LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: EF©

Genre: På job

Dato: 24.01.2010


Frokostpause - 3

Resumé:
Det uundgåelige sker mellem de to kolleger - de har sex med hinanden, og fortsætter til stor glæde og fornøjelse hjemme hos hende.. i to dage - nu bliver det hverdag og de bliver nødt til at stå op og gå på arbejde... men mon de kan holde fingrene fra hinanden?

De var blevet i sengen i to dage. Køleskabet var tømt på nær en tidligere smeltet læbepomade og en tvivlsom cremefraiche. Men så kunne de ikke trække den længere. Desuden begyndte de begge at savne deres mobiltelefoner, hvor trist det end var.
Han havde vasket sit tøj, da det var det eneste sæt, han havde i øjeblikket. Hans husnøgler lå på kontoret. Han havde også syet knapperne nogenlunde på skjorten og besluttet sig for at holde jakken lukket hele dagen. Hun havde grinet af ham.
Han havde til gengæld sukket dybt og teatralsk, da han for første gang, siden de havde flået tøjet af hinanden i hendes entre, så hende med tøj på.
”Det burde være forbudt,” sagde og greb hende om livet.
”Det ved jeg,” sagde hun påtaget trist. Hun lagde armene om halsen på ham.
Kysset blev dybere og mere alvorligt.
”Hvad er klokken?” spurgte han hæst, da de måtte dykke op for at få luft.
”Kvart over seks.”
Han løftede spørgende et øjenbryn, og sekundet efter var de over hinanden. Han tog hendes hånd og trak hende ud i køkkenet, hvor han bestemt bøjede hende ind over køkkenbordet. Trusserne trak han ned på hendes lår, og så borede han sig ind i hende i ét hug.
”Aahhhh,” stønnede hun, da hans pik pressede hende hårdt ind mod bordkanten. Som da han havde taget hende op ad væggen den første gang i lejligheden, var han voldsom og hensynsløs, og det tændte hende. Hun havde normalt tendens til at tage styringen under sex, men det var befriende bare at blive taget.
Hun greb fat i bordkanten med begge hænder og mærkede hans åbne lynlås kradse mod sin baller, hver gang han bankede mod hende. ”Mhhng, nnggm, uhmmm,” gryntede han bag hende og efter et minut greb han hårdt fat om hendes hofter og stødte sig brutalt op i hende med et uartikuleret brøl. Hun pressede sig mod ham og klemte alt, hvad hun kunne, for at gøre det så rart for ham, som muligt. Så lænede han sig tungt ind over hende og støttede på bordet med hænderne oven på hendes. Hun mærkede hans varme ånde i nakken og bevægede drillende hoften. Han var stadig inde i hende. Men så trak han sig, og de gjorde begge tøjet i stand igen for at komme af sted.
”Du skylder en,” sagde hun smilende, som de gik ud ad døren.

De var stået tidligt op for at være de første på kontoret. Selvom der var gået nogle dage siden de havde været der sidst, lå deres respektive ting i hver deres garderobeskab, så de krydsede fingre for, at ingen af kollegaerne anede uråd. Ikke fordi der var regler for den slags, men de orkede ikke rygter og sigende blikke.
De holdt diskret hinanden i hånden på vej op i elevatoren. Han følte sig som en teenager. Det var år siden han sidst havde været forelsket. Da dørene gled op, slap de hinanden, men fulgtes ud i garderoben. Han havde fået tolv opkald. Alle fra forskellige forretningsforbindelser, der bad ham kontakte dem hurtigst muligt.
Alt virkede normalt på arbejdet. Mange kom hen og spurgte til ”den store sag” og han svarede undvigende noget om at den var faldet på gulvet på grund af noget bøvl med en kvittering og et vidne. Folk klappede ham forstående på ryggen med et ”bedre held næste gang.” Han syntes nu, at han havde været ret så heldig. Han greb sig i at kaste lange blikke over skulderen hvert andet minut. Han havde ringet to af klienterne op, men havde ikke fået meget ud af samtalerne, da billeder af nøgne, svedige kroppe konstant spillede på lærredet i hans indre biograf. Nå, han måtte kontakte dem senere og prøve at dække over, at han overhovedet ikke havde hørt efter.

Hun fik heller ikke lavet det store. Mens hun havde været væk var en bunke af sager blevet droppet på hendes bord, og hun skulle egentlig bruge dagen på gennemgå dem. Hun havde brugt en time på de tre første, men var stadig ikke helt sikker på, hvad de handlede om.
Hun havde svært ved at sidde stille og skulle flere gange til at gå over til ham. Men pludselig var hun nervøs for, at den spænding, der havde fulgt dem de tidligere uger og til dels også hjemme hos hende, var væk. Så hun blev siddende og besluttede sig for at tage sig sammen. Det lykkedes nogenlunde, og hun kom igennem ni sager inden frokost.
Hun hoppede i stolen, da hun hørte en stemme lige ved siden af sig.
”Vil du med til frokost?”
Det hoppede også i maven.
”Jeg skal lige lave den her færdig.” Hun tastede så hurtigt, hun kunne, meget bevidst om, at han stadig stod helt tæt på hende. Enter. Hun rejste sig, og han flyttede sig først, da hendes ryg rørte ham på brystet. Hun jublede indvendig. Spændingen var bestemt ikke væk.
”Så.” Hun tog sin taske, og de satte kursen mod kantinen to etager længere oppe.
De var alene i elevatoren. Det var skæbnen. Helt tilfældigt lænede hun sig op ad stop-knappen.
”Du skylder en, remember?” sagde hun smørret og lod tasken dumpe på gulvet.
Han tog langsomme skridt hen mod hende og tog fat i gelænderet på hver side af hende.
”Jeg bryder mig ikke om gæld,” hviskede han.
”Så indfri den.”
Han trak hendes kjole op om livet på hende og lagde en hånd hen over hendes varme skød uden på trusserne.

Det var for vildt. Så vildt. Han kunne næsten ikke styre sig. Han havde altid været glad for sex – han var en mand – men han havde ikke mødt nogen, der var lige så sulten som ham selv. Og så kunne han endda lide hende.
Han pressede hånden opad, så hun kom til at stå på tå. Hun bed sig forventningsfuldt i underlæben. Så flyttede han hånden blot for at placere den samme sted, men inden for trusserne. Hun var våd. Han frydede sig over hendes klynk, da to af hans fingre fandt vej op hende. Han nød at forkæle hende. Hans anden hånd greb fat om hendes ene knæ og trak det op, så han kunne komme bedre til. Hun sukkede og lænede hovedet tilbage mod det store spejl. Hans pik, der havde været halvstiv hele dagen, var ivrig efter at komme ud, så han slap hende et øjeblik for at efterkomme dens ønske. Hun åbnede skuffet øjnene, da hans fingre forsvandt, men lukkede dem igen, da hun så, hvad han var i gang med. Bælte op, lynlås og shorts ned. Han trak trusserne af hende, løftede hendes knæ op igen og kyssede hende mens han trængte ind i hende. Hun sukkede ind i hans mund.
Det var en besværligt stilling, og han kunne ikke komme ordentligt til. I stedet løftede han hende op, så hun balancerede på det smalle gelænder, og hun slyngede benene og armene klamrende om ham. Han stødte hurtigt med det samme, men inden han drev sig selv ud over grænsen, hvor han ikke kunne gå tilbage, huskede han sin gæld og standsede stakåndet.
”Hva”?!” sagde hun uforstående, og han drejede hende rundt og bøjede hende frem, så hun måtte støtte panden mod spejlet. Hendes tunge ånde tegnede sig på det. Kjolen kom op om maven på hende, og han var på plads igen. Mens han med seje stød pumpede løs, rakte han rundt og pirrede hendes klit med pege- og langfingeren.
Hver gang han pressede sig frem, mødte hun ham ved at støde underlivet tilbage. Hun sukkede og gispede, og han fulgte fascineret med i hendes skiftende ansigtsudtryk i spejlet. Hun havde lukkede øjne og skiftevis åbnede munden og bed sig i læben.
”Mmmmhhmm, åhh. Åhhh, hvor goooåårrhh…,” stønnede hun.
Han mærkede, hvordan hendes fisse klemte om hans følsomme glans, hvordan hendes muskler klemte om skaftet for hver gang det kørte ind og ud. Han mærkede sveden springe frem på panden. Aaaaahhh, det føltes så godt. Han kørte sin langfinger hen over hendes knop i samme rytme som han kneppede hende, og det begyndte at rykke i hele hendes krop. Hun støttede med begge hænder på spejlet. Det begyndte at kilde i hans underliv, i hans kugler. Musklerne i hans overkrop og lår spændtes uden at han havde kontrol over dem. Det var tæt på nu. Men hun skulle komme først. Han lagde hele hånden rundt om hendes skamben, en finger på hver side af klitten, og pressede til, mens han knaldede pikken så langt op, som han kunne komme. Hans kugler brændte, hele pikken brændte. Hun måtte komme, hun skulle komme. Han kunne ikke mere.

Det var ikke til at holde ud. Hendes indre vred sig, og hun ønskede bare, at det ville stoppe. Og at det ville vare for evigt. Hun havde altid fundet følelsen, der ledte op til en orgasme, for vidunderlig frustrerende. Hun ville frem til klimaks, og hun ville ikke frem til klimaks. For så ville det jo være ovre.
Da han pressede på hver side af hendes glødende klit, kunne hun ikke mere. ”Neeej, neej, årrhhh,” hulkede hun, som hun mærkede ham stivne bag sig ”Jaaaahh,” stønnede hun helt nede i halsen, som benene eksede under hende, og det eneste, der holdt hende oppe, var hans arm omkring hende. De trak forpustede vejret næste i takt. Han trak sig ud og støttede hende galant, da hun vaklende bøjede sig ned for at få trusser på. Hun smilede fåret og tilfreds til ham og så i spejlet, at hendes læbestift var ud over hele det underste af hendes ansigt.
”Hmm,” sagde hun og fandt en kleenex frem fra tasken. Hun tørrede både sit og hans ansigt, rettede på make up'en og håret.
”Jeg tror, frokostpausen er ovre.” Han kyssede hende på næsen.
”Det er i orden.” Hun trykkede på start-knappen. ”Jeg er mæt.” Hans høje latter gik direkte i hjertet på hende. 

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER