LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den hjemvendte©

Genre: Utroskab

Dato: 11.02.2018


Anette, del 3
Julefrokosten
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Som tidligere beskrevet var Anette meget tilbageholdende med at mødes privat, så vi fik ikke lejlighed til at fortsætte med at elske og have det rart sammen, som vi havde gjort i Tyskland under vores messe-tur.
Men i begyndelsen af december var der indbudt til en firma-julefrokost. En festkomité havde arrangeret, at det skulle foregå i et forsamlingshus i en mindre landsby tolv kilometer fra vort hovedkontor. Festkomitéen havde også sørget for, at der ville være bustransport frem og tilbage til forsamlingshuset. Turen til forsamlingshuset var ret begivenhedsløs, jeg sad i bussen ved siden af en mandlig kollega fra afdelingen.

Da vi kom frem, skulle vi finde en borddame ved, at mændene fik et nummer og en bolt, og damerne fik et nummer og en møtrik (symbolikken næppe tilfældig). Nummeret henviste til det bord man skulle sidde ved, og så gjaldt det om at finde en partner med en bolt/møtrik, der passede sammen. Det fik vi meget sjov ud af. Jeg skyndte mig hen til Anette for at se, om vi passede sammen, men desværre passede mit bordnummer ikke med Anettes, men størrelsen passede – jeg havde gættet rigtigt med, at hun valgte en stor møtrik. Vi aftalte at tale sammen senere på aftenen.

Derimod passede mit nummer og min bolt med en møtrik som Ellen, en sød lille, yngre pige fra vort lager, havde valgt. Jeg kendte Ellen fra noget udvalgsarbejde vedrørende sikkerhed i firmaet. Vi havde spøgt sammen, og måske havde jeg tidligere været lidt flirtende og udfordrende overfor hende, hvilket hun havde taget i stiv arm.

Vi fik traditionelt julefrokost mad og ret meget snaps og øl – og Ellen holdt sig ikke tilbage, og på et tidspunkt sad hun og lænede/støttede sig kælent op ad mig. Efter maden kom der musik, så vi kunne danse i et meget dunkelt lokale. Jeg dansede med Ellen og det blev lidt intimt, og på et tidspunkt spurgte hun, om jeg ville med hjem til hende bagefter, når vi var kommet tilbage til byen. Jeg svarede, at det måtte vente til vi skulle tilbage. Vi dansede videre og jeg var meget fristet til at tage med hjem til Ellen. Ingen tvivl om at vi kunne have en hyggelig nat sammen. Ellen var meget varm og kom hele tiden meget tæt på mig. Hendes lidt erotisk, buttede krop og hendes fyldige bryster pressede sig ind på mit bryst. Ellens hoved lænede sig mod mit, det var på én gang æggende og ikke for provokerende set i lyset af, at det var en julefrokost, vi deltog i.

Men Anette havde set, hvad der foregik, og kom over til os og bad mig om en dans. Jeg undskyldte overfor Ellen, og gav hende et kindkys.
Anette startede med at fortælle mig, at jeg ikke måtte svigte hende, at jeg var hendes, men så dansede vi ud på det mørke dansegulv, og jeg lukkede munden på hende ved at kysse hende. Det var var hun helt med på. Vore tunger gik på opdagelse i hinandens mundhuler. Vi krammede og klemte hinanden, det var dejligt igen at fornemme Anettes krop og mærke at hun begærede mig. Vi dansede godt sammen, også når vi ikke kyssede eller krammede. Kendte hinandens kroppe, vidste hvordan vi ville bevæge os til musikken. Holdt i hånd og klemte hinandens hænder når der var pause i musikken. Jeg tog med den anden hånd om Anettes dejlige røv og klemte den blidt. Da vi havde danset nogle danse, hentede vi Anettes taske og satte os lidt for os selv i et mørkt hjørne. Der kunne vi snakke, kæle, kysse, røre og kramme hinanden.

Vi dansede igen og vi satte os igen og dansede videre og var kun for hinanden. Det var en dejlig aften. Da vi skulle tilbage med bussen, satte vi os ned på en af de bagerste rækker. Anette sad yderst mod vinduet. Der kunne vi sidde og være os selv i mørket. Jeg fik lynet Anettes bukser ned, og havde fri adgang til hendes trusser og bag dem hendes våde fisse. Jeg fik skilt hendes våde skamlæber ad og fingerkneppede Anette i mørket med to fingre i hendes skede og en tommeltot på hendes klit. Hendes fisse var drivende våd, og hun havde vanskeligt ved at sidde stille, og jeg kunne mærke, men ikke høre, at hun kom. Hun rystede og derefter spændte hun, hvorefter hun sad helt stille. Det gjorde Anette endnu mere kælen, og hun sad og kyssede mig og kælede for mine inderlår, og den stive pik i bukserne fik adskillige klem, men forblev i bukserne.

Da vi kom tilbage til byen, hvor vort firma havde kontor, gik vi sammen med en række feststemte folk fra bussen hen til min kollega Hans’ hus – et hus han delte med tre andre, hvoraf én var fra samme firma som os. De havde nok været forberedt på, at festen kunne fortsætte hos dem. Der var i hvert fald nok af drikkevarer og snacks. Der blev sat noget musik på grammofonen og igen dansede Anette og jeg tæt – og de sidste hæmninger, med at andre ikke skulle se, at vi kunne lide hinanden, forsvandt.

Da vi havde danset lidt, gik vi på opdagelse i huset og fandt et kælderrum, der havde en briks og en dør, der kunne låses. Her låste vi os inde og klædte os af og begyndte at elske. Jeg nød at mærke Anettes nøgne krop, slikke hendes klit og fisse, nusse hendes bryster, kæle for hendes røv, kysse hende ned af halsen til brysterne og videre ned til skridtet, køre fingrene gennem hendes lille dusk, mærke fugtigheden mellem hendes baller. Anette sørgede for at slikke mit pikhoved og gnide op og ned af skaftet.

Anettes fisse var drivvåd, og min pik spændt til det yderste, jeg gned den nogle gange mellem hendes fisse læber og hen over hendes klit for derefter at trænge dybt ind i hende med hende på ryggen og mig ovenpå. Da jeg havde sparet sammen til dette knald hele aftenen, gik der ikke lang tid, før jeg kunne mærke, at jeg ville eksplodere, og jeg sagde til Anette at jeg var ved at komme, hvorefter hun klemte hårdt om pikken med sine skede muskler, og jeg kom i et brag inde i den varme, våde fisse. Derefter lagde jeg mig ned mellem Anettes lår, og slikkede hendes klit mens jeg finger kneppede hende for anden gang denne aften. Det gik ikke stille af sig, men hun råbte dog ikke sin orgasme så højt ud, at det kunne høres udenfor døren.

Mens vi lå og nussede med hinanden i postcoital afslappethed, var der åbenbart nogen af de andre gæster, der havde fået mistanke om at vi befandt os i det aflåste rum, så de bankede på døren og råbte vore navne. Vi holdt kæft og efterhånden gav de op.

Da de var gået, slappede vi af og begyndte igen at kæle, og min pik rejste sig igen til dåd. Denne gang vendte Anette sig om og stak røven op i mod mig. Hendes dejlige runde røv, som jeg ikke kunne se i det mørke rum, men som jeg kunne føle, ae, kysse og kramme. Jeg fandt ned mellem hendes fisse og anus og slikkede det bedste, jeg havde lært. Det var åbenbart velkomment, for Anette stønnede og sukkede behageligt. Hendes fisse var våd, varm og villig, så jeg fik listet pikken indenfor i varmen. Langsomt bevægede jeg pikken frem og tilbage, og Anette modsvarede mine bevægelser, så vi kneppede harmonisk og langsomt. Jeg greb ned til hendes klit med min hånd og masserede blidt den hårde knop. Efter nogen tid og øget fart i bevægelserne kom vi næsten samtidig, Anette først og jeg lige bagefter. Denne gang var Anettes orgasmehyl noget mere frigjort.   

Vi lå sammen endnu en halv times tid, så fik vi tøj på og gik op og sagde farvel. Der var ikke så mange gæster tilbage, men vi fik nogle spydige kommentarer om hvor vi havde været, og hvad vi havde lavet. Vi var lykkeligt ligeglade. Vi gik hånd i hånd hen til en taxaholdeplads, og kyssede farvel og tog med hver sin taxa til hvert vort hjem.

Forsættes

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER