LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Cobra©

Genre: Dominans

Dato: 29.12.2017


Et pars udvikling, del 3
Har du ikke læst de to første afsnit, kan du gøre det HER

Mogens vågnede omkring kl. 8.30 lørdag morgen i sommerhuset. Solen skinnede, og han glædede sig til en ny og spændende dag sammen med Lene. Han var lidt spændt på, hvordan hun ville kommentere det der skete i går. Specielt at han havde udnyttet, at hun var overtændt og liderlig, og hun derfor accepterede at en fremmed mand kneppede hende. Så vidt han vidste, havde hun ikke i deres 32 årige ægteskab haft andre pikke i hende end hans. Lene sov godt, så Mogens listede ud af sengen uden at vække hende. Han gik i bad og kørte til bageren efter morgenbrød. Da han kom tilbage, sov Lene stadig, så han gik i gang med at lave kaffe og blødkogte æg. Lene begyndte at lugte kaffe og vågnede stille og roligt. Mange tanker fløj igennem hendes hoved, hun havde virkelig overtrådt nogle grænser i går, som hun ikke troede, hun selv kunne få sig til. Det var skræmmende, men hun måtte også indrømme, at hun ikke kunne huske, at hun nogen sinde havde været så liderlig som i går.

Lene stod ud af sengen og gik nøgen ind til Mogens i stuen.
- Godmorgen skat, sagde Mogens, dejligt at se dig. Vi kan lige så godt holde os til konceptet fra i går, så jeg går ud fra at du accepterer at jeg fortsat bestemmer hvad der skal ske.
- Mogens, det var den mest fantastiske oplevelse, jeg har haft i mange år, så ja, jeg skal nok gøre, hvad du siger i dag også.
- Ok gå ud og tag et bad og kom herind nøgen, så vi kan spise morgenmad sammen. Du vil ikke få brug for tøj, før vi skal ud af huset.
- Javel Herre, sagde Lene og gik i bad.

Det var lidt kejtet for Lene at sidde nøgen foran Mogens, der havde tøj på, men omvendt syntes hun også, at det bevarede stemningen fra i går, hvor hun bare lystrede ham.
Da de havde spist morgenmad, sagde Mogens, at Lene skulle lægge sig ud på en af drømmesengene, så hun kunne få lidt sol på hele kroppen.
De havde en dejlig afskærmet terrasse, så det synes hun var en god ide, og så kunne hun ligge og slumre lidt. Hun måtte indrømme, at hun var lidt ekstra træt efter i går. Hun gik ud og lagde sig på ryggen, og lod solen varme hendes krop godt igennem. Hun hørte Mogens rydde af bordet, og lidt efter kunne hun høre at han snakkede i telefon, og den sidste sætning som hun hørte ham sige var: - Jeg tror, det bliver en spændende oplevelse for hende, så vi ses.
Hvad har han gang i, tænkte Lene, samtidig med at hun kunne mærke at det havde betydning for fugtigheden i hendes fisse. Kan jeg virkelig ligge her og blive liderlig af at høre Mogens snakke i telefon? tænkte hun. Det var meget mærkeligt, men hun måtte indrømme, at hun nød liderligheden, og hun begyndte at lege med sin fisse, kørte et par fingre ind imellem skamlæberne og strøg blidt clitten, så det gav et lille sæt i hende. Hun blev afbrudt af, at Mogens ret højt sagde:
- Hvad laver du tøs, aftalen er, at jeg bestemmer, hvad du skal have af fornøjelse i denne weekend.
Lene fjerne hånden fra fissen og sagde - Undskyld Herre, jeg kan ikke gøre for det, men jeg er så liderlig lige nu, efter at jeg hørte, hvad du afsluttede din telefonsamtale med. Jeg kan ikke styre min liderlighed mere, efter du har taget over for mig.
- Uanset hvad, så rører du kun din fisse, når jeg har givet lov til det, sagde Mogens, er det forstået?
- Ja, og undskyld Herre, sagde Lene.
- Ok, uanset om du undskylder, har du gjort noget forkert, og det skal du straffes for, sagde Mogens og rejste sig.
Mogens kom tilbage med manchetter til både arme og ben samt noget reb. Han gav Lene manchetterne på og bandt hendes arme og ben ud til siderne, så hun lå fastspændt på drømmesengen som i et kryds. På trods af den ydmygende situation, mærkede Lene, at safterne havde frit løb i hendes fisse, og hun ventede spændt på, hvad Mogens ville gøre ved hende.
Mogens kom ud med en to liters glasflaske med en prop, hvor der monteret en slange med en lukke anordning på. Mogens hang flasken op i udhænget og sagde til Lene: - Du har prøvet en del i går, og du blev tændt af det, har jeg kunnet mærke. Nu er tiden kommet til, at vi også tager dit bageste hul i brug i vores fælles leg. Inden vi gør det, er du selvfølgelig nød til at blive ordentligt renset ud.
Lene turde ikke sige noget, men blev bare liggende stille, lidt forvirret over hvad der skulle ske.
Mogens tog slangen og trykkede den et godt stykke op i hendes anus. Han kørte slangen lidt frem og tilbage, for at Lene kunne vænne sig til følelsen af at have noget i sit lille stramme hul. Det var et sted på hendes krop, som aldrig var blevet brugt til deres seksuelle lege, så hun var meget usikker. Mogens hentede et massageapparat med et stort roterende hoved, som han begyndte at køre op og ned på hendes skamlæber, samtidig med at han åbnede for slangen med vand. Lene var ved at gå til af liderlighed på grund af massage apparatet, og følelsen blev forstærket af, at hun mærkede det lunkne vand fylde hendes tarme. Mogens slukkede og tændte apparatet tilpas til, at Lene nærmede sig klimaks, og Mogens lukkede for slangen, da der var sendt ca. 1½ liter væske ind i hendes tarme. Hendes mave begyndte at gøre lidt ondt på grund af de udspilede tarme, og lige før hun eksploderede i en orgasme, slukkede Mogens helt for massage apparatet og sagde til Lene. - Det var jo ikke en fornøjelse, du skulle have, men en straf, så lad os lade det blive ved det.
- Åhhh, sagde Lene, jeg er så tændt, så please lad mig få lov til at komme.
- Stop så, sagde Mogens, jeg synes du glemmer, hvem der bestemmer. Nu skal du høre, jeg løsner dig, og så rejser du dig langsomt op, uden at spilde noget af det vand, der er i dine tarme.
- Javel Herre, sagde Lene, der nu for alvor mærkede smerten i sin mave og tarme.
Da Lene var kommet op og stå, fulgte hun med Mogens ud på græsplænen, hvor hun fik besked på at sætte sig på hug og tømme sig selv.
Det var en hel forløsning for Lene, og smerten i mave og tarme forsvandt hurtigt. Hun måtte blive siddende et stykke tid, for vandet blev ved med at risle ud af hende. Hun følte stadig en liderlighed, på trods af den smerte, hun havde haft i maven, og hun begyndte at glæde sig til hvad der skulle ske i løbet af dagen. Da hun var færdig, rejste hun sig og gik ud og vaskede sig, inden hun lagde sig tilbage og nød solskinnet.

Klokken var ved at nærme sig middag, og Mogens kaldte på Lene.
- Nu har du kunne slappet af noget tid, og vi skal videre i dagens opgaver. Tiden er inde til, at vi skal ud af huset, så du skal have lidt tøj på. Kom herind og stil dig foran mig med armene over hovedet.
Lene gjorde, som han sagde, og var spændt på, hvad der skulle ske. Mogens kom hen til hende med 2 stk. læderremme, der næsten lignede hundehalsbånd med spænde, bare lidt kraftigere. Han tog den ene rem og lagde den rundt om hendes højre bryst og strammede til, så brystet næsten stod ud i luften. Bagefter gjorde han det samme med hendes venstre bryst.
- Tag armen ned, sagde Mogens.
Lene kunne mærke at det strammede i brysterne, men det var en behagelig følelse.
- Buk dig hen over spisebordet, sagde Mogens.
Lene bukkede sig og de opspændte bryster lå ned på bordpladen, hvilket sendte små signaler ned i hendes fisse.
- Spred benene, sagde Mogens og gik hen bag hende. Hun mærkede, at han skilte hendes balder, og at han smurte lidt køligt creme omkring hendes stramme hul. Han stak en finger op og kørte den lidt frem og tilbage, så ringmuskelen vænnede sig til udvidelsen. Efter et stykke tid trak han fingeren ud, og hun mærkede en kold genstand blive trykke imod ring musklen. Efter kort tid og lidt smerte brød den igennem, så den sad fast. Hun kunne mærke at det var en stål buttplug, der var sat op i hende, og det pressede ikke på ringmusklen, nu det var den smalle del, der sad der.
- Rejs dig op, sagde Mogens, du må hellere få lidt tøj på.
Han kom med hendes sorte luftige sommerkjole, som Lene fik besked på at tage på.
- Gå så ud i gangen og finde dine høje sommersanddaler, så du er klar til en lille køretur, sagde Mogens.
Lene lystrede bare, det var ligesom om, at hun efterhånden bare lystrede Mogens på en måde, hvor hun havde fuld tillid til, hvad han havde tænkt sig. Mogens tog sko på og de satte sig ud i bilen.

Da de havde kørt lidt, begyndte Lene at mærke stor følsomhed i hendes bryster, det var som om, at bare det, at hendes løse kjole kørte hen over brysterne, var nok til at hun blev tændt, og hendes brystvorter rejste sig til små hårde knopper. Følelserne fra brystvorterne forplantede sig ned i hendes fisse, der blev mere og mere våd. Lene vidste ikke hvorfor, hun tændte så nemt i denne weekend, men hun måtte indrømme, at det var en fantastisk følelse, og hun var spændt på, hvad Mogens kunne finde på i dag.

Da de havde kørt i ca. 10 minutter, tog Mogens telefonen og ringede op. Da der var forbindelse, var det eneste han sagde, - Vi er der om ca. 10 minutter, så gør klar.
Lene var ved at sige noget, men lod være og satte sig behageligt til rette i sædet og koncentrerede sig om følelsen i bryster, fisse og røv. Hun kogte mere og mere inden i.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER