LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Chribbe©

Genre: Fetish - kraftige kvinder
Genre: Urinsex og Analsex

Dato: 19.10.2020


Min kone - del 3
Urinsex og brug af begge huller

”Der er noget du skal se, den er færdig,” siger Ane og trækker mig med ind i soveværelset.

Soveværelse er måske meget sagt, det er en mindre stue, men pga. husets planløsning, er det blevet vores soveværelse, og opmagasinering af ting.
Ejendommen har tidligere fungeret som lægepraksis for landsbylægen, så da vi overtog den, var der meget efterladt fra den gamle lægepraksis, som vi måtte smide ud. Forhæng, borde, skriveborde osv., men der stod også en noget medtaget gynækolog briks i laden, som vi valgte at beholde. Den er både lidt speciel, fascinerende og frastødende på samme tid, og har stået urørt siden lægen stoppede. For kort tid siden dukkede den op under en oprydningsrunde.
Vi valgte at den skulle beholdes, renoveres og hentes indenfor, som et vidne på ejendommens historie.
Den blev sandblæst og malet, og Ane, der er ferm til at sy, fabrikerede et nyt betræk til den i sort læder.
Nu stod den her flot og nyrestaureret, placeret i soveværelset, for det var ligesom den bedste placering.
Min massagebriks, står også opmagasineret i vores soveværelse. En ting jeg gemte fra dengang, jeg selv mente, jeg skulle være fysioterapeut.
Jeg stoppede efter kort tid på uddannelsen, men massagebriksen beholdt jeg, for jeg kunne ikke få noget for den brugt. Faktisk bruger vi massagebriksen jævnligt, dels til ømme muskler og massage, men den er også god til dejlig sanselig sex.

Ane sagde hun trængte til en massage og tog sit tøj af. Nøgen lagde hun et håndklæde på briksen, kravlede og lagde sig op på maven.
”Værsgo at komme i gang hr.” grinede hun og trykkede en finger ned i sin bløde store bagdel, ligesom for at sige, ”husk den her.”
”Ja ja, så skidt da.” Jeg tog selv tøjet af og fandt massageolien frem.
”Den er virkeligt blevet flot, gynækologbriksen,” sagde jeg og dryppede rigeligt med olie ud over den ventende Ane. ”Gud ved om alle landsbyens damer har fået deres fisse undersøgt på den?”
Ane grinede, ”hvor er du altså vulgær skat!”
”Ja, jeg skal jo have det lidt sjovt en gang imellem, ikke?” og lod hænderne fordele olien rundt på Anes ryg, ben og numse. Jeg elsker at massere hende. Føle hendes store hvide konekrop. Nyde de bløde deller, og at mærke at hun og nyder det. Det giver mig altid en voldsom erektion, og det er pirrende, at skulle massere hende og holde igen og ikke bare stikke pikken indenfor.

Jeg masserer Anes ryg godt, og flytter mig op foran hende for at tage skuldrene. Ane ligger med hovedet i hullet i briksen, så for sjov lægger jeg min halvfede pik på hendes hoved, og laver lette samlejebevægelser med hende hovedbund.
Ane griner, ”der er andre steder jeg heller vil have pik, skøre skid.”
Jeg bevæger mig ned mod ben og røv igen, arbejde hendes tykke lår igennem, og fokuserer nu på Anes store bløde hvide røv. Den får lidt ekstra olie, som gnubbes godt ind. Sørger for at smøre hende godt ind imellem ballerne, og leger med hendes anus. Krænger røven åben og nyder synet af hendes lyserøde, rynkede, smurte endetarmsåbning. Trykker langfingeren helt i bund i Anes røv, i et bestemt tryk.
Ane ømmer sig lidt, men hun ved at under en massage, så får hende huller altid en indvendig massage. Alle huller.
Bruger venstre hånd til at smøre Anes kusse god op med, og kæler for hendes kønsorgan, mens jeg giver hende langemand i numsehullet med den højre. Hun er dejlig stram bag i, og vi træner jævnligt at hun bliver udvidet, så hun også er i stand til at tage et stift mandslem der. Jeg tager lidt billeder med telefonen, til senere brug, det gør jeg gerne hvis jeg kan komme til det.
Ane lyder til at nyde det lidt for meget, hun småstønner og bevæger underlivet, jeg gnider mit stive lem langs hende olierede krop, det føles godt. Overvejer om jeg skal malke en stor portion sperm ud over hende.
Ane lyder virkelig, som om hun er ved at komme, så jeg stopper med at stimulere hende. Hun skal tirres, ikke opnå klimaks.
Ane brokker sig ”Nu var det lige så godt.”
”Vend dig om på ryggen, skat”, siger jeg.
Ane drejer sig rundt, den bløde hvide mave blævrer lidt, og hendes store patter ligger sig ud til siden, og dækker armhule og overarm. Brystvorterne er stive og store, min kone er unægtelig en stor liderlig so. Måske er det grunden til vi passer så godt sammen.
Jeg hælder mere olie ud over hendes store dejlig mave og fordeler det. Noget olie lader jeg løbe ned over maven og ned over hendes store slappe patter. Nulrer de stiver vorter. De er så store og hårde at jeg nærmest kan onanere på dem, som små stive drengepikke.
Ane sukker, med øjnene lukket.
Jeg massere hendes tykke mave godt og begynder med hendes kraftige lår.
Ane åbner instinktivt benene og spreder dem lidt så jeg bedre kan komme til.
Mere olie på, noget løber ned i hendes skød og gør hendes voldsomme kussebehåring fedtet og våd. Mine hænder glide langs hendes inderlår, pirrende. Mine fingre kommer hele tiden, ved et ”uheld”, til at berøre hendes kusselæber og klitoris. Den er hård, Ane er skrup liderlig. Hun bliver irriteret inden længe, hvis ikke hun får lov til at komme.
Masserer koncentreret kussen godt ind i olie. Åbner den. Nulrer hver skamlæbe intenst. Skiller skamlæberne fra hinanden og lukker igen, det får kussen til at smaske. Masserer klitoris godt.
Ane stønner, og er ved at gå ud af sit gode skind.
Jeg tror hun ville lade sig gennemkneppe af enhver pik der bød sig til, ung/gammel/lækker eller ulækker, hun vil bare kneppes nu. Igen er hun ved at have bygget sin orgasme op, og begynder at sitre, og endnu engang stopper jeg. Nu masserer jeg videre ned på lår og ben.
Ane er tosset og skælder mig ud. ”Det er ikke sjovt længere.”
Men jeg morer mig nu kosteligt.
Ane ligger med åben, opsvulmet, våd kusse. Pikhungrende skede. Jeg har sådan lyst til at pule os begge i orgasmehimlen, men venter, stiv og klar. Præsperm vælter ud af mit lem og siver ned langs skaftet. Pulsen dunker med hårde slag.
Jeg beder Ane rejse sig og lægge sig på gynækolog briksen. Jeg vil filme det med telefonen, vores første testkørsel af briksen. Jeg ved ikke hvor mange gigabyte materiale jeg efterhånden har med Ane. Så dejligt at spille pik til når hun engang imellem ikke er hjemme.

Ane lægger håndklædet på briksen, og møver sig op. De store patter flader ud og ligger igen ud til siden, bløde, lækre. Fødderne placerer hun i bøjlerne og præsenterer sin tykke, behårede, kneppeklare kusse. Jeg får taget nogle gode billeder, og sætter derefter telefonen i vindueskarmen, så den kan filme os derfra, og placerer en skammel foran hende. Jeg nyder synet af hendes store naturlig almoderlige kusse og begynder systematisk at undersøger Anes underliv nu, som var hun til en rigtig gynækolog. Skamlæbernes blødhed, klitoris hårdhed, mængden og farven af hendes kussesaft, samt smagen ikke mindst. Jeg stikker to finger i hende og undersøger hende ruflede, smaskvåde, skedevægge. Rejser mig og finder Anes mindste 15 cm dildo i klædeskabet, slikker på den, og sætter den mod hendes olierede anus.
Ane åbner sig i hul nummer 2, da jeg presser dildoen i bund. Hun ømmer sig, på den gode måde. Så spreder jeg hendes kødfulde skamlæber og begynder at slikke hende grundigt. Elsker at slikke et vådt skræv, der bare bliver ved med at safte og smage.
Ane stønner og himler med øjnene, helt i ekstase. Hun nærmer sig igen orgasme.
Jeg rejser mig og placerer mit stive lem i hende skedeåbning, ”Hvordan er kodeordet?”, siger jeg.
”Be’ om pik!” klynker Ane.
Med voldsom kraft støder jeg mig hårdt i bund i hende, så hun skriger, dels i smerte, dels i en orgasmerus.
Knepper Ane hårdt og dybt. Briksen er overraskende stabil, og i perfekt stødehøjde. Mit stive lem banker ind og ud af hende.
Hun råber og stønner, patterne flyver rundt i cirkler, maven skvulper. Hun kneppes ind i orgasmen og skriger højt da hun kommer. Hun sprøjter en masse klar væske ud på min mave og mit lem.
Jeg kommer selv kort tid efter og spermer løs i hende. Strint efter strint af tyk sperm pumpes op i hendes livmoder.

Jeg trækker dildoen ud af Anes røv og kaster den op mellem hendes flødepatter. ”Slik den ren,” kommanderer jeg, og presser min, stadig hårde pik op i Anes endetarm og knepper hende hårdt og dyrisk.
Ane gnider på sin klitoris og slikker dildoen helt ren.
Jeg skampuler hendes stakkels stramme røv, fuldstændig væk i liderlighedens tåger.
Ane jamrer højlydt, mens hun spiller på sin klit.
Ikke længe efter kommer jeg for anden gang den dag i en skøn orgasme. Jeg brøler og fylder Anes varme, stramme, endetarm med sæd, mindre end hun fik i kussen, men pisselækkert.
Ane onanerer sig til endnu en orgasme. Hende skede trækker sig sammen og skubber lidt sperm ud, der siver ned til lemmet i sin røv. Hele hendes skræv er gennemkneppet og tilsølet i sæd.
Ane rækker mig telefonen og beder mig tage nogle billede, stadigt med hendes røv udspilet af mit lem.
”Må jeg sende det til det til min egen telefon, har du noget imod, at jeg deler det skat?”
”Nej, det er ok, du er fornuftig nok til at vide, hvem der skal se os kneppe.”
Ane sagde, at hun skulle på toilet, hun skulle tisse virkeligt meget.
Jeg trak mit lem ud af hendes varme numse med et tydeligt smask. Sæd løb langsomt ud, og ned på håndklædet. Jeg gav Ane en hånd og trak hende op.

”Må jeg se dig tisse skat?”
Vi har ikke tidligere leget med urin, men jeg har altid, også som lille dreng, være meget interesseret, når jeg har set kvinder tisse, min mor blandt andet.
”Nårh ja, det sagde din mor godt.”
”Hvordan vil du se mig tisse, skal vi gå udenfor, eller vil du se det inde på toilettet?
”Udenfor.”
Ane holdt sig for kussen, og jeg for hendes Anus, da vi gik ud i haven, så hun ikke plettede med sperm over alt.

Vi fandt en ugeneret plads, ude på græsplænen.
”Hvordan vil du have det, skal jeg sætte mig på hug eller bare stå op?”, spurgte Ane.
Ane stillede sig i en bredstående stilling.
Det var super frækt, at se sæden løbe ud af begge hendes gennemkneppede huller.
”Bare på hug.”
Ane squattede ned, sperm dryppede allerede fra hende, og snart kom den friske varme gule tis ud af hendes åbentstående kusse.
Jeg stak hånden prøvende ind i tissestrålen og mærkede den varme lækre fornemmelse. Jeg vaskede hendes kusse i tis, og trak hånden op og smagte på det. Det var ophidsende, smagte lækkert.
”Det smager godt skat, må jeg prøve at drikke det?”
Ane kneb sammen, så tisstrålen stoppede, og rejste sig. Jeg gik om bag Ane, der bukkede sig forover og præsenterede hendes våde skræv for mig.
Jeg tak hovedet op i hendes tisdryppende skød og slikkede. Sperm lød ud og blandede sig med hendes lækre tis.
”Kom med resten skat, tøm blæren!” Og det skal jeg love for hun gjorde.
Mit skæg... mit ansigt blev badet i hendes varme, gule pis.
Jeg forsøgte at drikke af det, men strålen var kraftig, så jeg fik ikke det hele med. Smagen var helt fantastisk ikke mindst blandet op med min egen sperm fra Anes kneppede kusse go røv. Hun tissede længe, og tømte blæren helt. Jeg fik virkeligt drukket meget, og stod længe efter og slikkede de sidste dråber ud af hendes skød. Satte munden mod Anes kusse sugede, og fik resten af min sperm, uhm. Det samme med hendes anus, sugede kraftigt og fik en lille rest sæd. Lækkert at rense hende totalt.
Ane sagde det gjorde hende liderlig at lege med tis, og at hun også altid havde været småtændt over at prøve at gå med ble.
Hun spurgte, om ikke vi kunne prøve det sammen, altså at gå med ble, tisse i den og blive skiftet. Hun er fantastisk min kone

Vi kyssede længe ude i haven, og så var det ligesom tid for et bad.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER