LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Cobra©

Genre: Dominans

Dato: 01.04.2018


Andet møde
Har du ikke læst Første møde, kan du gøre det HER

Efter at Kirsten og Sten havde haft deres første seksuelle oplevelser med hinanden, havde de igen skrevet sammen stadig for dels at vide lidt mere om hinanden, men også fordi de begge var gode til at ophidse den anden (og sig selv) ved at beskrive flere fantasier og frække tanker.

Endelig oprandt dagen, hvor de begge kunne slippe fri af deres arbejde, og bruge en dag på at nyde hinanden. Sten havde denne gang lejet et sommerhus, så de kunne være uforstyrret hele dagen. De ville denne gang leve et par af deres fælles fantasier ud, nemlig den at Kirsten skulle ankomme til sommerhuset som en bestilt escortpige og uden at hun vidste hvad der ville ske.
Kirsten startede som sidst dagen med at tage et langt bad, hvor hun også fjernede al hårvækst omkring sin fisse. Hun vidste, at Sten ville have, at hun var helt glatbarberet. Hun lagde en lækker makeup, som kun styrkede indtrykket af, at her var en selvbevidst flot kvinde, som godt vidste, var der skal til, for at få mændene til at vende sig om efter hende. Hun tog noget lækkert og tyndt blonde undertøj på og herefter nogle sorte selvsiddende strømper. Udenpå trak hun en kort sort nederdel med en slids i siden og til sidst en gennemsigtig nedringet skjortebluse, der tydeligt viste, hvad hun havde inden under. Sten havde også forlangt, at hun skulle have ægget i hendes fisse, og en buttplug i hendes lille stramme hul, så selvfølgelig gjorde hun som befalet og lagde fjernbetjeningen i sin frakkelomme. Til sidst tog hun et par højhælede sko på, og inden hun satte sig ud i bilen, tog hun en frakke uden på. På turen til sommerhuset, sad hun og tænkte på det dejlige sex, de havde haft første gang, og hun kunne mærke, at fugten begyndte i hendes grotte. Både ægget i fissen og buttpluggen mindede hende hele tiden om, at hun skulle dyrke sex og lystfølelserne gjorde, at det ind i mellem var svært at koncentrere sig om bilkørslen. Kirsten var godt liderlig og var glad for, at der kun var en halv times kørsel, til hun skulle kaste sig i armene på Sten. Hun elskede at blive kysset kraftigt, særligt imens Sten tog på hendes balder. Det var helt fantastisk, at de begge elskede sex så meget, og at de kunne have disse stunder for sig selv, hvorefter de kunne køre hjem til deres ”normale” liv hvor ingen anede uråd.

Kirsten nåede endelig sommerhuset og parkerede bilen. Hun gik hen til døren og ringede på. Sten åbnede døren og gav hende et langt og dejligt kys, samtidig med at hans hænder havde kraftigt fat omkring hendes balder. Hun gav ham fjernbetjeningen til sit æg, og han satte det straks til at vibrere, hvilket fik Kirsten til at sukke dybt. Hun var liderlig, og dette gjorde det bare endnu mere intenst. Han trak hende med indenfor og tog frakken af hende. Han vendte hende om, så hun stod med ryggen til ham, og han satte et sort blindfold hen over hendes øjne. Kirsten begyndte at trække vejret lidt tungere, og hun kunne mærke, at hendes krop skreg efter kærtegn og Stens pik. Sten førte hende ind i stuen, hvor hun kunne mærke varmen fra en brændeovn. Sten begyndte at knappe hendes skjortebluse op, og da han havde taget den af hende, begyndte han at lege med hendes dejlige bryster. Han vippede brysterne ud af skålene og begyndte at kyse brystvorterne, som begyndte at rejse sig. Han bed let i dem, og Kirsten stønnede i takt med at begge vorterne blev bearbejdet. Sten tog nu Bh’en af hende, så hun stod med nøgen overkrop. Herefter arbejdede hans hænder sig vej op under nederdelen, først på de selvsiddende strømper, så på det bare stykke hud over strømperne, for til sidste at havne på hendes ydre skamlæber. Kirsten gispede og stønnede ”ja” og Sten trak hendes æg ud af fissen og slukkede det. Ægget glinsede af Kirstens safter, og hans satte det op til Kirstens læber og sagde til hende, at hun skulle åbne munden, så hun kunne slikke sine egne safter af ægget. Kirsten kunne tydeligt smage sine egne safter, og det ophidsede hende yderligere, at hun blev ydmyget på denne måde. Sten fjernede ægget, og stak nu først en finger, og bagefter to fingre, op i hendes fisse. Han kørte fingrene langsomt ind og ud, og Kirsten havde svært ved at stå stille. Tempoet blev sat op, og nu reagerede Kirsten både med støn og kneppebevægelser, der ikke var til at misforstå. Pludselig trak Sten fingrene ud af hendes fisse og stak dem i munden på hende, så hun kunne sutte dem rene. Kirsten stønnede højlydt imens hun slikkede hans fingre. Hun savnede sådan at få en orgasme, ville han dog bare give hende lov, i stedet for at lege med hende hele tiden. Sten trak sine fingre ud af munden på Kirsten og begyndte at trække hendes nederdel af hende, så hun kun stod i selvsiddende strømper, højhælede sko og små blondetrusser. Trusserne fulgte hurtigt samme vej som nederdelen, så nu havde han fri adgang til hendes glatbarberede og våde fisse samt hendes lille stramme hul, som stadig var fyldt af buttpluggen.

Han lod hende stå midt på gulvet og tog hendes ene arm, og hun kunne mærke, at han spændte en læder manchet på hendes håndled. Bagefter gjorde han det samme med den anden arm. Derefter førte han hendes arme om på ryggen og samlede manchetterne med en karabinhage. Kirstens åndedræt kunne tydeligt høres, hun mærkede liderligheden strømme igennem sin krop. Hun mærkede nu, at Sten samlede hendes albuer med et stykke snor. Det gjorde, at hendes bryster blev skubbet frem og virkelig indbød til at blive leget med. Det var åbenbart også, hvad Sten syntes, for hun mærkede, at han igen tog først den en og så den anden brystvorte i munden for både at slikke og bide let i dem. Lystfølelserne fra bryster gik direkte ned i Kirstens fisse, som efterhånden sejlede af hendes safter. Hun mærkede nu, at Sten begyndte at binde hendes bryster stramt op, hvilket gjorde dem endnu mere følsomme. Da han var færdig, stod de som 2 runde kupler, og de begyndte at få farve. Sten nappede i begge brystvorter, imens hans finger rørte blidt på hendes klitoris, og Kirsten stønnede og bad Sten om, at hun måtte få orgasme.
- Tøsen må vente lidt, sagde Sten, tøsen er kommet her for at behage Herren, men gør hun hvad der bliver sagt, vil hun få en belønning.
- Tak Herre, sagde Kirsten, og vidste, at hun skulle tage imod mere, inden hun kunne blive forløst.
Sten tog fat i hendes arme og beordrede hende ned på knæ for at tage hans pik i munden. Hun nød at smage på hans stive pik, som allerede nu lækkede pre-sperm i forventning om, hvad der skulle ske for den. Sten tog fat i Kirsten brystvorter, som var dejlige stive, på grund af de opbundne bryster. Kirsten bryster var meget følsomme, og følelserne fra brysterne gik direkte ned i hendes liderlige tøse fisse. Hun havde ikke før i sit liv været så liderlig, og hun følte, at hun blindt ville gøre, hvad Sten bad hende om.
Efter et stykke tid rejste han hende op og bukkede hende forover for at kneppe hende bagfra. Sten tog ikke hensyn til Kirsten, han stak bare sin pik ind i hendes smaskvåde fisse, hvor han tydelig kunne mærke buttpluggen i hendes røv igennem den tynde væg, der adskilte de to elskovshuller. Sten kneppede hende hårdt og kontant et stykke tid, hvorefter han tvang hende på hug igen, for at hun kunne tage hans pik i munden, denne gang nu smurt ind i hendes egne safter. Kirsten protesterede ikke, hun åbnede villigt sin mund, og lod ham trænge ind. Han tog fat i hendes hoved og holdt det fast, imens han kørte pikken så langt ind som muligt. Kirsten opgav al modstand og prøvede at slappe af, så hun kunne tage den helt ned i halshullet. Det lykkedes nogle gange, og Sten trak hende igen op at stå, for igen at bukke hende forover og råkneppe hende. Dette gentog sig et par gange og Kirsten følte, at hun bare var et redskab, som Sten brugte, som han ville, men hun nød det, og hendes liderlighed var stor imens hun bare accepterede, hvad han forlangte.

Da Kirsten for fjerde gang havde slugt hans pik til roden, tog Sten fat i hende, og trak hende hen til et bord, hvor han havde lagt en dyne. Han skilte hendes manchetter ad og lagde hende på ryggen så hendes balder lå på kanten af bordet. Han tog fat i hendes arme og trak dem ud og gjorde dem fat i hver sit hjørne af bordet så hun ikke kunne bevæge dem. Kirstens bryster havde efterhånden skiftet farve og var ekstremt følsomme. Sten begyndte at lege med dem, kyssede vorter og bed let i dem. Virkningen var fantastisk på Kirsten, hun følte at der var direkte forbindelse til hendes våde fisse, og at hun måske kunne komme, bare ved at Sten legede med brysterne. Det fik hun ikke lov til for Sten rejste sig og fjernede de to strips omkring brysterne så der igen var normal gennemstrømning i dem, og kyssede brystvorterne. Kirsten stønnede højt og sagde, - Knep mig Herre, knep mig.
Sten beordrede hende til at hæve benene, så der var fri adgang til hendes huller. Han satte sig nu på knæ, og begyndte at slikke hendes skamlæber hele vejen op og ned, Tungen gik videre om til hendes lille frække stjerne, hvor buttpluggen sad synligt fremme. Kirsten stønnede højt, og hun lå nu meget uroligt. Safterne strømmede ud af hendes fisse, og det eneste hun tænkte på, var at mærke Stens pik, så længe at hun også fik en orgasme. Sten slikkede videre på og omkring hendes dejlige fisse, han stak tungen ind i fissen, samtidig med at hans ene finger legede med hendes klitoris, der stod stiv i toppen af fissen. Imens han gjorde det, begyndte han at bevæge buttpluggen langsomt ud og ind af hendes smalle frække hul.
Kirsten var nu meget tæt på udløsning, og hun stønnede højt og liderligt. Pludselig begyndte hendes krop at ryste, og hun kom i en kæmpe orgasme, hvor hun sprøjtede sine væsker ud af fissen. Sten rejste sig, tog hendes ben op på sine skuldre og stak hans pik helt i bund i hendes fisse i en hurtig bevægelse. Han kneppede hende hårdt i fissen, imens han samtidig bevægede buttpluggen, så Kirsten virkelig følte, at hun blev penetreret i begge huller samtidig. Sten nærmede sig orgasmen og trak buttpluggen helt ud af stjernen, for at gøre plads til hans egen pik. Pikken var godt smurt ind i Kirstens safter, så det gik nemt for ham at få pikhovedet igennem hendes ringmuskel. Kirsten gispede lidt, da hun mærkede udvidelsen af sin stjerne, men hun var stadig så liderlig, at hun bare ønskede, at Sten fuldførte hvad han var i gang med. Sten pressede pikken ind i hendes røv, og han begyndte nu at kneppe hende først i et stille og roligt tempo, imens han masserede hendes klitoris. Sten var meget liderlig og var tæt på at komme, Kirsten stønnede vildt og råbte på pik, og lige pludselig mærkede Sten orgasmen skylle igennem sin krop, og han tømte sin pik og sendte en ordentlig ladning sperm langt op i hendes tarme. Kirsten mærkede at hans pik voksede lidt hvorefter hun kunne mærke at den blev tømt i hende, og hun kom i en orgasme mere.

Sten lod pikken falde lidt sammen, og trak sig herefter ud af hendes røv. Han løsnede Kirstens arme, tog blindfoldet af hende, og gav hende et kæmpe kys. Han førte hende over til sengen, hvor de lagde sig sammen under dynen, helt tæt, imens de nussede hinanden og samlede kræfter til endnu en omgang hed og dejlig sex.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER