LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Damernes ven©

Genre: Pige/pige/pige

Dato: 26.08.2014


Tre modne kvinder
Dette er et brev til skribenten fra en kvinde…

Kære ”Damernes Ven”

Selskab med 3 MODNE KVINDER… Fornyeligt ja? Fornyeligt ja...! Og om det var virkeligt stor KLASSE. Om det var! JA!

Vinflaske... HVEM tror du der blev onaneret til i går aftes 23.55 – og så af TO andre modne kvinder?
Mine veninder er piger, som jeg har mødt flere gange og mødt via Nettet! Den ældste kvinde er 64 år. Det er hende som tager billederne. Og det med rødvinsflasken, som du spørger om. JA det er adgangstegn for ”LOGEN”. Ja, det skal du vide, at det er noget, som vi ”skal” gøre hver gang som en velkomsthilsen. Vinflasken tømmes – og så skiftes vi til at føre flasken op i vores egen kusse – og dernæst på skift på de andre. En god opvarmning. Men du må ikke offentliggøre billederne!

Men jeg kan fortælle dig noget andet! Kvinden på billedet er en del ældre end jeg, men hun er virkelig med til at give os alle en dejlig oplevelse.
Den anden kvinde hedder Lone, min legekammerat, og det er jo den modne kvinde, der  har taget billedet. Den modne kvinde og jeg......... Kan du kende mig, stor tyk og færdig (smil…). 
Nyd endelig billederne og den gode årgangs-kusse-vin.
At komme hjem fra sådan en aften/nat, JA glorien er ”sort”, men jeg gør det nogle gange. Så tit er det jo heller ikke. PRØVER at få det planlagt, så vi gør det en dag, hvor husbond ikke kommer hjem om natten, så jeg kan rode rundt i min egen lidt uartige verden. De andre to piger er begge gift og har børn. 

Sorte strømper på den ene, spørger du. Det er nok mest for hendes egen skyld! Hun elsker at have det på. Og glæder mig til at fortælle dig om de strømper, da jeg jo kender din hang til ”dem”. Jeg faldt (sorry…!) ikke for det... Men derimod faldt jeg dybt for hendes berøring af min krop. Jeg var jo først blindet, så mærkede kun hænder og kærlige kys over det hele... Fik fortalt hvad jeg skulle gøre og ikke gøre!

Om jeg kan bruge billederne til noget? Jo! Lige da jeg så dem - synes jeg de var meget frække og se på, især når det var mig selv, som var på dem. Jeg har jo aldrig set mig selv fra den vinkel.
Klemmer på skamlæberne, spørger du! ... Gør ikke AVS... Det gør GODT! Du tænder anderledes og ”mere”! Det må ikke gøre ondt, men følelsen af at det strammer ind og til... gør, at lidenskaben får en ekstra tak opad. Og jeg har da set dine billeder nogle gange og synes, det er flot, at du tør gøre det og vise det for andre, at du onanerer – og har ”mine” sorte strømper på imens, det er frækt JA.
Det er sket før, at vi har været sammen. Denne gang var dog speciel, og hvad der generelt sker tja... Det giver varme, fornemmelse af lir og lyst til at være med til at tilfredsstille en anden – eller – smiler… to!
LONE, som du ser på billedet i sort undertøj... var utrolig liderlig, hun afgav en del væske fra sig når hun fik orgasme, og det er faktisk første gang, jeg oplever det så voldsomt, men særdeles frækt. 

Hun blev fistet til sidst af den anden kvinde, mens jeg først slikkede brysterne på hende. Hold da op, hvor hun totalt tændte af... Jeg har ikke oplevet en kvinde sådan før, hun råbte, skreg og hylede, og det var temmelig frækt at se på – og mærke hendes store våde gabende kusse blev "mishandlet lidt".

Men det fortsatte heldigvis! Og når du nu spørger så ”vildt” og interesseret – så får du DET HELE at vide!!

Lone er jo til udblokning (ligesom andre – smil !!)... SÅ den 3. kvinde havde jo prøvet det på hende før.

Lone lå på alle 4 på sengen og holdt fast i sengegavlen. Jeg blev sendt ind under hende og skulle slikke hende kusse imens, så hun udvider sig, ved at jeg slikker.

Hun har en mega stor kusse, let behåret... Og hun smagte salt. Hun råbte og skreg meget højt, men kvinden udblokkede hende. Først med en dildo mens hun legede med hende røv. Dildo’en blev smurt ind i creme og den gled langsomt - helt op. Hun skreg, at hun ville håndkneppes og kvinden havde en handske på, som var meget våd.
Hun håndkneppede hende, og til sidst gled hele hendes hånd op i kussen på hende. Lidt efter trak hun hånden ud, og jeg skulle så slikke det meget åbne kussehul… som jeg gjorde, og derved slap hun væske, som jeg fik ud over ansigtet og mine bryster...

Det var jo også utrolig frækt, og det tog lang tid inden vi langsomt havde fået sat tempoet ned. Og det skete ved at vi skiftedes til at slikke hinandens kusser og bryster og …

Aftenen sluttede med at vi spiste resterne fra damefrosten tidligere på aftenen. Og så naturligvis med at vinflasken – vinflaskerne - fik et par ture mere! Var dejlig ØM flere dage efter.

Hilsen ...

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER