LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den hjemvendte©

Genre: Utroskab

Dato: 01.04.2018


Anette, del 4
Hjem fra Mellemøsten
Har du ikke læst tidlgiere afsnit, kan du finde dem HER

Efter julefrokosten var der i firmaet en del hvisken og tisken, men det lod vi os ikke påvirke af. Vi passede vort arbejde og talte hyppigt sammen, men der var ingen hanky-panky i arbejdstiden.

En aften arbejdede vi begge sent, uden at vi havde aftalt det på forhånd, men opdagede det ved, at vi mødtes i kantinen. Anette for at hente noget chokolade, jeg for at hente en cola. Det endte med, at vi sammen gik ned på mit kontor. Efter et par indledende kys låste vi døren. Kyssene blev mere heftige, og tøjet begyndte at forsvinde fra kroppene. Jeg sad med kun strømper på og stiv pik, og Anette havde ingenting på. Anette mente, det så forkert ud med strømper, og at hun ikke kunne elske med mig i den mundering, så jeg tog strømperne af, og der kælede vi med hinanden, på mit kontor, helt uden tøj.

Hendes dejlige bryster fik en ordentlig tur med tungen. Tilbage til munden der skulle udforskes, og der blev byttet mundvand. Anette havde en vidunderlig tunge, der var hurtig, meget krævende og nysgerrig. Efter noget tunge kysseri fortsatte jeg ned til navlen, der blev udforsket med tungen. Videre ned ad hendes flade mave og til inderlårene, de fik en tur hver, op og ned indtil jeg ramte fissen. Åbningen var helt våd, og jeg labbede Anettes fissesaft i mig. Derefter tog Anette fat og kyssede mine brystvorter, det var dejligt, derefter fortsatte hun ned over min mave, og så tog hun fat med hænderne om mine baller, og pikken ind i munden. Hendes tungearbejde var meget ophidsende, og jeg var lige ved at sprøjte hende i munden.

Men hun holdt op i tide og stod med let spredte ben, så jeg ved at bøje mine ben kunne trænge op i hende. Vi kneppede først op ad væggen. Det var nærmest en papvæg, den gav sig ret meget under vore bevægelser, så Anette lagde sig på ryggen ind over mit skrivebord, med skrævende ben, så der var fri adgang til hendes dejligt våde fisse. Først fik hun et kraftigt slik på klitten, og så tungen ind i fissen, så langt den kunne komme ind. Derefter pikken tilbage i den dejligt våde skede, der kunne klemme og massere pikken, så den var ved at eksplodere. Jeg trak mig ud af Anettes fisse, og satte mig på kontorstolen med pikken pegende mod loftet. Anette satte sig ovenpå pikken, så den gik lige ind i fissen. Hun sad med front mod mig, så jeg kunne røre hendes hårde brystvorter, kysse hende på munden, og kæle for hendes baller. Det var en god position, den tillod mig at holde ud i længere tid, også selvom hun brugte sine skede muskler efter bedste evne. Det var mest Anette der styrede bevægelserne, og til sidst kom jeg – min pik eksplodere i Anettes fisse, og hun blev siddende på pikken, og kort tid efter kom hun også i en mægtigt orgasme efterfulgt af en kortvarig krampagtig lammelse i kroppen. Vi faldt sammen og holdt om hinanden, kyssede blidt og kom til kræfter igen.

Vi fik tøj på, delte min cola, og blev enige om, at selv om vi ikke var blevet helt færdige med dagens arbejde, gad vi ikke mere i dag, og tog hver især hjem.

Kort tid efter blev jeg sendt til Mellemøsten for at være firmaets repræsentant på stedet, hvor der skulle installeres et af vore anlæg til regenerering af tørmælk. Det var et lokalt firma, der skulle stå for installationen, men jeg skulle overvåge og kontrollere, at alt gik rigtigt for sig. Oprindeligt var det meningen, at jeg skulle være dernede i ca. fire uger, men da de fire uger var gået, var de ikke kommet særligt langt med installationen. Så hjemrejsen blev udsat, og udsat, og i alt tog det to måneder og en uge, før vi var færdige med installation, kontrol, test og første produktionsforløb.

Medens jeg var i Mellemøsten havde Anette fødselsdag. Jeg arrangerede at få sendt blomster til hende på dagen. Om eftermiddagen fik jeg en fornemmelse af Anettes krop, der kærtegnede mig. En fornemmelse lige som da jeg havde siddet ved siden af hende på kurset (se ’Et heftigt Luftknald’). Hun ’rørte’ mig og jeg ’rørte’ hende på de mest erogene steder og jeg fik stiv pik i bukserne. Tilbage på hotellet om aftenen måtte jeg have afløb for min opsparede begejstring, og højre hånd blev brugt kraftigt.

Efter 66 dage uden intimt kvindeligt selskab var jeg tyk bag ørerne og tung i nosserne. Jeg begyndte at forstå, hvorfor en fårehyrde kunne blive fristet af et gimmerlam. Jeg forsøgte at lette presset ved jævnligt at bruge højre hånd, mens jeg forestillede mig Anettes yndig- og færdigheder.

Da jeg skulle hjem fra Mellemøsten, fik jeg med Anette arrangeret, at hun tog imod mig i lufthavnen, og at hun skulle bestille os et kroværelse til om aftenen/natten.

Jeg landede planmæssigt, og vi tog hen til den kro, hvor Anette havde bestilt værelse. Aldrig så snart havde vi lukket døren til værelset bag os, før vi begyndte at kysse lidenskabeligt. Vi fik hurtigt tøjet af, og med min krops trang til at få afløb for mine indestængte elskovs behov, var der ikke meget forspil. Det var lige på og hårdt. Anette lagde sig på sengen og heldigvis var hendes fisse våd, så jeg trængte ind og pumpede, og i løbet af ganske kort tid eksploderede min pik. Anette fik nok ikke så meget ud af det, men jeg følte en stor tilfredsstillelse. Vi nussede lidt og kælede med hinanden. Jeg fik Anette til at komme ved at slikke hende og massere hendes fisse. Vi fik os et bad og aftensmad.

Efter maden gik vi op på værelset igen og tog tøjet af, og denne gang var der mere tålmodighed, og vi kyssede hinanden overalt på kroppen. Jeg masserede Anettes bryster, suttede og bed blidt de små hårde vorter, spillede med tungen ved hendes navle og fortsatte ned langs lysken til hendes dusk. Vendte hende om og gav rygraden dels en god massage og dels en gang tungeberøring. Fortsatte ned i den fugtige revne mellem ballerne, spredte hendes ben og nåede med tunge og læber fissen bagfra. Stak tungen så langt ind i fissen, som jeg kunne. Vendte Anette om igen og lagde mig ved siden af på ryggen. Hun bearbejdede pikhovedet med tungen, så pikken føltes spændt til bristepunktet. Derefter satte hun sig ovenpå mig og red mig. Da det havde stået på i nogle minutter, steg hun af og vendte røven i vejret, så jeg kunne kneppe hende bagfra. Pikken langt op i fissen og hænder og fingre kunne massere hendes klit og fisselæberne. Vi endte med, at jeg sad op og Anette ovenpå face to face, så kunne vi kneppe, kysse og nyde hinanden. Anette brugte sine fissemuskler til at massere min pik, og jeg kom med nogle altudtømmende sprøjt i Anettes varme hule. Hun blev siddende lidt ovenpå mig og gnubbede sig til en orgasme, dels ved hjælp af hånden, dels ved at gnide klitten mod mit skamben.

Vi tog tøj på igen og gik ned for at få en drink og sad og nussede og hyggede os. Det blev til et par drinks mere, og da vi igen kom op på værelset, kom trangen til elskov igen over os. Denne gang ikke så heftigt, men et stille og roligt samleje, som var meget tilfredsstillende. Efter at vi havde kysset, lagde Anette sig på ryggen og jeg ovenpå i en missionær. Det føltes som pikken nærmest blev suget ind i fissen og klemt og masseret. Det var dejligt at ligge der og nyde hinanden, stille og roligt kneppede vi. Det blev efterhånden mere aktivt og vi kom samtidig. Jeg var færdig, kunne ikke få mere liv i pikken, så vi lagde os nøgne til at sove i ske.

Næste morgen var der igen liv i elskovsudstyret. Jeg vågnede først og lå og aede Anette og hendes dejlige bryster, og det kunne føles og ses mellem benene på mig. Efter kort tid vågnede Anette også, og vi kælede med hinanden. Hun lagde sig på ryggen, og jeg kælede med hendes skød, mærkede at fissen var våd, og gned pikken i lang tid mellem hendes fisselæber og på hendes klit. Vi kneppede, på samme måde som vi sluttede aftenen forinden, i en missionær. Jeg fik hånden ned og rørte hendes anus, hvilket resulterede i at Anette kom først, og jeg sprøjtede ind i hende lige efter hun var kommet. Et stille og roligt samleje der gav os begge stor tilfredsstillelse.

Efter et bad og morgenmad kørte Anette på arbejde, og jeg tog en taxa hjem.

Slut.

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER