LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: CM©

Genre: Lesbisk

Dato: 14.01.2006


En hed nat

Jeg var ikke mere end 8 år, da jeg første gang mødte tvillingerne. De var 2 år yngre end mig og kom ind i mit liv, da min farbror giftede sig med deres mor. Hun var af koreansk afstamning, og hun havde fået tvillingerne med en anden dansk mand, som hun nu var skilt fra.

Tvillingerne var nogle utrolig charmerende unger, syntes alle de voksne, de kunne sno enhver omkring deres lillefinger - og de gjorde det. Utallige var de gange, hvor de fik lov til hvad som helst, efter først at have fået et nej. Jeg var vant til, at det var mig, der var familiens kæledægge, så jeg havde lidt svært ved at finde mig til rette med min nye status. Vi blev aldrig perlevenner.

Kun et halvt år efter brylluppet flyttede min farbror og hans kone til Canada i forbindelse med et nyt job; og tvillingerne fulgte naturligvis med. Jeg var egentlig lettet over, at de var væk - så kunne jeg måske få min status tilbage som fars lille pige - og jeg glemte dem naturligvis hurtigt.

Ni år senere, umiddelbart efter min 17 års fødselsdag, kom min far en dag og fortalte, at farbror Kim og hans kone Sung nu flyttede tilbage til Danmark. "Pernille, du kan godt huske tvillingerne, ikke - Jessica og Sandra hedder de. De kommer og bor hos os en måneds tid i sommerferien, mens Kim og Sung finder et nyt sted at bo og indretter sig. Jeg håber, du vil investere lidt tid i at sørge for, at tvillingerne ikke kommer til at kede sig. De kommer trods alt til et fremmed land og deres danske sprog er måske ikke helt up to date efter næsten 10 år i udlandet."

Tanken om en hel sommer med to rollinger på slæb var næsten mere, end jeg kunne bære. "Jamen far, det kan jeg da ikke. Jeg har jo også mine egne venner, og hvad med Jonas, han vil da heller ikke være sammen med mig, hvis jeg skal være babysitter." Jonas var min kæreste, men jeg var lidt nervøs for at miste ham til Pia fra klassen, der allerede et par gange havde været ude med snøren.

Men alle mine protester hjalp ikke noget, jeg var officielt udnævnt til personlige guide for tvillingerne.

Da de flyttede ind ryddede far og mor deres gamle kontor som tvillingerne så skulle bo i. Kontoret lå i kælderen, hvor også mit værelse lå. Min storebror Bo havde værelse oppe på første sal, ved siden af mine forældres værelse. Tvillingernes rum blev gjort pænt i stand og nymalet, og far købte endda nye møbler - senge, skrivebord, skabe og en kommode til deres tøj. Jeg følte mig allerede forfordelt, endnu inden de var flyttet ind.

Jessica og Sandra havde udviklet sig fra at være et par charmerende små piger - til at være et par charmerende store piger. Ingen tvivl om, at de var meget kønne - med et par ganske nydelige små bryster og nogle velformede, slanke ben, som alle af hankøn nærmest savlede over. Min bror Bo var nærmest ved at falde over sine egne ben for at hjælpe dem med hvad som helst, de udtrykte ønske om. Eller bare så ud som om, de ønskede sig. Hentede saftevand, gav dem en is eller hjalp med at bære deres kufferter. Og pigerne smilte bare og sagde pænt "Tusind tak" med canadisk accent, som om det var en hel naturlig ting.

Den første dag viste jeg dem rundt i byen; vi besøgte bl.a. butikscentret på torvet, hvor jeg præsenterede dem for nogle af mine veninder, der sad og fik en cola ved McDonald’s. De virkede interesserede og fik tvillingerne til at fortælle om Canada, om deres skole og om drenge. Og selv om tvillingerne jo var to år yngre end dem, så alle ud til at hygge sig gevaldigt. Og efterhånden tøede jeg også lidt op, de var måske ikke så tossede endda og mine veninder kunne åbenbart også li' dem. Vi morede os med at få genopfrisket vores engelsk (med canadisk accent), og tvillingerne fik rettet op på nogle af deres sproglige vanskeligheder.

Efter aftensmaden hyggede vi os med saftevand og popcorn inde på mit værelse, mens vi så en videofilm. Og omkring klokken 23 sagde tvillingerne godnat, de var trætte efter mange nye indtryk og ville gerne i seng. Jeg besluttede også at lægge mig, så vi alle kunne være friske til næste dag, hvor vi havde aftalt at gå i svømmehallen.

Da jeg var kommet i seng kom jeg til at tænke på, at jeg slet ikke havde talt med Jonas den dag. Vi havde været kærester i et års tid og jeg var meget glad for ham. Vi havde været i seng sammen første gang et par måneder tidligere og derefter yderligere et par gange. Og nu savnede jeg ham faktisk, så jeg begyndte at kæle for mig selv, mens jeg tænkte på ham og hvad vi gjorde sammen, når vi var i seng. Min ene hånd fandt min mis og begyndte at gnide den, mens jeg kælede for mine bryster med den anden hånd.

Pludselig dukkede et billede af tvillingerne op i mit hoved. Da vi havde gjort klar til at gå i seng havde jeg fået et glimt af dem, da jeg gik fra toilettet til mit værelse. De havde begge været nøgne og det var kun et kort glimt, inden de slukkede lyset - men nu fik tanken om dem min krop til at skælve. Jeg intensiverede mine bevægelser med begge hænder imellem benene og var tæt på at få den ventede udløsning og orgasme, da jeg hørte en tydelig stønnen. Jeg holdt inde og lyttede, jo der var den igen, nogen stønnede højt i værelset ved siden af.

Med tanke på, hvad jeg selv lavede var det indlysende at forestille sig, at en af tvillingerne også var i gang med at onanere, og nysgerrigheden fik mig til at kravle ud af sengen uden at tænke over, hvad jeg gjorde. Jeg listede ud på gangen og hen til tvillingernes dør, der stod på klem. Der var lys på værelset, et blødt, lyserødt skær faldt ud på gangen i en smal stribe. Forsigtigt stak jeg ansigtet hen til sprækken og skubbede forsigtigt døren lidt mere op, så jeg kunne se. Og så kan det nok være, at jeg fik et chok.

For der, midt på sengene lå de to piger fuldstændig nøgne. De havde skubbet de to senge sammen til en dobbeltseng, og de var i fuld gang med at slikke hinanden mellem benene. De lå begge to på siden med ansigtet begravet mellem den andens ben, og ganske forsigtigt og uden nogen form for hast udforskede de hinanden med tunger, læber og fingre. Synet var forfærdelig ophidsende og uden at tænke over det begyndte jeg at kæle for mine egne bryster. Jeg havde aldrig set noget lignende eller selv prøvet det, men synet gjorde mig utrolig våd.

Jessica begyndte at gispe af nydelse og rullede så om på ryggen. Sandra lagde sig ned mellem hendes spredte ben og fortsatte med at slikke hendes skød, mens Jessica greb fat om nakken på hende og skubbede hende nærmere til sig; hun gned sin fisse mod Sandras ansigt, idet hun begyndte at stønne højere og højere. "Oh yes, it's wonderful, San, keep on licking my cunt with your lovely tongue, oh, I'm coming, I'm coming,... Oooohhhh." Hun spændte sin krop som en flitsbue op mod Sandra, der fortsatte med at slikke og sutte hende. Nu kunne jeg se, at hun også havde en finger oppe i hendes bageste hul. Først efter det meste af et minut faldt hun tilbage på sengen igen, helt afslappet og dækket af et tyndt lag sved over hele kroppen.

Da Sandra kravlede op til sin søster og kyssede hende blidt og kærligt med vidt åben mund, ville jeg stille trække mig tilbage fra døråbningen og liste ind på mit eget værelse. Men jeg havde kun taget to skridt hen ad den mørke gang, da jeg hørte en stemme spørge: "Nå Pernille, kunne du li' hvad du så?" Jeg stoppede forbløffet op, jeg var så sikker på, at de ikke havde set mig, men det havde de altså. Jeg tog mig sammen og gik forsigtigt frem og kiggede ind. Tvillingerne lå stadig på sengen, uden noget tøj på eller noget over sig. Nu havde Sandra spredt benene let, og Jessica lå og kælede med hendes fisse, skilte skamlæberne og stak et par fingre ind imellem dem og op i kussen.

"Vi håbede, du ville høre os, det var derfor vi lod døren stå åben og ikke var stille," sagde Jessica smilende, mens hun ufortrødent fortsatte med at køre sine fingre ud og ind af Sandras fisse. Sandra lå tilbagelænet med lukkede øjne og nød det åbenlyst. Så åbnede hun øjnene og kiggede direkte på mig, idet hun greb fat i søsterens hånd, trak den ud af den varme grotte og førte dem op til sine læber. Hun slikkede frækt på fingerspidserne. "Vil du ikke være med, kom og slik Jesses fingre og smag på mine safter. Det smager dejligt, du vil elske det," sagde hun så, idet hun rakte søsterens hånd frem mod mig.

Fortumlet trådte jeg et skridt tilbage, men dog ikke længere, end at jeg fortsat kunne se dem. "Nej det - jeg vil ikke… jeg mener, jeg har aldrig… det er vist ikke..." Forlegent gik jeg i stå og stirrede fascinerende på, at Jessica nu tog hånden op til munden og begyndte at slikke på de våde fingre. "Hun har ret, det smager fortryllende," sagde hun så. "Kom nu, darling, kom og smag min søsters fisse..."

Uden egentlig at ville det gik jeg ind i værelset og hen mod de to nøgne tvillinger. Da jeg var en meter fra sengen stoppede jeg, "Nej jeg må hellere..." men så rejste de sig begge op og kom hen til mig. Sandra smilede til mig, "Du vil jo godt, jeg kan se det i dine øjne..." og så rakte hun begge hænder frem og begyndte at kæle for mine bryster. Og Jessica førte sin hånd op til mine læber og hviskede "Ja, kom så, slik på mine fingre og smag Sandras fisse..."

Helt af sig selv kom min tunge ud af min mund og begyndte at slikke på Jessicas fingre. Det var en skøn smag, sød og dejlig; og da hun førte hånden nærmere til min mund suttede jeg begærligt på alle fingrene for at få det hele med. Den berusende duft og smag fra hendes fingre og Sandra, der samtidig kælede for mine bryster, gjorde mig utrolig liderlig. Og da de klædte mig af og førte mig hen til sengen, var jeg som et lille barn før juleaften; jeg glædede mig til at være sammen med disse skønne piger. Og selv om jeg aldrig havde prøvet noget lignende, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville få min livs oplevelse den aften.

Og jeg havde ret. Da vi et par timer senere lå udmattet i hinandens arme, anede jeg ikke, hvor mange gange de havde fået mig til at komme. De havde slikket mig til udløsning, de havde gnubbet mig til udløsning med deres egne fisser, de havde fingerkneppet mig til udløsning og de havde bollet mig med en dildo til den bedste orgasme, jeg nogensinde havde fået. Og imens havde jeg også slikket, kysset, kælet og suttet dem, jeg kunne slet ikke få nok af deres dejlige små og faste bryster, deres dejlige bløde hud - og deres skønne, varme, snævre fisser med det blødeste dunede hår.

"You see what I told you, Jess," sagde Sandra med et grin. "She loves being fucked and licked, and she loves our wet cunts." Og vi brød vi alle tre sammen af grin mens vi omfavnede og kyssede hinanden.

Det blev en fantastisk måned, hvor de to tvillinger lærte mig alt, der var at lære om dejlig pigesex, selv om de var to år yngre end mig. De fortalte, at de kun var 13 år, da de første gang begyndte at kæle for hinanden, når de var kommet i seng om aftenen, og det havde så udviklet sig mere og mere. Til gengæld lærte jeg dem noget om sex med drenge, for det havde de aldrig prøvet. Rent faktisk var jeg sammen med dem, da de for allerførste gang var sammen med en dreng. Men det er en anden historie, som I må få en anden gang.

--------

Denne novelle er i 2012 nomineret til årets novelle 2006 - afgiv venligst din stemme. 3 stjerner for den rigtig gode novelle, 2 for den gode novelle, og 1 stjerne for en jævn præstation

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER