LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: DJ Eagle©

Genre: i naturen

Dato: 19.12.2007


Skovtur

Min kæreste havde inviteret mig en tur i skoven. Foråret var godt i gang og temperaturen klart opadgående. Der var kommet blade på træerne og den lysegrønne farve fik for alvor forårsstemningen op. Solen skinnede blidt gennem træerne, mens jeg gik til mødestedet fuld af forventning om, hvad han havde fundet på. Det havde været min fødselsdag for nylig og han havde givet mig en kanonlækker halskæde i fødselsdagsgave. Sådan en flettet tyk en, med en stor perle som vedhæng. Havde haft den på lige siden og betragtede det lidt som en ”forlovelsesgave”. Det var først for nylig at vores forhold var gået fra det mere sporadiske, til noget mere fast. For tiden boede han mere hos mig end hos sig selv og det føltes rigtig dejligt. Jeg var begyndt at tro på, at det kunne udvikle sig til et egentligt leve sammen forhold.
Lige nu var jeg dog på vej dybt ind i skoven for at mødes med ham. Han havde fortalt mig, at der ventede en ekstra fødselsdagsgave på mig. I forventning om, at det nok ikke var en pakke jeg skulle have, havde jeg klædt mig på til lejligheden med en lækker sag af en kjole der kun lige akkurat dækkede knæene. Trusserne havde jeg udeladt, noget som erfaringen havde vist mig var en god idé. Brysterne var dog stivet lidt af med en god push-up bh, som fik min kavalergang til at tage sig ganske godt ud. Jeg nærmede mig det udvalgte sted og kunne se at han sad og ventede på mig.

Efter 3 måneder med den samme kæreste, hvor jeg bare var blevet mere og mere forelsket i hende, havde jeg besluttet mig for, at hun skulle have en lidt speciel fødselsdagsgave, udover den jeg havde købt til hende. Havde givet hende en invitation til skovtur. Uden at spørge nærmere, havde hun sagt ja og virkede som hun glædede sig til det. Nu sad jeg så her midt ude i skoven og ventede på hende. Havde bredt en dug ud på skovbunden, dækket op til en dejlig frokost med laks, rejer, ost og champagne. Umiddelbart ganske uskyldigt. Det var heller ikke til at se, at jeg havde præpareret et træ lige i nærheden, at mine remedier lå nede i rygsækken hvor også mad og bestik havde været, samt at jeg havde besluttet mig for, at fortælle hende om min seksuelle tilbøjelighed. Ved flere lejligheder havde jeg prøvet at bringe det på bane, men selvom jeg synes at jeg kunne spore en vis interesse, så havde jeg ikke gennemført det. Frygten for at miste hende, havde bremset mig. Som tiden var gået kunne jeg mærke at hun var mere end de andre kvinder jeg havde mødt i tidens løb. Vi fungerede sammen på stort set alle måder, havde ofte samme tankegang og behøvede ofte slet ikke tale sammen for at vide hvad den anden ville. Men nu skulle det være, for hvis forholdet skulle holde, var det vigtigt at hun også kunne acceptere denne side af mig. Jeg skimmede ud mellem træerne og fik øje på hende. For satan hun så bare godt ud i kjole… Det var som om hendes krop blev fremhævet på en måde som fik mine hormoner på overarbejde. Da hun kom tættere på kunne jeg se, at hun havde min gave på, halskæden med den store perle i. Jeg vinkede til hende da hun fik øje på mig.

Han løftede hånden og vinkede som tegn på, at han havde set mig. Jeg småløb resten af vejen og han rejste sig op og kom mig i møde. En kæmpe krammer og et hedt kys senere, sad vi på skovbunden og nød godt af de lækkerier han havde disket op med. Champagnen havde stille og roligt gjort sin virkning og jeg begyndte at føle mig meget opstemt. På hans smil kunne jeg fornemmem, at en lækker frokost ikke var alt hvad han havde udtænkt sig til i dag. Og ganske som jeg havde tænkt tanken, spurgte han mig, om jeg var til en lidt mere speciel seksuel oplevelse. Jeg var liderlig, en lille smule beruset og mine grænser derfor lidt flydende. Så jeg svarede ham, at med mindre det gjorde ondt eller var decideret nedværdigende, så var jeg nok til lidt af hvert. Han fortalte mig, at han var til dominans, det vil sige at det var ham der bestemte farten og måden. Men han gjorde det klart at jeg til hver en tid kunne stoppe legen, hvis det gik over mine grænser. Han rejste sig op og kom over mod mig for at give mig en krammer. Klik, klik og jeg mærkede håndjernene lukke om mine håndled. Legen var begyndt og jeg var både spændt og en smule urolig. Kendte jeg ham virkelig så godt som jeg troede? Hvad nu hvis…? Spørgsmålene kørte rundt i hovedet på mig. Som om han kunne mærke det, tog han min hoved hen til sit og hviskede i øret på mig, at jeg ikke skulle være nervøs. Det skulle være en nydelse for os begge to. Jeg slappede lidt af og lod ham tage styringen for alvor. Han stod bag mig og gav mig bind for øjnene. Førte mig lidt ind i skoven, hvor han havde præpareret et træ. En stor gren var trukket ned med et reb og holdt stramt på plads. Jeg blev stillet ind under grenen, fik fjernet håndjern og kjole. Hørte hans sukken da han så at jeg var uden trusser. Stak lige et par fingre mellem benene på mig og konstaterede at jeg jo godt kunne lide hvad der skete, idet jeg var begyndt at blive godt fugtig dernede. Håndjernene kom på igen, denne gang foret, da de føltes meget blødt mod håndleddene. Han bandt et reb fast til dem og mine arme blev løftet og rebet fastgjort i den anden ende. Fødderne blev fikseret til en rod eller noget i den retning. Pludselig blev jeg strakt ud i min fulde længde, han havde løsnet rebet der holdt grenen nede. Det føltes meget frækt at være udstillet på den måde og fuldstændig i hans magt. Jeg kunne mærke at han stod bag mig, åndede mig blidt i nakken. Hans hænder gik på opdagelse på min krop, fulgte hver linje, hver kurve og nulrede på de mest erogene områder. Jeg var ved at blive godt og grundigt liderlig. Det hørte han og fortalte med lidt brysk stemme, at det var ham der bestemte farten og dermed også hvornår jeg måtte få orgasme. Pludselig forsvandt han. Jeg stod der helt alene midt ude i skoven, bundet og blindet og splitterravende nøgen, bortset fra bh’en som jeg stadig havde på.

Hun var med på den. Havde givet udtryk for, at hun var til lidt af hvert. Ville gerne domineres, så længe jeg respekterede, hvis hun satte en grænse. Da jeg gav hende håndjernene på, kunne jeg fornemme at hun var blevet lidt nervøs, men jeg kunne nemt berolige hende. Lige nu betragtede jeg hende på afstand, mens jeg hentede nogle af mine remedier. Hun var gudesmuk som hun hang der, strakt ud mellem gren og rod på et træ. Fuldstændig udstillet og i min magt. Jeg tog brystklemmerne, buttplug og en lille vibrator ting der kunne spændes på klitoris. Vendte tilbage til hende og fjernede det sidste klædningsstykke, bh’en. Hendes bryster var noget nær perfekte. Ikke for store, men alligevel fyldige og spændstige. Når hun stod der strakt ud, løftedes de til et kanon frækt syn. Jeg nulrede vorterne så de blev stive, tog brystklemmerne og satte dem på. De kunne justeres, så jeg startede med at sætte dem ikke alt for stramt. Hun ømmede sig alligevel, men gav udtryk for, at smerten var behagelig. Jeg trak lidt i dem og mærkede efter mellem hendes ben. Der var begyndt og blive temmelig fugtigt dernede, nærmest vådt. Kørte et par fingre op i hende og så bagud for at klargøre bagindgangen. Det var hurtigt gjort, idet hun i forvejen var lidt fugtig bagude. Jeg fik fat i buttpluggen og kørte den stille og roligt op i numsen på hende. Hun stønnede som tegn på, at hun kunne lide behandlingen. Vi havde tidligere haft analsex, så jeg vidste at hun ikke havde noget imod det. Jeg gik rundt om hende og stillede mig foran hende for at nyde synet. Hun virkede som om hun var langt væk i sine egne lyster, småstønnende og rød i kinderne. Tegn på nydelse og ophidselse. Jeg gik på knæ og stak tungen ind i hendes revne. Smagte på fugtigheden dernede og lod tunge gå på vandring. Skiftevis stak jeg tungen op i hende og slikkede på klit. Hendes ophidselse steg stille og roligt og blev næsten ekstatisk da hun kom i en voldsom orgasme.

Jeg hang stadig i håndjernene, godt strakt ud af grenen der spændte opad. Han var mellem mine ben nu og begyndt på at slikke mit overophedede kusse. Da han var kommet tilbage havde han sat klemmer på mine brystvorter, det gjorde temmelig ondt lige i starten, men efterhånden gik smerten over i ophidselse.
Jeg havde efterhånden sværere og sværere ved at stå imod hans intensive slikkeri. Hans tunge var over det hele. Inde i kussen, på klit, på mellemkødet og tilbage i kussen. Hele tiden varierede han bevægelserne og styrken. Til sidst måtte jeg overgive mig i et brag af en orgasme. Han sukkede et veltilfredst ”Mmmmhhhh” og gik sin vej tror jeg. Efterhånden var det lidt anstrengende at hænge sådan, så jeg håbede at han snart ville binde mig ned igen. Der gik en evighed synes jeg, hvor jeg var fuldstændig overladt til mig selv. Langt om længe kom han dog tilbage, kyssede mig blidt på munden og tog fat i klemmerne. Skruede lidt på dem, så de føltes strammere. Smerten blev intensiveret et øjeblik, men gik så lige ned i kussen på mig og fik min ophidselse til langsomt at stige igen. Han tog fat i brysterne og æltede dem grundigt igennem, lyst og smerte blandede sig til en vidunderlig cocktail af nydelse. Pludselig holdt han op og fjernede sig. Jeg fornemmede at han stod og betragtede mig. Efter kort tid kunne jeg mærke ham tæt på igen, han pillede ved mine håndjern og pludselig var mine hænder frie. Dog kun i kort tid, idet de hurtigt blev låst sammen på ryggen af mig igen. Fødderne blev også løsnet og han førte mig tilbage til lysningen. Lagde mig blidt på tæppet og førte et glas til mine læber. Jeg drak grådigt af champagnen og kunne hurtigt mærke alkoholens virkning igen. Han hev mig op på knæ og jeg mærkede hvordan der var noget varmt og hårdt der stødte mod mine læber. Instinktivt åbnede jeg munden og mærkede has stive lem trænge ind. Jeg slikkede og sugede det bedste jeg havde lært. Kunne mærke på hans åndedræt at jeg gjorde det godt. Det var dog lidt besværligt, så efter lidt tid løsnede han håndjernene, så jeg også kunne bruge mine hænder. Tog hans kugler i hånden og æltede dem forsigtig mellem fingrene. Kørte tungen fræk hele vejen fra rod til spids. Hans ophidselse var tydeligt at mærke.

Følelsen af at min pik gled ind og ud af hendes mund, samtidig med at hendes hænder arbejdede med kuglerne. Ophidselsen steg voldsomt og jeg måtte bruge det yderste af min koncentrationsevne for ikke at skyde ladningen af i munden på hende. På et tidspunkt måtte jeg simpelthen trække mig ud for at holde lidt længere. Jeg bad hende om at vende sig med numsen mod mig. Igen et lækkert syn af hendes røv med buttpluggen stikkende ud af bagindgangen. Jeg listede et par fingre ind i kussen på hende og begyndte at fingerkneppe hende først med et par, siden med både 3 og 4 fingre. Hun var så ophidset, så de gled uhindret ind og ud af hende. Det var på tide at give hende hvad hun umiddelbart sukkede efter, så jeg stak min pik op i hende og begyndte at kneppe hende bagfra. Først i et mere adstadigt tempo, men siden hurtigere og hurtigere. Bankede den i bund i hendes liderlige kusse igen og igen. Hun nærmede sig endnu et højdepunkt, men det skulle hun ikke bare lige have noget af, så jeg trak mig ud og fjernede buttpluggen fra hendes røv. Kørte et par fingre ind i numsen og pressede så på med pikken. Den gled forholdsvis nemt ind, men jeg kunne fornemme at hun gav sig lidt. Jeg var dog ret ligeglad, da hovedet først var indenfor, bankede jeg pikken ind i sin fulde længde. Hun skreg i en blanding af smerte og ophidselse. Skubbede røven bagud som tegn på, at jeg skulle blive ved. Jeg fandt en god rytme og kneppede på livet løs. Hun havde gang i et par fingre i kussen, så det varede ikke længe før hun eksploderede i endnu en orgasme. Jeg fortsatte lidt endnu og pludselig rykkede det voldsomt i min pik, orgasmen var voldsom og intens. Trak mig ud af hende og satte mig igen foran hendes ansigt. Bad hende om at slikke mig ren og hun efterkom min befaling. Med stor lyst synes jeg at bemærke.
Jeg trak mig ud af munden på hende og fjernede bindet for øjnene. Tog klemmerne af brystvorterne og sørgede lige for at nulre dem lidt kraftigt. Hun stønnede og smilede, var klar over at det føltes rart på hende. Jeg fandt et tæppe frem som jeg lagde over os og tændte en smøg til os begge. Vi lå i lang tid og bare slappede af uden at sige så meget. Tilfredsstillede og trætte. Hun kiggede på mig og sagde, at det var en oplevelse hun sent ville glemme og at jeg altid var velkommen til at dominere hende seksuelt. Hun havde været lidt paf, da jeg fortalte om det, men ladet det ske og hen ad vejen fundet ud af, at det tændte hende ret meget at blive udnyttet lidt.

Jeg lå med hovedet på hans ben og kiggede op på ham. Den oplevelse han lige havde givet mig, var anderledes end noget andet jeg tidligere havde oplevet. Aldrig havde jeg følt mig så udnyttet seksuelt, men samtidig så tilfredsstillet. Mine ben rystede stadig efter den intense oplevelse. Endelig en mand der turde vise og udføre, hvad han inderst inde havde lyst til. Han bøjede sig ned og kyssede mig intenst og krævende. Jeg besvarede hans tilnærmelse og lagde armen om halsen på ham for at trække ham længere ned til mig. Han trak sig dog væk fra mig og jeg kom op at sidde på knæ for at komme tæt på hans mund igen. Vi kyssede i lang tid og jeg mærkede hvordan han tog mig tættere ind til sig i en varm omfavnelse. Pludseligt mærkede jeg at han fik fat i mine arme og jeg hørte det afslørende klik af et par håndjern der låstes om mine håndled…

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter