LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: EF©

Genre: På job

Dato: 24.01.2010


En vigtig sag 2
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du finde det/dem HER

Resumé:
De kender hinanden fra jobbet og en dag sker det uundgåelige, de tiltrækkes af hinanden og det fører til hed sex. Men ting har det med at udvikle sig, således også denne dag...

Hun vågnede med en rar og tilfreds følelse i hele kroppen og smilede uden at åbne øjnene. Billeder af aftenen og natten forinden kørte livligt for hendes indre blik, og hun trak dynen over hovedet med et endnu bredere smil. Det havde været bedre, end hun havde forventet, og hun havde haft store forventninger.
Hun kunne høre ham tale i telefon inde i stuen, og hun gættede på, at han havde ringet til arbejdet. Ellers ville hun gøre det. Hun steg ud af sengen. Gulvet var koldt mod hendes fodsåler. Hun trippede hen til vinduet og kiggede ud. Det var stadig mørkt selvom klokken næsten otte, og det regnede. Hun syntes, det var fantastisk vejr.
Hun havde ikke lagt mærke til, at han havde lagt på og blev forskrækket, da han lagde armene omkring hende og kyssede hende på skulderen. Han var også stadig nøgen.
”Hej.”
”Godmorgen,” hviskede han og nappede hende i halsen.
”Hvem var det?” spurgte hun uden at vende sig om. Regndråberne dansede lykkeligt ned ad ruden.
”Vidste du, at vi to i går aftes blev kaldt ud til en meget vigtig sag?”
”Nej dog. Noget alvorligt?” Hun smilede og tog hans hænder i sine.
”Mmm. Vi bliver nødt til at være væk et stykke tid. I hvert fald et par dage.”
Hun lo stille og vendte sig om. ”Det lyder skrækkeligt.” Hun kyssede ham blidt og intenst. Det boblede varmt i maven.

Han var vågnet et stykke tid inden hende. Hun havde ligget med det ene ben bøjet oven på dynen og ansigtet mod ham. Hun snorkede en smule. Dynen lå nede om hendes hofter, og han trak den op, forsigtigt for ikke at vække hende. Så lagde han sig på siden og betragtede hende; hendes fine æblekinder og det brune, krøllede hår, der lå i en vifte bag hendes hoved. En følelse havde fæstet sig i ham, en følelse af, at dette var andet og mere en fysisk. End sex. Selvom det havde været god sex. Meget. Han smilede og strøg hende over kinden. Så kiggede han på uret på natbordet. Halv otte. Han stod ud af sengen og gik ind i stuen for at ringe.
Da han kom tilbage, stod hun ved vinduet med ryggen til. Så smuk. Han gik hen og lagde armene om hende. Hendes varme krop føltes dejlig mod hans. Han kunne mærke, at blodet lige så stille løb sydpå. Han pressede hende ind mod sig.

Hun lo højt, da han samlede hende op og smed hende på sengen, så hun hoppede op og ned et par gange. Han lagde sig ind over hende og støttede på albuerne, så han ikke maste hende.
”Hvad er det for noget?” sagde hun påtaget alvorligt, slog armene om ham og trak ham helt ned, så hun blev presset ned i madrassen. Det var godt at blive mast.
”Det var bedre,” hviskede hun og kyssede ham igen. Automatisk havde hun spredt benene, og hun mærkede nu hans hårde lem kysse hendes fisse. Utålmodig vippede hun i hoften, så han gled ind i hende. ”Meget bedre.” Hun bøjede benene og lagde det ene over lænden på ham, så han kunne støde helt i bund.
”Tag mig.”

Han begyndte at bevæge sig. Langsomt. Hun gispede lavt. ”Åhhh ja. Åhh. Bliv ved.” Han mærkede hendes hånd på sin balle og satte tempoet op. Hun satte neglene i, og den stikkende smerte fik ham til at sætte tempoet yderligere i vejret. Som en slags hævn bed han hende blødt i halsen. Han kunne mærke, at hun smilede. Hun slap ballen og lod i stedet neglene kilde ham op ad ryggen. De efterlod et brændende spor, der forstærkede hans begær endnu mere. Han lagde mere kraft i stødene.
”Åbn øjnene,” sagde han. Hun mødte hans blik. Selvom de lå så tæt, at han ikke kunne se hendes ansigt klart, kunne han se lysten i hendes øjne blusse hver gang pikken kørte i bund. Hun føltes fantastisk. Kærtegnede hans pik som om det var hendes kæreste eje. Musklerne i hendes fisse var utrolige, og tricket, hun kunne, med at klemme om ham gjorde underværker.
”Jeg… du... aarrhhh ja,” stønnede hun i takt med hans bevægelser. Han fyldte hende ud på en måde, hun ikke havde oplevet før, og hun ønskede, at han aldrig trak sig ud. Selv om hendes klit ikke blev specielt stimuleret i denne stilling, mærkede hun alligevel orgasmen nærme sig.
”Bliv... ved… bliv...”
Han lukkede munden på hende med sin. Kysset var blødt og varmt på trods af voldsomheden i hans stød.
Hun var slet ikke forberedt på den hast, hvormed fryden gik fra at være en lille gnist til at vældede gennem hendes krop for fuld styrke. Alle hendes muskler spændtes, og hun kunne ikke undgå at presse sig endnu mere ind til ham. Hendes hoved skød bagover, så hun ramte hans hage med sin.
”Åååårrrhhhhaaarrh!” Hendes lykkelige skrig gav genlyd i den mørke lejlighed. ”Ahhhh ja... ja...” sukkede hun, som hun vendte tilbage til virkeligheden. Han var holdt op med at bevæge sig og smilede bare til hende. Hun masede sine læber mod hans og vendte ham om, så hun kom øverst. Han gled kortvarigt ud af hende, men var hurtigt på plads igen. Hun red ham stille og roligt, selvom det stadig simrede i hendes krop.

Hun så dejlig ud, som hun kom. Det var både skønt og lidt underligt at se et menneske gennemleve den ultimative ekstase, og han blev om muligt endnu varmere indeni, og lidt stolt over, at det var hans fortjeneste.
Hun var god til at ride. Hun hoppede ikke op og ned, men hendes roteren med hofterne gav ham en helt ny fornemmelse i pikken. En vidunderlig fornemmelse. Han rakte ned for at tage fat om hendes baller for at støtte hende, men hun greb hans hænder og placerede dem på sine bryster. Han klemte dem.
”Hårdere,” gispede hun, nærmest irriteret. Han gjorde, som hun sagde, og mærkede de stenhårde brystvorter skære sig ind i håndfladerne.
”Mmmååhh.” Hun bed sig i underlæben og flyttede hans ene hånd til klitten, som han begyndte at lege med. Så løftede hun op og ned på hans pik og satte tempoet op. Han var i himlen. Det kriblede i underlivet. Det bankede og trak sig sammen i hans kugler.
”Jeeeg… det er liiiige… Stønnede han usammenhængende. I sekundet, hvor han ikke længere kunne holde sig tilbage, åbnede hun øjnene og borede blikket ind i hans. Det var som om, det forstærkede hans orgasme, og det sortnede bogstavelig talt for ham i flere sekunder efter.

Hans blik, som han kom, kastede hende ud i hvirvlen af ekstrem nydelse. Hun kunne mærke ham bevæge sig i ufrivillige ryk, og hun sank sammen over ham, rystende over hele kroppen. Hans bryst var svedigt og lugtede af mand. De lå sådan et par minutter, hvorefter han rullede dem rundt, så han endnu en gang kom øverst. Hun var så udmattet, at hun knap kunne åbne øjnene, og det krævede mange kræfter at lægge armene om halsen på ham. Han skød armene ind under hende, begravede fingrene i hendes hår og kyssede hende let på næsen. ”Ved du, hvor god du er for mig?” hviskede han og plantede de samme små sommerfuglekys rundt på hendes ansigt. Hun smilede træt, som han kyssede hendes mundvig.
”Mmm.” Hun lagde en hånd på begge sidder af hans hoved. Det føltes alt for godt til at være sandt. De havde danset omkring hinanden i så lang tid, lideren havde slået gnister, men hun havde inderst inde troet, at det ville være overstået, når de endelig havde fået forløsningen. Men tværtimod. Et øjeblik brændte det bag hendes øjne. Hvor sentimentalt. Hun grinede lydløst af sig selv og grinede så højere, da hun så hans spørgende blik. Hun skubbede ham om på ryggen og lagde sig med hovedet og den ene arm hvilende på hans bryst. Selvom det var lidt koldt i værelset, havde ingen af dem behov for dynen. Han aede hende dovent på ryggen. Hun bevægede sig lidt for at finde tilrette.
”Hvad skal man gøre af nederste arm?” spurgte hun uden at få svar. Hun mærkede en langsom følelsesløshed sætte sig i den skulder, hun lå på, men var i virkeligheden ligeglad. Ingen sovende arm kunne få hende til at flytte sig. Hun faldt i søvn til den rolige rytme af hans hjerte.

Han lå og kiggede op i loftet og hørte hendes åndedræt blive langsommere og regelmæssigt. Hendes hår duftede svagt af en eller anden frugt, han ikke kunne placere. Klokken var kvart over ni.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER