LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erik Shoon©

Genre: Ung sex
Genre: SM

Dato: 13.12.2020


Emmas udvikling, del 3
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde dem HER

Må ikke kopieres, udgives eller på anden måde udbredes, hvad enten det er kommercielt eller ej, uden min klare og uforbeholdne tilladelse på skrift! Ophavsretten er min.

Jeg badede, barberede mig og klædte mig standsmæssigt på. Puttede et par håndjern i bukselommen. Egentlig ikke fordi jeg tænkte, at de var nødvendige for et fornuftigt resultat af denne aften, men udelukkende, fordi jeg havde lyst! LYST! Hele min krop var fyldt med denne fantastiske følelse.

Det var nærmest som om hele min opvækst og fortid havde båret mig frem mod denne aften. Jeg havde en dyb trang til at kontrollere ALT omkring denne pige eller kvinde. Hvad hun gjorde – eller ikke gjorde. Hvad hun følte – hvad hun tænkte. Hun skulle være som en forlængelse af min lyst – og samtidig dens udtryk og fuldførelse. Jeg ønskede, at hun ville adlyde og følge mit mindste vink – men samtidig også, at hun netop IKKE gjorde det, så jeg fik lejlighed til at straffe hende. Ikke bare for hendes små forseelser. Pyt med DEM i virkeligheden! Det var derfor ret vigtigt, at det ikke stod alt for klart, hvad jeg egentlig ønskede af hende. Dette angstfyldte rum, hvor der ingen klare holdepunktet er... intet rationale så at sige! Kun meningsløsheden gav mening her! Kun angsten gav håb. Kun den totale hengivelse viste vejen frem. Frem til min lyst!

Tænk engang at Emma – min lille elskede hengivne tøs – i sit eget begær efter mig havde arbejdet så længe på at skaffe mig netop realisationen af mit inderste begær. En ung slavinde uden anden vilje end at forsøge på at gætte mine ønsker og imødekomme dem. Emma! Hun fik mit hjerte til at boble af glæde. Og jeg som havde afvist hende den ene gang efter den anden. Ikke fordi jeg ikke elskede hende, men netop derfor. Fordi jeg kun ønskede at gøre det rigtige for hende – ung som hun jo var.
Jeg skrev til hende, om vi ikke skulle have en samtale først om, hvordan vi taklede hendes første møde med mig? Skulle jeg være den krævende herre, der ville have at tøsen skulle bevise sine kvaliteter for overhovedet at blive godtaget som slavinde?  Eller bare være nysgerrig?
Hun svarede ganske kort: Bare VÆR her 19.00.!! Præcis! 

Jeg var klar. Studerede mit spejlbillede længe. VAR det mon En Herre, der så tilbage på mig – der fra spejlet? En Herre, der var rede til at straffe en ung pige – ved at slå hende med hasselkæppe og læderrem? Jeg vidste jo godt, at Emma havde sagt, at denne pige – min slavinde – længtes efter at en Herre skulle befale over hende og at hun ville gøre ALT, hvad herren beordrede hende til – med glæde. Min elskede hengivne Emma! Skulle jeg virkelig blæse på alle konventioner og bare give mig hen i hendes kærlighed… vores kærlighed?
Der var virkelig INTET, jeg hellere ville. Slavinde eller ej! Det var fristende.
Men intet ville være mere forkert end at forkaste denne vidunderlige gave, hun havde til mig i aften.
Jeg bandt hassel- og pilekæppene sammen med tynd lædersnøre flere steder, så den fremstod som en spadserestok.
Slavinden skulle have lov til selv at pakke sine afstraffelsesredskaber ud.
Så kiggede jeg en sidste gang i spejlet og tjekkede håndjernene i lommen – samt tiden. 18.56 Så af sted til naboens hus, hvor Emma og min nye slavinde ventede. Mit hjerte pumpede løs i brystet.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER