LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Cobra©

Genre: Dominans

Dato: 09.03.2018


Et pars udvikling, del 7
Har du ikke læst de to første afsnit, kan du gøre det HER

Selskabet bestående af Mogens og han Tøz Lene, (Lene havde det nu helt naturligt med at blive betegnet som Tøzen), Master og Slavinden Lise samt de 3 nye par sad rundt om det store bord og Master klappede i sine hænder. Døren for enden af rummet gik op og der kom 2 ældre mennesker i almindeligt pænt serveringstøj ind med forretten som de serverede for gæsterne, dvs. det var kun de 5 bestemmende parter der fik serveret. De 5 slaver som sad ved siden af fik intet serveret og sad alle og kiggede ned i jorden. Snakken mellem de 5 herskere gik hen over bordet og mange emner blev berørt, men ikke en eneste gang blev slaverne involveret eller spurgt om noget.
Da forretten var spist og de to ældre mennesker havde båret tallerknerne ud, tog Master igen ordet.
”Nu har vi fået lidt i maverne,” sagde han til de andre, ”så jeg tror, at tiden er inde til lidt underholdning.”
Henvendt til Mogens sagde han, "Tag Tøzen med op til podiet og gør hende klar til vores underholdning."

Mogens rejste sig og kommanderede Lene til at kravle efter sig op til en lille scene, hvor der stod en form for en briks.
Da de nåede derop, fik Lene besked på at lægge sig på ryggen, så hun kunne gøres klar. Lene gjorde, som hun fik besked på, og hun var ligesom i trance. Hun var ikke bange, nej hun havde faktisk kun den tanke i hovedet, at hun var liderlig, og de måtte gøre ved hende, hvad de ville, bare de ville forløse hende, så hun kunne mærke orgasmen suse igennem kroppen. Lene mærkede, at Mogens satte hendes ben op i to bøjler og spændte dem fast. Hendes krop hang helt ude på kanten af briksen, så både hendes fisse og røv var totalt fri til afbenyttelse, uden at hun kunne bevæge sig. I den anden ende af briksen lå Lene med hovedet inde imellem to puder, så hun ikke kunne flytte det til siderne. Mogens kom ned til den ende og startede med at sænke den yderste del, så Lenes hoved og skuldre blev sænket til et punkt, hvor skuldrene blev siddende og hovedet fortsatte lidt ned af endnu, så hendes mund lå perfekt til at blive kneppet af en pik, og på en måde, så hendes hals havde maksimal mulighed for at indtage pikken. Lenes halsbånd blev spændt fast, så hun ikke kunne rejse hovedet op, og der blev spændt 2 læderremme hen over hendes krop, så hun heller ikke kunne røre den. Hende armmanchetter blev fastgjort til stolen.
Mogens gik tilbage til bordet og lod Lene liggende, forvirret, liderlig og afventende, hvad der skulle ske.
Master henvendte sig til kvinden, i den flotte lange røde kjole, som havde haft slaven med, der var klædt som en kvinde i stram sort nederdel, sorte selvsiddende strømper, høje hæle og en skjortebluse.
”Tag din slave med op, og lad ham hjælpe dig med at få den ny slavetøz rettet til.”
Kvinden rejste sig og gav en kort kommando til Slaven, som hurtigt fulgte efter op til stolen med Lene. Lene vidste ikke, hvordan hun skulle tage det, men hun mærkede på sin krop, at hun havde et endnu højere behov for forløsning nu, samtidig med at hun fornemmede, at det der skete omkring hende, forgik i en døs.
Da kvinden og slaven nåede Lene, gik de hen til enden, hvor Lenes fisse og røv stak ud over kanten, og kvinden bad Slaven om at undersøge, om Slavetøzen var liderlig og klar til at blive brugt. Han måtte kun bruge sin mund.
Slaven satte sig ud for hendes fisse og begyndte at slikke hendes yderste skamlæber stille og roligt. Efterhånden kørte han tungen ned til Lenes røv og begyndte at slikke godt omkring hullet, inden han stak sin tunge ind i Lenes røv. Lene prøvede at bevæge sig lidt, men det var svært, på grund af måden hun var fikseret på. Hendes safter dryppede ud af fisse. Slaven vendte sin mund tilbage til Lenes fisse og begyndte nu også at bevæge sig ind på de indre skamlæber, men stadig uden at berøre klitoris. Slaven kørte nu tungen ind i Lenes fisse, og hun begyndte at rive i arme og ben, fordi hendes krop var ved at nærme sig en orgasme, og helt galt blev det, da Slaven kørte tunge op på hendes klitoris. Lene stønnede højt og råbte på mere, fordi hun kunne mærke opbygningen i hendes krop var tæt på at eksplodere.
Fruen råbte ”Stop,” til Slaven, og han trak omgående hovedet til sig, så al berøring stoppede.
”Nej, nej,” råbte Lene, ”det må I ikke gøre ved mig, jeg er så tæt på at komme.”
Hendes krop bevægede sig stadig den smule, den kunne, og sveden var fremme på Lenes pande, samtidig med at hun var smask våd.
”Ti stille, Slavetøz, du bestemmer intet, og jeg tror, der er meget oplæring i, at få dig gjort til en god Slavetøz,” sagde fruen og henvendt til Slaven sagde hun ”Kom herop til Slavetøzens hoved, så vi kan få hende på andre tanker.”
Slaven kom op til Lenes hoved, hvor fruen stod, og han blev kommanderet til at løfte op i nederdelen. Lene kunne nu se, at Slavens pik sad inde imellem hans balder, og da hun kiggede nærmere efter, kunne hun se, at Slaven havde en kæde spændt fast om livet. Fruen gik hen til Slaven og rumsterede lidt bag på Slaven, indtil hans pik faldt ned og hang foran ham. Lene kunne nu se, at han havde en Prins Albert i pikken, og hun kunne så godt regne ud, at den havde været fastgjort i kæden bag på Slaven, så ingen kunne se hans pik, når han var i nederdel. Pikken var stadig slap, og Slaven fik besked på at komme hen til Fruen. Hun tog hans piercing af. Herefter fik han besked på at stikke den ind i Lenes mund, så hun kunne få suttet lidt stivhed i den.
Lene kunne ikke bevæge hovedet, og åbnede automatisk munden for at tage imod Slavens pik, der ikke fyldte meget. Lene gjorde sit bedste for at slikke Slaven på den bedste måde, og efter kort tid kunne både hun og Slaven mærke, at den reagerede ved at blive stiv, så den fyldte Lenes mund ud. Det viste sig, at den var så lang, at Slaven ikke kunne have den i Lenes mund, uden at den berørte hendes halshul. Slaven tog nu fat i Lenes hår og begyndte at mundkneppe hende, først stille og roligt, men efterhånden dybere, så den gik et stykke ned i hendes halshul. Lene lå perfekt med bøjet hoved, så pikken havde god adgang ned i halsen, men hun fik alligevel bræk reaktioner, og savlet stod ud af munden på hende. Slaven vekslede godt imellem kun af mundkneppe, og så bagefter føre den helt ned i halsen. Fordi Lene ikke kunne røre sig, var hun ved at blive lidt panisk, når Slaven var deep throat på hende, men det var, som om at Slaven var dygtig til at stoppe, når det var ved at være for meget.

Efter et stykke tid råbte fruen ”Stop” til Slaven, og han trak sig omgående ud af Lenes mund. Lenes ansigt, mund og hår var gennemvædet af spyt og savl, og hun trak vejret hurtigt.
”Slik hendes ansigt rent,” sagde hun til Slaven, som straks gik i gang med det. Ind imellem han slikkede hendes hoved og mund, kyssede han hende også, først blidt, men senere med et dybt tungekys, som Lene gengældte glædeligt.
”Så er det nok,” sagde fruen, ”I to skal ikke ligge og hygge jer.”
Slaven flyttede sig, og fruen skilte sin kjole ad og gik hen over Lenes hoved og kommanderede Lene til at slikke hendes fisse.
Lene gjorde med det samme som befalet, og hun blev overrasket over hvor dejlig våd Fruens fisse var. Lene bevægede tungen rundt i fruen fisse og strejfede jævnligt Fruen klitoris, hvilket udløste nogle støn fra Fruen. Pludselig mærkede Lene, at en pik var i gang med at bore sig op i hendes våde fisse, og hun mistede i et øjeblik koncentrationen med hensyn til at slikke Fruens fisse. Hun blev dog, via et vrid i hendes brystvorter, hurtigt mindet om, at hun skulle tilfredsstille Fruen nu, og genoptog derfor sin tunges arbejde ind- og udenpå Fruens fisse.
Slavens pik begyndte samtidig med at bearbejde Lenes fisse mere og mere systematisk, og Lene udstødte flere og flere lyde nede imellem Fruens ben, og hver gang hun stoppede med at koncentrere sig om Fruens fisse, kom hun på andre tanker via nogle vrid i brystvorterne. Fruen var efterhånden tæt på en orgasme, og hun tvang Lenes mund og tunge til at fortsætte, indtil hun pludselig stivnede, og en orgasme rystede hendes krop. Hun holdt Lenes hoved tæt til fissen, som om hun skulle have glæde af de safter, der kom ud af Fruen. Lene kunne ikke koncentrere sig om sin egen liderlighed lige nu, da hun næsten ikke kunne få luft, men hun kunne mærke Slavens pik køre ind og ud af hendes fisse i en stadig højre fart, og den blev nu trykket helt i bund hver gang. Endelig slap Fruen grebet i Lenes hoved, og hun trak sig væk, så Lene igen kunne få ordentlig luft. Så snart Fruen havde flyttet sig, sagde hun til sin Slave; ”Knep Slavetøzen så meget, du kan, uden at hun når at komme. Kan du selv nå at komme inden, kan du tage det som en bonus, men når Slavetøzen at komme, vil du blive straffet hårdt.”
Slaven lod til at have et stort ønske om selv at komme, så han intensiverede sit arbejde med at kneppe Lene, og udnyttede, at Lene i et stykke tid havde været ud af stand til at opbygge sin egen liderlighed. Lene begyndte hurtigt at fokusere på hendes egen liderlighed, og det varede ikke længe, før hun var tændt helt, og hun begyndte at jamre og bede om pik til at fylde sin fisse, så hun kunne få forløst sin liderlighed. Da hun igen kunne mærke sin orgasme tæt på, stivnede Slaven og råbte sin forløsning ud i luften, imens han faldt hen over Lene, samtidig med at han fyldte hendes fisse med sit opsparede sperm.
”Nej, nej,” råbte Lene, ”I må ikke svigte mig igen, vær søde at hjælpe mig med at få en orgasme, jeg vil gøre alt for jer, hvis I hjælper mig.”
Fruen tog så hårdt fat i Lenes ene brystvorte, at Lene stoppede sin klagesang.
”Slavetøzen bestemmer ikke noget, hvor mange gange skal jeg fortælle det?”
Henvendt til Slaven sagde hun ”Træk din slavepik ud af Slavetøzen, så hun kan slikke den ren for både dine og hendes safter, inden den skal spændes fast igen.”
Slaven gjorde, som befalet, og kom op til Lenes hoved. Lene var ude af sig selv, hun var så tæt på at få orgasme, men alligevel så langt fra, og nu skulle hun ydmyges til at slikke en slavepik ren i stedet for. Hun overvejede et kort øjeblik at holde munden lukket, men opgav det hurtigt og åbnede munden, så Slaven kunne stikke hans fedtede pik ind i hendes mund. Pikken var fuld af både spermrester og af Lenes safter fra hendes fisse. Lene tog det hele uden at kny, og efter kort tid trak Slaven sig ud af Lenes mund og vendte sig om til Fruen.
Fruen satte Slavens Prins Albert fast og trak pikken ind imellem ballerne og gjorden fast til kæden omkring livet. Slaven trak med det samme nederdelen ned, så han så anstændig ud igen.

Tankerne kørte rundt i Lenes hoved, og hun var for første gang i denne weekend ved at opgive, og syntes måske, at hun var nået over grænsen. Hun trængte så meget til en orgasme, og hendes følelsesmæssige barometer kunne lige nu ikke finde ud af, om hun havde det godt eller skidt. Lene begyndte at smågræde lidt og blev samtidig lidt gal på sig selv. Hvorfor finder jeg mig i det her, hvad er der sket med mig i løbet af de sidste dage, er det nu jeg skal bede Mogens om at vi stopper? Lene mærkede, at der kom nogen op til hende, og hun så, at det var Mogens der kiggede på hende med et alvorligt ansigt.
”Skat, det var fantastisk at overvære, og du var fantastisk, men jeg kan se på dig, at du er ked af det, og det var ikke, hvad vi ville have. Vil du have at vi stopper nu?”
”Nej, Mogens, jeg er ikke ked af det, jeg er bare overvældet over alle de ting, der sker med mig i disse dage, så mine følelser løber lidt af med mig. Min krop er brugt nu, Mogens, jeg er øm i mund, fisse og røv, og selv om det er på den gode måde, behøver min krop lidt pause nu. Min krop skriger efter at få en orgasme, kan du ikke hjælpe mig med det?”
”Det er ikke noget problem, skat,” sagde Mogens og begyndte at løse Lene fra stolen. ”Sut min pik stiv,” sagde Mogens, ”så skal jeg kneppe dig til du kommer, det vil jeg love dig.”
Lene satte sig på hug og tog Mogens velkendte pik i munden. Hun kørte først tungen rundt om pikhovedet, derefter slikke hun pikken i hele dens længde, inden hun begyndte at føre den ind i munden. Hun kunne nemt mærke, at pikken voksede i hendes mund, og Mogens begyndte nu også at stønne liderligt, imens han tog fat i hendes hoved. Lene tog pikken så langt ind hun kunne og trak sig derefter langsomt tilbage. Efter et stykke tid trak Mogens sig tilbage og bad Lene om at bøje sig forover og holde fast i briksen, så Mogens kunne kneppe hende bagfra.
Lene gjorde med det samme, som hun fik besked på, og Mogens gik hen bag hende og begyndte at skille hendes lår ad. Lene mærkede med det samme, at Mogens pik ramte hendes skamlæber, og idet Mogens tog fat i hendes balder, begyndte han at trykke pikken op i hendes våde fisse, der var gennemvædet, ikke kun af hendes egne safter, men også af Slavens sperm, så det var ikke meget modstand, hans pik mødte. Lenes liderlighed tog med det samme til, og hun udstødte lyde, der fortalte hele lokalet, at hun nærmede sig et længe ventet klimaks.
Mogens satte tempoet op, og han kunne også mærke, at han nærmede sig en længe ventet udløsning, og satte sin ene hånd om og begyndte at gnide Lenes klitoris, hvilket gjorde, at Lene begyndte at ryste i hele kroppen, og pludselig eksploderede det indeni hende, så Mogens var nødt til at holde hende oppe, imens han kørte sin pik ind og ud de sidste par gange, indtil han også eksploderede i en orgasme.

Efter et kort stykke tid, hvor Mogens og Lene lige skulle sunde sig, sagde Mogens til Lene: ”Vi sætter os ned til bordet, og jeg ved, du ikke er på scenen i det næste indslag, så jeg tror, du får et par timer, hvor du kan slappe af.”
”Tak, og jeg elsker dig,” sagde Lene, ”jeg vil meget gerne fortsætte denne spændende rejse, specielt fordi jeg ved, at du beskytter mig hele tiden, så tingene ikke løber løbsk.”

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER