elever fra gymnasiet. Hvad lavede han her?
Jens havde fortalt sin lidt forvirrede historie.
- Nå da. Jamen, sig mig, hvor bor du henne?
- Jeg leder efter et billigt hostel. Det er blevet lidt småt med pengene.
Søren tænkte sig om et øjeblik og sagde så: - Jeg ved ikke, om det er noget. Men hvis du har lyst, kan du bo hos mig. Jeg har et par uger hernede, hvor jeg har en blanding af ferie og arbejde. Jeg er ved at lave nogle billedserier til min undervisning i oldtidskundskab og jeg har lejet en lejlighed af en græsk gymnasielærer, Prokopios, men den er rigeligt stor til mig ene mand. Du må godt bo der, gratis, så kan vi dele lidt om indkøb til mad. Hvis det er noget?
- Næh, det lyder hyggeligt. Du er jo også min gamle oldævlslærer – så kan du også fortælle mig noget om, hvad jeg skal se hernede af gamle ruiner og potteskår…
Søren lo. Faktisk havde Jens været en af hans yndlingselever i gymnasiet. Fræk og direkte på en sjov måde, men også ærlig og videbegærlig. Og det kunne være fint med lidt selskab i pauserne mellem studierne og museumsbesøgene.
Søren skulle lige ordne nogen ting, men de aftalte at mødes på adressen sidst på eftermiddagen.

Lejligheden var smuk og velindrettet og ved første øjekast tænkte man, at ejeren var en mand med interesse for oldtidskundskab. Der var malerier og fotografier af forskellige fund, reproduktioner af gamle vaser og skulpturer.
- Her skal du bo, og hvis du har lyst til et bad, så er det den dør der. Så kan jeg lave lidt mad til os så længe, sagde Søren.
Og så var det, at Jens, efter badet, var kommet ud i stuen, var begyndt at nærstudere motiverne og havde opdaget de frække motiver med nøgne mænd, der legede med hinanden.
Jens var lidt ude af sig selv som han stod med sin hamrende ståpik. De mange erotiske motiver havde sparket til den unge mands indeklemte seksualitet. For nok havde Jens massevis af frække og sjofle bemærkninger, kunne få alting til at handle om sex, men når det kom til stykket var han stadigvæk forbandet jomfru. Han havde kysset og kælet med nogle piger fra klassen, men længere var det ikke kommet.
Sexlysten sad i hans krop dag og nat, som den gør på unge mænd, men han havde ikke fundet noget sted at få afløb for andet end ved flittig onani flere gange om dagen.
Uh… Jens kunne ikke lade være med at ønske sig, at det var ham, der var den unge mand på det billede, hvor en anden lagde hånden på hans pik for at lege med den… Nå, han var jo ikke bøsse… men Jens længtes bare efter at det var en anden end ham selv, der ville kæle for kammeraten dernede… Jens var næsten ligeglad med hvem, bare en eller anden ville gøre noget ved hans pik og hjælpe ham ind et voksent, aktivt sexliv.

Søren kom ind med maden og de sad længe over den og hyggede sig, snakkede om Jens’ klassekammerater og nogle af de andre lærere og om, hvad der var at se i Athen. Den første flaske vin blev til to og samtalen blev mere løs, pjattet og også lidt småfræk.
Der var stille et øjeblik. Jens kastede et blik på billederne på væggene og sagde så ligeud:
- Hm, ham der bor her er nok glad for tissemænd!
Søren knækkede sammen af grin over denne ligefremme udmelding.
- Ja, det kan man vist roligt sige, lo han.
- Er han bøsse, ham der har lejligheden?
- Prokopios? Jeg ved det ikke. Jeg har kun truffet ham en enkelt gang, men man kunne jo have en mistanke, ikke sandt? Han bor i alt fald alene og der er ikke ligefrem mange damer på hans billeder…
De grinede.
Jens fortsatte: - Hvad er det for nogle pikke, han har stående der?
Jens’ blik var faldet på en samling afstøbninger og små skulpturer, der stod nydeligt opmarcheret på en hylde: - De ser skægge ud. Nogen af dem har fødder – og vinger?
- Det er faktisk meget interessant, sagde Søren: - Kom med herover.
De rejste sig og gik over for at se på samlingen. En masse figurer i gips, keramik og jern og i forskellige størrelser, men et havde de tilfælles: De var alle samme pikke! Nogle af pikkene var stive og strunke stiverikker, omhyggeligt udførte i gipsafstøbninger, så man kunne se pikhovedet og årerne på skaftet. Andre pikke var i metal, glatte og med tydelige pikhoveder, udstyret med fødder og vinger.
Der var også små menneskefigurer, mænd med rejste pikke stående ud fra kroppen, i flere tilfælde var deres mandlige kønsorganer helt overdrevent store og voldsomme.
- Ja, det er jo det, man kalder for phallosser, sagde Søren med lærerstemmen på. - Det er ganske rigtigt tissemænd, pikke, penisser, jern, stådrenge, eller hvad man nu vil kalde dem. Det er kultsymboler på avlekraft og lykke. Sådan en pik hedder en ”phallos” på græsk. En menneskefigur, der har sådan en stiverik kaldes ”ityphallisk”.
- Er det noget specielt græsk? ville Jens vide.
- Nej, det der med at lave skulpturer af stive pikke er almindeligt i næsten alle gamle kulturer. De har fulgt den menneskelige kultur altid, de ældste fund er 28.000 år gamle.
- 28.000 år. Det kan man da kalde gammelt jern!
Søren grinede. Han kunne godt huske, hvordan Jens altid havde prøvet at hyle læreren ud af det med frække bemærkninger. Egentlig skulle man som underviser være irriteret, men han havde aldrig rigtigt kunne stå for Jens, der var noget uskyldigt drengeagtigt over, hvordan Jens bare kunne få alting til at handle om ”pik og patter”.

Vinen havde gjort den ellers kontrollerede Søren mere løs og åben over for fræk snak og hvad… de var jo på ferie og skulle bare hygge sig alene i lejligheden.
Alligevel prøvede Søren at holde sig til emnet.
- Det her er faktisk en ret fin samling af phallosser fra mange kulturer, der viser, hvordan vi mennesker, ikke mindst vi mænd, altid har været fascineret af pikke, ikke mindst de stive af slagsen. Se for eksempel den gamle ægypter, der ligger derovre, det er den ægyptiske Gud Osiris. Han afbildes altid liggende på ryggen med en ordentlig erektion strittende lige op i luften.
- Som at se mig om morgenen! grinede Jens frækt.
Søren ignorerede frækheden, men inde i hovedet tænkte han tilbage på dengang, han selv var i Jens’ alder og med jævne mellemrum havde en påtrængende stådreng, han var nødt til at onanere væk flere gange om dagen. Nå ja, Søren vågnede jo også stadig selv med morgenjern på, så han kunne forstå, at Jens genkendte sig selv, når han så Osiris ligge dér med lemmet strittende lige op i luften.
Søren fortsatte sin forelæsning: - Osiris var blevet dræbt og skåret i 14 stykker. Hans søster samlede ham sammen, men pikken var desværre blevet slugt af en fisk, så hun lavede en ny, af træ!
- Dér kan man da tale om at have en ordentlig stiv kæp! blev den sjofle Jens ved.
Det kildede i Søren med den snak om stive pikke. Det var længe siden, han havde været med til sådan en gang primitiv drengesnak. Trods alt var det med at have ståpik jo noget, der fyldte i hovedet på alle mænd. Knægtens ligefremme og provokerende tilgang til mandlig seksualitet fik det til at rumstere i Sørens eget lidt forsømte lem. Søren prøvede at slå det ud af hovedet igen.
- Den stang derovre er nok indisk. Den indiske mandlige hovedgud Shiva tilbedes som regel af en stiliseret pik – inderne kalder sådan én for ”lingam”. Og se dér… den lille keramikfigur… Søren pegede på en lille mand med spidst hoved og med en kæmpe stiverik strittende lige op i luften: - Det er minsandten Frej. Frej var en af de vigtigste guder hos os i Norden. Han var frugtbarhedsgud, det er derfor han har sådan en enorm javertus...
- Jeg synes ikke, jeg har hørt om ham, sagde Jens, – det har mest været Odin og Thor.
Søren fandt igen sin saglige lærerstemme på. - Ja, det er også dem, der er de sjoveste historier om. Men Frej har haft en enorm betydning ude på gårdene. De gamle vikinger var jo bønder, når de ikke var på togt. Ligesom de andre gamle folkeslag levede de i kulturer, tæt på naturen, hvor husdyrenes avlekraft – tyren, gedebukken, hingsten – har været af afgørende betydning, de har fulgt med i brunsttid og parringstid, så de har haft et ret ligefremt forhold til det med parring. Lige fra de var små har de stået og kigget på, når tyren, bukken og hingsten hoppede på deres hunner midt på gårdspladsen. Det var vel ikke nødvendigt med så meget seksualoplysning bagefter. Ethvert barn kunne se, hvad der skete, når hingsten foldede sit lange stive lem ud og hoppen lystent vendte sin hestefisse til. Har du set sådan en rigtig hingstepik i fuld længde… den kan være trekvart meter lang! Søren trak vejret dybt. Han var indfanget af emnet og i en blanding af lyst til at forelæse og en elementær  lyst til at snakke lige ud om sex, kastede han sig ud i et langt foredrag:
- I rigtigt mange kulturer har der også indgået sex i de religiøse ritualer. I det gamle Mellemøsten ved man, hvordan kongen og dronningen om foråret lavede et spil, hvor de var himmelens og jordens guder, der forenede sig. Himmelgudens væsker – regnen – skulle frugtbargøre jorden. Så man gætter på, at de har lagt sig på et alter, og kongen har så bollet dronningen mens præster og andet godtfolk så på. Højdepunktet har selvfølgelig været, når han sprøjtede sin sæd op i hende, det ville varsle et godt og frugtbart år. Man vidste ikke så meget om biologi, så man tænkte at det var pikken og mandens sæd, der skabte al frugtbarhed, kvinden var bare passiv, ligesom agerjorden, der tog imod. Derfor dyrkede man de stive pikke i en eller anden form.
- Novra, det var før Pornhub… sagde Jens lidt fascineret. – Det må have været sjovt at gå til gudstjeneste dengang. Det er en skam, at man er holdt op med det.
- Denne her svend…, Søren tog en 15 cm høj gipsafstøbning af et oprejst lem i hånden. Den var meget naturtro, man kunne se alle detaljerne med åretegningen på stangen og strengen på undersiden, der forbandt skaftet med pikhovedet, - er en typisk græsk phallos. Sådan en humørstang er typisk forbundet med guderne Hermes eller Dionysos. Dionysos var guden for fest og løssluppenhed. Grækerne havde dem som amuletter, de betegner held og lykke og jager det onde væk. Du har sikkert set dem i souvenirbutikker, de sælges i tusindvis som gipsfigurer især til mandlige turister. Afbildningen af sådan en stiverik sætter noget i gang i os mænd, åbenbart! Søren fnisede lidt.
- Læren er, hvis du har en stiv pik, går det aldrig helt galt! kommenterede Jens.
Søren grinede igen. Åh, den frække dreng!  Godt at få lidt andre dimensioner på sine studier, der sommetider kunne være lidt langt væk fra den prosaiske hverdag.
- Men hvad med de pikke derovre, dem, der har vinger og fødder? ville Jens vide.
Søren greb om en fint forarbejdet metalskulptur. Jernet føltes køligt og glat mod hans hånd. - Ja, det er er en såkaldt ”tintinnabulum”, sagde han. – Den slags hang tit som en slags dørklokker i romerske hjem. Man har fundet nogen i Pompeji. De skulle også holde onde øjne væk… Det kildede lidt i Sørens underliv. Deres snak om stive pikke fik det til at rumstere i hans egen kæp på en sødmefuld og fræk måde. Alt for mange vilde billeder trængte sig på. Han egen pik føltes efterhånden lige så hård og stiv som de marmorpikke, der stod på hylden.
Søren kunne høre, at Jens åndede tungt i ophidselse og med et hurtigt sideblik kunne Søren se, at Jens havde en enorm rejsning inden under tøjet, ligesom han selv havde. Måske var det her ved at gå for vidt? Alligevel nød Søren at dele fascinationen af mandlig potens og avlekraft med den unge fyr. Men for pokker, tænkte han, man måtte da også som mænd kunne vedkende sig en umiddelbar fascination af mandepikke, både andres og sin egen.
Det var vel en erkendelse af ens egen natur, at man glædede sig over at mærke lysten i kroppen, mærke  blodet bruse og fare ud i pikken, fornemme det kildrende og dejlige, være ligefrem maskulin stolt over at være en mand! En mand med en pik, programmeret til at stikke den ind i villige damer, der kunne lide at få den op i sig, bruge sit instrument til at tilfredsstille kvinderne og sprøjte sin sæd op i dem. Sådan var en mand nu engang fra naturens hånd, det var kun en masse upraktisk kultur, der gjorde os forlegne og generte og gjorde, at man som mand ikke skulle vedkende sig det mest naturlige i ens krop. Hvorfor skulle ens naturlige drift og sexualitet være noget, man skammede sig over og pakkede ned i steder for at det var noget, man bare var stolt af? Hvorfor kunne man ikke bare vise sin nøgne, stive pik frem og sige: Se, her kommer jeg! Se, det er min pik, min manddom, og jeg er stolt af at kunne fremvise en rejsning! Se dens kraft, dens hårdhed og styrke. Min krop er fuld af ligefrem mandlig lyst og brunst – sådan er alle vi mænd skabt og jeg vedgår det gerne!
Søren standsede brat. Vinen var vist steget ham til hovedet. Hvor meget af det her havde han sagt til drengen og hvor meget var foregået inde i hovedet på ham selv? Han stillede hurtigt den glatte vingede jernphallos fra sig, havde grebet sig i at lade sine fingre glide op og ned at skaftet og omkring det glatte pikhoved. Mon Jens havde set det?

- Nå, men det er jo også typisk mænd, at vi er så optaget af det med stive pikke, lo Søren. – Al vores mandlige kraft samler sig jo i underlivet, alle vores følelser samler sig i seksualiteten – hårdheden, omsorgen, begæret, glæden og sorgen - sådan er vi! Skal vi have kaffe?
De grinede begge, lidt forlegne over at have været grebet så meget af den fælles fascination af de flotte pikke på hylden.

Men hvor var Søren i det her? tænkte Jens. Læreren havde tydeligt selv været ophidset og haft ståpik, da han stod og forelæste over phallosserne, havde Jens bemærket. Det her frække spil og snak om stive tissemænd – skulle det føre nogen steder hen?

Hvor var Jens i det her? tænkte Søren. Det var som om den unge mand hele tiden spillede op til Søren med sin snak om sex og pikke. Havde han gennemskuet Sørens spirende biseksualitet? Var drengen selv bøsse eller biseksuel? Søren kunne ikke at have set Jens med nogen kæreste i skolen, det gjorde selvfølgelig ikke nogen til bøsse. Men unge mænds lyst var jo ofte så voldsom og påtrængende, at den kunne havne alle mulige steder?

Sørens egen lyst havde et øjeblik været så voldsom, at han havde været på nippet til at forsøge sig med at gå lidt videre med pik-snakken, fortalt om sine egne onanioplevelser og spurgt Jens om han havde nogle erfaringer, men han havde taget sig i det. For nok var der meget fræk snak i den unge fyr, men var han parat til at gå længere for at få taget trykket? og selv om Søren havde været vild af lyst, hvad turde han selv, når det kom til stykket? De måtte hellere afbryde nu.

- Nå, vi må hellere gå i seng. Jeg vil gerne vise dig lidt rundt i Athen i morgen, hvis du har lyst? sagde Søren.
- Jamen, jeg har meget lyst. Vil du det? Det er virkelig pænt af dig, sagde Jens glad.

Var de to lettede eller skuffede over, at der ikke skete mere? Lysten var afløst af lidt akavethed, men de fandt dog begge i seng på hver deres værelse. Men de faldt ikke til ro.

Jens og Søren var begge gået nøgne i seng, fordi de havde en påtrængende stiv og dunkende pik, de var nødt til at tage sig af, før de kunne sove. Den frække snak og håndtering af phallosserne havde sat sig på hjernen og underlivet på både drengen og den modne mand. Spermdepoterne var fyldte og havde tryk på. Skafterne og pikhovederne kløede og skreg på en hånd, der kunne massere spændingerne ud af kroppen. Hurtige bevægelser, der kunne få de uudholdelige spændinger til at kulminere i en varm og lystfyldt udløsning. Et stort, nydelsesfuldt, varmt og klistret sprøjt af mandesperm.

Så det tog ikke lang tid, før både Jens’ og Sørens hænder – i hver deres værelse og seng -  rytmisk og hårdt  bevægede sig nydelsesfuldt op og ned af de flintehårde og blodfyldte ynglekæppe.
Søren fantaserede om, hvor frækt og lækkert det ville være at trække underbukserne ned på den unge, flotte fyr, lægge hånden på knægtens stive stang og føle kombinationen af blød hud og stiv sene mod sine fingre.
Og mens Jens runkede sit jern med voldsomme bevægelser, så han for sig, hvordan det var den erfarne Søren, der med kyndige hænder førte ham ind i de voksne mænds seksuelle univers, mens han selv var travlt optaget af at malke den voksnes varme og stive mandepik for at få den til at komme.

Åh, tænkte begge, hvor ville det være frækt og lækkert at lege og røre ved den andens stive stang og mærke den andens hånd på sin egen nøgne og følsomme phallos…

Åh, nu kommer jeg… dejligt… vildt! Åh, Søren! Åh, Jens!

De to nøgne stænger pumpede – på hver deres side af væggen mellem værelserne - i tre vilde ryk et par ordentlige ladninger varm sæd ud i henholdsvis en køkkenrulle og et blødt håndklæde… en forpustet og lidt undertrykt stønnen (han skal jo ikke høre det på den anden side af væggen) og den uendelige lystfølelse, der breder sig i en mands krop, når han har tilfredsstillet sig selv…

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER