LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Charlotte G©

Genre: SM

Dato: 02.06.2019


På restaurant

Dejligt, at det snart er fyraften... jeg kan næsten ikke vente og har sommerfugle i maven af bare glæde. Du har sagt, at vi skal ud at spise på en helt ny restaurant i aften, og det plejer at være en speciel oplevelse, når vi er ude at spise.

Jeg har fået en brun pakke, som jeg skal åbne når jeg kommer hjem. Jeg ved ikke hvad jeg skal forvente, men jeg glæder mig. Hjemme åbner jeg pakken og finder en instruktion, som fortæller mig, at jeg skal være klar kl. 18 og iføre mig det tøj, som er i pakken.
I pakken ligger et par strømper og en hofteholder. Strømperne er en diskret hudfarve og hofteholderen er sort med de fineste blonder. Der ligger også en halvskål bh, som ligeledes er sort, og en meget speciel kjole. Ikke noget jeg har set før, jeg tror du må have fået den specialsyet. Den er forholdsvis kort og løs i stoffet.  Den består af 2 dele, en front og en bagside, som samles i skuldrene og siden med noget der ligner nogle store knapper. Det viser sig, at knapperne bare er til pynt og samlingen er skjulte trykknapper. Farven er en vidunderlige dyb grøn.

Jeg ifører mig bh først og mærker hvordan den kun halvvejs dækker mine bryster. Brystvorterne sidder lige over kanten og jeg kan både se og mærke dem. De stritter lige ud i luften, som om de ved, at i aften skal de ikke holdes inde af stramt stof. Jeg tager hofteholderen på og strømperne. Hofteholderen driller lidt, og jeg må slås lidt med hægterne for at få strømperne til at sidde fast, men til sidst sidder de pænt.
Jeg tager kjolen på og mærker hvordan den svinger rundt om mig, når jeg drejer mig rundt. Den falder så flot, og er rigtig dejlig at have på. Jeg ser tydeligt mine brystvorter, men havde ikke forventet andet, når det kun er en halvskål bh. Jeg mærker hvordan det begynder at rykke i min fisse, og safterne begynder at løbe. Det er for tidligt... hvad nu hvis jeg drypper på kjolen. Jeg vil jo se pæn ud for dig i aften.
Jeg samler mig og forsøger at få kontrol.
Du har ikke givet mig nogle sko, så jeg går ud fra, at det må jeg selv bestemme. Og eftersom du heller ikke har lagt mit halsbånd med klokken i pakken, så vælger jeg et par sorte sko med en høj hæl, som klikker når jeg går. Jeg ved du kan lide, når jeg tiltrækker mig opmærksomhed, og når jeg ikke har klokken på, så må det være via mine sko.
Du har skrevet i instruktionen, at jeg skal tage min røde jakke på, den som går til midt på låret og det adlyder jeg naturligvis. 

Præcis kl. 18 står jeg udenfor den adresse du har opgivet, og jeg kan se, at du allerede er kommet. Jeg går ind i restauranten, som er meget hyggelig og intim, med borde stillet op, som i en slags båse, hvor man kan have lidt privat samtale uden at naboen kan følge direkte med. Du sidder ved væggen og har fuld udsyn til hele restauranten. Tjeneren viser mig hen til stolen overfor dig, så jeg sidder med ryggen til de andre, og kan have fuld fokus på dig. Min jakke tager han med ud i garderoben.
Du har bestilt mad, og en øl til dig selv og en cola uden sukker til mig. Og mens vi venter på maden, så siger du, at jeg skal bede om lov til at gå på toilettet, men at jeg ikke skal forvente at få lov til det.
Jeg tager en tår af min cola, og tænker, måske jeg skal holde lidt igen med at drikke.
Vi får en enkel forret, og da vi har spist den, giver du mig ordre på at tage mine strømper af, og lægge dem i min taske. Mens jeg sidder ved bordet.
Jeg har lagt min serviet i skødet, og kan derfor, med lidt forsigtige bevægelser få løsnet hofteholderens hægter, så jeg kan glide strømperne af. Det tager lidt tid, for jeg vil jo ikke vække for stor opmærksomhed. Jeg kan se, at du begynder at blive lidt utålmodig, og jeg ved, at du vil, at jeg skal være klar inden de serverer hovedretten. Jeg skynder mig, og vælger ikke at begymre mig om, om nogen ser hvad jeg laver. Endelig har jeg fået begge strømper af og de ligger i min taske.

Hovedretten serveres, og inden jeg er færdig med at spise rækker du mig noget i din lukkede hånd. Jeg tager imod det og ser, at det er et æg... ligesom det fjernstyrede æg vi engang havde. Du siger jeg skal indføre det i min fisse, siddende ved bordet.
Jeg tager en dyg indånding. Det er ikke et spørgsmål om at lystre eller ikke. Selvfølgelig lystrer jeg, men jeg må lige bruge et par minutter på at tænke igennem hvordan jeg skal bære mig ad. Jeg er glad for at kjolen er en løs siddende kjole, for jeg tror ikke jeg kunne have gjort det diskret, hvis det havde været en stram kjole. Igen kan jeg bruge servietten lidt som sjul, og ved at sprede mine ben og rykke mig godt frem på stolen... i små ryk, ikke det hele på en gang... kommer jeg til at sidde så langt fremme, at jeg kan komme til at skubbe ægget ind. Det glider helt ubesværet ind. Jeg er så våd, at jeg er sikker på, at jeg allerede har svinet kjolen til.
Jeg ved, at du ikke synes om, at jeg sviner hverken mig selv eller mit tøj til, så jeg forventer allerede nu, at der nok ligger en straf og venter. Mit eneste håb er bare, at du ikke opdager det.
Da ægget er indsat i min fisse, mærker jeg, at du starter det... og selvfølgelig på højeste trin, mindre kan ikke gøre det.
Det gibber i mig og et udbrud undslipper mig. Jeg kan ikke holde det tilbage, og ser ud af øjenkrogen, at nabo bordet hører mig. Jeg ved, at du vil, at jeg er helt stille, og ved også, at dette udbrud også vil udløse en straf senere. Jeg samler mig, og passer på, at det ikke sker igen. Min fisse snurrer løs, og jeg kan ikke samle mig om at spise min mad. Du kigger ondt på mig og kigger ned på min tallerken. Jeg ved, at du vil, at jeg skal spise op. Jeg tager lidt op på min gaffel og spiser det, og langsomt men sikkert får jeg spist færdigt.
Da tjeneren har hentet vores tallerkner, skruer du lidt ned for niveauet på ægget. Tjeneren kiggede lidt på mig, da han tog min tallerken, tror ikke det var på grund af lyden, for der er heldigvis baggrunds musik i restauranten, men jeg kan jo ikke være helt sikker på, at han ikke kan høre den markante summen, som kommer fra mit indre.

Du har sagt til tjeneren, at han godt må vente lidt med desserten, og da han er gået siger du til mig, at jeg skal komme, her ved bordet og nu. Jeg ved, at jeg må finde en måde at røre min klit på, men det er svært uden at gøre opmærksom på mig selv. Jeg kan ikke komme ind under kjolen, heller ikke selv om jeg forsøge at bruge servietten til at skjule det, men jeg kan sprede benene og røre klitten uden på kjolen udenpå, men under servietten. Jeg trykker hårdt på klitten, og jeg er så ophidset allerede, at der ikke skal ret lang til før jeg kommer. Jeg kommer helt stille, sådan som du gerne vil have det, men det er en kamp for mig at holde det inde. Det er dejligt og en stor lettelse, og da du lidt efter slukker for ægget, er det en velsignet ro, der sænker sig over min krop.
Jeg er fuldstændig afslappet, og mærker, at jeg har brug for at komme på toilettet og tisse. Jeg spørger pænt min Herre, om jeg må gå på toilet... udemærket klar over risikoen for at ægget simpelthen glider ud af fissen når jeg rejser mig, så våd er jeg, men den risiko må jeg løbe. For jeg skal tisse virkelig meget.
Du siger nej, og jeg må holde mig.

Desserten smager rigtig godt, men jeg mærker tydeligt, at jeg har svært ved at holde mig. Jeg forsøger at fokusere på noget andet, og forsøger at nyde min dessert. Vi taler lidt om løst og fast og hvordan dagen er gået, og da vi er færdige med desserten siger du, at jeg må gå ud på toilettet, når jeg har taget ægget ud af fissen, tørret det af i min serviet og givet ham det tilbage, skjult i min hånd.
Jeg skal også fjerne hofteholderen, og lægge den i min lomme på jakken. Når jeg kommer tilbage skal jeg have taget min jakke på, og den skal stå åben. Jeg skal sætte mig tilbage ved bordet og vente.

Det er svært at få ægget ud, når jeg sidder ned på stolen, men med lidt rykken frem og lirken mig lidt skævt lykkedes det at skubbe ægget ud, så det ligger mellem mine ben på stolen. Igen ved jeg, at jeg sviner kjolen, for ægget er virkelig vådt og det ligger på kjolen mellem mine ben. Du bliver ikke glad for det, men jeg kunne ikke gøre det bedre. Jeg løfter kjolen forsigtigt under servietten og får fat i ægget... det er lige ved at smutte fra mig, men jeg når at få fat i det, så det ikke lander på gulvet med et brag. Jeg tørrer det af i min serviet og giver dig det i min lukkede hånd diskret hen over bordet.
Dejligt at tænke på, at jeg nu må gå på toilettet og tisse, det trænger jeg virkelig til.

Efter toilet besøget går jeg ud i garderoben og få min jakke. Jeg tager den på og går ind til bordet hvor du har bestilt kaffe til os. Du siger jeg skal sætte mig ned og drikke min kaffe.
Du siger til mig, at jeg skal tage min kjole af – her og nu – siddende ved bordet.
Jeg forstår nu formålet med trykknapperne i siderne og ved skuldrene. De gør det muligt for mig diskret at lægge en hånd på hver af mine skuldre, og trække samlingerne fra hinanden. Derefter kan jeg gøre det samme i siderne og kjolen er nu delt i 2. Heldigvis er min jakke et par numre for stor, så jeg kan trække den sammen om mig, inden jeg forsigtigt trækker den bagerste del af kjolen af, mens jeg passer på, at den forreste del ikke glider ned. Det er ikke helt let, men det lykkedes mig at lette mig tilstrækkeligt fra stolen til at jeg kan få fat i kjolestykket og få det lagt ned i min taske.
Jeg takker mig selv for, at jeg har valgt at tage en lidt større taske med, end jeg plejer, så jeg har plads til det hele.
På tide at drikke min kaffe, siger du. Den er blevet kold nu, og det er ikke det bedste jeg ved, men du vil at jeg skal drikke op, og naturligvis gør jeg som du siger.
Det er ved at være tiden at gå, og du siger, jeg jeg må lukke min jakke, inden jeg fjerner det forreste stykke af kjolen. Jeg lyner min jakke, og inden tjeneren kommer ned for at give dig regningen, lykkedes det mig at glide den forreste del af kjolen ud under min jakke og ned i min taske.

Jeg er nu fuldstændig nøgen under min jakke og har ikke andet end mine sko på.
Vi rejser os, og du tager min arm og følger mig ud af restauranten. Vi følges hen for at jeg kan modtage min straf for at svine kjolen, og måske kan jeg håbe på at få lov at modtage din fantastiske pik og sæd, som belønning for at have været en god og lydig tøs.

Du tager mig blidt under armen, da vi kommer ud af restauranten og fører mig fast og bestemt hen til en lille gyde.
”Buk dig og løft jakken op over dit hoved”
Jeg står nu med blottet røv til åben skue for hvem som måtte komme forbi.
”Spred dine balder”
Urolig for hvad der nu kommer gør jeg naturligvis som du anbefaler. Du spytter mig i røven og jeg mærker noget koldt blive presset mod mit røvhul. Jeg mærker hvordan jeg langsomt giver efter, og du tillader mig lidt tid til at åbne mig og tage imod. Det takker jeg dig for i mit stille sind og til sidst har du indført en plug i mig.
”Rejs dig”
Jeg mærker nu, at det er en metal plug med hale... Den fineste pels hale i brune farver.
”Ret din jakke til, så jeg kan se dig”
Jeg glatter min jakke og mærker hvordan halen gnider sig mod mine ben. Det er en blød og fin fornemmelse, og metallet i mit røvhul er ikke længere koldt, men føles varmt og rart.
”Så fint” siger du, og jeg mærker hvad du mener... halen rager ca 5 cm under min jakke.
”Du ved, at jeg ikke vil se at du sviner dig selv eller dit tøj til. Nu må du tage konsekvensen og det betyder, at du ikke kører med hjem i bilen, men må tage bussen. Her har du penge til bussen og den afgår om 5 min. fra stoppestedet henne om hjørnet – vises derhjemme.”
Du vender dig om og går, og jeg står tilbage, lidt overrasket, men kan godt se, at jeg ikke kan stå her for længe, for så misser jeg bussen, og det tør jeg ikke.
Jeg tænker, at hvis jeg skynder mig hen til bussen, så kan jeg måske finde et sted op ad en mur, mens jeg venter. Så er halen ikke så let at se. Jeg mærker også tydeligt halen når jeg går.... undrer mig lidt over, hvordan det mon ser ud bagfra, men jeg har ikke tid til at bekymre mig om det. Jeg kan ikke komme for sent. Jeg finder heldigvis en husmur, som jeg kan stå og læne mig op ad, mens jeg venter på bussen, og jeg tror jeg undgår at vække opmærksomhed, mens jeg venter.
Bussen kommer til tiden og jeg går ind og betaler. Der står en anden mand og venter ved stoppestedet også, og han bliver stående galant og vinker mig frem... fandens også.... så kan han jo ikke undgå at se halen. Han siger heldigvis ikke noget. Jeg betaler chaufføren og tænker at jeg må finde en siddeplads, for så kan jeg skjule halen, når jeg sidder ned. Desværre er alle siddepladser optaget, så jeg må stå op. Jeg finder et sted, hvor jeg næsten kan skjule mig, men jeg bemærker et par piger oppe foran, som begynder at hviske, da jeg går forbi. Jeg kan ikke høre hvad de siger, men de vender sig om og kigger efter mig, så jeg kan jo nok tænke mig.
Turen tager 20 minutter, og jeg må stå op hele vejen. Det er heldigvis en direkte bus, så jeg skal ikke hen og skifte og da vi nærmer os vores stop, så trykker jeg på stop knappen. Vi er flere som skal af, og jeg vælger med vilje at vente og gå sidst ud. Manden fra stoppestedet står også af, men stopper op og checker sin telefon, som om han skal finde vej. Jeg går hurtigt forbi ham, og går i rask tempo de knap 10 min som jeg har hjem. Jeg ved ikke om nogen ser mig... jeg kigger ikke, skal bare hjem hurtigst muligt.

Du står i indkørslen og tager imod mig.
”Det var godt. Jeg ser du har holdt tiden. Denne vej”
Du fører mig ind i carporten, som ligger 20 meter tilbage trukket fra vejen. Jeg ser, at du har parkeret bilen udenfor carporten, så den delvis skjuler hvad der står inden under taget. Hvor har du dog fået den fra? Jeg har aldrig set den før. Det er et træ stativ, som minder om de bordstøtter man kan få i træ, og om man kan stille op og lægge en bordplade på. Bortset fra, at den er beklædt med noget stof på midten.
”Tag din jakke af og læn dig ind over”
”Her?”
”Ti stille... jeg vil ikke høre et ord fra dig!”
Jeg ved godt hvad jeg skal gøre, når du har den tone på. Jeg skal absolut ikke stille spørgsmål ved noget som helst, og bare gøre som du siger.
Jeg tager jakken af. Heldigvis er det en forholdsvis lun aften, men jeg ved godt, at det havde ikke gjort nogen forskel, hvis det ikke havde været det. Jeg går hen til stativet, og bukker mig fremover det. Jeg mærker, at det passer perfekt i højden og det stof der lå henover stangen i midten, afbøder træet, så det ikke er ubehageligt at hvile på.
”Spred benene”
Du sparker til mit ene ben, fordi jeg ikke er hurtig nok. Jeg skynder mig at sprede benene og mærker hvordan du fastgør dem med læder manchetter til benene.
Du går om til den anden side og tager fat i mit hår og løfter mig hoved.
”Åbn munden”
Du monterer nu spider-gaggen, og jeg mærker hvordan spyttet begynder at løbe og jeg kan ikke gøre noget for at stoppe det. Du spænder den i nakken og slipper mit hoved og tager hårdt fat i min ene hånd og fører den hen til stativet og spænder den fast, og bagefter gør du det samme med den anden hånd. Du går om bag mig og jeg fornemmer du stopper op og beundrer dit værk.
”Smukt – lige sådan som jeg vil have dig”
Du går hen til mig og vifter lidt med halen. Du slynger den op ad min ryg og lader den ligge der. Du stopper ubesværet 3 fingre op i min fisse og kører dem hastigt ind og ud.
”Hold kæft hvor er du liderlig. Det er utroligt med dig. Det er ikke hver gang, men hver eneste gang. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre ved dig. Men lad os nu se om vi kan få pillet lidt lider ud af dig de næste par timer”
Jeg er lige ved at komme, men lige før tager du fingrene ud. Du kommer om til mig ansigt og kører dine meget våde fingre ind i munden på mig gennem hullet i gaggen. Jeg smager mig selv og nyder smagen. Jeg ved ikke hvordan du gør det, men du får mig til at smage så fantastisk dejligt.
Du vender dig om og jeg hører du går ind i huset, og hvad der føles som evigheder står jeg bare der i carporten og venter. Jeg ved ikke om jeg skal ses fra vejen, men jeg tror det faktisk, for så høj og bred er vores bil ikke. Heldigvis er det blevet mørkt, så jeg kan håbe at husets og gadens belysning ikke når helt ind i carporten.
Jeg føler mig fuldstændig udleveret. Jeg kan ikke bevæge mig, og jeg kan heller ikke sige noget på grund af gaggen. Bare stå der og lade mit savl løbe ud af munden på mig, uden at kunne kontrollere det.
Jeg mærker også tydeligt, at mine safte løber stille ned af mine ben. Halen ligger stadig op ad ryggen og kilder mig.
”Det var godt med en kop kaffe, men du kan jo ikke bare stå der helt ubenyttet hen”
Du kommer om til mit ansigt igen, og jeg mærker, hvordan du binder et tørklæde om mine øjne.
”Hej!”
Jeg stivner... der står en mand ude ved vejen. Jeg hører dine skridt på fliserne, du går ud til ham.
”Hej.”
”Hun er fin.”
”Jeg ved det – vil du være med?”
Nej, det sagde du bare ikke.
”Ja gerne.”
Jeg hører hvordan I går ad flisegangen og pludselig står I lige ved siden af mig. Jeg mærker en kold hånd hen over min ryg og ned over balderne. 3 fingre – og det er ikke dine – glider ind i mig.
”Hun er våd, meget våd!”
”Ja, det er mit evigt tilbagevendende problem.”
Jeg hører du sukker let. Jeg ved det godt, og jeg skammer mig, men lige nu kan jeg ikke gøre noget.
”Tag hale pluggen ud af hende, jeg har en større vi skal have indsat.”
Jeg mærker det svup, det giver, da den trækkes ud. Jeg er ret tør, så det er ubehageligt, men jeg ved godt, at det ikke hjælper at beklage mig.
”Her – sæt denne op i hende, men kør den af i fissen et par gange først, så glider den lettere op i røven bagefter.”
Jeg mærker, at den nye plug er af gummi, og jeg kan tydeligt mærke, at den er noget større end dem, jeg plejer at bruge. Han er heldigvis lidt forsigtig, for den glider absolut ikke ind med det samme. Han arbejder med mig og jeg prøve at slappe af, så godt jeg kan, men jeg er udfordret. Endlig er den inde, og jeg kan ånde lettet op.
”Lad mig.”
Du tager over og tager fat i pluggen og kører den frem og tilbage i mig. Først let, men så kører du hårdere og hårdere på. Det gør ondt og godt på samme tid, og jeg kan ikke lade være med at stønne.
”Hvad – kan jeg høre dig? Det er ikke acceptabelt. Løsn hendes ene arm.”
Manden kommer om og løsner min arm, og du kommer om og løfter mit hoved op.
”Knep hende i munden. Hårdt og helt i bund. Jeg skal lære hende at være stille.”
Manden fører sin pik ind i min mund. De 2 første hug er forholdsvis nænsomme, men så mærker jeg, hvordan han sætter tempoet op. Jeg får brækfornemmelser, men forsøger at trække vejret med næsen og slappe af, så jeg kan tage ham helt til roden. Det er hårdt, men jeg ved, at du vil, at jeg gør det godt, og at jeg er en god og dygtig tøs, så jeg gør mig umage.
”Sluger hun?”
”Ja det gør hun – hvis hun da kan for gaggen. Men vil du komme der, vil du ikke vente lidt?”
”Jeg kan flere gange, så ja, jeg vil gerne komme nu.”
”Så sprøjt du hende bare til.”
Du har ikke mere end lige sagt det, og jeg mærker hvordan hans pik trækker sig sammen i min hals, og han sprøjter hele ladningen ud i min mund. Du har ret, jeg kan ikke rigtig komme til at sluge det, og det ender med at det meste løber ud igen. Men jeg gør det, så godt jeg kan, og du bemærker det ikke eller også vælger du ikke at kommentere det.
”Nå, men vi må vel hellere komme i gang med straffen!”
Det troede jeg vi var, men når jeg nu kender dig så godt, så ved jeg jo også godt, at du først lige er begyndt.
”Lad os prøve at starte denne.”
Jeg mærker hvordan pluggen begynder at vibrere. Åhhh det er en plug med bevægelse i.... den kører i et moderat tempo, og jeg kan klare det, men så mærker jeg, at du sætter tempoet op, og min krop kan ikke finde ud af hvordan den skal håndtere det. Jeg har lyst til at komme, men kan ikke. For jeg kan ikke kommet til at spørge, og jeg må ikke komme uden din tilladelse. Men det er bare så godt, og jeg er så tæt på.
Du ved det og du slukker for pluggen igen.
Du kører din hånd over min røv og manden kommer om og gør det samme.
”Den har en helt forkert farve!”
”Jeg er enig, men vil det ikke vække opsigt, hvis vi giver hende en røvfuld herude.”
”Det kommer an på hvad vi bruger.”
Jeg kan høre dig grine i dit tonefald. Åhhh nej... så er der nok kun en mulighed. Stokken. Den er absolut ikke min favorit, men jeg kan jo se, at den tjener sit formål.
”Har du ikke sat noget i hendes bryster?”
”Nej, det skulle jeg nok have gjort inden hun blev bukket forover. Nu er det jo lidt besværligt”
”Det gør ikke noget, jeg kravler gerne ned og gør det. Har du noget”
Du går hen til døren. Jeg tror du har dit udstyr i bryggerset og kommer tilbage. Jeg fornemmer, at du kommer hen og rækker manden noget.
”Ja, jeg har disse, de skal bare sættes på og behøver ikke spændes til.”
Jeg ved hvad der kommer nu. Det er de værste klemmer jeg ved. De gør så ondt at få på, og jeg ved, at jeg må tage mig meget sammen for ikke at komme til at sige noget igen.
Manden aer mit bryst og jeg mærker hvordan han trykker sammen om min bryst vorte. Jeg mærker jaget det giver, da han sætter klemmen på.
”Åhhh ja, de er fine. Jeg tror ikke hun kan lide dem”
”Nej, det ved jeg og jeg er fuldstændig ligeglad. Hun ved hvorfor hun får dem på, og så må hun jo snart tage ved lære”
Han sætter den anden på og jeg kan ikke holde mig denne gang. Jeg undslipper et grynt, for smerten er så skarp og næsten ubærlig.
”Okay, du forstod det så ikke sidste. Det må vi gøre noget ved”
Du går hen til mig hoved og afmonterer gaggen.
”Åben munden”
Jeg adlyder naturligvis, og mærker hvordan du propper noget stof i min mund. Jeg kan lugte, at det er en brugt strømpe og den er godt brugt. Jeg gagger, men lykkedes med ikke at kaste op, på trods af, at du stopper den helt ind i munden på mig.
”Så bliver den måske ro på dig!”
”Tror du, at vi kan få plads til en dildo i fissen også, men den store plug i røven?
Åh nej, endnu en mand med gode ideer, jeg frygter hvad der nu kommer.
”Ved det ikke, men lad os prøve, stokken render jo ingen steder.”
Du går ind i bryggerset igen og kommer ud med, hvad jeg snart skal mærke, din yndlingsdildo. Den har ikke bevægelser, men den er meget fleksibel og du kan rigtig meget med den.
”Her – prøv at kneppe hende med den!”
Manden fører nu dildoen ind i min fisse og knepper mig hårdt med den. Det er svært at lade være med at stønne. Det er så voldsomt og godt på samme tid, men jeg ved, at jeg ikke må reagere på det.
”Nu knepper jeg dig med pluggen samtidig med at han knepper dig med dildoen. Du må gerne komme og jeg vil høre dig.”
Jeg mærker bevægelserne fra både dildo og plug tydeligt, og det er ekstrem intensivt og jeg ved ikke hvordan jeg skal håndtere det.
”Hvad så tøs, er det godt at blive godt og grundig gennempulet. Hvordan føles det at stå her ude i carporten og være fuldstændig åben og udleveret. Du står bare her og tager imod en dildo og plug i din fisse og røv, og du kan ikke gøre noget som helst.
Jeg kunne invitere hvem jeg ville ind og kneppe dig og du kan ikke gøre noget som helst. Bare være en god og lydig tøs, som tager imod hvad hendes Herre giver hende”
Som på kommando kommer jeg, ekstremt voldsomt og højlydt. Så højlydt det nu går med en sok i munden. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle have klaret det, hvis jeg ikke havde fået lov at lave lyde. Men sokken bliver ikke i min mund. Den falder ud da jeg kommer. Og du ser det.
”Okay. Det er så takken”
”Undskyld,” siger jeg, men jeg ved godt at det er for sent.
”Tak” sige jeg. Men du grynter bare og går om og tager pluggen ud, og manden fjerner dildoen. Jeg hører I går ind, og igen får jeg lov at stå ude helt alene. Jeg synes igen, at der går lang tid, men det er svært at vurdere i den tilstand jeg er i lige nu. Jeg ved, at det bare er et spørgsmål om tid, før I kommer ud og fortsætter.
”Tak for skænken, det var lige hvad jeg trængte til.”
”Velbekomme. Der er ikke noget som god øl. Nå, men lad os så se om vi kan få noget farve på den røv. Jeg har 2 størrelser i stokke. Hvilken vil du foretrække?”
”Det spiller ingen rolle, bare giv mig den ene.”
Igen mærker jeg hænder på min røv, en på hver side. Det virker som om I har tænkt jer, at slå fra hver sin side. Det bliver en lang aften.
Jeg mærker manden slå det første lidt forsigtige slag. Det er sikkert fordi han ikke kender mig. Og lige efter falder dit første slag. Du ved hvor hårdt du kan starte med at slå, og jeg ved det. Det gibber i mig, men jeg er helt stille. Igen en blød og forsonende hånd, men det er bare stilhed før stormen. Næste slag falder prompte, og nu er manden også blevet mere modig, nu hvor han har set dig slå.
Jeg mærker varmen brede sig. For hvert slag, I giver mig, mærker jeg, at det bliver sværere og sværere at være helt stille. Jeg ved jeg må og skal. Men det er ikke let.
”Jeg ved du lider. Du må gerne give lyd, men ikke højt”
Da dit næste slag kommer mærker jeg, at du vidste jeg ikke ville kunne holde mig. Jeg udstøder et upmf, men forsøger at holde det nede.
”Smukt”
”Ja, ikke, og det bliver flottere. Lige nu er det rødt, men om lidt hæver det mere op og bliver lilla”
”Der findes ikke noget bedre”
I fortsætte med at skiftes til at slå og nusse mig, og jeg taber fornemmelse af tid og sted. Forsvinder lidt ind i mig selv, for at kunne rumme det. Jeg håber du er stolt af mig, og jeg ved at jeg må forsøge mit aller bedste, så manden kan se, at du har fuldstændig kontrol på din tøs.
”Sådan, nu er den præcis som jeg kan lide den.”
”Ja, det er sjældent gjort flottere.”
”Nu trænger jeg til at tømme mig, hvad med dig. Du sagde, at du kunne komme flere gange?”
”Jeg er helt klar igen.”
”Du må tage tøse fissen, for jeg vil tømme mig i tøse røven.”
”Det er ok med mig.”
”Jamen så værsgo.”
Jeg mærker manden går om bag mig og han støder hårdt ind i mig. Han knepper mig med lange seje og langsomme stød. Han går helt i bund hver gang, og efter en tid, sætter han tempoet op. Han kører på længe og følelsen er fantastisk. Du er gået op til mig ansigt og har sat dig på knæ og nu hører jeg dig tydeligt i mit øre.
”Sådan tøs, nu bliver du brugt som du skal. I alle huller og bare ene og alene for at tilfredsstille mig og dem jeg vælger. Det er din vigtigste opgave, og det vil jeg, at du forstår, og gør alt du kan, for at leve op til. Gør du ikke det, må du tage straffen. Om lidt, når han er færdig, skal du slikke og rense hans pik for dine og hans safter, mens jeg knepper dig hårdt i røven. Du må komme, når jeg knepper dig, men ikke mens han gør det. Når jeg er færdig, kommer jeg om til dig igen, og så skal du rense min pik. Forstået?”
”Jeg har forstået Herre, og jeg takker dig mange gange for, at du bruger tid på at opdrage mig til at være den tøs, du ønsker.”
Jeg mærker hvordan manden kommer, og jeg hører hans udbrud, da han kommer. Han flytter sig, og jeg mærker, du kommer op til min røv. Du banker pikken ind i min røv, mens du siger til manden, at han skal gå om og få slikket sin pik ren. Du tager hårdt fat i mine hofter, så du kan komme helt ind. Du knepper mig i røven, og det føles så fantastisk dejligt. Jeg kommer før dig, og du mærker hvordan min røv slapper af og strammer til igen. Jeg tror det påvirker dig, for næsten samtidig mærker jeg din pik sprøjte.
Du står stille et øjeblik og trækker dig så ud og går om til mig.
”Slik den ren nu, tøs.”
Jeg gør som du siger og er lykkelig for, at have kunnet tilfredsstille min Herre og ønsker kun at efterlade din pik ren og fin. Jeg slikker så forsigtigt jeg kan og ærgrer mig over, at jeg ikke kan se din pik. Din pik er så smuk og flot, og jeg bliver aldrig træt af at kigge på den.
”Nå, er vi ikke ved at være færdige med hende?”
”Jo, jeg er færdig.”
Du kommer hen og løsner mine ben og arme og hjælper mig op at stå. Du støtter mig ind i huset, for det er svært at gå selv efter at have stået foroverbøjet så længe.
”Tak Herre for orgasmer og for din opdragelse.”
”Velbekomme Tøs, og nu må du hvile dig og i dag må du ligge i sengen.”
Du lægger mig på din seng, og fjerner mit bind for øjenen. Jeg ser manden stå ovre i døren og ser nu, at det var manden fra bus stoppestedet. Dejligt at vide, at du altid passer på og beskytter mig.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER