LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Cobra©

Genre: Dominans

Dato: 19.12.2017


Et pars udvikling, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Da Mogens satte bilen i gang igen, så de kunne forsætte turen mod sommerhuset, satte Lene sig tilbage i sædet og lukkede øjnene. Hun var forvirret over hvad der var sket de sidste timer, og hun var især forvirret over sin egen liderlighed, hun forstod ikke, hvordan hun kunne tænde så meget på at blive ydmyget og udstillet, men måske var det noget, der havde ligget i hende i mange år. Fakta var, at hun ikke kunne huske, at hendes fisse havde sejlet så meget, og at hun kun havde et ønske, nemlig at få en orgasme, så hende krop kunne slappe af igen.
Lene døsede hen, og det gjorde, at hendes krop slappede af og herved forsvandt presset for at få en orgasme. Hun vågnede ved, at Mogens startede ægget i fissen ganske kort, for derefter at slukke det.
- Nå, tøsen fik lige en lille lur, sagde Mogens, nu skal hun jo ikke tro, at hun skal slappe for meget af, for der skal stadig ydes noget, inden det bliver sengetid. Det er ved at være spisetid, så ret dig op så du ser lidt frisk ud.
Mogens drejede ind af en indkørsel til en lille landevejskro, og Lene blev urolig.
- Mogens, jeg kan da ikke gå derind, som jeg ser ud, de tror jeg er en billig tøs, som er købt til at behage en mand i aften.
- Bare rolig Lene, beskrivelsen bortset fra betaling, er da meget rammende for, hvad du er i dag, og jeg har taget din jakke med, så du ser lidt anstændig ud, når vi går derind.
Mogens parkerede bilen, åbnede bagdøren og åbnede hendes manchetter, så hun kunne få armene fri.
Lene strakte armene og masserede dem lidt for at få blodomløbet til at fungere rigtigt igen. Mogens kom med hendes lille sorte jakke, der dækkede kjolen, så hun så anstændig ud, når de gik ind i kroen.

Da de kom ind i krostuen, spurgte Mogens, om de havde et bord til to, gerne så de sad lidt for sig selv. Der var kun to andre borde optaget, så det kunne sagtens lade sig gøre, sagde tjeneren og viste dem over i et ugenert hjørne. Tjeneren var en flot fyr omkring de 40 år, og han kiggede meget på Lene, og var helt tæt på hende, som om han kunne lugte hendes våde fisse.
- Skal jeg tage fruens jakke, sagde han?
Lene stammede lidt og vidste ikke, hvad hun skulle sige, men Mogens sagde, ja tak, selvfølgelig skal du ikke sidde med jakke på herinde skat. Lene opgav modstanden og tog jakken af og rakte den til tjeneren. Tjeneren smilte og kiggede endnu mere på Lene og tog jakken med ud i garderoben.

Mogens og Lene fik bestilt lidt mad og fik et glas vin hver. Snakken gik stille og rolig og handlede mest om hverdags ting. Pludselig startede Mogens ægget, og Lene blev stum, men kunne også mærke, at hun begyndte at tænde igen. Hun havde svært ved at sidde stille, og der kom lyde ud af hendes mund. Havde de ikke siddet alene, ville sidebordene have hørt hende. Mogens stoppede ægget igen, så Lene faldt til ro.
- Jeg bliver nødt til at gå på toilettet, sagde Lene, ved du hvor det er?
- Jeg tror, du skal hele vejen tilbage forbi baren, sagde Mogens.
- Jamen, jeg har ikke min jakke, så hvad skal jeg gøre, sagde Lene.
- Hold op med at være så generet, sagde Mogens, nu rejser du dig og går på toilettet, der er ingen der kender dig her.
Lene indså, at hun ligeså godt kunne få det overstået, også i betragtning af, at hvis ikke hun rejste sig, ville det gå galt. Hun forlod bordet og passerede det ene bord, hvor der sad et ældre ægtepar, som ikke tog notits af hende. Ved det næste bord, der var besat, sad der et par forretningsfolk, som i det øjeblik hun passerede dem, stoppede snakken og fulgte hende med øjnene, og så snart hun var forbi dem, kunne hun høre, at de kommenterede hendes tøjs frække fremtoning. Mærkelig nok følte hun lidt stolthed, ved at turde vise sig frem, og også at det lød som om det var komplimenter, de gav hende. Da hun nåede baren, så hun tjeneren stå der og kigge på hende.
- Leder du efter toilettet, spurgte han.
- Ja, sagde Lene, samtidig med at hun følte, at kinderne blussede, og hun følte sig klædt af, da han kiggede på hende.
- Nu skal jeg følge dig derud, du ligner en, der skal ledsages, sagde han og tog hende om livet og ledte hende ud til toilettet.
Lene vidste ikke, hvad hun skulle sige, men hun mærkede, at hendes fisse reagerede både på det, han sagde, og fordi han var en flot fyr, som hun sagtens kunne føle sig tiltrukket af, hvis ikke hun havde haft Mogens, som hun elskede. Hvad er det for tanker, jeg har, tænkte hun, er jeg ved at blive en tøs, der er styret af min liderlighed, eller hvad sker der?

Lene ordnede, hvad hun skulle, og på vej tilbage til bordet passerede hun igen de to forretningsmænd, som denne gang kommenterede højlydt, at hun så fræk ud, hvilket fik hende til at rette ryggen en ekstra gang. Det ældre ægtepar så igen ikke noget, men da hun kiggede frem mod bordet, hvor Mogens sad, så hun at tjeneren stod og snakkede med ham. De grinte, og da hun kom nærmere, hørte hun Mogens sige, - Det kan vi godt finde ud af, jeg tror hun er klar til det.
Da hun nåede helt hen til bordet, forlod tjeneren bordet, imens han smilte til hende. Hun satte sig og spurgte Mogens, hvad de havde snakket om.
- Tjeneren har en vis interesse i dig, så det skal du bare være smigret over, sagde Mogens, samtidig med at han startede ægget i hendes fisse. Lene blev igen overvældet af liderligheden, og måtte virkelig koncentrere sig om at sidde stille, men det blev sværere og sværere, og hun manglede simpelthen en orgasme for at få forløst sin liderlighed. Hendes hoved var fuld af forvirrede tanker, og hun ville snart gøre alt for at få en orgasme.
Mogens satte hastigheden ned på ægget og sagde stille til Lene, - Vil du have lov til at komme nu?
- Ja Mogens, lad mig få lov nu, jeg trænger sådan, og jeg vil gøre hvad som helst for at få lov nu.
- Hvad som helst? sagde Mogens.
- Ja, giv mig lov nu, sagde Lene.
- Ok, sagde Mogens, så følg efter mig. Han rejste sig og gik den modsatte vej i forhold til toilettet igennem en dør og ud på en gang med værelser. Han gik hen til en dør på gangen åbnede den og gik ind. Der stod en seng og et skab derinde. Tag din kjole af sagde Mogens, så skal du få din orgasme, men det bliver på min måde. Lene kunne næsten ikke styre sine hænder, men fik taget kjolen af.
- G-strengen også, sagde Mogens, imens han begyndte at løsne sine egne bukser.
Lene stod i sin sorte corsage med kvartskåls BH, selvsiddende strømper og høje sko og hun kunne se sig selv i det store spejl for enden af væggen.
- Hvad ligner du? spurgte Mogens.
Lene var vildt tændt, og hendes liderlig var på højdepunktet, - Jeg ligner en liderlig tøs, der bare vil behage dig, med hvad du ønsker, bare tøsen kan få lov til at få en orgasme.
- Det skal jeg nok sørge for, så kom herhen og tag min pik i munden til at starte med.
Lene kom frem mod Mogens og bukkede sig ned for at tage hans pik i munden, ægget kørte i hendes fisse, der drev med safter. Lene hørte ikke døren bag hende blive åbnet, og at tjeneren kom ind. Mogens holdt fast i hendes hoved og sagde, - nu gør du, hvad jeg siger, så du kan få din orgasme tøs.
Lene mumlede, - Ja Herre, det skal jeg nok.
- Tag ægget ud af din fisse, sagde Mogens.
Lene gjorde, som han sagde, og smed ægget på sengen.
- Spred dine ben, sagde Mogens, og tag imod hvad der kommer.
Lene var fyldt helt op af liderlighed, så uanset hvad Mogens havde sagt, så havde hun gjort det bare, for at få lov til at komme. Hun mærkede nu et par hænder på sine hofter, og inden hun kunne protestere, mærkede hun en voksen pik mod sin fisse, og den blev i en hurtig bevægelse skubbet helt i bund i hendes smask våde og liderlige fisse. Mogens holdt Lenes hoved fast, så hun stadig havde hans pik i munden, og tjeneren begyndte nu rytmiske at banke pikken ud og ind i hendes hungrende fisse. Lene opgave helt at protestere, og begyndte nu at tage imod tjenerens pik, samtidig med at hun byggede en orgasme op, som hun havde trængt til nu i mange timer. Mogens kørte hendes hoved frem og tilbage over sin pik, og tjeneren holdt hende fast, imens han gennemkneppede hende. Det begyndte at sortne for Lenes øjne, og hun mærkede, at tjeneren fyldte hende med en ordentlig ladning sperm, samtidig med at hendes orgasme begyndte, først som en svag vibration, men senere som om hele hendes krop gik i krampe. Mogens tømte samtidig sin pik i hendes mund, uden at Lene forstod det, hendes orgasme blev ved og ved, og til sidst besvimede hun imellem hænderne på Mogens og tjeneren.

Da Lene en halv times tid senere åbnede øjnene, kiggede hun ind i Mogens smilende ansigt.
- Jeg tror nok, at tøsen fik en god og kraftig orgasme, sagde han og smilte.
Lene var helt forvirret og vidste ikke rigtig, hvad hun skulle sige.
- Jeg har aldrig oplevet en så voldsom orgasme før, og i det hele taget så har de sidste timer givet mig rigtig mange oplevelser, som jeg lige skal have fordøjet. Jeg er så glad for, at jeg er gift med en mand som dig, sagde Lene, og jeg glæder mig til resten af weekenden.
- Det er jeg glad for at høre, sagde Mogens, og jeg har valgt at ændre den til, at det er mig der bestemmer hele weekenden, så skal du nok få chancen en anden gang. Kom nu ud af sengen, klokken er 20, og vi skal det sidste stykke til sommerhuset, så vi kan få en god nattesøvn, så du kan være frisk til i morgen.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER