LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Charles©

Genre: Mand/mand

Dato: 07.10.2012


Dengang jeg var barn

Græsslåmaskinen stopper, og det banker på døren, jeg åbner og lukker den nye havemand ind.
”Hej, jeg hedder Frank, ville lige præsentere mig og sige, at jeg er ved at være færdig, du har vel ikke et glas vand?” spørger havemanden.
”Jamen goddag min unge ven… jeg hedder Casper, og jo det kan du tro, men vil du ikke hellere nyde en øl med mig på terrassen?” siger jeg og peger på en af terrassestolene.
”Jo det kan vi vel godt…” siger han og sætter sig, hvorefter jeg går ind og henter to kolde fra kassen.
”Flot klippet min unge ven, var det Frank du hed?”, spørger jeg og åbner øllene.
”Ja” nikker han træt.”
"Hm, dit navn får mig til at tænke på dengang, ja jeg var vel ikke meget ældre, end du er nu, da jeg havde en ven, der ligesom dig hed Frank… ja det var gode tider, ikke som ungdommen nu til dags,” siger jeg og tager en slurk mere af øllen. ”Du Frank, er du klar på at høre en god historie fra dengang?”
”Hm jah, ok, så lad gå” siger han, alt imens han bare kigger ned i bordet.

"Historien startede, da jeg var 26 år, en sen sommer aften i Svendborg, med en af mine gode gamle venner Frank, som lige var et par år ældre, og en del mere moden end jeg var på det tidspunkt.
Kampen mellem SFB og OB var lige sluttet, og vi havde vundet 2-1 til Svendborg Forenede Boldklubber, det var store tider for SFB dengang.
Vi var i godt humør, og havde nok, set i bakspejlet, fået et par øller for meget, vi besluttede at gå ned mod havnen og for at få et par mere. Skulder mod skulder gik vi ned mod havnen, med en øl i hver hånd. Vi stoppede lige kort op for at pisse, da vi jo havde jo drukket en hel del.
Mens vi stod der i lyset af lamperne, kom vi til at falde i staver med blikket på hinandens ædlere dele.
Da vi endelig var færdige, gik vi videre efter duften af stegt bacon, og så endte vi pludselig på en mørk og næsten af lukket gade, hvor vi faktisk aldrig havde været før, den var nu heller ikke hverken rar eller i særlig god stand, og nu vidste vi faktisk heller ikke helt, hvor vi var.
Vi satte os ned, og Frank begyndte at rulle en fed.
”Jeg har desværre kun nok til en, skal vi dele? ”spurte han tøvende.
”Ja tak, det kan vi lige så godt, nu vi ikke kan gå mere, lamperne slukker jo lige om lidt,” sagde jeg, og i det samme slukkede gadelampen.
Da vi havde røget den, var vi blevet i lidt bedre humør og sad og grinede. Der gled mørke skyer over himmelen, det begyndte at blæse kraftigt og pludselig silede det ned.
Vi søgte ind i en lille telefonboks, der stod nær os, hvor der trods alt var lidt lys og læ.
Da vi havde stået der lidt og var begyndt at blive noget kåde, lavede Frank lige pludselig sin stemme helt lys og løftede op sin stuepige uniform, som han havde lånt fra sin søster i dagens anledning.
”Hvad skal jeg hjælpe med unge mand med, trænger du til at blive gjort ren, hr.?” sagde han, og jeg tænkte, hvorfor ikke lege med denne ene gang, jeg var jo ikke bøsse af den grund.
Jeg hev min gennemblødte skjorte af, og hældte den dovne øl ned af mig selv, og beordrede ham til at slikke det af, og det skulle være nu!
”Årh, slik det af og slik det af nu, dit uduelige kvindemenneske!” råbte jeg og slog ham igen og igen med den hårde del af telefon røret.
Da han havde slikket det hele grundigt af, var han efterhånden blevet noget rød i kinderne, og vi begge var blevet vildt opstemte.
Jeg flåede hans lyse paryk af, og pressede ham op mod ruden, med hans ryg op mod min bule. Jeg tog den ene hånd, i et fast greb om hans hals, og den anden ind under den stramme nederdel og op til hans store stive pik, og tog et fast greb om den også og råbte ham ind i hovedet, "Du er min kælling nu! Og du gør hvad der bliver sagt! ellers…” og lavede tegnet for halshugning.
Jeg slap grebet om hans, nu endnu mere, stive pik, rev hans nederdel op og stak en af de iskolde øl, så langt op i hans anus, som jeg kunne.Det gav et sæt i ham, og han blev nødt til at stå så stille som muligt, for at den ikke bruste alt for meget over.
Han strittede i mod, men jeg havde godt fat i ham, og var også en del stærkere end ham dengang.
I mens begyndte jeg at slikke ham let pirrende i øret, ned ad halsen og tog så hårdt et bid, at det fik hans blodåre til at pulsere i halsen, og ham til at ryste i de bukser han ikke havde på.
Jeg fjernede så hånden fra hans mund og hals, vendte ham om og pressede ham hårdt op mod ruden, stadig med flasken presset dybere og dybere op i ham, tog fat om hans kridhvide baller og klemte til, og gav ham så et ordentligt slag bagi.
Jeg kunne høre, hvordan hans åndedræt blev hurtigere og hurtigere, og han begyndte ligefrem at hive efter vejret. Han kiggede mig dybt i øjnene, så tog i et snuptag flasken ud, så det sagde svup, og drak så lystigt af den, som var det et barn hos sit mors bryst.
Nu var det ham, der tog initiativ, kysede mig hårdt og ivrigt, som kun en rigtig mand nok kan, beordrede mig med lys stemme til at rydde op efter mig selv.
Jeg slikkede ihærdigt hver en lille dråbe blod af hans hals og bryst, og rev nederdelen helt af ham, og smed hans tøj ud i regnen og lukkede døren, og bad ham pænt. ”Tag mine våde læder bukser af, og varm mig frk. Franksine, jeg trænger sådan til din varme”.
Ivrigt tog han mine bukser af, lagde dem hurtigt til side, satte sig på hver af sine knæ, tog min stive pik i munden og slikkede det bedste han kunne, som var det øl i et fadøls anlæg.
”Årh, årh bliv ved! Uhhh dybere, tag den til roden din billige kælling! Du har været en uartige stuepige, og du skal gøre, hvad du bliver beordret til!”
Han tog så min pik ud, slikkede den rundt om hovedet, ned langs siden rundt og rundt, suttede kraftigere og mere og mere, og stoppede kort op, hvor han begyndte at rode efter noget mellem sine knæ, det viste sig at være noget, der lignede en lille pakke chili sovs, hvad han skulle med den, fandt jeg hurtigt ud af.
Han rejste sig hurtigt op, som med helt ny energi og styrke, vendte mig om pressede mig op ad telefonen og skubbede til.
 Der var stille et kort sekund og pludselig, kun jeg lugte og nu mærke.
”Århhhhh, av for helvede, åhh nej, jo århh bliv ved!! ” stønnede jeg blandet af smerte, en form for vandvittig smerte jeg aldrig havde mærket før og en kådhed uden lige.
Han smurte chilisovsen med sine fingre ind, længere og længere ind i mit røv hul, mens min ringmuskel løsnede sig mere og mere op, og så stak han sin egen helt stive voldsomt pulserende pik ind dybere og dybere, og med fuld kraft imens han brølede for fulde hammer.
”Åhhh, åhh nuuuu kommer jeg!” råbte jeg mens jeg fik den vildeste orgasme nogen side, kort efterfulgt af ham.
Han lod dovent sin slappe pik glide ud, og vi faldt begge ned på knæ favn i favn.
Vi vågnede næste formiddag, ved at det bankede på ruden.
”Hvem er der inde? Kan du så komme ud, hvem du end er! Hallo jeg skal bruge den!” råbte en ældre dame.
Vi løb nøgne ud, tog vort tøj og kunne nu se og gætte cirka hvor vi var henne.
Vi løb ned til en nær liggende strand, vaskede os hver især, tog tøj på og gik til den nærmeste kro og spiste æg og bacon.
Vi talte siden om det, men gjorde det aldrig igen, selvom vi ikke var flove, blot ikke til fyre.

”Hvad så min fine ven, hvad syntes du om historien?” sagde jeg tankefuldt.
”Øh, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, tror jeg skal hjem nu, vi ses… tak for historien,” svarede Frank rystet.
”Så lidt Frank, fortsat god dag,” sagde jeg, og tænke ved mig selv, ja ungdommen nu til dags er ikke det samme…

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER