LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Cobra©

Genre: SM

Dato: 14.01.2018


Et pars udvikling, del 4
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Da Mogens og Lene havde kørt i ca. 10 minutter, drejede Mogens ned ad en indkørsel til en stor firlænget gård. Da de nåede gårdspladsen kunne Lene se, at et par andre biler holdt parkeret. Mogens stoppede bilen.
- Så tøz, så står du ud af bilen og følger med mig. Du vil i dag opleve en ny ting som jeg tror vil tænde tøzen i dig. Gør hvad der bliver sagt og hav fuld tillid til mig.
Lene vidste ikke hvad hun skulle sige ud over ”Ja Herre” og steg ud af bilen. Hendes bryster var meget følsomme og brystvorterne sendte hele tiden signaler ned i fissen, når kjolen bevægede sig hen over dem. Hun mærkede også tydeligt buttpluggen i hendes tarm, hvilket også gjorde hende liderlig. Lene var meget spændt på, hvad der skulle ske, så hun fulgte bare efter Mogens over mod den ene bygning. Mogens bankede på, og efter et lille øjeblik blev døren åbnet af en nøgen kvinde, der imens hun kiggede ned i jorden sagde, - Velkommen, min Herre har bedt mig følge Dem og Deres tøz ovenpå, så hun kan gøres klar.
Mogens og Lene fulgte efter hende, og Lene kunne ikke lade være med at beundre kvindens krop, da hun gik foran dem. Hvorfor tænker jeg på kvinder som noget frækt og udfordrende, tænkte hun, som aldrig havde skænket sit eget køn en tanke ud i det seksuelle. Hvad sker der med mig i disse dage? tænkte hun.
Da de nåede op på 1. salen, var der en dør midt på gangen, som de standsede ud for. Kvinden åbnede den og bad dem gå indenfor. Der var næsten mørkt i rummet, og det eneste der lyste det op var nogle store stearin lys, der stod ude i kanten af rummet i nogle store messingstager.

Da Lenes øjne havde vænnet sig til mørket, kunne hun se, at rummet var fyldt med diverse remedier, der mindede hende om en fortid, hvor folk blev mishandlet og pint af forskellige årsager. Hun slugte det hele med øjnene, men der kom ingen ord over hendes læber. Hun var stum, liderlig og var spændt på, hvad der skulle ske. Hendes blik nåede også et bord, der stod i den ene side, og her kunne hun se, at der sad en person. Personen rejste sig og sagde til Mogens, - Velkommen til dig og din tøz, Mogens, jeg håber, det bliver første møde af mange, men det kræver selvfølgelig at tøzen består vores lille optagelses prøve. Lad os starte med at gøre hende klar så hun kan nyde første del. Han kom helt hen til dem og sagde, Tag din kjole af tøz!
Hans stemme var meget myndig, og Lene tænkte ikke over, hvad hun gjorde, hun tog bare kjolen af og stod nøgen foran ham, med sine opspændte bryster, buttplug i røven og høje sandaler.
Manden tog fat om hendes ene bryst, og hun gav et gisp fra sig. Han strammede grebet, hvilket gjorde, at Lene ømmede sig.
- Nåh, tøzen er lidt ømfindtlig, sagde han, det skal vi nok få prøvet lidt mere af. Fra nu af kalder tøzen mig kun Master, er det accepteret? sagde han hårdt til Lene.
- Ja Master, tøzen har forstået, sagde hun.
- Din Herre har bedt mig om at få tøzen igennem en lille prøve, der skal vise, om tøzen er en lydig tøz, der kan deltage i fremtidige møder med en sluttet kreds af mennesker, sagde Master. Tøzen vil derfor se og prøve ting i dag, som hun aldrig har set eller prøvet før. Der tillades ikke, at tøzen siger nej til noget, gør hun det bare en gang, bliver hun sendt af sted, og skal ikke komme mere. Er det forstået?
- Ja Master, sagde Lene.
Master gav Mogens 4 lædermanchetter, som Mogens satte på hendes arme og ben.
- Løft armene, sagde Master, og fastgjorde hendes armmanchetter til to ringe, som hang ned fra loftet i kæder. Da hun var fastgjort, strammede han kæderne, så hun var helt spændt ud. Mogens kom hen til hende og sagde, - Første del er, at tøzen skal kigge på behandlingen af en anden tøz, og for at komme i den rette stemning, får hun disse 4 japanske klemmer på.
Han satte den ene på hendes venstre brystvorte, og Lene stønnede kraftigt, da smerten med det samme gik igennem hendes krop, men samtidig kunne hun også mærke safterne i sin fisse. Det samme skete, da han satte den næste klemme på hendes højre brystvorte. Da hun havde stået lidt, fortog smerten i brystvorterne sig, men hver gang hun bevægede sig, kunne hun mærke dem. De sidste to klemmer satte Mogens i hendes ydre skamlæber, og Lenes reaktion var næsten den samme, som da klemmerne blev sat på brystvorterne, smerte og kraftig reaktion i fissen.

En dør blev åbnet i den anden ende af lokalet, og Master kom ind med kvinden, der havde taget imod dem. Hun havde ikke noget tøj på, men havde dog læder manchetter på arme og ben, samt et par højhælede sko. Ud over det havde hun et kraftigt læderhalsbånd på, hvor der var sat en lædersnor i, som Master trak hende af sted i. De kom over til Lene, som stod uroligt, ved tanken om, hvad der skulle ske.
- Slik tøzens brystvorter, sagde Master og trak slavinden helt hen til Lene.
Slavinden gjorde som befalet, og reaktionen hos Lene var kraftig. Lystfølelsen var enorm, og da slavinden bed let i brystvorterne på skift, begyndte Lenes skridt at reagere kraftigt. Det dunkede i hendes fisse, og det eneste hun havde i tankerne, var at få lov til at komme.
- Hjælp mig med at komme, hviskede hun til slavinden, jeg er så liderlig.
- Sæt dig på knæ, sagde Master, så du kan nå tøzens fisse.
Slavinden gjorde, som Master sagde, og begyndte at bearbejde Lenes fisse med sin tunge.
Lene rystede vildt i kroppen, og hun kunne ikke holde kraftige støn tilbage, og første gang at slavinden rørte hendes klit, eksploderede hun i en kæmpe orgasme.
Lenes krop havde svært ved at falde til ro, og hun hang mere eller mindre i kæderne i et stykke tid, indtil hun fik kræfterne tilbage i sine ben. Imens Lene kom til kræfter, havde Master ført slavinden hen til nogle tilsvarende kæder, som Lene var bundet til, og hun var også strammet op, så hun næsten stod på tæer. Lene kiggede på hende og sendte hende et taknemmeligt blik, fordi hun havde hjulpet Lene til en forløsning.
Master kom hen til slavinden og gav hende en gag i munden med en læderrem, som han spændte i nakken på hende.
- Slavinden har ikke overholdt alle regler i den sidste uges tid, sagde Master, så hun står til en straf, som hun skal have i dag. Det tøzen skal overvære nu, er noget der vil indgå i fremtidens opdragelse af tøzen, sagde Master.
Master lagde 4 forskellige værktøjer på bordet ved siden af sig. Det første, han tog, var en næsten 4 kantet padle som han begyndte at varme slavinden balder op med. Først slog han med lette slag, som blev fordelt hen over slavinden balder, der begyndte at ændre farve fra lyse til at have en rødlig farve. Efter et stykke tid blev slagene lidt kraftigere, og det samme blev den røde farve. Slavinden var næsten helt tavs, der kom kun små lyde ud fra hendes gaggede mund. Efter et stykke tid tog Master en mindre pisk med mange læderstropper, og han begyndte derefter blidt at piske slavinden både på ryggen og foran, hvor også skridt og bryster blev ramt. Master slog ikke hårdt, men han var meget nøjagtig med at nå rundt på hele kroppen, og slavinden begyndte at blive mere urolig, og lydene fra hendes gaggede mund blev kraftigere.

Lene kiggede fascineret på det, der skete foran hende, og selvom hun ikke havde overværet en straf til en slavinde før, var det ikke noget der afskrækkede hende, tværtimod begyndte hun at føle en hvis tiltrækning af slavinden, og hvad der blev gjort ved hende. Lene havde ikke bemærket, at Mogens var gået hen bagved hende, men pludselig tog han fat i begge klemmer på hendes brystvorter og tog dem af i et snuptag. Lene skreg, da smerten ramte hende og rykkede i begge kæderne. Mogens slikkede begge hendes brystvorter for at dulme smerterne, og Lene faldt til ro igen.
Åh gud, tænkte Lene, hvordan kan det være, at smerten går lige ned i min fisse, er jeg ved at ændre mig fuldstændig, eller hvad sker der? Hun rettede igen blikket mod slavinden, der nu var begyndt at få farve over det meste af kroppen, efter at Master havde lagt lidt flere kræfter i pisken. Mogens kom over til dem med klemmerne fra Lene, og Master satte dem fat på slavindens brystvorter. Han satte en kæde imellem dem, og spændte dem op til ringen i slavindens halsbånd. Slavinden gav sig kraftigt, og savlet stod ud af mundvigene på hende.
Master tog nu fat i den tredje ting på bordet, det var en kraftigere pisk med plastik remme, som satte tydelige spor. Denne gang varmede han ikke slavinden op, for hun var mærket og rød over hele kroppen. Lene kunne se, at der var pæn kraft i slagene, som spredte sig helt nede fra lårene og op til slavindens bryster. Slavinden var efterhånden gået helt ind i sin egen verden og hang nu nærmest i kæderne. Hendes udtryk var fjernt, men når Master ramte hende tæt på fisse og bryster, gav hun sig meget, som om hun var nær en orgasme. Master stoppede med den kraftige pisk og tog det sidste stykke på bordet, som viste sig at være et kraftigt massageapparat. Han begyndte at bearbejde slavindens fisse helt omme fra anus og op til klitoris stile og roligt. Slavinden begyndte at stønne højt og bevægede underkroppen, så hun hele tiden prøvede at få massagestaven op på sin klitoris, og hun lignede en, der var meget tæt på at nå klimaks. Master fjernede massagestaven og gik væk fra slavinden, som tydeligt var tæt på at komme. Han gik hen til hende og løsnede remmen på gaggen og tog den ud af munden på hende. Slavinden hulkede, og bad Master om lov til at komme. Master stillede sig foran Lene, som var helt tændt af, hvad hun havde set.
- Jeg har tænkt mig, at du skal have lov til at hjælpe slavinden, med at få hendes ønske opfyldt, sagde han.
Lene vidste ikke, hvad hun skulle sige, hun havde ikke prøvet at være sammen med en kvinde før, hvad ville Mogens sige og ja… hun var ikke tryg ved sine egne tanker. Hun var betaget af slavinden, men turde ikke gå skridtet videre.
Master sagde, - Ok, så får slavinden ikke lov til at blive forløst, for jeg gør det ikke.
Slavinden så lettere panisk ud og kunne ikke holde sin mund.
- Tøz, hjælp mig, jeg er så tændt, og jeg vil gøre alt for at få lov til at gå igennem en orgasme.
Lene råbte til Master, - Jeg gør det, løs mig, så jeg kan komme hen til slavinden!
Master smilte, løste hende, og hjalp hende over til slavinden.
- Ned på knæ, tøz, og begynd at slikke slavinden, beordrede han.
Lene gjorde, som hun fik besked på, og blev igen overrasket over sig selv. Hun var liderlig, hun nød at føre sin tunge op i en fremmed kvinde, noget hun aldrig havde prøvet før. Slavinden var utrolig våd, og hendes safter blev smurt ud over Lenes hoved, men Lene følte ikke nogen væmmelse med det, tværtimod lagde hun flere kræfter i at slikke slavinden ordentligt. Slavinden begyndte at ryste over hele kroppen og råbte ”fortsæt tøz der er dejligt,” og så eksploderede hun i en kæmpe orgasme, der sprøjtede væske ud af fissen på hende.
Lene trak sig væk, og var på en gang glad over at have hjulpet slavinden, var overrasket over hvor godt hun følte sig, og samtidig kunne hun ikke forstå sin egen liderlighed. Hun begyndte at tage sig selv på skamlæberne og mærkede klemmerne, som stadig sad der. De smertede lidt, når hun rørte dem, men ikke mere end det gav hende en yderligere lystfølelse.
Mogens så, hvad hun havde gang i og råbte, - Stop tøz, det er ikke op til tøzen at bestemme over sin krop!
- Undskyld Herre, sagde hun og fjernede hænderne.
Mogens trak hende op at stå og tog hende med over til en gabestok, som han klappede sammen over hendes hoved og arme, så hun stod foroverbøjet med strittende røv. Benmanchetterne blev bundet ud til nogle kroge, så hendes fisse stod helt åben.
- Jeg tror, det er pigerne aften, sagde Master og løsnede sin slavinde.
- Jeg tror tøzen gerne vil have, at du hjælper hende, slavinde.
Master hentede en strapon i et læderbælte, som han spændte på slavinden.

Fortsættes her

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER