LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Cobra©

Genre: Dominans

Dato: 28.01.2018


Et pars udvikling, del 5
Har du ikke læst de to første afsnit, kan du gøre det HER

Slavinden gik over imod Lene på en noget usikker måde. Dels havde hun lige fået en kæmpe orgasme, og dels var hendes krop øm over det hele fra hendes Masters afstraffelse af hende. Hendes brystvorter smertede fra de japanske klemmer, og hun skulle lige have blodomløbet rigtigt i gang igen. Hun var spændt på, hvordan Lene ville reagere, når hun nu skulle kneppes af en anden kvinde. Hun synes ikke, det var svært for hende selv, da hun jo bare gjorde, hvad hendes Master havde sagt, og hun var efterhånden vant til, at hun blev bedt om ting, som almindelige folk måske ikke synes var normalt, men hun var nået til et punkt, hvor hun for alt i verden ville gøre sin Master tilfreds, samtidig med at hun også havde fået nogle vilde seksuelle oplevelser ud af hendes Masters forskellige påfund. Den strapon hun havde på var dobbeltvirkende på den måde, at der sad en dildo godt oppe i hendes fisse, så hun ville kunne mærke, hver gang at hun stødte ind i Lenes huller, uanset om det var mund, røv eller fisse. Bare den tanke gjorde, at liderligheden bredte sig i hende, hvilket fik hende til at glemme sin ømme krop.

Lene stod spændt og liderlig og ventede på, hvad der skulle ske. Hun så at slavinden fik monteret den store strapon med en indvendig dildo, og hun ventede nu kun på, at slavinden ville kneppe hende bagfra, imens hun stod i gabestokken. Hun havde stadig buttpluggen i, som Mogens satte op, inden de kørte hjemmefra, og de japanske klemmer sad stadig i hendes yderste skamlæber. Åh gud, tænkte hun, vil der være plads i hendes fisse til den store strapon, når hun havde buttpluggen i det andet hul?
Og hvad med klemmerne? Ville de begynde at gøre ondt, når slavinden ramte dem, imens hun kneppede Lene? Lene blev lidt utryg, men samtidig kunne hun mærke, at hun var liderlig som aldrig før, og nu stod slavinden foran hende.
- Nå tøz, nu har du stået og nydt, at jeg har været under Masters behandling, men nu er freden forbi for dig, sagde slavinden og gik helt hen til Lenes hoved.
- Åbn munden, tøz, så du kan smage min pik, sagde slavinden.
Lene åbnede automatisk munden, og den store strapon gled langsomt ind i munden på hende. Slavinden tog fat i håret på Lene og begyndte stille og roligt at mundkneppe hende. Langsomt pressede hun pikken længere og længere ned i halsen på Lene, hun pressede den så langt ind, at Lene begyndte at lave opkast bevægelser, og der kom mere og mere spyt ud af munden på Lene. Den sorte strapon var efterhånden fuldstændig fedtet ind i Lenes safter, og Slavinden trak den ud og gik om bagved Lene. Lene var glad for at få pikken ud af munden, og inden hendes åndedræt var blevet normalt igen, mærkede hun, at slavinde tog fat i klemmerne for at trække skamlæberne til side, så hun kunne få den store strapon stukket ind i Lenes fisse.
Lene skreg, da hun mærkede smerterne fra klemmerne og stønnede højlydt, da hun mærkede den store strapon bevæge sig dybere og dybere op i hendes udspilede fisse. Hun mærkede også buttpluggen i sin røv, der nu kun blev adskilt af væggen mellem fissen og hendes tarm, så derfor blev hun mere opmærksom på den. Slavinden fortsatte med at presse pikken længere og længere ind, og efter kort tid var hele pikken begravet i Lenes fisse og hun begyndte nu at køre den ind og ud, først langsomt men derefter med mere fart på. Lenes stønnen gled mere og mere over i en nydende tone, hun havde aldrig prøvet denne kombination af smerte og nydelse på sin krop, og det at hun var fastspændt og ikke kunne gøre noget ved det, hidsede hende ekstra op. Hendes støn gik over i ord som ”knep mig” ”ja tag mig hårdt” osv. imens slavinden kneppede hende hårdt. Pludselig tog hun pikken ud og Lene blev forvirret og prøvede at skubbe sig hen til slavinden. Lene mærkede så at slavinden tog fat i hendes buttplug og trak den langsomt ud. Da det tykkeste på buttpluggen passerede lukkemusklen, kom der et skrig over Lenes læber. Slavinden satte nu den smask våde strapon til Lenes anus og trykkede den langsomt men sikkert op i Lenes røv. Lenes lyde blev igen voldsommere specielt fordi smerten i hendes ringmuskel var enorm og dels fordi slavinden fjernede en af klemmerne i hendes skamlæber så blodet kunne løbe til igen. Efter et stykke tid var røvhullet udvidet så meget, at smerten fortog sig, og så begyndte Lenes lyde at blive lavere og lød mere som nydelse end smerte. Slavinden kørte pikken helt ind og næsten helt ud i lange serier, samtidig med at hun begyndte at massere Lenes klitoris. Da hun rørte klitoris første gang, gav det et sæt i Lene, og hun begyndte igen at bede om at få lov til at komme. Denne gang blev slavinden ved med at kneppe Lene, samtidig med at hun legede med Lenes klitoris, og Lene mærkede, at en kæmpe orgasme var på vej. Lydene blev kraftigere fra Lene, og slavinden fjernede den sidste klemme i skamlæberne, og lige pludselig eksploderede Lene i en kæmpe orgasme, og hang derefter slapt i gabestokken, efter at slavinden havde trukket hendes strapon ud af Lenes røv.

Efter et par minutter kom Lene til sig selv, og hun kunne høre, at Master og Mogens stod og snakkede lavmeldt sammen. Slavinden sad på knæ foran dem for at tage imod besked fra dem. Efter et stykke tid rejste hun sig, Master fjernede hendes strapon, og hun kom over til Lene.
- Vore Herrer har besluttet, at vi har gjort det godt ind til nu, så de har givet os lov til at få et dejligt varmt bad.
Hun låste gabestokken op og bad Lene om at følge med. Lene sagde ikke noget, men fulgte bare efter slavinden uden at stille spørgsmål. Lene mærkede smerten i sin røv, efter at den havde været udspilet så kraftigt, som den havde, så tempoet var ikke ret højt. De gik ned af trappen og ind i et dejligt stort badeværelse, med både jacuzzi og brusekabine. I midten af rummet stod der en stor bred briks med en læder madras på. Slavinden trak Lene over under bruseren, og begyndte at spule hende over med dejligt varmt vand. Hun stoppede bruseren og begyndte at sæbe Lene ind på hele kroppen. Da hun nåede fissen på Lene gjorde hun meget ud af at få sæben helt ind ved at køre et par fingre rundt i hele fissen. Det samme skete, da hun nåede Lenes røv, men her ømmede Lene sig, så slavinden gjorde det lidt mere forsigtigt.
- Vil du hjælpe mig? spurgte slavinden, og de byttede plads, så Lene begyndte at sprøjte varmt vand på slavinden, inden hun begyndte at sæbe hende ind. Det var lidt mærkeligt for Lene at røre en kvinde intimt, det havde hun aldrig prøvet før. Hun var fast overbevist om, at hun kun var til mænd, så hun havde svært ved at forstå, hvad der skete med hende. Hun nød at berøre den dejlige slavinde, og i betragtning af hvad der var sket med hende i denne weekend, rent seksuelt, var det her jo ren fornøjelse for hende. Slavindes bryster var ikke så store som Lenes, men de var små og faste, og så havde slavinden forholdsvis lange brystvorter, der, ved lidt berøring, strittede direkte ud i luften. Lene kunne ikke lade være med at sæbe lidt ekstra ind på brystvorterne, så de begyndte at stritte. Slavinden kvitterede med lidt liderlig stønnen. Lene fortsatte hen over den forslåede krop og ned til slavindens fisse, der var glat ligesom Lenes. Den blev også vaske godt indvendigt, ligesom slavinden røv også blev det. Da slavinden var blevet skyllet af, tog hun Lene i hånden og de gik over til jacuzzien, der var gjort klar med dejlig varmt vand og velduftende sæbe. Slavinden tænde jacuzzien, og de satte sig ved siden af hinanden og nød boblerne massere deres krop overalt. De to kvinder døsede hen og nød at det varme vand, og boblerne fik deres trætte kroppe til at slappe af. Deres hoveder bøjedes sig ind mod hinanden og de lagde armen om hinanden så de ikke væltede til siden. Efter 15 minutter stoppede jacuzzien, og de to kvinder stod op og gik over til briksen, der stod midt på gulvet. Der lå to store håndklæder, så de tog et hver, og begyndte at tørre sig. Da de var færdige med det, bad slavinden Lene om at lægge sig på maven på briksen. Herefter begyndte kun at smøre Lenes krop ind med en dejlig kraftig og masserende creme, på en måde der var en mellemting med massage og intim berøring. Hun startede helt oppe ved skuldrene og fik Lene til at slappe helt af i kroppen. Hun fortsatte massagen hele vejen ned af kroppen og helt ud i tæerne. Der blev givet lidt ekstra opmærksomhed på området omkring Lenes røv, og slavinden undlod heller ikke at ”lade” en finger med creme smutte op i røven på Lene. Lene fik besked på at vende sig om, så den samme behandling kunne ske på forsiden. Slavinden virkede fascineret af Lenes store bryster, som fik en ekstra grundig indsmøring, og det samme skete, da hun nåede ned til Lenes underliv. Lene kunne mærkede, at fugtigheden i hendes fisse blev mere og mere kraftig, og hun tog sig i at tænke; bliv ved jeg nyder dine berøringer, og hun havde intet imod, at det var en kvinde, der fik liderligheden frem i hendes krop. Indsmøringen af både de yderste og inderste skamlæber blev intensiveret ligesom området omkring klitoris. Lene begyndte at stønne højlydt, og pludselig mærkede hun at slavinden lagde sig op på briksen.

Lene spredte sin ben som en invitation og slavinden lagde sig imellem benene og begyndte at slikke Lenes fisse. Først stille og roligt uden om fisse indgangen, herefter bevægede tungen sig ind i den våde grotte og Lenes lyde var nu ikke til at tage fejl af. Safterne fossede ud af fissen og slavinden udnyttede at Lene var på vej. Hendes tunge nærmede sig Lenes klitoris, hvilket kunne høres på Lene og et par fingre forsvandt op i fissen. Lene rystede i kroppen, og da slavinden bearbejde klitoris samtidig med at fire fingre var oppe i Lenes fisse, kom Lene i en vådorgasme, der sprøjtede ud af hende imellem slavindens fingre. Lene rejste sig op og gav slavinden et kys og sagde tak for den dejlige behandling. Herefter blev slavinden først lagt på maven og smurt ind efter alle kunstens regler hvorefter hun blev vendt om så Lene kunne tage fat på forsiden. Lene brugte en del tid på slavinden bryster hvor vorterne igen begyndte at stritte som små pikke. Lene bed let i dem og reaktionen fra slavinden kom med det samme i form af små klynk og støn. Lene bevægede sig ned til slavinden dejlige fisse og slavinden gjorde som Lene, nemlig spredte sine ben så Lene kunne komme til hendes fisse med sin mund. Lene var forbavset over sig selv, her lå hun, som for 48 timer siden aldrig havde lavet noget seksuelt med en kvinde, og nød at slikke en fremmed kvindes fisse, lege med hendes bryster og hvad man eller kan finde på. Hvad var der sket med hende, hvorfor havde hun lige pludselig fornøjelse af seksuelle ting som altid havde været hende meget fjerne. Lenes tunge begyndte at bearbejde slavinden skamlæber, og hun stak tungen så langt ind i fissen, som hun kunne, samtidig med at hendes tommelfinger blidt masserede slavinden anus. Slavinden stønnede nu også højt, og lyden blev ikke mindre, da Lenes tunge ramte hendes klitoris. Lene tunge skiftede nu til enten at være på klitoris eller inde i slavindens fisse, og hendes tommelfinger passerede nu slavindes lukkemuskel og forsvandt så langt op den kunne i slavindens tarm. Slavinden rokkede sig frem og tilbage, og da Lene koncentrerede sig om hendes klitoris, kom slavinden i en dejlig orgasme. Lene trak sin tommelfinger ud af slavinden og kravlede op til hende og gav hende et kraftigt tungekys, som slavinde besvarede på samme måde.
- Lad os gå hen i jacuzzien og slappe endnu engang, inden vi skal deltage i aftenens fest, sagde slavinden til Lene

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER