LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: E&E©

Genre: Alm. sex

Dato: 08.03.2018


Fra et Valentinsdag-brev til en kæreste

Min kæreste var krævende i nat. Du var der hos mig i en drøm, af hvilken der kun er nogle små fragmenter bevaret i min bevidsthed. Jeg erindrer dine hænder og din krop som krævende. Ikke kælende bevægelser og omfavnelser, men påtrængende håndspålæggelser, som udvirkede, at jeg anede, at du krævede noget af min krop. Du rørte ikke ved mit køn, og jeg ikke dit køn. 

Det var påtrengende godt. En god drøm. Jeg vidste at det ikke var virkelighed, for en tanke som er tilbage fra natten er, at du ville sætte blodspor efter dine negle, hvis det ikke havde været i en drøm. Hvad du, som kvinde, krævede i min drøm, ved jeg ikke, kun at jeg ønskede at leve op til de krav, du havde. 

Det blev morgen. Ny dag. Jeg vågnede en time, før jeg skulle op. Mit lem havde allerede rejst sig. Det sker af og til at jeg vågner med et stift lem, naturens orden om, at gode dage starter med et godt knald. Men jeg vågnede alene, med en herlig følelse af en dejlig ståmand. For det var det jeg havde. 

Stivere og tykkere og fastere end jeg kan erindre, at jeg er vågnet med i mange år. Jeg følte mig tvunget op af sengen for at se i et spejl, at det var sandt. Jeg lagde mig ned igen og nød den fantastiske gode følelse af et lækkert redskab.  

Langt stivere end ved det sædvanlige nusseri, større end for et rimeligt godt morgenknald med dig. Netop dette lem skulle have været opslugt af min kærestes køn. Ikke for bevægelse, men for at udfylde et varmt, vådt, forslugent kvindekøn.  

Mental terapi på højt niveau er det, at eje et lem, som står som en skulptur en time, uden anden fysisk påvirkning end nænsomme, blide, undrende berøringer af en hånd. Ikke et lem eller en pik som skulle masturberes for en udløsning. Det føltes helt overflødigt. Jeg nød at kunne være så stiv, så stor; at føle at jeg havde en manddom som var dig værdig. Ikke af sten, men af skind og blod. Varm, tør og svulmende, næsten smertefuldt godt.  

Jeg tror og håber at mit lem drømte om netop at være inde i varmen, din varme. Det må have været svaret på, hvad du i min drøm krævede af mig. Desværre kun i en drøm denne gang. Jeg håber, at jeg kan genopleve denne nat og morgen sammen med dig, med dig og i dig. 

Jeg glæder mig til vi ses, til dine krav.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

GÆSTEBOG:
Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER