LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Cobra©

Genre: Dominans

Dato: 26.02.2018


Første møde

Sten og Kirsten mødtes første gang på en chatside og fik hurtigt en del interesse for hinanden, da det hurtigt viste sig, at de begge havde nogle fantasier og tanker, som de begge ønskede at udleve. Det at udleve sex fantasier kan lyde nemt, men da de begge er gift med partnere som de ikke ønsker at skilles fra, gør at de begge er gået lidt mere forsigtigt til værks. Skal fantasierne og drømmene udleves, skal det ske med en, man fatter sympati for, og diskretion er også en vigtig del af sådan et set-up. Igennem nogle uger blev interessen for hinanden skærpet, både saftige historier og billeder blev delt, og endelig kunne de finde en dato, der passede dem begge.
Aftalen blev, at de skulle mødes et sted, hvor de kunne snakke og pirre hinanden, og var begge enige, ville de gå til næste skridt. Sten havde for en sikkerheds skyld booket et hotelværelse i en by et stykke fra deres bopæl, så de ikke ville mødes med folk fra deres hjemby.

Om morgenen gik Kirsten i bad for at gøre sig attraktiv og spændende for Sten. Hun havde en spænding i kroppen, og under bruseren kunne ikke lade være med at lade hænderne omslutte sine dejlige bryster for derefter at lade den ene hånd glide ned til den glatbarberede fisse. Hun stak en finger ind og konstaterede at bare tanken om hvad der skulle ske var nok til at safterne var ved at løbe til i hendes grotte. Hun gned sig lidt og rørte klitoris, hvilket fik hendes krop til at give et mindre spjæt. Hun stoppede straks berøringen for at holde spænding og lyst intakt til det spændende møde. I dag skulle nogle af hendes fantasier udleves, og hun håbede, at Sten var det han udgav sig for, altså en mand der både kunne og ville tage styringen i deres leg. Da hun var færdig i badet, tog hun det tøj på, som hun havde lagt frem. Det var et par sorte selvsiddende strømper, et par G-strengs trusser og en halvskåls BH der frækt løftede hendes dejlige C-skåls bryster op til frit skue. Uden på tog hun en skjortebluse, der ikke kunne kigges igennem, samt en sort nederdel. Nu var det kun hende og Sten der vidste at hendes bryster var løftet op inde under skjorten. Som det sidste tog hun et par højhælede sko på, så hendes svaj i ryggen blev mere sexet. Hun kiggede sig i spejlet og sagde til sig selv, ”En velholdt tøs i halvtredserne, som godt kan virke attraktiv på mænd” og hun drejede sig lidt stolt foran spejlet. Hun tog en frakke uden på og satte sig ind i bilen for at køre sydpå.

Da Kirsten nåede parkeringspladsen ved deres mødested, kunne hun mærke at hendes puls steg. Dels var hun tæt på at mødes med Sten for første gang, men hun havde også fået besked på at sætte sit elektriske æg op i fissen inden hun gik ind. Fjernbetjeningen skulle hun lægge i sin frakkelomme. Nu var der 5 minutter til de skulle mødes, så hun satte ægget op og steg ud af bilen for at gå hen til Stens sorte Mercedes, der også holdt på parkeringspladsen. Da hun nærmede sig bilen, steg Sten ud og gik hende i møde. Han gav hende et stort kram og satte munden ned til hendes for herefter at give hende et dejligt, langt kys, imens hans hænder tog godt fat omkring hendes balder.
- Velkommen, sagde Sten, lad os gå indenfor.
Han tog hende under armen og de gik ind på restauranten, hvor de blev henvist til et bord, der stod godt i fred fra de andre borde.
Kirsten var glad for at hun havde fået en god velkomst og et dejligt kys, og hun kunne mærke at safterne i hendes fisse ikke holdt sig tilbage.

Efter lidt småsnak sagde Sten, - Tag dine trusser af og giv mig dem. Kirsten gjorde, som om det var helt naturligt, hvad hun fik besked på, og rakte Sten trusserne, som han holdt op til næsen og sagde, - Du dufter dejligt, og jeg kan mærke, at dine safter er begyndt at væde trusserne. Trusserne blev lagt i hans jakkelomme.
- Giv mig din fjernbetjening!
Kirsten mærkede den øgede virkning i sit underliv, fandt fjernbetjeningen i frakkelommen og rakte den til Sten.
Tjeneren kom med deres mad, og de begyndte at spise, imens de snakkede om mange forskellige ting.
Pludselig sagde Sten, - Spred dine ben, så jeg kan mærke dig!
Kirsten gjorde igen som han sagde, og kort tid efter mærkede hun hans hånd komme op ad sine ben og hun stivnede lidt. Hånden nåedes hendes skamlæber og begyndte at stryge dem blidt et stykke tid. Kirsten begyndte at nyde det, og små suk kom over hendes læber. Pludselig mærkede hun at en finger banede sig vej op i hendes nu drivvåde lysthule, og et højere suk undslap hendes læber.
- Nåh, tøsen er ved at være klar til yderligere leg, sagde Sten.
- Ja, sagde Kirsten, jeg er klar, og glæder mig til fortsættelsen.
Samtidig kørte Sten sin finger længere ind i Kirsten fisse. Pludselig trak han fingeren ud og Kirsten så, at det var fordi tjeneren var på vej ned til deres bord. Inden tjeneren nåede frem, tændte Sten for hendes æg, så Kirsten havde svært ved at sidde helt stille og måtte tage sig sammen for ikke at komme med nogle lyde, der kunne misforstås. Sten slukkede for ægget, og tjeneren spurgte lidt ind til maden, og da Kirsten lige var gået i gang med at svare ham høfligt, startede Sten ægget igen, så hun tabte tråden og måtte starte forfra på sit svar til tjeneren. Heldigvis gik tjeneren hurtigt igen, efter at Sten havde betalt for deres mad. De rejste sig begge og begav sig over mod det hotel, som Sten havde bestilt.

Så snart de var kommet indenfor døren til værelset, begyndte de at kysse intenst, og Sten tog godt fat om Kirstens balder inde under nederdelen. De var begge fyldt med spænding og liderlighed, og begge ønskede kun at få afløb for deres liderlighed. Sten stoppede kysseriet og trak Kirsten ned på knæ.
- Find min pik frem og gør den klar til at kneppe dig!
Kirsten kunne næsten ikke vente med at få det første rigtige indtryk af Steens pik, hun havde set den på et billede, men virkeligheden var det der talte. Hun lynede hans bukser ned og trak den stive pik ud af bukserne. Åh, den så dejlig ud, og hun længtes efter at smage den, så hun startede med at bruge tungespidsen til at lege med spidsen på Stens pik. Hun stak tungen ind i revnen, kørte herefter tungen rundt om pikhovedet inden hun begyndte at omkranse pikhovedet helt med sin mund.
Sten begyndte at stønne og tændte for Kirstens æg i hendes fisse. Herefter tog han fat om Kirstens hoved, som om han ville sikre sig, at hendes dejlige mund ikke skulle forsvinde fra hans stive pik. Langsomt kørte Kirsten sin mund længere og længere ned over Stens pik for til sidste at sluge den helt til roden. Hun kørte langsomt munden op og ned på pikken, imens hun nulrede hans nosser. Det var nemt at høre på Sten, at han nød behandlingen, og han havde stadig fat om Kirstens hår, så han kunne følge hendes leg op og ned ad pikken.
Efter et stykke tid trak Sten Kirstens hoved væk fra pikken og bad hende rejse sig op. Så snart hun stod op, begyndte Sten at knappe hendes skjorte op, så han fik adgang til hendes dejlige bryster, der strittede frækt ud over toppen af Bh’en. Sten fjernede blusen helt og tog fat i brysterne og klemte dem blidt, imens hans tunge slikkede på Kirsten nu stive brystvorter. Kirsten gav sig kærligt, imens hun rodede rundt i Stens hår. Sten tog fat i nederdelen og kørte den ned over de selvsiddende strømper, og da den nåede gulvet, trådte Kirsten ud af den, så hun stod kun i selvsiddende strømper og sko.
- Læg dig på ryggen på sengen, sagde Sten, imens han begyndte at tage sit eget tøj af.
Kirsten lagde sig på sengen og Sten kom nøgen over til hende og kravlede op i sengen. De kyssede heftigt imens deres hænder gik på opdagelse på den andens krop. Sten frigjorde sig og begyndte at slikke på Kirstens brystvorter der strittede op i luften. Han kyssede sig vej ned mod Kirsten dampende fisse der lå og ventede på opmærksomhed. Da han nåede hendes skamlæber begyndte han meget stille at slikke de ydre skamlæberne hele vejen op og ned og på begge sider af hendes frække åbning. Sten kunne tydeligt dufte den specielle duft der kommer fra en våd fisse som er klar til at blive indtaget. Hans tunge bevægede sig ind på de indre skamlæber og Kirsten blev mere og mere urolig og hun stønnede. Det var tydeligt at hun ville køre linen ud nu, så hun kunne blive forløst i en orgasme. Sten kørte tungen ind i den smaskvåde fisse, ud igen og op på klitoris der nu var ekstra følsom.
- Tag mig, knep mig, Sten, stønnede Kirsten.
Sten tog sig ikke af det, men fortsatte med at arbejde med hans tunge rundt om fissen, inde i fissen og lige på klitoris og Kirsten begyndte at bygge op til en forløsning som kom kort tid efter.
- Åhhhh, stønnede Kirsten, og hendes krop gennemrystedes af en stor orgasme til stor glæde for hende. Sten rykkede nu op til hende og tog fat i sin stive pik og førte den hen til hendes nu afslappede grotte. Han satte spidsen af pikken lige indenfor skamlæberne og begyndte langsomt at presse pikken helt i bund. Kirsten var smaskvåd, så det var nemt at få pikken i bund. Sten begyndte nu at køre pikken frem og tilbage i Kirsten liderlige fisse, først langsomt for derefter at øge farten. Han tog fat i Kirstens ben og lagde dem op på sine skuldre, så hun lå fuldstændig åben for ham, og han kunne mærke, at han nærmede sig den ventede orgasme. Kirsten nød at blive fyldt ud og hun mærkede, at en ny orgasme var på vej. Sten øgede tempoet og både Sten og Kirsten stønnede i takt indtil Sten stivnede og den længe ventede orgasme strømmede igennem kroppen og pumpede en stor stråle sæd langt op i Kirsten indre.
- Bliv ved med at kneppe mig, stønnede Kirsten, jeg er tæt på at komme. Sten gjorde, som hun sagde, og han kunne både mærke og høre på Kirsten at hun var tæt på nu, så han forsatte med at støde pikke helt i bund, indtil Kirsten stønnede ja, ja, det er sååå skønt, og så rystede hendes krop af en ny orgasme. Sten faldt ned ved siden af Kirsten, og de lå arm i arm og kom til sig selv igen.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER