LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Carl Wilhlem©

Genre: Alm. sex

Dato: 26.02.2018


De tolv stjernetegn

Jeg – Carl Wilhelm, også kaldet ”kaptajnen” eller ”sømanden” - har samlet tolv af mine seksuelle eventyr i serien ”Dyrekredsen” efter de tolv stjernetegn. Hver historie fortæller om en ny kvinde og en ny erotisk oplevelse, som jeg beskriver med et bestemt stjernetegn.
Her har min kæreste Catharina lokket mig med til et seksuelt rollespil på noget, der skal ligne et fransk bordel.

Dyrekredsen 11 - Vædderen, del 5

Tid til at prøve en pariserrøv bagfra

Carl Wilhelm, også kendt som ”sømanden” er sammen med sin kæreste Catharina havnet i et seksuelt rollespil med ”fransk bordel” som tema. Han er havnet i en fransk jernseng med to kvinder med god appetit og har slikket bordelmutter, madame Anne, til orgasme.
Nu ligger han ved siden af den lille, provokerende blondine Brigitte, der har spillet op til ham hele aften og hvis lille, lækre pariserrøv, han er stærkt tiltrukket af og har fantaseret om at gøre noget ved…

- Kan der blive noget sømandspik til en uartig, lille pige som mig? sagde Brigitte og krøb op ved siden af mig, mens madame Anne forlod sengen og gik ind ved siden af.
- Du er en fræk lille satan, hviskede jeg betaget og lagde hånden på sexkillingens frække, små baller.
- Min røv fascinerer dig åbenbart, sagde hun og vrikkede indbydende med den.
Jeg nev hende lidt i måsen: - Ja, for pokker. Jeg tænder vildt på den, må jeg indrømme.
- Jeg kan lide, at du kan lide min røv, sagde sexkillingen tilfreds: - Men så gør da noget ved det! Jeg er en kvinde og du er en mand! Vis mig, hvad du kan. Jeg er med på lidt af hvert, skulle jeg hilse og sige… 

Jeg tog hårdt og mere brutalt fat på den lille, faste røv, Brigitte gav små henrykte lyde fra sig, også da jeg lod en finger glide ned i mellemkødet bagfra. Hun kunne åbenbart godt lide det, jeg havde gjort, for hun var klistrende våd mellem lårene. Mere vil have mere, så jeg listede to fingre op i den fristende, våde og varme fisse.
- Hvad kunne du tænke dig? hviskede hun forførende i øret.
Jeg svarede ved at lade en glat langfinger glide op i mellemrummet mellem ballerne, finde frem til hendes bageste hul og give det et let tryk. Hun fnisede.
- Nå, så det kunne du, din frække fyr. Det tænkte jeg nok, da jeg så udtrykket i dine øjne…min mand siger ellers, at jeg har en rigtig lille, spids drengerøv….du er måske bøsse, siden du tænder på den…er der ellers andet?
- Du er så satans provokerende…du skulle have en røvfuld…
- Du tør ikke…lo hun hånligt: -Du snakker, men gør ikke noget ved det..
En voldsom følelse vældede op i mig. Jeg greb hårdt om Brigitte, satte mig op i sengen og lagde den sprællende lille mademoiselle over mine knæ: - Jeg skal vise dig, hvad der sker med små, uartige piger, stønnede jeg.
De to frække små baller lyste lige om mod mig mellem det sorte korset og de sorte strømper. Brigitte hvinede af spænding: -Din brutale fyr, slip mig.
Men jeg slap ikke. Nu skulle den lille, provokerende tøs mærke, hvem der bestemte!
Jeg lod min hånd falde hårdt på Brigittes faste numse og så det røde aftryk af mine fingre på den lyse hud. Brigitte hylede og sprællede med benene og prøvede at gøre sig fri. Men helt overbevisende var det ikke.
Jeg smækkede løs, nød den klaskende lyd af min hånd mod blondinens frække pigerøv og holdt først op, da ballerne var helt lysende røde.
Så slap jeg mademoisellen og lagde hende på sengen. Brigitte havde tårer i øjnene, men pupillerne var store og læberne hævede, hun hev stønnende efter vejret. Hun var ganske tydeligt tændt og parat til mere.
- Tag mig! hviskede hun. -Du må gøre med mig, hvad du vil!
- Ja, det har jeg sandelig også tænkt mig. Nu skal du få, din lille tæve! brølede jeg og greb den lille kvinde om håndleddene, lagde hende på ryggen med en pude under bagdelen, så jeg bedre kunne komme til. Så skilte jeg de fine hvide lår med de sorte strømper og satte mig på knæ, så jeg havde fri adgang til at tage hende. Jeg kælede et øjeblik for hendes glatte venusbjerg, inden jeg lod langfingeren glide indenfor i varmen.
Mademoiselle var i den grad våd og grydeklar, så efter at have varmet hende op med et to fingre, lagde jeg mig mellem hendes ben og lagde pikhovedet til rette mellem kønslæberne. Tøsen strakte selv hånden ned for at lede mig, kunne åbenbart dårligt vente med at mærke min pik oppe i sig.
- Kom så, giv mig din sømandspik, sailor, hviskede hun brunstigt.
Jeg greb igen den liderlige blondine om håndleddene og holdt hende fast, tvang hende ned i sengebunden, mens jeg langsomt stødte op i hende. Vi så hinanden fast i øjnene lige til jeg nåede helt ind.
Og så begyndte vi ellers at kneppe, så sengen rystede. Hårdt og hurtigt og vildt. Hun kastede hovedet fra side til side og bed sig i læberne:
- Tag mig…ja, tag mig..åhh, stønnede hun.
Hun lagde sine ben op på mine skuldre, så jeg bedre kunne støde til bunds.
Synet af den frække, liderlige tøs med det sorte korset og sorte strømper under mig tændte mig enormt. Det så rigtigt luderagtigt ud og jeg tænkte mig selv som sømanden, der bare brugte sin kvinde, som han ville.
Min pik gled ud og ind af Brigittes åbne, franske fisse, glat og våd af hendes safter. Men midt i den gode gamle ind- og ud-leg fik jeg øje på hendes lille, frække numsehul.
Synet ophidsede mig og jeg kom i tanke om, hvad jeg egentligt ville. Jeg satte en finger op mellem de små baller og kærtegnede drillende hendes bageste åbning.
Brigitte sukkede og vippede opmuntrende med numsen. Jeg dykkede ned mellem de lækre damelår og satte tungen mod hendes søde lille numsehul og slikkede.
Min spillende tunge på rette sted fik damen til at udstøde et lille gisp: - Whau…jeg elsker det der. Gør det igen!
Jeg gjorde tungen spids og lod den lege lidt med det frække sted. Brigitte gav små klynkelyde fra sig, der var meget ophidsende at høre på.
Men efter et par minutter fik jeg lyst til at også min pik skulle stifte bekendtskab med Brigittes endehul.

Brigitte gættede mine tanker: -Der står en flaske glidecreme i natbordet, sagde hun og pegede med hovedet i retning af et bord ved siden af.
Man var åbenbart forberedt på alt her i huset, så jeg kom en klat creme på fingrene og begyndte at bearbejde hende bagi. Rutineret lagde damen sig tilbage på puderne, skød enden lidt frem, så jeg kunne komme til, hun koncentrerede sig om at slappe af og lod mig gøre arbejdet, først med en, så to fingre, langsomt og grundigt til bagindgangen var helt åben og parat.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER