LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Chribbe©

Genre: Fetish kraftige kvinder BBW
Genre: Familie

Dato: 19.10.2020


Min kone - del 1
Min kone, min far og jeg

Jeg har alle dage været seksuelt tiltrukket af naturlige kvinder, store kvinder, modne kvinder. Kvinde med sul på kroppen. Meget gerne med en kraftig utrimmet kønsbehåringen, og lækre fede hængebryster.
Det er sikkert et levn fra min egen mor, som jeg stadigt begærer seksuelt, selv om hun nu har rundet de 71 år. Hendes gamle rødhårede, brugte, behårede kusse, som jeg husker fra strandturene som dreng, og fra overnatningerne i mors seng. Den er nu blevet gråhåret. Mors fede krop, mave og slappe hængepatter, gør mig stadig, som 47 årig, vildt liderlig.

Uanset hvad, så lever min kone Ane op til alle disse kriterier til fulde.
Hun er 45, ikke så høj og overvægtig. Dejlig bred bagdel, og en stor dejlig stor G/H skåls barm. Brystvorterne er tilbagetrukket, men bliver store og hårde, når de suttes ud. Eller når hun er liderlig, og det er hun sgu tit. Hun bruger ikke tid på at fjerne sin kønsbehåring, det har jeg frabedt mig. Med andre ord, den perfekte kvinde for mig.
Ane går gerne klædt udfordrende i skjorte og nederdel, også noget jeg har lært hende at jeg værdsætter. Jeg elsker de små pirrende peeps man får gennem åbningen i hendes i skjorte, og at jeg har muligheden for at trække hendes nederdel op, og undersøge hendes køn, eller fyldige numse. Oprindeligt var Ane læreruddannet men har aldrig brugt sin uddannelse. I stedet gik hun hjemme passede sin kunst, huset og vores unger. Nu hjælper hun mig lidt i mine webshops, som vi driver fra det nedlagte landbrug vi har købt. Ane er en flittig hjælper, og jeg er glad for at vi trives sammen, men hun vil også gerne gøre tingene på sin måde, og ikke altid som jeg vil have det for min virksomhed.
Dette giver af og til nogle clinches. Nogle gange ender det i et små skænderi, og så en forsoning. Nogle gange i form af kage, andre gange krammere eller fx en skuldermassage.
Det sidste er jeg stor fortaler for, for så kan jeg stå og glane ned i Anes kavalergang, alt efter hvor nedringet hun er. Ane ved godt jeg er en gammel gris, og nyder at mine øjne hviler på hendes krop. Lige som mange andre, både unge og ældre, mænd gør.
Hun bliver liderlig af at gejle dem op med hendes vuggende barm, og efterlader dem med et drømmende udtryk, når de forestiller sig hendes store patter i fri dressur. Ligeledes med hendes brede numse, når hun går æggende rundt, og når hun bukker sig forover. De drømmer om at se hende på alle 4, og om at bedække hende i hendes villige huller, at fylde hende med pik. Og Ane, den so, elsker at se vores pikke vokse sig store og stive.

I dag volder Anes nakke hende problemer, nakken og stykket mellem skulderbladene. Det er prisen for at bære rundt på en stor tung barm.
Hun sidder ved pc’en og checker indkomne ordrer fra weekenden og ømmer sig. Skyder brystet frem og armene tilbage, så de store patter spænder skjorten ud til bristepunktet. Et dejligt syn.
”Skal du have lidt massage skat?” spørger jeg.
”Åhh det vil være skønt, gerne med lidt olie.”
Vi plejer at bruge en babyolie fra Natusan til vores massage. Den er med Aloe Vera duft, smører godt, dufter godt, og så smager den ikke grimt.
Hun finder en puf frem, og jeg selv olien, og placerer min stol bag hende.
Ane knapper skjorten op, og trækker den af, så hun sidder på puffen i nederdel og BH. Vægten fra barmen har fået BH stropperne til at skære sig ned i hendes nakke/skuldre, så jeg kan godt forstå det kan være smertefuldt.
Jeg hægter Bh’en op, patterne synker lidt ned, og så trækker jeg Bh’en helt af hende.
Hun er dejlig med sine store mælkehvide patter, der hviler slapt ned over hendes topmave. De patter som jeg har ammet ved under alle hendes graviditeter, og som lykkedes mig at holde mælkefyldte i lang tid efter, med mit ivrige sutteri. Selv når Ane var helt smadret pga. søvnmangel, da børnene var små, så lå jeg og drak løs af hendes mælk, mens hun blundede. Det gjorde, og gør mig stadigt, liderlig. Nogle gange, hvis Ane sov med munden åben, så gengældte jeg tjenesten ved at malke en stor portion sæd ud i hendes mund. Hun sank som oftest per automatik i søvne, nogle gange savlede hun spermen ud og vågnede klistret godt ind. Jeg savner den tid.

Olien er ikke varmet op, så Ane gyser lidt og udbryder ”uh,” da jeg hælder den ud over hendes nakke. Det ser dejligt ud, som olien løber i langsomme gardiner, ned over den øvre del af ryggen. Jeg fordeler olien rundt med hænderne og masserede det godt ind, så Ane bliver varmet op.
Hun ømmer sig en smule, da jeg går lidt hårdere til værks, men jeg får hende dog æltet godt igennem. Jeg hælder mere olie på hænderne og rækker rundt, og begyndte at oliere hendes dejlige, hængende, barm.
Smører olie godt ind under patterne, mærker varmen, tyngden af dem, i mine hænder. Olien bliver masseret godt rundt på hendes patter, særligt rundt areolaerne, og nulret godt ind i de strittende brystvorterne. Jeg klemmer dem, blidt, prøvende. De er dejligt hårde.
Ane sukker og nyder behandlingen.
Jeg gynger med hendes patter, fra side til side, løfter dem op og slipper dem igen. For at få dem til at skvulpe. Jeg beder Ane rejse sig og sætte sig på skrivebordet, og presser mit hoved ind mellem hendes olierede patter. Drukner nærmest i dem. Jeg sutter på skift hendes brystvorter, de smager lidt af olie men pyt. Helt ind i munden, så vorterne klemmes mellem tunge og gane, og sender stød af lyst ned i Anes fisse.
Ane nyder det, stønner sagte, med øjnene lukkede.
Jeg ved godt hun allerede er plaskvåd forneden, i sit buttede behårede horehul. Min kone er meget glad for sex. Hun har nemt ved at få orgasme, og er næsten altid våd. Jeg gnider uden på Anes underbukser, der allerede havde en tydelig våd plet foran. Skeden åbner sig smaskende, når min tommelfinger gnider i revnen.

Ude i gårdspladsens grus, hører vi en bil rulle ind. En lyseblå Ford, min fars bil.
”Din far kommer,” stønner Ane, ”skal han have lov at kigge på?”
Der er frit udsyn fra vores fordør, via en mellemgang, til kontoret hvor vi er. Jeg tænker mig om et splitsekund, tænder så vores webcam og drejer det, så det fanger kontor og entre.
Dette bliver måske en lækker video at have til senere.
Far viser sig i døren, og stopper brat op, da han opdager hvad vi har gang i små 5 meter væk. I en alder af 74, er det ikke et hverdagssyn.
Vi lader som om vi ikke opdager ham, men er opslugt af vores liderlige leg.
Jeg skvulper ekstra meget med patterne, og bider i de stive ammevorter, for at vise far hvor lækre de er.
Ane tager sine smask våde underbukser af, så jeg kan massere og kærtegne hendes åbne skød. Hendes plaskvåde fisse smasker efter pik.
Jeg sørger for at massere hendes mellemkød og anus godt og grundigt.
Hun var så liderlig og våd, et show far ser ud til at nyde.
Ane vil gerne sutte på min pik, og begyndte at fiske den frem af mine bukser. Jeg er næsten stiv, så den skal virkeligt krænges ud.
Liderligt at min far står og ser på vores sexleg, og at webkameraet fanger det hele.
Jeg sætter mig på skrivebordet og Ane bukkede sig forover og tager mig rutineret i munden. Rendyrket ekspert piksutter, er hvad hun er.
Anes patter gynger rytmisk frem og tilbage, som hendes hoved går op og ned, langs mit stive skaft. Det er så lækkert, varmt, og vådt, i hendes mund. Ane står drejet så far nemt kan se hende sutte pik, og ane hendes brede røv titte frem fra nederdelen.
Stakkels far glor længselsfuldt efter os. Det ser ud til, han selv har fisket sin pik frem. Armen bevæger sig, så jeg vil tro at pikken bliver høvlet godt af.
Ane sutter som en drøm, og jeg ved jeg ikke vil holde længe. Kort efter brøler jeg en orgasme ud i lokalet, og fylder Anes hendes mund med en stor portion frisk sæd.
”Uhm,” siger hun og slikker sig frækt om munden.
Hun elsker smagen af sæd, heldigvis, for mig.

”Skal vi invitere min far ind, så kan vi begge lege med hans pik skat.”
”Yay, må jeg virkeligt lege med en gammelmandspik?” Ane lyser liderligt op, hun har et djævelsk blik i øjnene.
Jeg blinker til Ane og vinker far ind, som tøvende åbner døren.
”Kom ind far,” sagde jeg, ”du ligner en der gerne vil være med?”
Far kommer nærmere, træder ind på kontoret og siger, ”Hej i to!”
Ganske rigtigt med sin pik strittende ud af bukserne. En kort, men tyk, og behåret, moden pik.
Ane spørger ”Må vi godt lege med din pik svigerfar, den ser dejlig ud?”
”Jo tak, rigtigt gerne, det vil være en drøm der går i opfyldelse,” fremstammer han, lettere rød i hovedet og fortsætter, ”det var noget af et liderligt syn at blive mødt med.”
Far kommer tæt på, og jeg sætter mig på stolen, foran ham.
”Far er det ok, jeg sutter din pik helt stiv, så kan du lege med Anes fisse og patter imens?”
Far ser overrasket ud, ”Hvad fanden knægt, er du er pikslikker? Jeg har aldrig fået suttet pik af en mand før, og da slet ikke min søn, men har længe ønsket at prøve det,” siger han.
”Vi er begge biseksuelle, far! Jeg selv elsker at sutte pik og få min pik suttet. Jeg havde dog aldrig gættet på at jeg fik prøvet din pik.”
Jeg gaber over fars tykke pik, mens han er i gang med at rage på Anes patter.
Pikken var heldigvis renvasket og smager lækkert. Dejlig fornemmelse at mærke den blive stivere, og at ham bliver mere og mere liderlig. Snart var han helt stiv og begyndte at stønne under sutningen.
Ane stønner også, far sutter grådigt på Anes patter.
Tydeligvis har han ikke rørt ved mange kvinder siden mor og han blev skilt for mange år siden.
”Du sutter sgu pik godt Kim, jeg skal passe ikke at komme for hurtigt.”
Jeg slap pikken og sagde, ”Jeg er overrasket over, hvor stiv du er, far. Bare roligt, jeg elsker sperm, så det afskrækker mig ikke, men tror godt Ane vil lege lidt med din pik også.”
Ane lyste endnu mere op, og spurgte, ”Må jeg prøve svigerfars pik, virkeligt? Jeg elsker dig Kim!”
Jeg nikker og tilføjede, ”Hvis altså ham den gamle vil kneppe dig?”
Ane spredte sine tykke lår og åbenbarede sit buttede, behårede skræv for far.
”Wow,” sagde far, tydeligvis ikke forskrækket af hendes naturlighed og den massive leverpostejsfarvede kønsbehåring. ”Jeg har ikke haft mit lem i en kvinde efter jeg fandt ud af at din mor lå med andre mænd.”
Han skulle bare vide, hvem mor lå og bollede med, så tror jeg ikke han ville være så venligtsindet.
Ane takker jævnligt mor for, hvad hun lærte mig.
Ane kigger liderligt på fars, korte, tykke pik.
”Så kom her og få lunet din pik,” sagde hun og spredte sine kødfulde skamlæber for far.
Far tøvede ikke og satte sin stive gamle pik mod Anes skedeåbning og kørte sit blålige pikhoved lidt op og ned mellem de tykke skamlæber.
Ane driver af fissesaft, så fars pikhoved skinner vådt og glat.
”Jeg håber ikke jeg skuffer dig, jeg har ikke været med en kvinde i snart 20 år.”
Det var dejligt liderligt at se Anes øjne, da fars tykke pikhoved åbnede hendes køn, maser skamlæberne til side, og presser sig ind i hende våde erfarne piksultne skede.
Ane sagde, ”Åh ja, det føles godt.”
Far står stille og udbryder, ”Hold kæft, det er en lækker fisse, du har!”
”Prøv at bevæge dig lidt frem og tilbage svigerfar.”
Far trækker sig lidt tilbage og presser sin gammelmandspik i bund igen.
Tror ikke pikken er mere end 12 cm lang, men Ane nyder det.
Ane stønnede liderligt, ”Kom nu, bare gå til den, giv mig dit lem.”
Far begynder rytmisk at kneppe min kone.
Et superliderligt syn, selv står jeg og gramser Anes fede patter, mens hun får fars pik i underlivet. Jeg holder et af Anes ben ud til siden, så hun er godt spredt, og fører fars hånd ned til min stive pik.
Far begynder, uden opfordring, at malke mig i samme rytme, som han støder sin gamle pik ind i min kone med.
Det er næsten som jeg selv knepper hende, bare med hans gamle lille pik.
Fars stønner og ligner en der kunne besvime, mens han knepper løs i min kone.
Ane stønner højlydt, ”Godt svigerfar, lige der, mere af det, knep mig KNEEP MIIG…”
Ane eksploderer i et skrig, og kommer ret så voldsomt. Klemmer far fast med benene, ryster og skriger, mens han pumper hårdt i min kone.
Far er også ved at være der, han spørger, ”Må jeg have lov at komme inden i?”
”Ja ja, giv mig din beskidte gamle sperm.”
Ane får sådan en svinsk mund når hun er liderlig.
Far brøler og banker sin lille tykke pik ind så langt den nu kan, og fylder min kones underliv med sin sperm. Kan se hans nosser trækker sig sammen, når han pumper sprøjt efter sprøjt op i hendes skede.
”Åh svigerfar, plask min livmoder til i sperm!”
Far står som paralyseret og nyder øjeblikket, mens han tømmer sig i Ane.
Det er for meget for mig, der sprøjter dagens 2. portion sperm, ud over Ane, på hende tykke mave og ned i hendes tætte lange kussebehåring.
Vores pikke blev langsomt bløde igen. Tømte. Spermindsmurte.
Fars lille pik plopper ud af Anes brugte skræv, så jeg går ned på knæ og slikker hans lem rent igen. Fars pik smager lækkert af Anes skede og hans sperm. Jeg sugede godt til, og får lokket et par dråber sæd mere ud af lemmet.
”Hvis du har lyst, må du også gerne prøve at sutte min pik, men det er ikke noget krav?”
Far kigger på min pik, der nu er småblød og har sæddråber på spidsen, og siger ”det vil jeg faktisk godt prøve.” Han sætter sig på stolen og tager mig i munden. Dejligt at se pikken blive suttet ren.
Far ser lidt forlegen ud ved det, så jeg roser hans sutteevner.
”Det vil jeg gerne prøve en anden gang, og så skal du have lov til at tømme dig i min mund” sagde han, og trak sine underbukser og bukser op igen.
”I skal have tak for en dejlig oplevelse, det glæder en gammel mand,” sagde han og kyssede Ane farvel, inden han smuttede ud af døren igen.
Glad, med tømte nosser, rensuttet pik, og fornyet livsglæde, satte far sig i sin bil igen.
Ane sad stadig på skrivebordet med let spredte ben.
”Så skal mor her vist også lige gøres ren,” sagde hun
Fars sperm piblede ud af Anes skræv.
Jeg sætter mig til rette og giver hende en grundig slikketur.
Det er så lækkert at tømme hende for en gammel mands sæd, blandet med sin egen kussesaft.
Ane kysser mig forelsket, lykkelig over at have fået lov til at kneppe udenom, og så med sin svigerfar. Helt klart ikke den sidste gang vi ville gøre det.

NB. Det blev en fantastisk film, som vi har set en del gange.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER