LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den hjemvendte©

Genre: Utroskab

Dato: 01.02.2018


Anette, del 2
Tur til Tyskland
Har du ikke læst 1. afsnit, kan du gøre det HER

Vi kørte 3 mand og Anette til Tyskland. Der var en lettere løssluppen stemning i bilen, der blev sagt meget ’gas’. Meget af det havde erotiske over- og undertoner. Anette holdt sig ikke tilbage, men svarede igen på de frække hentydninger. Det fremgik, at også de to andre gutter havde stor lyst til at sove sammen med Anette om natten. Anette nød tilsyneladende den store opmærksomhed.

Efter endt køretur og check-in på hotellet, der lå i en mindre by 30 km fra messeområdet – der var ikke hotel værelser nærmere på – skulle vi ud at spise. Vi fandt en restaurant i en nærliggende mindre by og nød et godt solidt tysk aftensmåltid. Efter middagen var der strip-show i baren, der stødte op til restauranten. Nogle ikke helt unge piger dansede én efter én æggende og smed tøjet og afslørede deres bryster og deres mere eller mindre barberede fisser. Der sad vi alle fire og fik nogle gode tyske øl og blev lettere gejle. Anette kørte bilen tilbage til hotellet og måtte høre meget om, at vi også havde lyst til at se hende danse og smide tøjet, og at hun sikkert kunne gøre det bedre og mere sexet, end det vi havde set på baren.

Tilbage på hotellet fik vi nok en øl. Jeg sad ved siden af Anette og diskret holdt hende i hånden og hviskede med hende, at vi skulle sove sammen. Hun nikkede, og vi aftalte, at hun skulle komme til mit værelse efter et kort tidsrum. Så vi gik op alle fire til hvert vort værelse. Jeg klædte mig af og lagde mig i sengen uden noget tøj på. Blundede let, da det bankede på døren, og ind kom Anette i en morgenkåbe. Hun bad mig komme med på hendes værelse. Jeg tog et par bukser på, og fulgte efter Anette hen til hendes værelse.

Vi låste døren, og begyndte at kysse og kæle. Anette var meget tændt og fik hurtigt sin morgenkåbe af, og jeg begyndte at røre og slikke hendes lækre bryster med de små hårde vorter. Anette sørgede for at mine bukser også endte på jorden. Min pik struttede stolt, og hun tog den i munden, og hendes tunge bearbejdede mit pikhoved med stor omhu og dygtighed. I sengen måtte jeg smage på Anettes fisse, suttede løs på hendes klit og tungen så langt op i hendes våde fisse som jeg kunne få den. Vendte mig om, så vi lå i en 69er. Anette var virkelig fremragende til at sutte pik. Hendes mund og hænder bearbejde både min pik og mine nosser med stor ekspertise. Nok til at pikken blev hamrende stiv – ja lige ved at sprænges – og ikke så meget, at jeg kom i utide, og mine nosser blev helt stramme.
Samtidig lå jeg med hovedet mellem hendes lår, nulrede hendes lille søde dusk, slikkede hende rundt om fissen, gav hendes klit den store tur, ind og ud mellem tænderne, bed den blidt, suttede og sugede endnu mere, skilte hendes delikate fisselæber med tungen og videre ind i fissen og slubrede hendes skønne fissesaft i mig. Anette begyndte at trække vejret tungt. Jeg vendte mig om og fik Anettes ben op omkring skuldrene og kneppede hende. Først i lange seje ind- og ud-bevægelser. Så hurtigere og kraftigere og hele tiden fandt vi en fælles rytme. Anettes fisse bearbejdede min pik – hun var dygtig til at bruge sine skede muskler. Jeg følte, at min pik blev mast og malket, og hun var i stand til at give mig stor nydelse af bare det at være oppe i hendes fisse.
Jeg fik en hånd ned til hendes klit, og masserede den grundigt. Hendes åndedræt blev tungere og tungere og jeg kunne mærke at min pik snart ville eksplodere. Pludselig skreg Anette af sine lungers fulde kraft, hendes krop spændtes, jeg pressede pikken ind så langt jeg kunne, vore skamben stødte mod hinanden. Jeg sendte spermladninger op i Anettes våde, varme og ivrige fisse men hun rystede af orgasme. Det var et fantastisk knald. Seksuelt mættende og tilfredsstillende. Vi lagde os tæt sammen og kælede og aede hinanden. Sagde ikke så meget til hinanden, lå bare og nød hinanden i en postcoital (efter samleje /red.) mathed.

Efter et kvarters tid begyndte pikken igen at røre på sig. Den kravlede op i revnen mellem Anettes dejlige runde baller. Det fik hende til at ligge uroligt, hvilket havde endnu mere effekt på min pik. Jeg lagde mig ned bag hende, så jeg kunne få pikken ind i hende nedenfra. Denne sideværts stilling passede fint til et mere afslappet knald. Jeg havde også lettere ved at få hænderne ned til hendes skød og dermed massere hendes skamlæber og hendes klit. Det havde den ønskede effekt, Anette kom op i et højere niveau, kroppen spændte, men hun lå ganske stille med underlivet og lod mig gøre arbejdet. Det var helt fint med mig, så var det også mig der bestemte rytmen, som var tilpas langsom, så jeg rigtigt kunne mærke og nyde hvordan hun med skeden klemte om min pik, slappede af og klemte igen og igen.

Alt godt fortsætter ikke evigt, og vi nåede endnu et klimaks hvor Anette kom ganske stille og roligt og hvor jeg skød min pik af i hendes fisse. Veltilfredse lå vi derefter og kælede og snakkede. Pludseligt bankede det på døren. Vi tav og vedkommende udenfor sagde ikke noget. Efter kort tid begyndte vi igen at snakke og fik ikke sovet meget den nat. Blandt andet fortalte Anette, at hun den eftermiddag på kurset for et par måneder siden havde haft kæmpestor lyst til at kneppe med mig, men havde holdt sig tilbage, da hun ikke kunne overskue konsekvenserne, som hun sagde. (Se ’Et heftigt luftknald’)

Næste morgen til morgenmaden spurgte Anette om det var en af os, der havde banket på hendes dør, men ingen bekræftede hendes spørgsmål.

Dagen gik med at gå på messe/udstilling – vi spiste frokost sammen alle fire, men ellers var det hver sine interesser der blev dyrket i det kæmpestore messeområde. Efter nattens manglende søvn og tankerne om nattens erotiske oplevelser, var det ikke ret meget jeg fik ud af messen.

Om aftenen var jeg tilbage i Anettes værelse, og igen elskede vi, af ikke bare hjertens lyst men til fissens og pikkens store tilfredsstillelse. Vi startede med et fælles bad, hvor det ikke skortede på gensidig berøring og kælen med hinandens ædlere dele. Specielt var Anette vaks med at opmuntre pikken med sine læber. Og jeg fik hendes nydelse en grad op ved at presse og fingerere hendes anus mens jeg slikkede hendes klit og havde to fingre i hendes fisse. Vi tørrede og nussede hinanden og havde det mægtigt rart og afslappet med hinanden.
Vi lagde os på sengen og gennemførte et god gammeldags missionær stilling samleje. Efter gårsdagens anstrengelser, tog det nogen tid før vi kom, men så meget desto mere nød vi selve samlejet. Kyssede, klemte, nussede og følte på hinanden. Pikken sendte en ordentlig ladning op i Anette og hun kom i en lang orgasme lige efter.

Senere kneppede vi ved at Anette red på min pik. Det gjorde hun rigtigt godt, idet hun dermed fik fuld lejlighed til at bruge sine kundskaber med sine skede muskler. Ved denne lejlighed kunne pikken ikke skyde med så meget, og det kunne mærkes i underlivet, at der var ved at være udsolgt af sperm. Anette styrede sig til en kraftig orgasme. Vi faldt i søvn ved at ligge i ske.

Tidligt om morgenen vågnede vi og elskede igen, først sad Anette ovenpå mig og red ganske langsomt, så vendte vi os om, så jeg fik pikken ind i hende bagfra. Jeg kom først – skød den sidste sperm langt op i fissen på hende. Derefter måtte jeg give Anette udløsning med fingre og tunge, og det blev ikke mindre heftigt. Vi faldt sammen og kyssede passioneret hinanden. Det var et langt og inderligt samleje.

Efter morgenmaden kørte vi hjemad. Den noget kække stemning, der havde hersket i bilen på udturen, var afløst af en mere mat tavshed og træthed.

På trods af flere opfordringer kunne Anette ikke finde tid eller lejlighed til at mødes udenfor arbejdet, og derfor blev det ikke til mere elskov, før vi kom til julefrokosten.

Forsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER