LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Claus©

Genre: På job

Dato: 07.07.2013


Revisor- og barsnak med Pia

Resumé:
Den dag, som fortalt i Ødegårdsejerens pool og sex, jeg lavede terrassen færdig hos Carsten, fik færdiggørelsen en slags happy-end da Pia og jeg dyrkede sex ved poolkanten, hvor Pia sluttelig udtrykte, at hun nok en anden gang skulle få lokket mig ned i sengehalmen. Det fik hun også - dog først efter nogle frække indledende øvelser hjemme hos Pia og senere på en bar - som fortalt efterfølgende: 

I forbindelse med at Carsten og jeg skulle afregne for mit arbejde med at etablere hans nye træterrasse, kom vi på en eller anden måde til at snakke om, hvordan jeg havde revisorhjælp. Jeg fortalte ham, at jeg hidtil havde haft en svoger, der var bankmand, til at hjælpe mig lidt med momsregnskab og skatteafregning. I tilknytning hertil fortalte Carsten, at Pia var finansiel rådgiver for nogle få udvalgte mennesker, og at hun også var statsautoriseret revisor, uden at hun selv tog del i det grove arbejde, men havde hjælp af en anden ikke statsautoriseret revisor, og Pia således kun lagde autorisation til.
”Hende skulle du få til at hjælpe dig,” sluttede Carsten. Men jeg var ikke ubetinget med på løsningen da Pia og jeg, som tidligere fortalt, havde været sammen intimt, men det kunne jeg jo ikke fortælle til Carsten, men jeg gik dog med til, at Carsten skulle tale med Pia. Stor var imidlertid min overraskelse, da jeg telefonisk af Pia blev inviteret til middag hos hende sammen med Carsten og Ann, så vi kunne få en snak om mine finanser. 

Da aftenen kom, og jeg mødte op på Pias adresse, blev jeg fuldstændig befippet over hendes dristige påklædning, da hun lukkede op for mig. For en ung mand som jeg, virkede hendes påklædning på en gang drømmeagtig, æggende og sexet. Hun var iført en hvid nederdel, hvis længde sluttede lige under hendes knæ. Nederdelen havde en lang slidse op foran og når hun gik, kunne man følge hendes lange slanke ben langt op - som for øvrigt var iklædt blå Stay-ups. Videre havde hun en hvid silkebluse på der havde en helvedes lækker og dyb v-udskæring, men inde bag silkeblusens stof, kunne man tydelig se, at hun havde en halvskål bh på i samme blå farve som hendes Stay-ups og hvor lidt af den øverste halvdel af brysternes areola kunne anes. Hvis jeg ikke havde været gæst, og hvis hun ikke havde været omkring tyve år ældre end jeg, så havde jeg nok omgående overdænget hendes med kys og kærtegn. Noget helt andet var, at da Pia stod som The Blue Lady, så følte jeg mig lidt mærkelig til mode, da min værtindegave var en flaske parfume med navnet ”Blue Lady”.  

Jeg fik da afleveret pakken til hende, men i det samme ankom Carsten og Ann som afleverede en flot buket blomster, som Pia straks ville sætte i vand. Da hun derefter åbnede min pakke udbrød hun - nærmest henvendt til Ann: ”Gud forbarme mig, Ann, har du set, hvad Claus har givet mig som værtindegave - en Blue Lady.” Og til mig sagde hun: ”Claus - af hjertet tusind tak - når du giver sådanne gaver så er det på tide jeg bliver din finansrådgiver.”
Ann istemte: ”Claus er sgu enten varm på dig eller uhyre gavmild, når han giver parfume i det prisleje, hvordan kom du på at købe sådan en parfume - parfumen som man siger, er ideel til damer der nyder livet og altså derfor lige noget for Pia.”
Jeg svarede: ”Det var min storesøster som foreslog den - og hun fortalte endvidere at basen i parfumen er sandeltræ, hvilket passede til at jeg er tømrer og sandeltræ er en træfamilie hvori misteltenen indgår, hvorunder man må kysse damer, hvilket passer sammen med at jeg er ungkarl.”
”Og så forventer du måske, at du må kysse de damer, som har den parfume på sig,” sluttede Ann.
”Ikke helt ved siden af,” svarede jeg med et stort frækt grin.
Pia holdt nu flasken op over hovedet på sig selv og sagde grinende: ”Der må godt kysses selv om jeg ikke har taget parfumen på endnu.”
Da jeg ikke reagerede, kom hun selv hen og gav mig et let kys på kinden. Nu ville Pia vide, om min storesøster var ansat i en parfumeafdeling, hvilket jeg kunne afkræfte og fortælle, at hun var noget fjernt fra parfume, da var karkirurg på et sygehus, men at hun under et studieophold i Frankrig var kommet sammen med en parfumemager i et stykke tid.  

Langt om længe satte vi os til middagsbordet, og medens vi spiste, begyndte vi at snakke om muligheden for, at Pia skulle virke som min hjælper med regnskab, om jeg skulle oprette et Aps, om jeg skulle drive et enkeltmandsfirma, eller om jeg skulle oprette et aktieselskab. Der var lange og flere dybsindige samtaler om de mange ting. Af og til var det svært for mig ikke at tabe tråden, når Pia sad der ved siden af mig, og den lange slidse i hendes nederdel delte sig, hvilket gjorde, at jeg ikke kunne holde øjnene fra den smukke revne mellem hendes stay-up klædte lår, hvor en blondekant afsluttede strømpen. Vi fik ikke afsluttet vore drøftelser om Pias eventuelle hjælp til mig, men vi lod det blive ved, at vi senere skulle snakke om det igen.  

Da Carsten og Ann havde forladt os, hjalp jeg Pia med at rydde lidt op, hvorefter vi satte os i en sofa inde i hendes stue og fik os en kop kaffe. Hun drejede sig sådan i sofaen at jeg igen fik udsyn til hendes dejlige lår da hendes lange slids i nederdelen åbnede sig og nu så meget - bevidst eller ubevidst for Pia - at jeg kunne se hendes trusse der mindede noget om en hipstertrusse. Pia observerede med det samme mit nysgerrige blik, hvorefter hun tog min hånd og lagde på sine lår, så på mig med en drillende blik og sagde: ”Hva´ mener du om sådan nogle dejlige, glatte og faste lårbasser?” 
”Har mit blik hele aftenen ikke allerede givet dig svar på dit spørgsmål,” svarede jeg igen.
Hun følte mig nu i skridtet, fandt frem til det voksende lem. ”Vil du og gavtyven, som du har i bukserne, opleve en åbenbaring af erotik temptations som en web, hungry pussy og nogle passionate teats - kort sagt - vil I sammen opleve en piktrængende horetøs med en våd, piksulten kusse og nogle lidenskabelige bryster?” 

Inden jeg fik svaret, sagde Pia, at hun ville opleve noget mere frækt og foreslog, at vi skulle tage hen og få en drink på en bar, som hun kendte.  

På vej hen til værtshuset, eller hvor det nu var Pia havde fablet om vi skulle hen, spurgte hun mig om, at hvis det nu blev en aften med godt rav i den eller et interessant selskab, om jeg så blev forskrækket, hvis hun lagde i kakkelovnen til en sexet trekant. Jeg svarede hende grinende, at når jeg havde min revisor med i byen, så var der vel ikke noget som kunne gå helt galt. Hvorefter Pia tog mig i skridtet og sagde: ”Som foreløbig speciel klient kan du være rolig, men du kan også påregne at skulle betale honorar eller aflevere noget af den opsparede kapital som du gemmer i bukserne og som jeg kan mærke er hurtigvoksende.
Da vi kom hen til den bar, Pia kendte, og kom indenfor, sagde Pia til mig: ”Gør dig lidt diskret og lad som ikke vi kender hinanden indtil jeg gir dig et tegn, men du skal være lige bag mig.”
Det var på en eller anden måde interessant at se Pia gå lidt søgende rundt i lokalet, som om hun skulle udse sig et eller andet offer. Pludselig gav hun et tegn til mig, ved at hun pegede på en ung mand på vel omkring de tyve år, som sad lidt alene ved baren. Med et var Pia placeret på barstolen ved siden af den unge mand. Jeg gik hen og stillede mig bag Pia, hvorved jeg stille kunne iagttage, hvordan den unge mands øjne virrede rundt i dels hans eget hoved og dels på Pia let synlige barm og så hendes lår, når slidsen åbnede sig og hendes ben og et par blå trusser kom til syne.
Den unge mand fik taget nogle ekstra slurk af fadølsglasset.
Pia lagde nu beroligende armen på den unge mands skulder, da han længe havde stirret på hendes barm og sagde til ham: ”Bare slap af og nyd synet - så gi'r jeg en ny fadøl, hvis du ikke har noget imod mit selskab”.
Den unge mand takkede ja, og fik samtidig præsenteret sig som Torben. Han fik sin anden overraskelse da Pia bestille en Campari/tonic til hende og mig, og han så nøje på mig. ”Du skal ikke tage dig af ham Claus der,” sagde Pia, ”jeg er hans bolledame - har du nogen bolledame med i aften,” sluttede Pia af henvendt til Torben.
Unge Torben sagde næsten uhørligt, pga. musiklarmen, til Pia: ”Du er eddermaneme hot - fucking hot,” men benægtede at han havde dameselskab med. Pia tog nu Torben med ud på dansegulvet og selvom de dansede til nutidens moderne musik uden megen kropskontakt, kunne jeg da se at Torben havde fået stådreng i hans nydelige bukser, da de kom tilbage til baren. Da Pia spurgte ham, om han havde udset sig en dame, som han skulle hjem i seng med svarede han lidt blæret: ”Det er kun små gymnasieludere som er her i aften, der gerne vil vise deres tøsepatter frem. De vil også gerne knaldes af en fyr, men de fleste tør ikke når det kommer til stykket, eller også knalder de med alle og enhver, så på et tidspunkt gider de fleste gutter ikke have noget med dem at gøre.”
”Så du skal ikke hjem i aften og gi’ den sammen med en par tøsepatter og stikke din gigant af en ung mandepik op i fjamsen på en laber larve
,” spurgte Pia.
”Nej - i hvert fald ikke,” svarede Torben straks.
”Kunne du tænke dig at tage med hjem til mig og rigtig få set mine tuttenutter, som du har kigget nysgerrigt på.”
Torben kiggede ligesom lidt forvirret fra Pia og til mig og omvendt og fik snøvlet frem: ”Hva’ med Claus der - er I ikke sådan sammen.”
”Jo da,” svarede Pia med det samme, ”men Claus vil ikke have det fjerneste imod hvis I to sammen ville hygge jer med min søde lille fisse - vel Claus.”
Jeg rystede på hovedet uden egentlig at vide, hvad det var Pia rigtig havde gang i.
Pia tog imidlertid fat i os begge to, så vi stak hovederne sammen og hviskede - nærmest til Torben: ”Frække damer som jeg kan somme tider få lyst til at få to pjokkehoveder på én gang - du ved sådan et pjokkehoved som findes for enden af en rigtig stiv mandepik.
Torben blev lidt rød i hovedet, havde nær fået en slurk øl i den gale hals, men fik samtidig et forventningsfuldt blik i øjnene og sagde så til Pia: ”Du er fandens fræk.”
”Du har endnu ikke oplevet hvor fræk jeg kan blive, men nu må de herrer have mig undskyldt for jeg skal lige på toilettet inden vi kører hjem - har du penge så du kan betale regningen,” sagde hun til mig, ”så klarer du lige det.”

Da Pia var gået på toilettet var Torben over mig med det samme. ”Ta’r hun gas på mig - vil hun virkelig ha´ at jeg sammen med dig ska' køre med hjem til hende”? ”Det kan du være ganske sikker på min ven - Pia er en selvstændig dame, som ved, hvad hun vil,” svarede jeg ham.
”Jamen jeg har aldrig prøvet sådan en trekant - og hun siger hun vil ha’ to kæppe på en gang - hvo´n det, ” spurgte Torben igen.
Jeg grinede lidt af ham og svarede ham med at sige, at hvad Pia havde i tankerne, eller hvad hun havde planlagt, eller hvordan vi skulle dyrke sex sammen, det var svært at spå om.
Da Pia kom tilbage fra sit toiletbesøg tog hun os begge under armen og sagde stille: ”Kom så gutter - så skal vi hjem og rede sengehalmen med høtyvene eller kussetyvene - eller hvad det nu hedder.” 

Hvordan aftenen og natten videre forløb vil jeg fortælle om i 2. del. 

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER