LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Claus©

Genre: Kvinde/kvinde

Dato: 02.02.2014


Claudias hygge med værtsparret, del 1

Som fortalt i Claudias nytårsknald sluttede jeg min juleferie i Jylland med at holde nytårsaften med nogle af mine studiekammerater i Aarhus. En nytårsaften der udviklede sig som forventet med højt humør, drikkelse og sex i rimelige mængder. Men nu var jeg vendt tilbage til København, job i Hennings lingerifirma og bopæl hos værtsparret Per og Lisa. De to var ikke hjemme, da jeg kom sidst på aftenen, men det vidste jeg godt, og vi havde aftalt at mødes ved morgenbordet dagen efter. 

Jeg må imidlertid være blevet godt træt, for selvom jeg ikke er nogen sovetryne, så blev jeg først vækket af banken på min værelsesdør ved ni-tiden. Da jeg søvndrukken svarede, stak Lisa hovedet ind af døren og sagde lystigt: ”Nu er det på tide vi får morgenmad.” Forfjamsket hoppede jeg ud af sengen og sagde til Lisa: ” Kommer nu - kommer nu - jeg ska´ lige finde nogle klude.” ”Tag bare din morgenkåbe på, jeg har også kun min morgenkåbe på - Per er kørt til jobbet, men kommer hjem omkring frokost, hvor jeg må af sted en tur inden om firmaet.” 

Medens jeg fik en morgenkimono over mig, stod Lisa stadig ligesom afventende i døren, og da jeg kom hen til hende, for at vi skulle gå ud og spise morgenmad, bredte hun armene ud. Hun kyssede mig på munden - først blidt, men så i et langt lidenskabeligt kys, der udvikler sig til en tungehvirvlede leg i munden på os begge, hvor vi begge krammede hinanden, så vi næsten mistede pusten. Hendes øjne glimtede, da hun stødte mig lidt væk og sagde: ”Du aner ikke hvor jeg har savnet dig - så meget at du allerede i morges satte frække lyster i gang i hele min krop, da jeg vågnede og tænkte på dig.”
Arm i arm vandrede vi uden et ord nu mod køkkenet, og jeg frydede mig over hendes duft af Chanel.

Ude i køkkenet tog Lisa om mig igen og hviskede til mig: ”Ååhh - Gud så skønt det er at have dig her igen - har du også savnet os lidt?”
Jeg trykkede et varmt kys på hendes læber og løsnede båndet i hendes morgenkåbe, så den ikke alene åbnede sig, men også åbenbarede hendes helt nøgne krop. Jeg førte min hånd op og greb om hendes bryster. Jeg fornemmede at hendes brystvorte prikkede imod mine håndflader. ”Åhh min dejlige skat - det er vildt liderligt at se og mærke din vidunderlige krop igen med alle dens fristelser.” Jeg klemte lidt hårdt på bryster. Hendes læber åbnede sig lidt i et svagt støn: ”Ååh nej herligt.” Jeg klemte lidt hårdere og fangede hendes brystvorter imellem mine tommel- og pegefinger. Jeg nev blidt i dem. Hendes øjne lukkede sig halvvejs og hun stønnede: ”Ååh - mine vorter er såå følsomme - det går lige ned i skridtet på mig.”
Da mine fingre nåede hendes fisse, kunne jeg mærke, at hendes skamlæber allerede er fugtige. Jeg fangede atter hendes bryster og lod min tunge køre på den nøgne hud op til den ene brystvorte, tog den i munden, sugede let på den. Hendes anden brystvorte masserede jeg mellem to fingre, og jeg mærkede hvorledes den blev hårdere og hårdere. Lisa stønnede: ”Nej, nej - rolig nu - nu skal vi ha’ vores morgenmad – bag efter et brusebad, og så vil jeg elske din krop - min krop er, så den sitrer efter dig.” 

Da vi havde halvt om halvt havde slugt vores morgenmad, gik vi ud på badeværelset, smed morgenkåberne for at tage vort morgenbad. Inde i brusenichen trykkede jeg min krop ind til hende. ”Jeg beundrer din sexede krop med dine bløde kurver,” sagde jeg til hende.
Hun tog fat om mine kinder og førte min mund ind til sin og trykkede et langt kys på mine læber, ”Jeg er også fascineret af din ungdommelige krop,” svarede hun.
Vi lukkede op for vandet, og da det var blevet tempereret, begyndte vi at smøre hinanden ind med bodyshampoo.
”Det er så dejligt at sæbe din bløde hud ind,” sagde jeg til hende, da jeg sæbede hendes bryster ind, og jeg kunne se på hendes mimik og ansigtstrækninger, når jeg berørte hendes brystvorter, at hun nød det.
Lisa sæbede mit underliv ind i starten, men snart styrede hun sine hænder op over og begyndte at kæle for mine bryster med en god portion skum.
Efter vi havde skyllet os rene for skum vendte Lisa sig, så hun stod med bagdelen imod mig. Hun trykkede den ind mod mit underliv ved at tage fat på mine baller. ”Kæl lidt med krillerbassen,” sukkede hun til mig.
Da min hænder søgte mod hendes partyopgang, udstødte hun et lille ”ÅÅHH”. Langsomt begyndte jeg at fingerkneppe hendes våde fisse. Hun havde spredt sine sitrende ben langt fra hinanden, og da jeg på et tidspunkt lod en finger lege med klitten, gispede hun højt: ”Åh - iiiaaa - iihh - leg mere med min fisse.” Nu begyndte jeg at fingerkneppe hende med tre fingre. Jeg stødte fingrene ind så langt, jeg kunne komme. Derefter spredte jeg fingrene og trak dem langsomt ud. Det gentog jeg flere gange. Hun stønnede med hæst stemme: ”Du er ved at tage livet af en halvgammel, liderlig kælling - det er utrolig dejlig at mærke dig.
Jeg drejede nu hende krop rundt og skubbede hendes krop ind mod væggen, så hendes røv klaskede mod marmorkaklerne. På vej ned i knæ kyssede jeg hendes mave og venusbjerg. Jeg klaskede hende på inderlårene, så hun forstod, at hun skulle sprede benene. Da de var spredt så langt fra hinanden, så hele min hånd kunne komme til hendes kussespalte, fandt jeg frem til hendes skamlæber, der ikke alene var våde, men også fedtede af lider. Jeg slikkede hendes skedeåbning, men straks pressede hun mit ansigt ind imod fissen samtidig med, hun vrikkede med hele nydelsessprækken og sagde med gispende åndedrag: ”Fuck - der eerr deejliiigt - gi´ mig mer’ - knep mig voldsomt - knep mig hårdt.”
Jeg samlede nu fingrene på min ene hånd, så den var knyttet ganske let og pressede den langsomt op i elskovskanalen med det resultat, at hun kom i et højt og langtrukkent skrig: ”Ååååhhhh - jjjjaaaaaa for fanden – mer’ mer’ - det er skønt – mer’ fisting – mer’ mer’.” Da jeg trak hånden ud var den smurt ind i hendes klistrede safter. Atter stak jeg hånden ind og kneppede hende blidt. Det var helt utrolig så voldsom det påvirkede hendes krop, som hun overhovedet ikke kunne holde i ro. Hendes skød vrikkede, lårmusklerne sitrede og hendes overkrop vred hun, så brysterne kom i selvsving. Hun stønnede nu højere og højere af vellyst: ”Ååååhhhh - jaahhjaahh - aahh - åååhhh - uuhhmmmm - jaahh - jeg ska´ hævne mig - jeg ska´ elske dig senere til du skriger til mig om at holde op.”
Hun lukkede nu øjnene i ren nydelse og udstødte et langtrukkent vræl. ”Ååååååhhh - åh nej - jeg kommer - yyyeeeiihh - Yyyaaahh,” og hele hendes krop lagde sig ind over min. Så snart ophidselsen og orgasmen tog af, lukkede vi atter op for bruseren for at skylle sved og fissesafter af. Jeg blev først færdig med at tørre og frottere min krop, hvorefter Lisa med elskovssyg og kælen stemme sagde: ”Gå ind og læg dig på min seng - så kommer jeg og vil elske din skønne krop.  

Jeg lå ventende, nøgen og spændt i sengen og så med længselsfulde øjne efter hende og ikke mindst så jeg imod hendes bryster. De er store, men faste, og har store rosa vorter der virkede hårde, for de pegede ret udad.
“Åååhhh - Gud så skøn du er - kom og ta´mig, ”hviskede jeg imod hende. Hun sendte et utrolig skønt, men lidt hemmelighedsfuldt smil til mig, som om hun var fornøjet med situationen, men hendes øjne var våde og afslørede at hun var elskovssyg og bare ventede på, at hun skulle blive forført til det yderste.
Nu hviskede hun til mig: “Foruden den julegave du havde med til Jylland til juleaften, så har jeg købt endnu en julegave til dig - men den er også til mig, og den er meget spændende - skal jeg hente den?“ spurgte Lisa.
“Jah, jeg er så spændt,“ svarede jeg.
“Du skal blive liggende i sengen, og du skal lukke øjnene, når jeg siger det til dig, og først åbne dem igen når jeg siger til – OK?“ “Det er i orden,“ svarede jeg hende. Lisa pressede så et kys på min mund, og hele min krop begærede den sexede kvinde, som nu lidenskabelig pressede sin tunge mod min, inden hun rejste sig og gik på badeværelset. 

Lidt efter råbte hun til mig: “Luk så øjnene og hold hænderne op for dem.”
Jeg gjorde som der blev sagt, og jeg kunne nu høre, at Lisa kom ind fra badeværelset, hvorefter hun sagde, at nu måtte jeg godt se. Da jeg åbnede øjnene igen, var det syn der mødte mig en hudfarvet strapon - en dildo på vel nok mindst 20 cm i længden og med en tykkelse på vel omkring 6 - 7 cm. med tilhørende seletøj. Den vippede truende, da Lisa spændte den sidste rem fast.
“Åh, herregud - sådan en har du da haft hele tiden,” udbrød jeg. “Nul Putte - det her er en ny og very particular , hvilket du vil komme til at mærke - jeg har døbt den Jolly-Boy, for den er ret så fornøjelig.”
Lisa skilte nu mine ben og kravlede ind mellem dem. Derefter tog hun fat om min højre vrist, løftede benet bag over og ud til siden. Med sin højre hånd tog hun fat om gummipikken og rettede den mod min ophedede fisse, men lod i første omgang bare lige hovedet på gummipikken glide ganske lidt frem og tilbage i skedeåbningen. Det mærkelige ved den kunstige tingest var, at jeg bemærkede, at den føltes varm, hvilket jeg senere ville få at vide hvorfor.
“Nu skal du få det Jolly,” sagde Lisa.
“Ja, pul min fisse med dit legetøj,” svarede jeg hende. Hun pressede nu dildoglansen ind i min fisse efterfulgt af et godt stykke af dildoen. Jeg stønnede: “Uugghh - forsigtigt den er så stor – det er pirrende at mærke din Jolly-Boy.” Lisa begyndte at kneppe mig langsomt, imens hendes pegefinger gned på klitten. Hun lod ind imellem strap-on’en holde små pauser og på et tidspunkt lod hun straponen gnide på klitten, når hun trak den ud.
Blodet i min krop begyndte at rase af sted, da Lisa lod straponen glide længere ind i min våde fisse, og hun kørte den rundt inde i fissen, for at den skulle komme rundt i alle kroge. Jeg stønnede: ”Det er deeeeejjjliiggt - knep min våde, opsvulmede og trængende kusse godt igennem nu.” Lida satte nu tempoet op - hun kneppede hurtigt - hun skød straponen hårdt og langt op i mig og vores underliv klaskede og klaskede, når Lisa stødte straponen helt ind, og hun blev ved og ved med at kneppe mig, og hun udblokkede hele min skede. På et tidspunkt kørte hun sine hænder ind under mine balder og trak mig op imod sig. Men samtidig mærkede jeg en af hendes fingre legede omkring min anus.
Jeg gispede: ”Ååhh hvor er det frækt og perverst - jaahh - aarrgh - aaaiii - arh jeg får udløsning - guud så skønt - knep mig til jeg er helt ekset.” Mine skedemuskler strammede til omkring den store Jelly-boy, og Lisa førte mig lige til kanten af en orgasme, og da den overtog kroppen, og jeg vildt råbte: ”Ååhh, nej - nnnuu - jeg kommer,” mærkede jeg en varm stråle der oversprøjtede mine skedevægge og ramte min livmoder.
Lisa kunne se min overraskelse i mine øjne og hviskede nu til mig: ”Det var overraskelsen med Jolly-Boy - den kan sprøjte kunstig sædgele op i fissen - var det godt.”
Jeg svarede ikke, men knugede Lisa ind til mig, og vi forenedes i et langt tungekys, hvorefter jeg bare hviskede til hende ”Tak.” 

Senere måtte hun af sted til sit arbejde på hendes advokat- kontor, men efter frokost kom Per hjem, og han var også elskovssyg.

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER