LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den hjemvendte©

Genre: Utroskab

Dato: 28.01.2018


Anette, del 1
Et heftigt luftknald

Jeg var i en periode, i begyndelsen af 80’erne, ansat som eksportingeniør i en midtjysk virksomhed, som fremstillede rustfrie procesanlæg til mejeribranchen.
Firmaet holdt en sommerfest kort tid efter jeg var blevet ansat. Det var en fest med ægtefæller, og min kone var med.

 Festen blev holdt på et hyggeligt værtshus, der havde både en indendørs og udendørs afdeling. Vi fik noget godt mad og drikke, og blev behageligt selskabeligt overrislede.
Stemningen var god, og efter maden blev der spillet op til dans. Musikken kunne høres både ude og inde. Jeg fik danset med min kone og et par af pigerne i vor afdeling. På et tidspunkt kom vores bogholderidame, Anette, forbi og spurgte om jeg havde lyst til at danse. Anette var på min egen alder (begyndelsen af trediverne), en slank og attraktiv pige med pæne bryster, en fiks lille røv og rødligt hår. Hun havde en let, kort sommerkjole på, og ingen BH. I begyndelsen dansede vi indendørs, men hun trak mig med ud i den lune men køligere aftenluft, hvor hverken hendes mand eller min kone kunne se os.

Herude i den mørke aften, hvor det var vanskeligt at se de andre dansende par, begyndte vi at danse tæt. Hendes krop smøg sig ind til min. Mit højre lår fik kontakt med hendes skød, og hun gned sig op og ned af det. Ligeledes berørte hendes underkrop og skamben mit skød, og det havde naturligvis en vis indvirkning på pikken, som rejste sig i bukserne. Ikke at det tilsyneladende generede Anette, tværtimod fik det os bare til at danse endnu mere tæt. Hun masede sine bløde bryster med små hårde vorter ind mod mit bryst, og jeg fik også lejlighed til at kæle med hendes bryster med hænderne. Jeg pressede også med mine hænder på hendes lille lækre spidse røv hendes underliv ind mod mig. Det fik Anette til at tage fat om min røv. Et uskyldigt kys blev det også til indimellem. Der var ingen tvivl om at hun havde lyst til mig – og jeg til hende. Det fortsatte sådant endnu en tre-fire danse.  For at det ikke skulle blive for påfaldende, blev vi enige om at holde op med at danse, og gik tilbage til vore ægtefæller. På vejen tilbage hviskede jeg i øret på Anette, at det havde været dejligt at danse med hende, og jeg glædede mig til at danse med hende en anden gang – og gav hende et hurtigt kindkys og lod min hånd glide ned over hendes bagdel.

Mere skete der så ikke den aften. Men jeg tænkte på, at der nok var muligheder for, at der kunne komme et eventyr ud af dette. 

På arbejde var der intet at mærke, selvom jeg gjorde mig umage for at komme tæt på Anette og opfordre til at ses med hende også udenfor arbejdet, men det faldt på tør jord, der var ingen mærkbar interesse. Så måske var det bare et beruset møde og en dans med erotiske undertoner den sommerfest aften.

En månedstid senere var der et kursus i personlig tidsplanlægning på virksomheden. Jeg kom til at sidde ved siden af Anette. Jeg bemærkede hendes duft af elegant parfume, og tænkte på den lune sommeraften, hvor vi havde danset tæt og æggende.

Kurset var interessant nok, men på et tidspunkt efter frokost begyndte mine tanker at vandre op ad Anettes ben. Undersøgte hendes bløde hud. Først på underbenene op forbi knæet på indersiden af det bløde lår. Mærkede i tankerne den tiltagende varme jo tættere jeg kom på hendes skød. Idet jeg reflekterede over mine erotiske drømme, spekulerede jeg på, at det nok blot var mig der kedede mig og derfor lod tankerne flyde. Men jeg kunne ikke slippe dem og kunne slet ikke koncentrere mig om kurset. Tværtimod flyttede tankerne sig til hendes ansigt og specielt til hendes øreflipper som blev nulret og derefter til hendes læber, som i drømmene blev heftigt kysset med udveksling af våde tungekys. Videre ned til hendes hals som fik kys på både venstre og højre side og så til hendes indbydende bryster med de små hårde vorter, som blev voldsomt kysset, slikket og nulret.
Tankerne fortsatte ned mod hendes flade, veltrænede mave. Så om til hendes velformede bagdel, som i tankerne blev masseret og aet grundigt. Igen nærmede tankerne sig hendes skød. Jeg forestillede mig at hun havde en veltrimmet dusk. Jeg legede længe med tankerne om tungen i hendes våde fisse og på hendes klit og hvorledes min tunge skilte hendes skamlæber og smagte på hendes fissesaft. Jeg blev helt tør i munden. Havde tankerne omkring hvordan hun reagerede på mine berøringer. I tankerne kneppede jeg Anette, følte min pik i hendes fisse. Følte hvordan vi vægtløst omfavnede hinanden, og vi sammen bevægede os mod en orgasme. Et heftigt luftknald.
Jeg havde selvfølgelig fået en ordentlig dunkende rejsning i bukserne, og vidste ikke hvordan jeg skulle få pikken til slappe af igen. Håbede på den ene side bare på, at jeg kunne blive siddende og få pikken til at miste sin begejstring og på den anden side at bruge den til sit rette formål. Tiden læger alle sår og lægger alle pikke ned.

Følelsen var både uvirkelig og sand, drøm og virkelighed på en og samme tid. En mærkelig fornemmelse bredte sig i mig, idet det virkede som om Anette projekterede sin krops følelser og fornemmelser, og at jeg havde en sjette sans og var den villige modtager af disse ’okkulte’ signaler.  Jeg er normalt meget rationel (ingeniør) og meget skeptisk overfor metafysiske hændelser og forklaringer. Men her var et fænomen, som jeg ikke umiddelbart kunne forstå eller forklare.
Jeg drejede mig og kiggede på Anette, hun så tydeligt noget oprevet ud. Rød i ansigtet, flakkende blik og rørte uroligt på sig.

Ved kaffepausen, hvor min pik havde lagt sig, spurgte jeg hvordan hun havde det, og Anette svarede at alt var OK, og hun så også mere rolig ud.

Da dagens kursus var færdigt spurgte jeg om Anette havde lyst til at vi drak en øl sammen på et nærliggende værtshus for at drøfte dagens kursus-input. Anette syntes i modsætning til tidligere, at det var en god ide, og vi tog hen på værtshuset. Det var nu ikke så meget kurset jeg havde lyst til at diskutere, men derimod min oplevelse om eftermiddagen.

Jeg fortalte Anette, lidt kejtet og uden for mange grafiske detaljer, at jeg i min fantasi i eftermiddags havde følt at jeg havde haft en intim oplevelse med hende, mens jeg sad ved siden af hende, og havde fået en ordentlig rejsning. Og at jeg følte, at årsagen kom fra hende selv, da jeg sansede ’bølger’ fra hende, som udløste mine forestillinger. Jeg var lidt bange for at Anette ville afvise min tanke. Måske grine lidt af mig. Men tværtimod fortalte hun, at hun havde haft en stor erotisk lystfølelse om eftermiddagen. Hun mente nu ikke, hun havde haft mig i sine tanker, men blot havde haft en egen-erotisk højstemthed. Hun sagde, at hun var glad for, at jeg havde fortalt hende om det, og for min oprigtighed og fortrolighed.
Vi talte en del om hendes tilsyneladende evne til at ’udsende’ erotiske signaler, det var ikke noget hun tidligere var blevet fortalt, men hun mente at det var interessant. Anette have ikke lyst til at vi skulle tilfredsstille hinandens seksuelle lyster, så vi nøjedes med et let kindkys og et par tæt flettede hænder og klem, men så det blev det ikke til mere den dag.

Derefter var det, som om vi have en pagt, en hemmelighed sammen, ikke at vi talte meget om det, men det lå i luften, at vi nu kommunikerede mere direkte, kunne sige intime ting til hinanden, røre hinanden og spøge sammen. 

I efteråret skulle vi tre mand fra afdelingen til en faglig messe/udstilling i Tyskland. Af en eller anden af mig uforståelig grund skulle Anette også med, men heldigvis for det. Vi aftalte, at vi alle fire skulle køre dertil i min firmabil.

Forsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER