LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den Velklædte©

Genre: SM

Dato: 09.02.2020


Professionel hjælp

- Sikke mange ting du har købt på dine strøgture på det sidste, sagde Nikolaj henkastet.
- Uhmm, svarede Mette.
- Ved du selv hvor meget, du har brugt? ville han vide.
- Njæææh. Nok? svarede hun nonchalant.
- Ahhhh, men altså... 4.500 kroner for et par stiletter, og 10.000 kroner i en anden tøjbutik. Skal jeg spærre dine kort, ligesom med det der par, vi læste om i søndagens Politiken?
Mette skævede nervøst op på Nikolaj. - Dét ville du ikke gøre, udbrød hun med forargelsen drivende af hvert ord.
- Nå, ikke, sagde han, imens han så videre i netbanken. Det kunne være du kunne lære lidt af det... men du er nok mere til en håndfast irettesættelse, kender jeg dig ret?
- Så ville jeg i hvert fald være lidt artig i nogle dage.
- Du skal være flink og artig i meget, meget, meget længere tid end et par dage. Det er jo slet ikke sikkert, at det er mig, som skal give dig straffen...
Hun måbede endnu mere. – Hva’ øhh…, hvad mener du? Andre?

Det med pengene var blot deres lille leg, for selvom Mettes veninder drillede hende med at hun var en holdt kvinde, så tjente hun ganske udmærket selv, og ellers havde Nikolaj en mere en almindelig velbetalte topstilling, hvilket både deres indretning, og hendes garderobe, tydeligvis, udtrykte.
Mette vidste UDMÆRKET, hvor dén idé stammede fra. Nikolaj kunne godt give hende en endefuld, men hun ville mere. MEGET mere, og dét havde de talt sammen om for nogen tiden siden. Han havde foreslået, at de skulle finde en tredjepart, som kunne få hende derud, som hun higede efter. De havde tidligere søgt på
scor.dk, men de henvendelser, de havde modtaget i den forbindelse var generelt så latterlige og tvivlsomme, at de havde forladt sitet hurtigere end de til en begyndelse kom ind.

Lidt for sjovt var de begyndt at se på forskellige dominaers hjemmesider. Også selvom de godt vidste, at det ville betyde at der kom økonomi ind i legen.
De havde aftalt en række grænser, de ikke ville gå på kompromis med: Nikolaj skulle være til stede undervejs; der måtte ikke være andre involveret i legen end de tre. Smæk/gammeldags opdragelse skulle være omdrejningspunktet, så ikke en BDSM-oplevelse som sådan.
De så på en række sider, og de blev enige om at henvende sig til tre forskellige, hvor de skrev en personlig mail til hver domina, en mail, som forklarede deres situation, ønsker og grænser.
Der var gået et par dage, og de havde skabt kontakt til hvad der så ud til at være en nogenlunde jævnaldrende kvinde, med lokaler indenfor rimelig kørselsafstand af deres hjem.

Nikolaj så Mette dybt ind i øjnene, og sagde så:
- Jeg har lavet en aftale med hende.
Hans ord hang i luften et øjeblik, hvorefter Mette forsagt spurgte om, hvornår det skulle være.
- Lige straks, når du har været i bad, og taget det tøj på, som ligger parat til dig.
Tingene begyndte med et at gå op i en højere enhed. Han havde insisteret på at hun gik til kosmetolog netop i går, og han havde været så hemmelighedsfuld de sidste par dage. 

Mette gik i bad, vaskede sig og nød de bløde strålers kærtegn. Da hun var færdig, viklede hun et stort badehåndklæde rundt, og gik ind i soveværelset, hvor der lå noget tøj parat.
Hmm, ingen trusser, frække selvsiddende strømper med et virkelig kunstfærdigt mønster hele vejen op, de føromtalte stiletter, en corsage , nederdel og kort, matchende  jakke til.
Hun klædte sig på, og kort efter hentede en taxa dem.

Chaufføren holdte flere gange øje med hende i sit bakspejl.
Da de efter en halv times kørsel kom frem, ringede de som aftalt til kvinden, som præsenterede sig som Michelle. De blev guidet hen til den rette adresse, blev lukket ind, og præsenterede sig derefter for hinanden.
Michelle lignede klart billederne på hjemmesiden. En flot kvinde med former, iklædt noget, som kunne være både frækt og et måske lidt vovet til en fest, men på ingen måde vulgært eller usmageligt: dyre, røde stiletter, sorte, stramme læderbukser, og en blazer og kun BH indenunder.
Det lange røde hår var sat op.
Nikolaj sagde, - Ja, det er jo hende, den uartige lille dame her, som gerne skulle opdrages lidt.
Michelle smilede diabolsk, og Mette krympede sig lidt.
Nikolaj lagde efter aftale i deres mail, en kuvert med et passende beløb i, imens kvinderne tog hinanden i øjesyn.
- Skal du ikke tage den nederdel af, så jeg kan se mere af dig, unge dame, spurgte Michelle retorisk.
Mette trippede lidt.
- Nåååå, hvad bliver det til?
Mettes og Nikolajs øjne mødtes. Skal jeg?, sagde hendes øjne.
Ja, så hans tilbage, samtidig med at han nikkede let.
Hun lynede nederdelen ned, og smøg sig ud af den, så den til sidst lå for hendes fødder. Så trådte hun ud af den, og skulle til at skjule sit nu blottede skød.
- Bare fjern de hænder, sagde Michelle, imens hun gik lidt rundt om Mette. - Så du har været uartig. Tja, dét har jeg ikke svært ved at forestille mig. Smid også jakken!
Mette adlød.
Nikolaj kunne se, at hun, trods det udstillende i situationen, nød at lade sig betragte.
Den dominante kvinde gik helt tæt på Mette, og tvang hendes krop ind over bordet, som Nikolaj stod i nærheden af.
Mette stod nu med strittende ende, og Michelle tog et fast tag i hendes hofte.
- Uhmm, her er godt at tage fat i. Hun daskede Mettes ene balde. Der kom et højlydt klask.
Mette strittede endnu mere.
- Dét kunne du lide, hva’, grinte Michelle. Hun slog igen. Nu hårdere. Taget om hoften blev mere fast. Slagene flere, og med højere frekvens.
Det var langtfra hver dag, de selv legede hjemme, så slagene var et savn hos Mette, og hun sukkede nydelsesfuldt og henført. Strittede mere og mere med sin runde, faste ende.
Michelle slap hende, gik hen til den ene væg, og tog et par af redskaberne, som ellers hang på hver deres plads.
Hun startede med en ridepisk. Ramte overalt på Mettes balder, som nu var rosa. Hun slog et par gange med tiltagende styrke. Slagene larmede. Det gjorde Mette også.
Michelle kaldte Nikolaj, som ellers havde stået på afstand hen til dem.
Hun hviskede: - Stil dig hen foran hende. Ae hende på hænderne og håndleddene. Kys hende.
Mettes blik var sløret. Hun smilede. Vejret trak hun tungt. Stønnede sagte.
Michelle stod bagved, lod en paddle kærtegne Mettes balder. Ikke mange slag, men et par hårde slag. Balderne blev kærtegnet  og blidt nusset imellem slagene. Vejrtrækningen blev nu mere stødvis. Stønnene blev højere.
Nikolaj nussede og kyssede hende gentagne gange.
Igen blev redskabet skiftet. Et spanskrør blev fundet frem. Michelle lod det ramme luften.
Mette gøs.
- Er du klar?
- Jaaah... Lad mig mærke det!
Swooosh... og lyden af smækket. Og igen, og igen. Ti gange i alt.
Mettes ben var på vej til at ekse under hende. Han støttede hende ømt.
Michelle lod dem stå sådan lidt.
- Tak, sagde hun med smilene helt i øjnene.  

Det blev ikke sidste gang de inddragede Michelle i deres leg. Så meget, at Mette selv besøgte hende efter nogle fælles besøg.

Hvad der videre skete er op til læseren at forestille sig, men Mettes nysgerrighed blev tilfredsstillet på andre niveauer end med smæk og afstraffelse.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER

GÆSTEBOG:
Skriv i Den Velklædtes GÆSTEBOG