LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Cobra©

Genre: SM

Dato: 11.02.2018


Et pars udvikling, del 6
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde dem HER

Jacuzzien slukkede efter ca. 15 minutter og de to piger, Slavinden og Tøzen (Lene), stod op for at tørre sig. De var begge døsige og trætte i kroppen efter det, de havde været igennem indtil nu i dag. Klokken nærmede sig 17, og Lene følte sult, og kom i tanke om, at hun ikke havde fået noget fast føde i mange timer nu. Som svar på hendes tanker, sagde Slavinden, at de kunne tage en kimono på og gå op i køkkenet for at få noget at spise og drikke, inden de skulle forberedes til aftenens event. De satte sig ved et bord i køkkenet og slavinden satte masser af vand og forskelligt brød og pålæg på bordet. De to piger snakkede godt sammen og begyndte at få lidt bedre kendskab til hinanden. Lene fandt ud af, at slavinden hed Lise, var 35 år, og at hun havde været sammen med sin Master i 4 år. Hun havde været gift i 5 år fra hun var 25 til hun var 30 hvor hun havde levet et helt ”almindeligt” med ”almindeligt” sex når de havde lyst. På en måde var hun tilfreds, men hun følte hele tiden at der manglede noget i hendes tilværelse. Hun var begyndt at opsøge information og mere eksperimenterende måder at dyrke sex på, og hurtigt fangede dominerende sex hendes opmærksomhed. Hun var den usikre type, der havde det godt, med en der bestemte, og hun kunne mærke, at det tændte hende, når hun læste om opdragelse, smerte og ydmygelse. Efter at hun havde læst en del om emnet, mistede hun mere og mere interessen i at dyrke almindeligt sex med sin kæreste, og hun prøvede på forskellige måder at gøre opmærksom på, at hun havde behov for at han tog 100 % over og bestemte, hvad og hvordan hun skulle stå til rådighed. Hun havde også behov for at han straffede hende, hvis ikke hun gjorde, som han havde bestemt. Hendes kæreste var slet ikke rede til at ændre sig så meget, så hun besluttede sig til at stoppeforholdet. Derefter begyndte hun at bruge endnu mere tid på at finde ud af, hvordan hun kunne få sine ønsker opfyldt, og vendepunktet kom, da hun var på et kursus, hvor han, der i dag er hendes Master, underviste. Hans myndighed og tone overbeviste hende om at han var manden hun ville leve sammen med uanset hans betingelser. En uge senere flyttede Lise ind hos Master og har siden levet som 24/7 slavinde/tøz for ham og hun har aldrig været så lykkelig, som hun er nu.

- Kan du ikke fortælle mig lidt om, hvad der skal ske i aften, spurgte Lene.
- Jeg kan fortælle dig, hvad jeg ved, men jeg får aldrig alt at vide, der kommer overraskelser til hver gang. Jeg ved, at din Herre har bedt Master og han venner hjælpe til med at prøve dine grænser af i aften. De har korresponderet igennem længere tid, og datoen har været aftalt længe. Lene blev noget overrasket, for det var først for et par uger siden, at Mogens havde talt om, de skulle ændre deres sexliv markant. Han havde så åbenbart været i kontakt med Master før den tid og planlagt det hele. Igen blev hun lidt overvældet over, både hvad hun havde gået igennem de sidste par dage, men også hvor meget Mogens havde planlagt skulle ske. Hvad hvis Lene ikke var gået med til noget, eller dele af det? Samtidig måtte hun indrømme, at hun aldrig havde haft så intense sex oplevelser som her fredag og lørdag, og hun begyndte at blive mere og mere overbevist om, at hendes fremtidige sexliv skulle styres af dominans, smerte og en masse nye områder, hvor hun indtil nu ikke havde været. Hun var klar til at lade Mogens styre sit liv fremadrettet, fordi hun stolede 100% på, at han ikke ville udsætte hende for noget, som ville skade hende. Lise fortalte Lene, at hun vidste, at der ville komme 3 par mere i aften, alle par, hvor der var en S og en M. Ved to af parrene var det kvinden, der var den dominante, der havde hver sin slave med.
Lene gik over til Lise og gav hende et langt dybt kys.
- Hvor er jeg glad for, at jeg har lært dig at kende, og at du skal være med hele aftenen.

Da de var færdige med at spise, gik de op i et lokale på 1. salen ved siden af det store rum, hvor Lene havde set Lise blive straffet af sin Master. Rummet var møbleret med et par stole og et firkantet bord i midten, og et stort skab dækkede den ene væg. På bordet lå der et brev, som Lise tog fat i. Her står, hvordan vi skal være klædt, når de kalder på os, sagde hun og læste op:
- Slaverne vil i skabet finde to poser mærket med hver af slavernes navne. Tag det tøj på, der ligger i poserne, og vær klar til at blive hentet kl. 19.
Lise åbnede skabet og rakte en pose til Lene.
- Her er hvad du skal have på for at tilfredsstille vores herskere, sagde hun. Lene tog tøjet ud og lagde det på bordet.
Posen indeholdt et par sorte strømper, et par sorte sko med 12 cm høje hæle og et læderkorset med halvskåle og hofteholder til strømperne, et sort læder halsbånd med ringe hele vejen rundt, 2 læder manchetter til benene og 2 lædermanchetter til armene. Der var det samme i posen til Lise, dog bare i en lidt anden størrelse. Lene indså, at også her var der planlagt ned til mindste detalje. Hun stod og følte lidt på tingene, og hun kunne mærke, at lysten kom tilbage i kroppen, og hun blev igen overrasket over sig selv, og den udvikling hun var inde i.

Lene startede med at tage de sorte lækre strømper på og nyde sig selv i spejlet på den anden endevæg. Herefter tog hun læderkorsettet og stod og vendte og drejede det lidt, indtil Lise sagde. - Jeg er nok nødt til at hjælpe dig med det, for jeg tror, at Master kun er tilfreds, hvis det er snøret rigtigt til.
Hun satte det omkring Lene og begyndte at snøre det til. Lene stod ret op og fornemmede, at hun blev meget slank fra hoften og op til brysterne, og hun begyndte at få problemer med at trække vejret normalt. Da Lise var færdig, kiggede Lene sig igen i spejlet, og selvom hun følte sig snøret ind, måtte hun indrømme, at hun så lækker ud på trods af sin alder. Det var lige som om Lise kunne læse hendes tanker, for hun kommenterede også Lenes udseende og tilføjede, at hun skulle bare vente til hun fik de høje sko på, det ville gøre holdning og udseende meget bedre. Lene satte manchetter på håndled og ankler og hjalp herefter Lise med at få snøret hendes korset stramt. Herefter tog hun de højhælede sko på og begyndte at vænne sig til at gå i dem. Godt nok var hun vant til at gå i høje sko, men disse med de 12 cm hæle krævede lidt ekstra opmærksomhed fra hendes side. Igen kiggede hun sig i spejlet og måtte erkende, at hun lignede en Tøz, men samtidig synes hun også, at hun så godt ud. Hun strøg let hen over sin fisse og stak prøvende en finger indenfor skamlæberne, hvor hun kunne konstatere, at hun var smask våd igen. Denne gang konstaterede hun det bare, og så med et smil på læberne frem mod, hvad der skulle ske.

En klokke ringede i rummet, og Lise sagde, at det var tegnet til, at de skulle komme ned i forhallen. De fulgtes ad ned af trappen og mødtes med Mogens og Master foran hoveddøren. Mogens kiggede meget på Lene og var imponeret over hvordan hun havde udviklet sig i løbet af weekenden, og han måtte også indrømme, at hun så brand godt ud, som hun var klædt nu.
Master tog ordet og sagde, at om 5 minutter ville hans gæster begynde at komme, og han forventede at Lise og Lene gjorde fuldstændig, hvad de bedt om hele aftenen uden at stille nogen spørgsmål.
Begge piger svarede "Javel Master".

Efter kort tid ringede det på døren for første gang, og Lene blev sendt hen for at åbne og tage gæsternes overtøj. Da hun åbnede, så hun en smuk kvinde, der havde en slave for enden af en kort hundekæde, som var fæstet til slaven halsbånd. Han var ellers dækket af en lang frakke. Lene nejede, men sagde ellers ikke noget, og kvinden og hendes slave gik ind i forhallen. Lene blev beordret til at tage kvindens og slavens frakker og hænge dem op på en knage. Inde under frakken havde kvinden en heldragt i sort læder, som tydeligt viste, at hun var en flot kvinde. Det var noget andet med slaven, for han havde et sort læderharnisk på, hvor der var en ring der gik ind over hans pik og en læderrem der var bundet rundt om hans nosser. Lene kunne se at ringen sad fast på pikken selv om den ikke var stiv og slavens nosser så ud til at have fået lidt farve af den stramme opbinding.
Kvinden gik hen til Lene og satte en finger op i hendes fisse for derefter at trække den ud igen. Hun satte den op til Lenes mund og sagde, - Tøzen er jo våd og liderlig, det skal vi nok få gjort noget ved. Slik min finger ren for dine egne safter! Og så trykkede hun sin finger ind i Lenes mund. Lene blev overrasket, men hun måtte erkende, at hun ikke kunne styre sine lyster mere, og hun var ved at være godt tændt igen. Parret gik ovenpå til festsalen, og det næste par ringede på. Lene gik igen hen til døren, og denne gang var det en Master, der havde sin Tøz med. Master var klædt i en gammel militær uniform med støvler, og bagefter ham kravlede en tøz iført en stuepigeuniform, der var meget kort. Den kunne ikke skjule, at hun ingen trusser havde på. Manden henvendte sig til Lene og sagde, - Da vi ikke har noget overtøj på, kan du servicere os ved at tage anal pluggen ud af tøzen og lægge den på kommoden.
Igen blev Lene overrasket, og igen gjorde hun bare, som hun fik besked på. Hun gik hen bag den kravlende tøz og fik fat i enden af en buttplug. Da hun begyndte at trække i den, begyndte tøzen at klage sig, og det kunne Lene godt forstå, for det viste sig, at den var stor og udvidede tøzen ringmuskel kraftigt. Lige da Lene var nervøs for at tøzenz røv ville flække, kom buttpluggen ud med et svup, og tøzen jamrede sig kraftigt. Imens Lene lagde buttpluggen på kommoden, gik parret ovenpå. Lene kunne ikke lade være med at røre sig på skamlæberne, og det så Master med det samme, og råbte til Mogens, at han skulle vise hvem der bestemte. Mogens gik frem og bukkede Lene hen over kommoden og gav hende 5 hårde slag på hver balle med flad hånd. Lene ømmede sig, men inden hun kunne gøre mere, ringede det på døren, og hun måtte åbne for det sidste par, der viste sig igen at være en kvinde, der havde en mandlig slave med.
Da de kom indenfor, tog Lenes deres frakker, og det viste sig, at kvinden havde en lang tætsiddende rød kjole på med dyb nedringning og en høj slids. Slaven var klædt som kvinde i tætsiddende nederdel og skjortebluse, sorte strømper og højhælede sko. Fruen værdigede ikke Lene et blik og tog slaven med ovenpå.
Master kommanderede Lene og Lise til at følge ham og Mogens ovenpå til gæsterne.

Da de kom indenfor i rummet, kunne Lene se, at de tre herskere sad på stole ved bordet, og deres slaver sad på gulvet ved siden af dem. Mogens og Master tog de sidste ledige stole og kommanderede Lene og Lise på plads ved deres side.
Master tog ordet og sagde til forsamlingen:
- Vi har i aften besøg af Mogens, som er ved at undersøge, om hans tøz kan lære at begå sig i selskab med folk som os, altså lære at adlyde ordrer blindt og udvide sit kendskab til, hvad der er af muligheder inden for sexlivet. Jeg ved, at I alle vil hjælpe til, og aftenen vil udvikle sig, så tøzen vil blive brugt af alle tilstedeværende, og hun vil ikke have mulighed for at sige nej.
Henvendt til Lene sagde han:
- Er tøzen klar til at indfri forventningerne?
Lene svarede promte, Ja Master, og blev lidt chokeret over, at hun ikke kiggede på Mogens, for at få accept, hun fulgte bare sin lyst til at komme længere og længere ind i dette sorte univers, som indtil nu havde givet hende mange nye oplevelser, og hun måtte igen konstatere, at hendes fisse sejlede af safter, og hun kun ventede på næste ufordring.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER