LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ejacule©

Genre: Offentligt

Dato: 21.06.2011


La Con

Jeg var blevet sulten og overvejede hvor jeg skulle spise. Jeg kom i tanke om "La Con", hvor jeg havde spist en gang tidligere. De havde ordentlig mad til en rimelig pris. Og så havde de meget unge piger til at servere. Sidst var jeg blevet betjent af Monique; hun var en af de sødeste piger jeg havde truffet. Ikke en skønhed, men hun havde den kæreste udstråling af godt humør, et elskeligt smil på sit runde ansigt og så en nydelig figur. Der havde været gode vibrationer mellem hende og mig, og jeg havde givet gode drikkepenge da jeg gik.

Da jeg nu gik ind i "La Con", stod hun minsandten lige indenfor med sit dejlige smilende ansigt og sagde: "Goddag og velkommen igen!"
Jeg smilede og sagde: "Hej, Monique!"
Hun viste mig hen til et bord og vimsede afsted foran mig.
Jeg satte mig og bestilte en fiskeret, jeg havde set på skiltet udenfor - og et stort glas fadøl.
Det var midt på eftermiddagen, og der var kun få i restauranten.

Jeg kiggede efter hende, som hun gik ud for at hente øllet. Hun var lille og slank. Men hun havde smukt buede hofter og en lille velformet røv, der struttede og bevægede sig livligt, når hun gik. Nydelige slanke ben med facon, som man kunne se temmelig meget af under den korte lette uniformskjole, de alle gik i. Jeg havde prøvet at danne mig et indtryk af hendes bryster; men kjolen sad ret løst om kroppen, så det var ikke let at blive ordentlig klar over. Én gang havde hun bøjet sig ind over mit bord, så jeg kunne nå et glimt ned i kjolen; jeg fik et glimt af et par smukke halvkugler indrammet af en hvid kniplingsbesat brystholder. Hun havde bemærket mit hurtige blik og smilet til mig.

Hun kom hen med øllet, smilede og sagde: "Det kan man nok trænge til i den varme!"
"Ja, det gør godt!" sagde jeg. "Men du kan vel ikke ha' det så varmt i den lille lette kjole?"
"Næ, den er ikke så slem; men mere end den skal jeg da heller ikke ha' på!"
Jeg bemærkede med glæde, at hendes kjole var mere opknappet og stod mere åben end sidst. Hun rettede sig op og strakte sig lidt, så kjolens stof strammede over brystet; nu var det meget tydeligt, at hendes bryster ikke var små; og brystvorterne aftegnede sig meget tydeligt. Hun så mig smilende i øjnene og gav mig god tid til at vurdere herlighederne. Jeg fortsatte: "Nå, lidt undertøj skal der vel til?"
Så slog hun øjnene ned og sagde sagte: "Næ - det er der jo ingen der kan se om jeg har på alligevel..."
Jeg kiggede på hende: "Ingenting?"
Hun svarede ikke, men rystede  på hovedet. Hun gik hurtigt hen for at hente spisekortet. Da hun kom tilbage, stillede hun sig lige ved siden af mig.
Jeg grinede og sagde: "Du - Monique - jeg har altså bestilt!"
"Åh. ja - hvad var det nu?" sagde hun og så ned på mig; nu smilede hun ikke.
"Det var den fisk!"
Hun så ned i bordet: "Kunne du ikke tænke dig noget kød?"
"Næ, jeg vil helst ha' fisk", sagde jeg let forvirret.
Så smilede hun igen og så på mig: "Du kunne bare prøve at føle på det kød - har du ikke lyst til det? Og så kan du se at det var rigtigt hvad jeg sagde om undertøjet." 
Aha! Hun stod ganske tæt ved mig og duftede godt. Jeg lagde forsigtigt en hånd ind om indersiden af hendes knæ.
Hun rørte sig ikke, men hendes ben rystede ganske lidt. Jeg tog lidt fastere om hendes ben og førte hånden langsomt opefter, mens hun stod og så ud over lokalet; de få kunder der var blev betjent af en anden purung servitrice, en køn lille neger med vældige bryster, der gyngede når hun gik. Moniques inderlår var guddommeligt silkeglat at røre ved. Jeg førte hånden opad, mens Monique skilte lårene lidt ad og lukkede øjnene. Så lod jeg min hånd glide helt op mellem hendes varme lår til jeg mærkede at det var rigtigt hvad hun havde sagt: Hun havde ikke trusser på. Jeg satte forsigtigt tommelfingeren og langemand ind i sprækken mellem hendes lange kusselæber og nulrede hende langsomt i den fugtigglatte revne. Hun trak vejret meget hurtigt og smilede til mig med store fugtige øjne.
Hun sagde: "Nu blir jeg nødt til at gå; jeg kan ikke blive stående her. Men jeg kommer igen, kan du tro!"
Jeg strøg hende over hendes bare silkebløde røv, og hun vimsede hurtigt afsted, noget mere rød i kinderne end da jeg kom.
Jeg var komplet overvældet; det her var mere end jeg havde forestillet mig! Jeg sad og snusede til mine fingre, der duftede frisk af Moniques unge kusse.

Jeg begyndte at spise. Det var lækkert, men jeg kiggede hele tiden efter Monique, som gik til og fra og snart serverede for et yngre par, der sad ved et fjernt bord, snart telefonerede og snart snakkede med den anden servitrice. Et par gange kiggede de begge kort hen mod mig, og en af gangene smilede den kønne negerpige. Jeg spiste distraheret.

Så kom Monique igen hen til mig; hun stillede sig overfor mig, smilede sødt og slikkede sig om læberne. ”Smager det godt?” spurgte hun.
”Ja, dejligt”, sagde jeg. ”Men det er svært at koncentrere sig om at spise med din duft på fingrene!”
Hun rødmede lidt. Så sagde hun: ”Corinne har tænkt sig at hjælpe mig med at betjene dig; hvad synes du om det?” Og hun kastede et blik tilbage i lokalet, hvor negerpigen, som åbenbart var Corinne, stod og storsmilede.
”Øh – jo – det er fint…” sagde jeg.
”Ja, her er jo næsten ingen, og så tænkte vi…”
”Jamen lad hende, lad hende!” sagde jeg.
”Jo, Corinne og mig – vi vil også gerne smage lidt kød; det stod vi lige og snakkede om; og så sagde Corinne, at du nok har noget vi kan smage på…”
Jeg var forbløffet. Sikken et par frække tøser! ”Jamen – det er da fint med mig”, sagde jeg. ”Men kom lige her over – så jeg kan nå dig.”
Monique kom hen ved siden af mig, og jeg stak atter min hånd op under hendes lille skørt og kærtegnede hendes bare rumpe. Corinne var ved at servere kaffe for parret. Hun kiggede over til Monique og jeg, og Monique nikkede til hende. Corinne smilede.
Hun kom over til mit bord. Hun var meget lille, men med en fantastisk figur. Hun bliver smækfed engang, tænkte jeg. Men nu var hun bare så svulmende som en ung pige kan være. Hun havde sat sit sorte hår op i en høj tot. Hun var lækkert brun, som mørk chokolade. På vejen hen mod mit bord knappede hun et par knapper op i sin lille kjole, så kavalérgangen blev meget synlig. Hendes store bryster var nær ved at sprænge kjolen.
Hun grinede og sagde høfligt: ”Hvad skulle det være?”
”Ja – måske et kys”, sagde jeg.
Hun kom hen på den side af bordet, hvor Monique ikke var, bøjede sig frem og spidsede sine svulmende læber, og vi kyssede. Mens jeg stak et par fingre op i Moniques våde skød, så hun gispede, stak Corinne sin tunge ind i munden på mig og gav mig et varmt, lækkert kys.
Hun havde ryggen til parret i den anden ende af lokalet.
Monique sagde: ”Nu holder du øje med lokalet lidt, mens vi betjener dig, ikke?”
Jeg slap Corinnes læber og sagde: ”Det skal jeg nok.”
”Ja, for vi vil ikke have vrøvl”, sagde Monique.
Så sagde Monique: ”Hov – der er faldet noget ned på gulvet – det må jeg samle op!”
Hun bukkede sig ned, så jeg rigtig kunne lege med fingrene i hendes fjams, men så smuttede hun ind under bordet på alle fire, så jeg ikke længere kunne nå hende.
Corinne sagde: ”Lad mig slikke dine fingre – det kan jeg godt lide!” og mens Monique under bordet begyndte at åbne mine bukser, suttede Corinne hendes kussesaft af mine fingre med åbenlys nydelse.
"Hihi – du smager af Monique!" fnisede hun.
Under bordet arbejdede Monique ihærdigt med at få lukket ordentligt op, og jeg lod mig glide længere frem på sædet for at gøre det lettere for hende.
Mens hun stak sin lille hånd ind efter min stive pik, åbnede Corinne et par knapper til, trak kjolen til side og blottede sine patter. De var meget smukke, kuglerunde og med et par vældige brystvorter med et stort lysebrunt område om; det så herligt ud på de mørkebrune bryster.
Hun smilede til mig og lænede sig frem mod mig, mens hun støttede sig med hænderne på bordet. ”Tag på mine patter!” sagde hun.
Mens jeg krammede de vældige, faste babser, havde Monique fået pikken ud af bukserne. Hun tog fat om det vældige skaft og kørte blidt forhuden frem og tilbage. Så kunne jeg mærke, hvordan hendes læber kyssede pikkens tykke hoved og hun derefter sænkede sin varme mund ned over den og tog den ind, mens hendes tunge uafladeligt slikkede om den.

Jeg kiggede over på det yngre par, som så ud til at være fordybet i samtale.
Så løftede jeg op i Corinnes bryster og suttede på de tykke vorter, mens Monique suttede langsomt og sugende på min store pik. Corinna hviskede: ”Jeg vil have din tissemand mellem mine patter – at du ved det!” ”Dine skønne patter!” sagde jeg og krammede om dem og stak ansigtet ind mellem deres silkehud. Parret derovre sad nu og kyssede hinanden.

Du, Danny, sagde Corinne. ”Mmmmm” sagde Monique med munden helt fyldt af pikken.
”Er det en god stang han har?”
”MMMMMM!” sagde Monique og suttede og suttede.
”Kunne du ikke tænke dig at slikke på min fisse, mens jeg sætter mig på skødet af ham?” Monique slap min pik med et svupkys. ”Jo –jeg elsker at slikke din fisse!” sagde hun.
Så rykkede jeg stolen tilbage mod væggen, så min nøgne, glinsende stivert stod ud af mine bukser. Frem under bordet stak Moniques slanke arm; hun holdt om pikken, mens Corinne glad kiggede ned på den. ”Det er da en ordentlig tissemand! Den vil jeg op at sidde på!”
Mens hun vendte rumpen til mig og løftede det ene ben og skrævede ind over mig, så jeg, at kvinden lagde mandens hænder på sine bryster, så jeg tænkte: Bare han nu ikke vælter kopperne!
Men jeg fik andet at tænke på. Corinnes fyldige røv masede sig ned over maven på mig, da hun satte sig over mit skød. Hun lænede sig ind over bordet, og Monique under bordet styrede min lange pik ind i Corinnes saftige revne. Pludselig var den hvor den skulle være; Corinne sænkede sig med et suk, så pikken i sin fulde længde gled op i hendes velsmurte hul. O, der var varmt og godt i Corinnes kusse!
”Ummm – sikke en pik!” sagde Corinna. ”Åh, hvor dejligt!”
Nede under bordet lød det: ”Læn dig tilbage, Corinne – jeg kan ikke komme til!” Corinne lænede sig bagover mod mig og drejede sit smukke ansigt om mod mig, så vi kunne kysse.
Dér sad den lille lækre negerpige på mit skød med min enorme pik stående lodret op i sin krop, med de blottede herlige babser struttende lige ud i rummet, mens jeg mærkede, hvordan Moniques varme mund var lige ved mit skød. Hendes tunge slikkede Corinnes fjams over min pik, og ind imellem slikkede hun opad skaftet og på mine nosser.
Corinne stønnede og løftede sin rumpe og sænkede den atter tungt ned over stangen. ”Åh ja, åh ja, sikken en dejlig pik, åh, sikken dejlig pik! Den må du prøve, Danny, åh, åh!”
Skønt at mærke, hvordan hele min store pik gled dybt, dybt ind i den unge piges snævre skede.

Ovre ved det andet bord var der ved at ske noget. Kvinden havde sat sig over på mandens bænk; de kyssede, og han sad uroligt, mens han fumlede med noget under bordet. Det var svært at se det ordentligt. Men så bøjede kvinden sig ned over hans skød, og nu vidste jeg da, hvad de lavede. Manden sad med åben mund, og kvindens hoved rokkede op og ned over hans skød.

Imens holdt jeg om Corinnes store, dejlige patter og nulrede hendes brystvorter. Hun gled stadig hurtigere op og ned over pikken, gispende.
Den kønne lille Monique kom frem, noget rød i hovedet, rejste sig og kom hen til mig. ”Åh, kys mig!” sagde hun. ”Og grams på min kusse!”
Hun løftede op i det lille skørt og blottede den smukkeste lyshårede fjams. Hun tog fat med et par fingre og trak de tykke læber lidt til side, så hendes smukke rosa fugtglinsende indre læber kom til syne. ”Se – er den ikke sød?” sagde hun og smilede sit sødeste smil til mig.
Jeg slap Corinnes ene bryst og gled et par fingre langs den lækre revne, mens Monique gik i gang med at kærtegne Corinnes ledige bryst.

Ovre ved det andet bord havde manden nu fået øje på hvad vi lavede; men de var selv meget optagede. Han stirrede over på Corinnes blottede patter, mens hans dame nu havde lagt sig på knæ foran ham og suttede hæmningsløst på hans pik. Vi smilede til hinanden.
”Nu skal du altså lige stoppe et øjeblik”, sagde jeg til Corinne ”– ellers kommer jeg alt for hurtigt!”
”Åh”, sagde hun, ”det kan jeg næsten ikke! Det er så skønt at mærke din store pik glide ind og ud!” Og så sank hun helt ned over den og lavede nogle stærke sammentrækninger af skeden, mens hun meget langsomt løftede sig, så den stille gled ud af hende – lige til hovedet var lige ved at smutte ud; dér stoppede hun – og så satte hun sig igen hurtigt ned over pikken.
”Nej, altså Corinne”, sagde Monique. ”Du må ikke tage det hele; jeg vil sutte på den! Jeg vil ha' at han sprøjter i min mund!”
”Ok,” stønnede Corinne, mens hendes skede som i kramper trak sig sammen om pikken. ”Bare lige lidt endnu – han er så skøn i min fjams!”
Monique sagde: ”Ku' du ikke lægge dig under mig og slikke min kusse, mens jeg sutter ham af – det gør du så dejligt.”
Corinna løftede sig langsomt, til min stivert med et lille svup smuttede ud af hendes skød. ”Jo, jo – men senere skal jeg altså ha' ham mellem brysterne! Jeg elsker din lækre kusse, Danny – så lad os bare det!”
Hun løftede benet hen over mig og stod af mit skød, mens Monique igen lagde sig på knæ under bordet.
Så vendte hun sig om mod mig og sagde: ”Kys lige mine patter – slik mine brystvorter, det er så dejligt!” Og hun lænede sig frem mod mig og tog fat med hænderne og løftede de vældige brune babser op mod mit ansigt. Jeg lænede mig frem og sugede den ene tykke vorte ind i munden og lod tungen rotere om den, mens jeg med den anden hånd ragede hende i det våde skræv, så hun stønnede af liderlighed.
Ovre ved det andet bord stod kvinden nu med bar røv og albuerne plantet på bordpladen, mens manden stod bag hende og pulede løs. Jeg kunne se hans lange pik smutte ud og ind i hende, og nu kunne jeg høre dem stønne og pruste som lokomotiver. Hele tiden skottede manden over til os.
Monique havde taget godt fat om min saftglinsende stivert med begge sine to små hænder og krammede den lystigt. Hun sænkede sit lyse hoved ned over den og sugede den dybt ind i munden, mens hendes tunge uafbrudt slikkede op og ned ad dens brede underside. Så slap hun den et øjeblik og smilede sødt op til mig: ”O, hvor er det altså en skøn pik du har – sikken et hoved, så stort! Du skal sprøjte det alt sammen ind i min mund om et øjeblik; du kan tro at jeg skal få dig til at komme!”
Til negerpigen, der stod og lod mig lege med brysterne, sagde hun: ”Kom nu, Corinne, slik min fjams, den klør, og din tunge er så dejlig!”
Corinne krøb ned og lagde sig under Monique. Og et øjeblik efter begyndte Monique at gispe: ”Åh, ja – slik den, åh, slik! Åh, min våde kusse, slik, åh hvor du gør det dejligt!”
Så tog hun igen min store pik i munden, mens hele hendes lille krop uroligt vred sig, og hun langsomt, langsomt slugte mit stive jern. Langsomt tog hun hele pikken ind og slugte den; jeg kunne mærke, hvordan hendes hals og strube gjorde voldsomme synkebevægelser om pikken.

Nu stod manden med røven op ad bordet, mens kvinden liggende på knæ foran ham kørte og kørte sit hoved frem og tilbage med hans pik i munden med en slubren, jeg kunne høre helt her over.
Nu sagde han noget til hende, jeg ikke kunne høre. Hun slap hans pik, så den rejste sig næsten lodret op ad hans mave, og de kiggede begge over mod os. Så rejste kvinden sig, og de gik begge smilende over mod os, manden med sin nøgne pik pegende lige frem mod os.
”Må vi deltage?” spurgte kvinden smilende og åbnede sin bluse og blottede et par yndige, spidst struttende bryster. Monique prøvede med sin mund og hals proppet fuld af stiv pik at nikke, så jeg var lige ved at sprutte ind i hende. Jeg kiggede på kvinden – hun var høj og slank og havde kort, næsten sort hår, og på manden, en meget nydelig fyr med begyndende skaldepande og et lille, elegant overskæg, og sagde: ”Ja, pyt - hvorfor ikke! Men kan I komme til?” Kvinden sagde: ”Tag mig på brysterne!”
De var meget faste og vidunderlige at kramme, fuldstændig elastiske. Manden lo og tog min ene hånd og førte den til sit skød. ”Føl!” sagde han. Det havde jeg ikke prøvet siden jeg var dreng, og dybt fascineret tog jeg fat om hans tykke, stive pik. Det var en herlig fornemmelse at mærke en fremmed pik i hånden – varm, elastisk og levende. Jeg kunne ikke lade være med at glide hans forhud frem og tilbage, mens jeg intenst mærkede den bevæge sig forbi under huden.
Kvinden kyssede mig med en stor, varm mund mens hendes lange tunge slikkede på min. Så hviskede hun: ”Har du nogen sinde haft en pik i din mund? Har du ikke lyst til lige at prøve? Han har sådan en smuk pik, og jeg har suttet den ren til dig! Den er så lækker!”

Det var nær ved pigernes fyraften, og det endte med, at parret inviterede begge pigerne og jeg hjem i deres lejlighed. Her legede vi dejlige liderlige lege med hinanden hele natten. Pigerne var ret trætte næste dag på La Con…

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER