LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Chribbe©

Genre: Familie

Dato: 02.02.2019


Teenageren

Redaktionen:
Dette er en incestnovelle, og bringes kun fordi pigen er 16 eller derover og der ikke er tale om tvang, samt at vi har ytringsfrihed og dermed kan skrive om hvad det end måtte være. Sidens regler er, at i incestnoveller bør/skal novellen være skrevet set fra pigens side, det er denne ikke, men jeg har gransket den og valgt at godkende den. /Nanna

Jeg har valgt at dele denne beretning om hvordan det gik til, at min datter og jeg udviklede et seksuelt forhold.

Jeg er 45, og gift med en dejlig, fri, buttet, kvinde på 42. Sammen har vi 3 børn, herunder min ældste datter Tina, på 16.

Min kone og jeg har et dejligt sexliv sammen, men af og til onanerer jeg for lige at tage trykket.
Nogle gange, når min hustru sover, så onanerer jeg ud over hende, og kommer enten i hendes hår eller ansigt, eller ud over hendes bryster/numse. Synes det er frækt at give hende en sperm surprice til hun vågner.

Men denne dag gjorde jeg det på toilettet, det er her jeg oftest onanerer, da jeg så kan vælge at sprøjte min sæd i håndvasken eller at komme i min hånd og sluge sæden.
Nå, men jeg onanerer løs, og kommer også i en dejlig orgasme.
Mens jeg står og nyder testiklernes rytmiske sammentrækninger, mens de pumper sæden ud, og varmen breder sig i kroppen, så åbner døren sig til badeværelset.
Min datter Tina står der, og hun når at se mig gnide langsomt på min stive pik, der har en lang hvid snor af tyk sær dinglende.
Det var meget, MEGET, pinligt, men hun sagde bare ”ups”, og lukkede døren igen.

Jeg fortalte min kone det om aftenen, og sammen blev vi enige om at jeg skulle tale med Tina, min datter, for at afmystificere det der var sket, det er jo trods  alt helt naturligt at onanere.
Jeg fangede Tina i køkkenet dagen efter, da hun kommer fra skole, og vi får talt om episoden.
Hun er enig med mig, at det ikke er noget hun skal nævne for andre, og hun går der fra med visheden om at hun kan spørge os om alt, da hverken min kone og jeg er hæmmede seksuelt, og ingen af os ønsker at sex skal være tabu.

I dagene der følger, stiller Tina os flere og flere personlige spørgsmål til sex, onani, mænd & kvinder, pikke, og en række ting der er ret personlige. Såsom mine onanivaner, hvor ofte jeg gør det, hvem jeg tænker på mens jeg gør det, om jeg tænker på hende, om den altid sprøjter, om den kan sprøjte når den er slap osv osv.
En million spørgsmål, også en del til min kone.

Vi taler om det i sofaen om aftenen, og så kaster min kone bomben, om jeg ikke bare skal foreslå  Tina at vi onanerer sammen, Tina og jeg.
Så kan hun ved selvsyn se hvad der sker.
Den måtte jeg lige tygge på et par dage, for det er jo incest, men hvis Tina selv ønsker det, og har lyst, så synes jeg det er ok i hendes alder, når det sker på hendes præmisser.

Et par dage efter, hvor Tina lige har spurgt om jeg bruger olie når jeg onanerer, så siger jeg til hende, at hvis hun er så nysgerrig, så må hun være med næste gang jeg onanerer, men så vil jeg have at hun også gør det. Men at vi holder det som vores hemmelighed.
Tina lyser op og smiler, og siger ”OK”, hun er nysgerrig som ind i helvede.

Allerede samme aften er jeg lidt lækker-liderlig, og går i gang  ude på badeværelset. Jeg kommer i tanke om vores aftale. Jeg banker på væggen, da badeværelset støder op til Tinas værelse, og snart kommer hun ud til mig.
Hun ser lidt genert på at jeg langsomt gnider på min pik. Den står stiv og dunkende, og der er allerede en smule præsperm ved mundingen.
”Tag også dit tøj af og vis mig din,” siger jeg til hende, da hun står lidt genert, tøvende.
Hun klæder sig af, rød i kinderne, og står til sidst helt nøgen foran mig, hendes onanerende far. Hendes lidt store bubble butt numse ser faktisk fræk ud, og hendes lille rødhårede fissebehåring også.
Jeg foreslår at vi sætter os over for hinnanden, på det varme badeværelses gulv og onanerer sammen. Så kan vi begge have fuldt udsyn til hvad der sker. Og det er pisse frækt
Til at begynde med så er hende ben ret tæt samlede om hendes hånd, men kan se hun gnider let på sin fisse og sluger min pik med øjnene. Langsomt løsner hun op, og da jeg beder hende sprede benene helt, gør hun det uden tøven.
Hun ser våd og lækker ud forneden.
Jeg spørger om vi skal bytte rundt så hun onanerer mig, og jeg hende, det vil hun gerne. Vi kryber tættere på hinanden, så vi kan nå.
Det er liderligt at se min datters tynde pigehånd omkring mit hårde lem.
Hun nyder tydeligvis at onanere mig, og på hendes støn kan jeg høre, at hun også elsker at jeg giver hende en finger, mens jeg med den anden hånd gnider på hende klitoris.
Ret snart opnår hun en heftig orgasme, hun sitrer og benene ryster, og det er bare for meget for mig at mærke hende 16 årige teenager mis trække sig sammen om min finger.
Jeg stønner dybt da jeg kommer, og sprøjter min sæd i tykke hvide stråler.
Nogle rammer Tina, på benene, lidt på maven og en del sperm ramme hende på fissen og i hende lille røde dusk.

Vi sidder lidt og nyder det.
Jeg tager en finger og skraber det meste af mit sæd af hende og stopper det op i hendes fisse.
(Bare rolig, hun er på p-piller).
Dejligt at se den cremet ind, kan kun forestille mig hvor skønt det må være at kneppe hende dybt, med benene på skuldrene, og sprøjte min sperm op i hendes livmoder.
”Så skat, så er det næsten som om en mand er kommet i dig, altså bollet dig og sprøjtet sin sæd i dig”.

Det var en dejligoplevelse, for os begge. Hun nød at kunne træde de første skridt med en hun følte sig tryg ved, og jeg synes også det var særligt fræk.

Samme aften da jeg bollede med konen, bemærkede hun jeg var særligt tændt, måske fordi jeg tænkte på at jeg bollede Tina.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER