LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Carl Wilhlem©

Genre: Mand/mand

Dato: 05.12.2020


To stive phallosser i Athen, del 3

Det var morgen i lejligheden i Athen. Jens var igen vågnet med et enormt morgenjern på. Hvad havde han drømt?
Åh jo, at han og Søren var i det gamle Grækenland. De havde været nøgne sammen på et stadion sammen med andre mænd og var gået i bad.
Søren havde grebet om Jens’ pik og var begyndt at onanere på ham. Det var dejligt... men inden han var kommet var han vågnet.

Jens gik i bad og tænkte lidt over tilværelsen. Søren og han havde haft en hyggelig dag i går. Han var rigtig glad for at være sammen med den modne mand, der var så livsklog og støttende, oprigtigt interesseret i Jens. Han følte, at han simpelthen kunne tale med Søren om alt, følte han. Næsten alt. Noget manglede endnu.
For Jens var kommet så meget op at køre over phallosserne i lejligheden og over de erotiske billeder med en konstant og pågående erektion og en tilsvarende stor længsel for at få udløsning for den.
Kunne det blive med Søren?
Han mindedes i går, hvordan de havde haft en samtale om de gamle grækere og romere og deres udgaver af mandesex.
Jens havde spurgt til de mange erotiske billeder af mænd, som Prokopios havde hængende i sin lejlighed:
 - Hvad er det med de der mænd på vaserne? Der er en gammel med skæg og en ung uden skæg?
- Ja, i mange græske samfund havde man organiserede venskaber mellem en ældre, erfaren mand og en ung mand. Det er det, man kalder ”pæderasti”. Pæderasti var tit forbundet med soldatervenskaber, hvor den modne mand – han blev kaldt ”erastes” - beskyttede den yngre – ”eromenos”- og lærte ham op.
Til gengæld for beskyttelse og oplæring skulle den unge mand så være den ældre mands elsker.
Grækerne gik både op i mandlig skønhed og livserfaring. Så her var den ideelle kombination: Den modne mands erfaring og styrke over for en glat og smuk yngre krop.
Men grækerne tænkte på andre måder end os om sex. F.eks. tænkte de ikke så meget i køn som i roller og magtrelationer. En rigtig mand var aktiv, det var ham, der stak den op i nogen eller noget – kvinder eller andre mænd, det gjorde ikke så meget. Det var derimod mindreværdigt at være én, der var passiv og tog imod. Det regnedes for kvindeligt og mindreværdigt. Men rollerne kunne jo ændre sig, når den unge mand blev ældre og kunne få ansvaret for en ny ung mand. Dengang kunne mænd jo ikke gå i seng med pigerne, før de var gift, og mænd giftede sig altså først, når man var omkring de 30. Samfundet var ret kønsopdelt, kvinderne var generelt temmelig undertrykte, skulle bare holde sig hjemme. Så alt det sjove, sociale liv var noget, mænd delte med hinanden. Mændene var tætte på hinanden i alle situationer, også rent fysisk, når de trænede sport – for det gjorde de jo uden tøj på, for når man dyrkede sport, fik man ikke kun karakter for hvor stærk og hurtig man var, men også for, hvor smukt ens krop arbejdede. Med sådan en masse nøgne mænd, der dyrkede mandlig skønhed og som så også havde fuldt tryk på systemet, så lå det jo lige for, at de også havde sex med hinanden.
Mange steder blev det regnet for finere at have sex med andre mænd end med kvinder, for med kvinderne gjorde man det for at avle børn, men at have sex med andre mænd var forbundet med venskab, kærlighed, omsorg og fællesskab.
Tidligere mente historikerne, at det vist kun var de modne mænd, der måtte have lyst til sex, det troede man, fordi de unge mænd ikke altid havde rejsning på billederne. Men hvis du ser det her billede – Søren pegede på et billede på væggen – så ser man noget andet.
Jens så på billedet, der forestillede to nøgne, skæggede mænd med store, stive pikke, der tydeligvis var ved at dele en ung mand. De to løftede den unge mand mellem sig.
(Man kan se omtalte billede her: https://neoskosmos.com/en/158266/embracing-queer-sex-and-love-in-ancient-times)
Den ene mand havde fat omkring skuldrene på den unge, mens den anden stod mellem drengens ben med en voldsom erektion og der var vist ingen tvivl om, at han havde tænkt sig at forlyste sig med den unge mands røv.
Den unge mands pik var knap så stor, men den var ikke mindre stiv og strittende.
Og drengen var ikke kun passiv, hans ene hånd var på vej ned for at gribe om den anden voksne mands stive kæp.
Jens var helt tyk i mælet. - Det er virkelig frækt. De går godt nok til den, de to voksne fyre der. Men han er helt med på den, den unge mand.
– Ja, de er godt nok oppe at køre alle tre. Men hvordan billederne afspejler virkeligheden, er der ingen, der ved, sagde Søren. – På nogen billeder ser man tilskuere, der står og ser på at andre mænd boller. Men var det sådan, det foregik eller er det her bare en slags porno?
Jens havde fået en ordentlig stådreng af at se billedet. Søren kiggede ned på Jens’ bukser, grinede og sagde:
- Nå, jeg skal huske at det nok er meget voldsom kost for en ung mand som dig. Du skal jo også kunne sove om natten.
Igen var såvel Jens som Søren gået i seng med stor ophidselse i kroppen.
Søren lå i sengen og havde kigget på sin pc. Endnu engang havde han studeret de flotte fotos af Carlos rejste kæp inde på nettet. Han slog om på andre sexsider, fandt videoer med mænd på hans egen alder, der legede med unge mænds stive pikke, suttede og blev suttet, for til sidst at åbne de unge mænd bagi.
Søren prøvede at aflæse deres teknik og fremgangsmåder. Han havde den største lyst til at gøre det frække ved Jens, men var stadig i tvivl. Var aldersforskellen i vejen? Spillede Jens for alvor op til ham eller var det bare Jens’ ungdommelige frækhed, der lignede en flirt?
Søren mindedes følelsen fra dengang, Steen første gang havde rørt ved hans stang under bruseren… var Jens parat til på samme måde at blive lært op af en moden mand?
Søren prøvede at lytte mod væggen. Kunne han høre noget? Lå Jens og spillede pik? Kunne han ikke høre sengen knirke rytmisk?
Jens lå ganske rigtigt på den anden side af væggen med en ordentlig stiverik og onanerede kraftigt, mens han tænkte på billedet af de tre mænd, der dyrkede sex.
De to skæggede fyre havde tydeligt kun en ting i hovedet, nemlig at kneppe den unge fyr. Det var provokerende at se deres stive stænger og ligefremme begær efter drengens krop.
Men Jens tænkte også på den unge fyrs hånd, der søgte ned mod den stive, voksne pik.
Igen kunne han ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville være at kæle for en anden mands jern… eller hvordan det ville være, hvis en mand begyndte at lege med hans eget.
Og hvordan mon det ville være at blive bollet?
Jens kiggede sig omkring i værelset. Det stod et stearinlys i en stage, lidt brugt. Hvis han nu prøvede at se, om han kunne få det op i bagen, mon ikke det ville være lidt af den samme oplevelse? Så kunne han finde ud af om det gjorde ondt, eller det var rart.
Jens tog stearinlyset, smurte lidt solcreme på sin højre langfinger og begyndte at massere sit bageste hul… det føltes ikke så ubehageligt. Lidt efter var han så åben, at han kunne begyndte at presse stearinlyset ind gennem ringmusklen. Det føltes dejligt frækt og ikke ubehageligt.
Jens blev ophidset ved at mærke det stive lys glide frem og tilbage. Han fantaserede og tænkte at han var den unge mand på billedet mellem de to liderlige voksne mænd, ligesom på billedet. Hvad mon de hed? Achilleus og Patroklos, ligesom på et af de andre billeder?
Jens så for sit indre blik, hvordan Patroklos holdt ham i et fast greb om skuldrene, mens Achilleus stod forneden og var ved at skille Jens’ ben. Den muskuløse mand satte sin stive kæp mod Jens’ bageste åbning og begyndte at trænge ind. De to voksne mænd grinede frækt og indforstået til hinanden.
Patroklos, der holdt Jens om skuldrene, kom med frække tilråb til sin kammerat: - Giv den unge fyr din pik, Achilleus! Han er helt vild med den! Se, hvor hans unge pik stritter frækt op i luften! Og husk, det er min tur bagefter!
Og Jens selv havde nydt at tage imod, da Achilleus trængte op i ham og begyndte at kneppe ham. Det var lækkert og ophidsende at være genstand for de to vilde krabaters brunst.
Jens havde lagt hånden bagud for at få fat i Patroklos’ pik… den var hård som græsk marmor.
Patroklos havde stønnet og hvisket ham i ørerne: - Dejligt, min unge ven… du har det i dig… vi skal nok få lært dig op til at være en rigtig mand… jeg glæder mig til at spidde din frække, stramme røv med min lange, stive lanse, når Achilleus er færdig med dig…
Jens’ vellystige fantasier kulminerede, da hans underliv sendte en ordentlig ladning opsparet sperm hele vejen op igennem systemet, fra nosserne gennem sædlederne ud i skaftet og gennem urinrøret, inden det med 40 kmt/ sprøjtede ud i hans håndklæde som en stor, varm, gråhvid klat.
Åh, der havde været så meget opsparet lyst, at det gjorde helt ondt at få den udløsning… men også godt… nej, hvor skulle han sove..
På den anden side af væggen lå Søren med øret mod væggen og lyttede til lyden af Jens’ knirkende seng og også Jens’ stønnen til sidst. Der var ikke noget at tage fejl af. Drengen lå og spillede pik af.
Ophidset af lydene fra den unge mands onani gav Søren sig til at lege med sin egen pik, der var spændt til det yderste.
Søren drømte sig også tilbage til det gamle Grækenland, hvor han var en moden mand, der nu skulle lære en ung mand, der tilfældigvis lignede Jens, op seksuelt. De havde trænet nøgne sammen på stadion og stod nu i badet. Søren rakte sin hånd ud og lagde den på drengens pik, der voksede under hans kærtegn.
Drengen så ned, han var både genert og lysten på samme tid, men efterhånden som Søren med kyndige fingre havde onaneret på drengens smukke, stive stang, forsvandt genertheden.
Den unge mand lagde sin glatte krop tæt ind til Sørens behårede brystkasse og hviskede, rød i hovedet af ophidselse: - Det er dejligt, det du gør ved mig… du må gerne blive ved…
- Det har jeg sandelig også tænkt mig, unge ven! svarede Søren og fortsatte med at gejle drengen op.
Søren  nød lyden af knægtens jomfruelige stønnen og ophidselse, mens han begyndte at lægge planer for, hvad det næste skridt ville være. Hvor skulle han stikke sin flintehårde stang op og få taget trykket? I drengens bløde og varme mund?... eller i hans lækre, faste, lille røv?
Åh, nu kom han.. .Søren skyndte sig at tørre sin sæd med i et håndklæde… dejlig fantasi... det kunne være spændende at gøre noget af den til virkelighed…

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER